Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenVia mail een hele goede aanbieding gekregen voor een LG Oled tv.
Snelle reacties terug op mailtjes en direct via een betaal link de bestelling kunnen plaatsen. Twee dagen later stond de tv al in de woonkamer, super!
Algemeengoed geholpen en goed product uitgezocht samen met winkelier.na lang twijvelen over bepaalde lenzen kwam ik met hun tot een goede lens.
Klantenservicegoed geholpen en samen goed product uitgekozen
AlgemeenDe website is duidelijk en overzichtelijk. De weergegeven productinformatie is gedetailleerd en compleet. De service in de winkel is perfect. Soms duurt het vanwege de drukte even voor je geholpen wordt maar ze nemen vervolgens alle tijd om je vragen te beantwoorden.
KlantenserviceDe medewerkers hebben kennis van zaken en zijn super enthousiast over hun werk.
AlgemeenHet bestellen was eenvoudig. Het was niet helemaal duidelijk wat in dit specifieke geval 'outlet' betekende. Telefonisch wisten ze me daar gelukkig veel meer over te vertellen. De bezorging verliep goed.
KlantenserviceNa levering bleek er een krasje op het scherm te zitten. Na het sturen van fotos wordt hier beperkt op gereageerd met een voorstel om de TV te laten ophalen om het te beoordelen. Ondertussen zit je dan wel zonder TV waar niet over gesproken wordt. Ik verwacht een wat actievere houding van Kamera Express in dit geval.
AlgemeenOp Tweakers positieve reacties gelezen over deze winkel en ik besloot om de filiaal in Rotterdam te bezoeken om een TV te kopen. Vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en ik heb de TV voor een lagere prijs mee mogen nemen. Ben er erg blij mee.
AlgemeenHeb hier 2 tv's gekocht na op het forum gekeken te hebben voor de betreffende tv.
Foka werd hier erg aangeprezen als 1 van de goedkoopste opties, na referentie naar het topic in de winkel kregen wij een erg strakke aanbieding zoals daar werd aangegeven. al in al top en netjes geholpen in de winkel met mijn aankoop!
AlgemeenOp de webshop hebben ze praktisch gezien alles wat je als professionele foto- en videograaf zou willen hebben. In de winkels hebben de medewerkers de benodigde kennis.
VerzendingIk had het product via de site besteld om op te halen in de winkel. Via mail werd ik netjes op de hoogte gebracht wanneer het product op te halen was.
KlantenserviceZe helpen je goed en ze hebben juiste kennis.
AlgemeenBij het filiaal in Maastricht hebben ze mij uitstekend geholpen door informatie te geven over allerlei spiegelreflexcamera's, zodat ik gemakkelijker een camera kon kiezen wat bij mij paste.
VerzendingIk heb de spiegelreflexcamera Canon 250D kunnen bestellen in de winkel, zodat ik hem de dag daarna veilig in huis had. Hierdoor hoefde ik niet de gehele dag te sjouwen met de camera.
KlantenserviceIk werd heel erg snel geholpen en de medewerker nam echt de tijd om alles uit te leggen. Ook kon ik de camera testen, wat ik heel fijn vond.
AlgemeenPrima service in de winkel in Haarlem, goed advies.
Camera na bekijken en uitproberen uit voorraad meegenomen.
AlgemeenKundig advies, beleefde behandeling. Goede prijzen, inruil mag iets royaler.
Goede voorraad. Mooie winkel met interessante camera snuisterijen.
Ogehaald
AlgemeenProduct in winkel in arnhem gekocht.
Prima geholpen , prijzen oke
Goed advies.
niet met alles goedkoper
Algemeenop de mooie en vooral duidelijke website van Kamera Express is de keuze zo gemaakt als je weet wat of nog twijfelt over welke camera voor jou de juiste keuze is
Verzendingmijn Sony a7II kwam mooi op tijd en goed verpakt op de bestemming aan
Klantenservicenog even een email gestuurd over te cash back actie ,en er kwam gelijk een bericht met ticketnummer retour ,en dat op zondag...
AlgemeenProduct online gereserveerd en de volgende dag opgehaald in de winkel in Amsterdam Zuid. Vriendelijk en snel geholpen. Fijn dat de medewerker meedenkt en niet meteen aanvullende producten als accu's (wacht ik nog even mee) en geheugenkaart (had ik al) wil verkopen.
AlgemeenZeer nette service, zowel in de winkel als online. Erg tevreden met het aankoopproces over het algeheel.
VerzendingVerzending naar het buitenland was snel en in een discrete doos. Ik moet wel zeggen dat de objectieven die bij de camera zaten beter verpakt hadden kunnen worden. Ze zaten niet in de originele doos, los buiten de doos van de camera (individueel) in plastic.
KlantenserviceKlantenservice is erg scherp en snel. Reactie altijd binnen 24 uur, maar vaak al binnen een paar uur.
AlgemeenGoede ervaring met Kamera Express. De combinatie van systeemcamera en lens was in de winkel die wij bezochten niet voorradig en doordat we vlak voor onze reis zaten, was verzenden ook te kort dag. Hebben uiteindelijk goed meegedacht in het reserveren van de set in een filiaal op route woon-werk.
AlgemeenEerste ervaring bij Kamera Express door een pre-order te plaatsen voor een Panasonic compact camera. Tussentijds keurig op de hoogte gehouden van de status van de order. Nadat deze beschikbaar was, is deze verder keurig afgeleverd. Tussentijds contact met de helpdesk was ook netjes te noemen. Order was verder goed verpakt. Veel plezier met deze aankoop!
VerzendingKeurig verzonden en goed verpakt
Klantenservicevriendelijke en vlotte bediening
AlgemeenVorige maand toen ik spullen kocht was ik nog vrij enthousiast, maar inmiddels € 4000,- en vele misstanden verder bij Kamera-Express, koop ik nooit meer iets bij deze winkel. Vlekken en vegen op lenzen en filters, lijkt meer op tweedehands producten. Kapotte producten doorverkopen die geretourneerd zijn door andere kopers. Producten met verkeerde afbeeldingen en foutieve informatie op de website. Onbeschofte medewerkers, die alleen willen verkopen en als het geld binnen is, kun je er niet meer terecht. Eigen administratie niet op orde. Ze maken producten en namen van gerenommeerde fabrikanten te schande, om artikelen als tweedehands te verkopen. Ik heb nog nooit ergens € 4000,- uitgegeven en zo'n ontevreden gevoel gehad dan bij Kamera-Express. NOOIT MEER KOOP IK IETS BIJ KAMERA-EXPRESS!
Dit is een review uit eigen beweging en niet tegen beloning, zoals voorgaande reviews.
Vieze vlekken op lenzen, tweedehands producten en reeds geopende dozen.
KlantenserviceKunnen je niet helpen, al is het simpele informatie om iets in de eigen administratie te corrigeren. Als je aangeeft dat er een verkeerde afbeelding of productbeschrijving staat bij een artikel, wordt daar niks aan gedaan.
AlgemeenIk heb mijn oude Canon powershot G3X vervangen door de Canon EOS RP en daarbij goede hulp gekregen in de winkel bij het uitkiezen van juiste lens en advies over kortingsacties en garantie. Fijne winkel zowel online als offline.
AlgemeenNa via diverse review site uitgezocht te hebben welke Compact camera ik wilde aanschaffen deze besteld bij Foka (Kamera Express). Dit na de goede ervaring na de aankoop van mijn televisie afgelopen november 2018.
VerzendingOp zondag besteld en op dinsdag in huis. Gewoon perfect. Goed op de hoogte gehouden met diverse mails.
AlgemeenAlles was gemakkelijk te vinden op de site. Naar winkel geweest in antwerpen. Top service ☆