Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk had 2 camera’s waarbij een sensor cleaning is uitgevoerd, en er zat een lens bij die ze schoongemaakt hebben. Op dienend zat een filter dat helemaal vast zat (verkeerd opgeschroefd). Die hebben ze los gekregen!
Verder had ik een nieuwe cameratas nodig waarbij ze me prima hebben geholpen.
Heel fijne bejegening. Deskundig personeel. En gewoon erg hulpvaardig en willen met je meedenken.
Hartelijk dank voor je mooie review en het delen van je ervaring!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de sensor- en lensreiniging en dat het is gelukt om het vastzittende filter los te krijgen. Ook goed om te lezen dat we je hebben kunnen helpen met het vinden van een nieuwe cameratas. We streven er altijd naar om deskundig en oplossingsgericht te werk te gaan, dus het is geweldig om terug te krijgen dat je dat zo hebt ervaren.
We waarderen je vertrouwen en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!
AlgemeenHad via de website een lav microfoon gereserveerd en de dag later deze kunnen ophalen!
Het process was heel fijn en kreeg de factuur netjes via email
Geholpen door een medewerker in de winkel. Na het zeggen van mijn naam vond hij mijn reservering en rondde netjes af
Bedankt voor je positieve review en fijn dat je gebruik hebt kunnen maken van ons reseveringssysteem en dat dit vlot is verlopen. Graag tot snel!
AlgemeenEen mooie Sigma 150-600mm telezoomlens aangeschaft en deze werkt als een malle. Bij Kamera-Express in Utrecht uitgekomen omdat ze:
a. een zeer goede service bieden
b. een goede prijs/prestatie leveren
c. deskundig en vriendelijk helpen om een een goede keuze te maken
d. de medewerker neemt echt de tijd voor je, das wel zo fijn.
Uiteindelijk met deze Sigma lens en extra statief de winkel verlaten, aangezien de lens in combinatie, niet meer op mijn oude statief paste.
Ik had m'n camera, en overige fotoapparatuur meegenomen, zodat op basis daarvan een goed advies is gegeven voor uitbreiding.
Daarom beveel ik kamera-express aan alle professionals en hobbyfotografen aan!
Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve feedback! Fijn om te lezen dat je in onze winkel in Utrecht deskundig advies hebt gekregen en met precies de juiste lens en accessoires naar huis bent gegaan. We wensen je veel succes en plezier met je Sigma 150-600mm en zien je graag weer terug bij Kamera Express.
AlgemeenIn eerste instantie een Sony A6400 bij Kamera Express gekocht. Helaas bleken het Sony-menu en ik geen vrienden. Bovendien miste ik toch een aantal fysieke knoppen, zoals o.a. de diafragma-ring.
Ik had eerder ook al wel getwijfeld over de Leica D-Lux 8, maar vond het prijsverschil nogal fors. Echter nu toch maar even iets dieper in de buidel getast.
Ik heb dit besproken met Tristan en hij gaf aan dat ik de Sony binnen 30 dagen kon omruilen. Dat wist ik niet, dus dat was een hele opluchting. Tristan heeft de Leica voor mij besteld en op 24-7 is het toestel uitgeleverd door Quinten. In de winkel nog een duidelijk uitleg van hem gekregen en inmiddels het menu naar mijn eigen voorkeuren ingericht. Wat een fijn toestel en wat een prachtige kwaliteit opnames.
M.a.w. ik ben heel blij met deze camera, maar zeker ook met de uitstekende ondersteuning van de mensen van Kamera Express in Almelo.
Hierboven reeds genoemd. Maar misschien nog even bij vermelden: de mensen van Kamera Express Almelo nemen echt de tijd om alles goed uit te leggen, mee te denken enz.
AlgemeenIk had een lens online gezien. Van wat ik kon zien was ze goed gebruikt, maar in matige staat. Ik heb dan gebeld of ik ze naar een winkel kon laten sturen en daar bekijken. Waar het mij om ging, was dat het glas in goede staat was en de autofocus en VR goed werkten. Ze ging oorspronkelijk tegen het einde van de week pas in de winkel geraken, maar uiteindelijk was ze er woensdag al.
Aangezien de lens er vroeger was dan verwacht, was ik er niet op voorzien (geen camera of monopod mee), maar in de winkel had de bediende de lens zelf al eens bekeken en vertelde me dat het glas perfect was. De persoon die me hielp was zelf enthousiast over de lens en ik heb er nog even een babbeltje mee gedaan.
Ik kon de lens kopen en binnen de maand terugbrengen en mijn geld terugkrijgen, dus heb ik ze gekocht om thuis verder te testen. Alles bleek uiteindelijk in orde.
Persoonlijk ben ik niet altijd even tevreden geweest over kamera express, maar nu - een paar jaar later - ben ik weer helemaal tevreden.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen. Fijn om te lezen dat de lens sneller in de winkel was dan verwacht en dat onze collega je goed heeft kunnen adviseren. Mooi dat de lens uiteindelijk helemaal naar wens bleek te zijn. We waarderen het dat je ons na eerdere ervaringen opnieuw een kans hebt gegeven en dat we je nu weer tevreden hebben kunnen stellen. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij Kamera Express!
AlgemeenIk ben naar de Kamera Express gegaan in Breda waar ik vriendelijk ben geholpen bij de aankoop van een FX3a.
Hele fijne winkel en gezellig personeel. Op goed advies nog wat accessoires er bij gekocht. Al met al goed geholpen =)
AlgemeenWas vandaag aanwezig geweest in de winkel maar in het verleden ook online besteld. Fijn personee, Nemen de tijd en helpen je graag verder maar kunnen ook mee denken met wat je wilt. Vriendelijk beleeft. Wacht liever wat langer door dat ze de tijd nemen dan snel geholpen worden en minder tevreden te zijn.
VerzendingNetjes en goed verzonden. En via mail wordt je op de hoogte gehouden van de verzending
KlantenserviceEigenlijk maar heel kort gesproken om er een mening over te geven.
AlgemeenIk heb de winkel bezocht. Het betreft dus geen online bestelling. Wel heb ik jet artikel via de website gereserveerd om het de volgende dag op te komen halen in Capelle ad IJssel
Graag breng ik een situatie onder uw aandacht die ik recent heb ervaren bij de aankoop van een Viltrox 20mm 1/2.8 objectief voor mijn Nikon Z-camera. Ik had dit objectief speciaal laten klaarleggen voor gebruik tijdens een geplande fotosessie in Rotterdam op dezelfde dag. Ik heb de verkoper hierover geinformeerd.
Helaas bleek het objectief een functionaliteitsprobleem te hebben met de autofocus. Na het uit de standby-stand halen van de camera werkte de autofocus niet meer, waardoor meer dan 80% van de gemaakte foto's onscherp was. Na onderzoek bleek dat dit probleem opgelost kon worden door middel van een software-update van het objectief.
Aangezien de verkoper op de hoogte was van mijn intentie om het objectief direct te gebruiken, had ik verwacht datik geinformeerd zou worden over een mogelijke firmware-update. En de mogelijkheid deze gelijk in de winkel uit te voeren. Deze informatie zou mij veel ergernis, een mislukte fotosessie hebben bespaard.
Ik deel deze ervaring met u in de hoop dat u uw interne procedures hierop kunt aanpassen, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.
Bedankt voor je bericht en voor het reserveren via onze website. Fijn om te lezen dat je ervoor hebt gekozen om je artikel in de winkel in Capelle aan den IJssel op te halen. Mocht je nog vragen of hulp nodig hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar!
AlgemeenIn december plaatste ik een pre-order voor de Sony a1 ii. Ik wist wel dat er toen geen voorraad was en dat het nog wel even kon duren maar dat ik tot augustus zou moeten wachten had ik niet kunnen voorspellen. Ik moest wel zelf contact opnemen toen ik merkte dat het fototoestel voorradig was in de webshop. Ter compensatie werd er 20€ korting gegeven. Het toestel lost uiteraard alle verwachtingen in, dat mag ook wel voor die prijs. Weer net iets sneller en beter dan zijn voorganger. En het nieuwe klapscherm en de pre-capture kan ik al niet meer missen!
KlantenserviceLeuk dat er toch een kleine compensatie werd gegeven voor het lange wachten.
AlgemeenMakkelijk, alles werd bij ophaling ook nog eens overlopen zodat alles duidelijk was voor mij.
---
Ik kon na 30 min afhalen in de winkel, alles stond klaar en ik was snel geholpen dan ook.
Ik was aan het twijfelen tussen 2 modellen en werd super geholpen door het kamera express team. Ze luisterden goed wat ik wou doen met mijn toestel en deden daarop hun aanbevelingen! Niet de duurste optie maar de juiste op maat en budget ☺️
AlgemeenMet deze review zal ik wel geen prijs winnen maar ik wilde het toch even kwijt ;-)
Men communiceert op hun site met enkele voordelen waarvoor een voucher beschikbaar gesteld zou worden. Alhoewel ik met mijn bestelling zonder meer aan alle voorwaarden voldeed én er meerdere keren via e-mail om vroeg heb ik die na een kleine week nog steeds niet ontvangen. Zelfs een reactie bleef uit. Heel jammer Kamera Express!
Over de verzending heb ik geen klachten, die was in orde.
KlantenserviceOp meerdere e-mails kreeg ik geen enkele reactie van klantenservice.
Opmerking n.a.v. de reactie 07-08 van Kamera Express: na een mailtje zoals verzocht ontving ik na enkele dagen alsnog de voucher.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons dat je de voucher nog niet hebt ontvangen en dat je geen reactie hebt gekregen op je e-mails. Dat is natuurlijk niet de service die we nastreven. We willen dit graag voor je oplossen en vragen je contact met ons op te nemen via reviews@kamera-express.nl zodat we je verder kunnen helpen. We hopen dat we je vertrouwen hiermee kunnen herstellen.
AlgemeenIk heb het geluk dat er een winkel redelijk dichtbij is. Ben er op zondag heen gegaan om een flitser te kopen voor mijn camera. Ze hebben een erg breed assortiment aan apparatuur.
AlgemeenIk sta aan het begin van een spannende carrièreswitch naar (vastgoed)fotograaf. Dat brengt niet alleen veel verandering met zich mee, maar ook de aanschaf van flink wat apparatuur: van een camera en 360-camera tot statieven en lenzen. Bij Kamera Express in Amsterdam werd ik echt heel fijn geholpen.
Rosa nam uitgebreid de tijd voor me en gaf eerlijk, kundig en professioneel advies. Ook de andere medewerkers waren enthousiast en dachten actief mee. Ze gingen echt "the extra mile" om me te helpen bij het maken van de juiste keuzes.
Dankzij hun begeleiding voelde mijn aankoop, ondanks het flinke bedrag, als een weloverwogen en goede investering. Ik liep de winkel uit met een stukje meer vertrouwen in dit nieuwe avontuur. Echt een topteam, bedankt!
Wat geweldig om te lezen dat je zo goed bent geholpen tijdens deze belangrijke stap in je carrière! We zijn ontzettend blij dat Rosa en ons team je met deskundig advies en enthousiasme hebben kunnen ondersteunen. Het doet ons goed te lezen dat je met vertrouwen en een goed gevoel de winkel hebt verlaten. We wensen je heel veel succes en plezier in je nieuwe avontuur als (vastgoed)fotograaf. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of extra advies nodig hebben dan kun altijd bij ons terecht! Heel veel dank voor je mooie woorden en tot ziens bij Kamera Express.
AlgemeenIk ben onlangs in de winkel in Den Haag geweest om de Canon R8 aan te schaffen én om mijn oude Canon 850D in te ruilen. Hierbij was ik over een aantal dingen positief verrast:
1. Het bedrag dat ik voor mijn oude camera terug kreeg was hoger dan ik had verwacht
2. Een gratis flitser bij de aankoop van de Canon R8
3. De vele extra's die ik van Kamera Express zelf kreeg, zoals een giftbox ter waarde van €150 en gratis online seminars
4. De zomer promo-actie van Canon waar ik nog eens €300 retour kreeg.
5. De vriendelijkheid en kennis van het personeel van Kamera Express
Ja, zo is het nog eens leuk shoppen :-)
AlgemeenBij de Kamera Express Arnhem heb ik uitgebreid advies gekregen voor de aankoop van mijn eerste fotocamera. Er werd niet gepusht naar de duurste variant, maar er werd de tijd genomen om te bespreken wat voor mij het meest passende model was. Inmiddels heb ik de aan mij aangeraadde camera gekocht en ben ik er erg tevreden mee. Topservice!
Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent in onze winkel! Super dat je tevreden bent met je nieuwe camera, veel plezier met fotograferen!
AlgemeenSuper service in Mechelen. Men heeft heel goed geholpen de juiste camera te vinden. Daarna ook zeer flexibel in het vinden van de juiste lens. Ik ben echt heel blij met de service. Ik kan iedereen aanraden om bij hen langs te gaan voor camera, lens, gopro,… de service en uitleg is echt een meerwaarde.
AlgemeenIk had online bekeken welke compacte camera een optie zou zijn omdat ik slechtziend ben geworden. Ik zal daarom niet op hoog niveau fotograferen maar omdat ik ook niet wist of er een vervolg zal komen op een eerste keer naar het buitenland met mijn kinderen vanwege mijn gezondheid wilde ik wel zeker weten geslaagde herinneringen hebben. Ondanks reservering vooraf kreeg ik toch zeer duidelijke hulp en advies in de winkel. Wat me thuis lang zou kosten om te zien/ vinden werd al goed uitgelegd in de winkel zodat ik meteen aan de slag kon met de camera.
Camera dus online uitgezocht maar in de winkel gekocht en heel blij mee want vond het fijne persoonlijke contact en duidelijke uitleg echt meerwaarde ten opzichte van levering van een pakket aan huis.
Ik werd goed geholpen in het uitzoeken van accessoires zoals geheugenkaart en tasje. Het advies ging over wat praktisch was voor mij een niet wat de duurste aankoop zou zijn. Ik voelde me goed geadviseerd en zeer vriendelijk geholpen. Inmiddels de camera enkele dagen gebruikt en prima voor mijn doel, maar zou anders zeker hier teruggaan voor andere camera en kan het ook andere adviseren. Ik was in de winkel in Maastricht.
Wat bijzonder om te lezen, dankjewel voor je uitgebreide en open verhaal. Het is fijn om te lezen dat je je goed geholpen voelde in onze winkel in Maastricht en dat het advies aansloot bij wat jij echt nodig had. We hopen dat je veel mooie herinneringen vast kunt leggen met je nieuwe camera en wensen je alle goeds toe voor je reis. Je bent natuurlijk altijd welkom mocht je ooit nog eens terugkomen voor extra advies of een andere camera!
AlgemeenKamera Express heeft een groot assortiment met duidelijke productbeschrijvingen en scherpe prijzen met daarnaast ook leuke aanbiedingen/extra's. Bestellen ging heel makkelijk en product werd snel geleverd. Vooralsnog heel tevreden over de geleverde camera!
VerzendingNetjes op tijd geleverd met goede updates zonder overtollig veel mails.
AlgemeenOpnieuw kreeg ik - bij mijn bezoek aan Kamera Express - van de verkoper duidelijke uitleg over objectieven en werden in alle rust al mijn vragen beantwoord. Je merkt aan alles dat er vaklui achter de toonbank staan. Zo is een fysieke winkel toch duidelijk een toegevoegde waarde.
AlgemeenIk was op zoek naar een fotorugzak om tijdens het wandelen een deel van mijn apparatuur mee te kunnen nemen. In de winkel kreeg ik eerst voldoende tijd om zelf rond te kijken bij de rugzakken. Daarna werd ik geholpen door een vriendelijke en deskundige medewerker die door het stellen van een aantal gerichte vragen mij hielp een goed keuze te maken. Ging even later de winkel uit met een mooie (niet al te grote) Tenba rugzak.