Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Nikon Z6 + 24-70 kitlens + FTZ-adapter gekocht.
Alles volledig volgens verwachting verlopen.
De camera werd al op 17 november bezorgd, terwijl ik had verwacht dat dat pas eind november (rondom de 30e) zou gebeuren. Dat heeft overigens meer met Nikon dan met Kamera Express te maken, verwacht ik.

Prima, netjes ingepakt.

Heb een mooie Nikon camera met lens gekocht via internet bij Kamera Express en daar een dag later opgehaald. alles prima geregeld en ik ben heel blij met mijn aankoop.

heb in kamera-express Gent een pakket Nikon D3400 met lens 18-55mm en lens 70-300mm gekocht +extra accu + ScanDisk 16GB+CF-EU11 schoudeta.

Een zeer handig toestel met enorm veel mogelijkheden. Dit fototoestel biedt erorm veel mogelijkheden en laat experimenteren toe zodat je prachtig beelden kunt maken.

Een echte aanrader.

Een echte aanrader.

In principe goed, maar vindt het wel misleidend dat ze de prijs vermelden incl. actiekorting van Canon. Om daarvoor in aanmerking te komen moet je dan ook nog een body kopen.

Zelf afgehaald. Ging vlot.

Door de jaren heen heb ik meerdere ervaringen gehad met Kamera Express en nog nooit is dit negatief uitgevallen. Ook niet toen er een camera gerepareerd moest worden onder garantie/verzekering. Keurig geregeld! Zowel ervaring met de winkels in Rotterdam en Arnhem als de webwinkel. De laatste keer een camera via de webwinkel besteld. Er ging iets mis tijdens het afronden van de bestelling (niet een fout van Kamera Express) en na een email had ik binnen 15 minuten een reactie met oplossing. Het product werd netjes een dag later thuis afgeleverd.

Gisteren besteld en de volgende ochtend in huis. Netjes, discreet en correct verpakt. Helemaal in orde.

Zie de toelichting bij de algemene beoordeling. Echt nog nooit problemen gehad. Snelle reactie vanuit de klantenservice en correcte afhandeling ook na reparatie onder garantie/verzekering.

Ik had totaal nog geen verstand van fotocamera’s en ik wou wel gaan fotograferen en kamera express heeft mij goed geholpen te adviseren.

Ik heb hem niet opgestuurd gekregen

Makkelijke site (ook mobiel) met goede informatie. Ook een bestelling plaatsen en een account aanmaken gaat makkelijk in een doorlopend proces. Betalen via Ideal en je bestelling is gedaan.

Bestelling via een PostNL punt laten leveren omdat we overdag niet vaak thuis zijn. Je wordt via de email prima op de hoogte gehouden en de bestelling de volgende dag al opgehaald. Super!

Ik was vergeten de code voor de nabewerkingscursus te activeren maar na 1 telefoontje werd gelijk een activatielink toegestuurd, geen enkel probleem.

Een lens in de winkel in Amsterdam gekocht, bekwaam geholpen. Vlot en niet opdringerig. Altijd een prettige winkel om terug te komen.

Ik heb via kamera-express mijn Fujifilm x-t100 besteld en alles was van begin tot het eind overzichtelijk, goede prijs in vergelijking met andere webshops en mijn camera was erg snel geleverd. Door een actie kreeg ik daar nog twee extra’s bij wat mij ook erg aantrok!

Per mail goed op de hoogte gehouden van de verpakking/verzending en levering! Super snel geleverd, erg fijn!

Prima winkel met laagste prijs garantie en 5 jaar garantie. Verder hebben ze een ruim assortiment en naast online ook diverse fysieke winkels.

De prijs-kwaliteit verhouding van deze site is goed en ze doen vaak leuke acties. Ook wordt je goed geholpen door de klantenservice als je advies nodig hebt. Dit was mijn eerste camera en ik wist niet goed waar ik moest beginnen, maar dankzij de expertise van Kamera Expres wist ik het snel.

Hij kwam sneller dan verwacht.

De vraag werd snel en netjes beantwoord. Via de live chat heb je snel antwoord zonder dat dit belkosten of wachttijd kost.

Hij kwam sneller dan verwacht.

Heel goed geholpen in de shop in Utrecht. Alle tijd en goede uitleg. Zou deze winkel zeker aanbevelen!

Nikon D5300 gekocht. Heel fijn toestel

Vorige week in de winkel in Rotterdam een Canon 800D gekocht. Wij maken product foto's voor onze website en de oude Canon was aan vervanging toe. Tot op heden bevalt die uitstekend. Vooral de wifi functie is een uitkomst zodat de foto direct op de computer te zien krijgen.

Ik had een camera en lens gereserveerd online.
In de winkel werd ik de volgende dag prettig geholpen. Er werd meegedacht met eventuele alternatieven. Goede kennis van zaken!

Ik mailde een vraag naar Kamera express en kreeg snel een duidelijk antwoord, de personen op de beurs van Nature Talks waren ook heel vriendelijk

Zeer snel thuis geleverd

Vriendelijk en snel

Zowel in de superstore van Rotterdam als Breda geweest. In Rotterdam hadden ze helaas de gewenste lens niet op voorraad, maar dezelfde dag nog de complete set van camera en lens laten reserveren in de vestiging Breda. In beide winkel erg goed en vriendelijk geholpen.

Helaas een verkeerde geheugenkaart uitgekozen en hierover even contact gehad met de klantenservice. Was allemaal totaal geen probleem om deze om te ruilen. Ook wederom erg vriendelijk te woord gestaan en er werd door de medewerker meegedacht hoe het probleem voor mij zo gemakkelijk mogelijk was op te lossen.

Ik heb in de winkel in Eindhoven een nieuwe camera gekocht en ben daarbij uitstekend geholpen. Mij werd daarbij ook getipt om de oude camera in te leveren. Ik kreeg daar nog een goede prijs voor.

Helaas was mijn online bestelling tegen de toezegging in niet op tijd.

De verkoper in Groningen heeft, na telefonisch contact met "het hoofdkantoor" alsnog de bestelling klaar gemaakt met producten uit de winkel. Uitstekende service van de winkel in Groningen! (Daarom toch de beoordeling "goed")

De zending was op de afgesproken dag niet beschikbaar in de winkel in Groningen. (Hoewel aangegeven was dat dit kritisch was) Dit werd niet veroorzaakt door de winkel in Groningen.

De klantenservice heeft herhaaldelijk aangegeven dat de bestelling "onderweg" was en die dag nog zou aankomen. Dit bleek niet het geval. Achteraf bleek zelfs de bestelling nog niet verzonden te zijn! (Bij het opstellen van de factuur is een onjuiste body op de factuur gezet, bij navraag de avond ervoor werd aangegeven dat de bestelling al "onderweg" was)

We hebben een Spiegel reflex camera gekocht in de winkel in Capelle aan de IJssel. We zijn vakkundig geholpen door de medewerker met uitleg over extra lenzen. We hebben gevraagd of het model/type camera welke wij in gedachte hadden en goede keuze is in dat prijssigment, dit werd bevestigd maar er kwam na herhaaldelijk vragen geen vergelijk met andere camera's/ andere opties.

Scorekaart voor Kamera Express