Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenSnelle levering. Snelle reactie via email. Echter bij garantie claim, geen aanbod om verzendkosten te vergoeden. Jammer. Dat zou mijn service ervaring wel verbeteren.
AlgemeenFijne en makkelijke website en snelle gratis levering. Alles was makkelijk te vinden en te vergelijken.
VerzendingNog niet gebruikt, maar met andere LG tvs is de ervaring uitstekend.
Algemeenno nonsense store!
Een rustig en deskundig advies gekregen van medewerker: Quincy Zeeman.
Deze winkel is zeker aan te bevelen.
AlgemeenGoed advies gekregen door Henk van de Superstore Amsterdam over 24-70mm L 2.8 USM en bijbehorende bescherming filter. Vriendelijk en neemt de tijd voor je!
AlgemeenZeer inzichtelijke website. Vakkundig personeel bij Kamera Express in Superstore Amsterdam. Zeer goed geholpen door Henk Tito. Canon 5D Mark IV aangeschaft en zeer tevreden over!
AlgemeenIk kon op de website heel goed vinden wat ik zocht, daardoor kon ik ook goed geholpen worden in de winkel en heb ik met een tevreden gevoel mijn nieuwe camera gekocht!
AlgemeenDe lens die ik wilde kopen was binnen 24 uur beschikbaar om te bekijken. Goede voorlichting over de lens en ik ben er blij mee.
Verzendingik heb de lens in de winkel opgehaald. Prima levering daar dus
AlgemeenPrettige winkel met duidelijke afspraken over prijs, levering en garantie. Tevens goede fysieke winkel in Rotterdam.
VerzendingLevering volgens afspraak. Netjes geholpen.
KlantenserviceGoed contact, heldere toelichting
AlgemeenIk heb bij Kamera Express mijn 65 inch LG OLED tv gekocht en de service en advies was ronduit uitstekend. Max gaf uitstekend advies en dankzij zijn advies hebben wij nu een top tv ervaring thuis.
KlantenserviceIk had een vraag gesteld nadat ik de tv in ontvangst had genomen en binnen een dag had ik een reactie terug die mij uiteindelijk verder had geholpen. Bijzonder blij mee.
AlgemeenFijne winkel met deskundig advies en goede inruilmogelijkheden. Groot keuze aanbod en voor iedereen apparatuur op maat te verkrijgen.
KlantenserviceGoede en heldere antwoorden op vragen
AlgemeenEen Canon G7X gekocht, keurig binnen een dag geleverd. Uitstekende srevice en duidelijke overzichtelijke website
Algemeenvriendelijk personeel, goed en snel geholpen. Zeer voordelig en goed bereikbaar. Zeer brede assortement . Top!
AlgemeenService uitstekend, op de site toestel gereserveerd, binnen 10 minuten ontving ik een mailtje met bevestiging en reserveringsnummer. In de winkel binnen tien minuten geholpen.Top!
AlgemeenNa enkele minuten online zoeken vond ik de DJI Mavic Air het goedkoopste bij KameraExpress. Alle informatie erover was overzichtelijk en de bestelling is zo gedaan. 's avonds besteld, de volgende ochtend in huis! Dat is natuurlijk top.
Verzending's avonds besteld, volgende ochtend aangetekend geleverd.
KlantenserviceGeen contact gehad met de klantenservice.
AlgemeenPrima website met duidelijke informatie over de producten. Wel jammer dat je voor de 5 jaar garantie door de nodige hoepels moet springen, ipv dat deze gewoon automatisch is.
AlgemeenHoewel het offertetraject niet toestaat dat je met creditcard betaalt, wat ik graag wilde, bood de klantenservice medewerker gelijk een passend alternatief zodat toch met creditcard betaald kon worden. Snel, flexibel, klantgericht.
VerzendingDe bestelling werd in delen verzonden, maar dit werd niet duidelijk gecommuniceerd. Na de 1e deellevering dacht ik dan ook dat de bestelling niet compleet was, maar de rest werd via een andere vervoerder geleverd.
AlgemeenLens aangeschaft bij camera express. Erg tevreden tot nu toe. Niet tegen problemen opgelopen en goed verzonden. Nog geen buitenfoto's gemaakt dus kan zijn dat ik mijn revieuw later nog moet aanpasssen
VerzendingErg goed verpakt verzonden
KlantenserviceDuidelijke mails die je precies vertellen waaraan je toe bent qua verzenden, prijs, garantie
AlgemeenGoede ervaring met Kamera Express Tilburg Ze nemen de tijd voor je. Goede uitleg. Mooi bedrag terug voor oude Camera. Ze staan altijd voor je klaar.
AlgemeenI went to Kamera Express for buying my first DSLR or system camera. I got helpful assistance, some price discounts and free online photography curses.
KlantenserviceThe shop assistant helped me for almost two hours to decide between several models and brands, and he didn't have any problem with unpacking different cameras and lenses in order to show them to me. He also explained me differences in the quality of different camera accessories and I could finally choose a complete set ready to use.
AlgemeenIk was op zoek naar een nieuwe spiegelreflexcamera en al zoekende op het Internet kwam ik bij Kamara Express uit. Goed overzichtelijke site met een goed prijs. Na bestelling had ik de camera binnen 48 uur in huis.
VerzendingDood simpel bestellen via Ideal en na 48 uur thuis bezorgd door Post NL.