Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik ben naar de winkel van Kamera express in den Bosch gegaan,
Vakkundig geholpen door Tessa.
Nikon 7200 + kitlens nikor 18- 105 gekocht

In de winkel op gehaald .Toen de lens binnen was.
Wederom met een prima uitleg van Tessa.

Snel,duidelijk en voor een prima prijs .

Hoewel ik vaak producten online bestel dit keer gekozen om naar de winkel in Leeuwarden te gaan. Dit om de Panasonic G9 te kunnen proberen en omdat ik mijn oude camera wilde inruilen. Netjes geholpen en kreeg goed de gelegenheid de G9 uitgebreid te testen. Passend inruilvoorstel en nog wat korting op een 2e accu gekregen. Daarom besloten de camera daar te kopen. Een voordeel van deze winkel is dat je ook goed gratis vlakbij kunt parkeren, altijd een pre.

De site kent uitgebreide mogelijkheden om verschillende artikelen te vergelijken. Veel specificaties en beoordelingen van andere klanten. Ook zijn er vaak linkjes naar filmpjes op YouTube. Je kan je dus een heel duidelijk beeld vormen van wat je koopt. Ook worden acties van fabrikanten duidelijk aangegeven. Via emails wordt je goed op de hoogte gehouden wat de status van je bestelling is en wanneer je je producten kan verwachten.

Bezorging inderdaad - als beloofd - de volgende dag, maar een uur later dan was aangegeven in de e-mail. Wijze van verpakken was prima in orde.

Goed voorgelicht in de winkel, de verkoper nam genoeg tijd voor ons en heeft zijn afspraken omtrent de bestelling netjes nagekomen.

Levering was netjes en accuraat

Online altijd een goede service en ook in de winkel erg prettig geholpen met garantievragen of camera vragen. Ook mijn vragen over polaroidcamera's en analoge fotografie konden beantwoord worden :)

Goed verpakt, geen bijzonderheden; gewoon goed.

Voor het eerst een aankoop bij Kamera-Express gedaan. Ben heel goed geholpen in de vestiging in Leeuwarden. Normaal koop ik online. Maar dit keer naar een stenen winkel gegaan. Ondanks dat ik mij goed had georiënteerd voor mijn aankoop, goed aanvullend advies van de verkoopster gekregen...

Echt vakkennis in huis...

Lg oled tv besteld bij kamera express. Zoals beloofd snel geleverd. Nieuw ongeopend. Eigenlijk geen bijzonderheden. We hebben geleverd gekregen wat we hebben besteld. Er wordt contact opgenomen over wanneer het het beste uitkomt. En mooie is dat je 5 jaar garantie krijgt.

Netjes gebeld en op tijd geleverd. Doos was ongeopend.

Fijne winkel en goede prijzen. Kamera Express heeft een enorme hoeveelheid aan gear en keuze genoeg.

Bij Kamera-express de Canon EOS M50 systeemcamera aangeschaft.
Super snel geleverd, na een eenvoudige bestelprocedure.
Goede support via hun website

Zondag besteld, maandag al in huis!!

Goed advies in de winkel over aanschaf van welke camera het beste bij mij past. Ik kreeg de ruimte om al mijn vragen te stellen en kreeg duidelijk en bruikbare antwoorden waardoor ik uiteindelijk een goede keuze kon maken, welke camera ik aan zou schaffen.

Ik werd snel geïnformeerd over het feit dat de lens in de winkel geleverd was. Ik heb echter nooit bericht gehad over of de body geleverd was terwijl dit wel in eerste e-mail vermeld stond.

Goed geholpen maar vond het vreemd dat mevrouw bij de klantenservice niet haar excuses aanbood namens het bedrijf.

Ik heb online een objectief gekocht. Website werkt goed, netjes ontvangen. Ook werd de bestelling op tijd geleverd.

Bestelling werd netjes, op tijd geleverd.

Geen contact gehad met de klantenservice, was niet nodig.

Ik heb een product online besteld bij kamera express en kon het de volgende dag afhalen. De afhaal locatie is erg groot en je kan direct andere producten bekijken. Zeer vriendelijk personeel

Grote winkel met groot assortiment, alleen als je in de winkel bent kan je nergens prijzen vinden en moet je een medewerker aanspreken

Medewerker: Leeuwen, M. van (Marcel) is perfect geholpen , geduldig, behulpzaam , creatief , klantvriendelijk

Medewerker: Leeuwen, M. van (Marcel) is perfect geholpen

Geen mening over de betaling. In de winkel gekocht en afgerekend.
Gewoon goed en vlot verlopen.

Keer gebeld over een voucher voor een gratis online cursus die per ongeluk niet was meegegeven bij de aankoop in de winkel. Kreeg er zelfs twee aangeboden en is per mail toegestuurd. Top!

Zeer fijne site. Via contactformulier keurig contact! Ik heb een Canon EOS R gekocht en die werd, samen met de accessoires apart gelegd. De ND adapter was er niet maar werd dezelfde dag nog verzonden op zondag! Zeer kundig personeel, alle vragen werden correct beantwoord. Omdat ik zelf zeer blij was omdat ik een nieuwe camera ging kopen had ik gehoop op iets meer enthousiasme maar dat is puur gevoel. Het gaat natuurlijk om wat je koopt en hoe je vragen worden beantwoord. Gratis koffie, 1e uur gratis parkeren en naast de parkeergarage Paardenveld gelegen kun je de winkel superfijn bereiken. Niet strak in een overvol centrum maar net aan de rand.
Al met al raad ik Kameraexpress zeker iedereen aan.

Werd keurig apart gelegd en 1 ding werd dezelfde dag nog nagezonden naar mijn huis. Dit soort zaken koop ik liever in een winkel dan via de webshop en dat kan dus in combinatie. Superfijn.

Goed contact, zeer kundig. Terwijl de collega die het had apart gelegd een andere klant aan het helpen was hoorde hij wat er werd gezegd en wees de verkoper nog waar hij het had neergelegd. Betrokkenheid dus!

Top geholpen in de nieuwe winkel van Kamera Express in Maastricht met de aanschaf van een Nikon D500 plus accessoires.

Een spiegelreflex camera kopen van om en nabij de 2000 euro doe ik liever nadat ik 'm echt heb vastgehouden. Het advies in de winkel was uitstekend. Er werden alternatieven aangedragen (goedkoper een duurder) voor camera en accessoires. Dit bewijst voor mij dat een echte winkel zal blijven bestaan naast het internet omdat intermenselijk contact en de look and feel van een product ontbreekt op een website. De uitgebreide hulp met kiezen tussen zinnige en onzinnige zaken rondom de aankoop zijn met een no-nonsens aanpak in mijn beleving een waardevolle toevoeging. Ik zeg: Top verkoper, Top winkel. Overigens niet omdat en een beloning tegenover staat. Wel mooi meegenomen natuurlijk. Zonder beloning blijft het een perfecte beleving. De verzending kan ik niet beoordelen omdat ik de camera plus alle accessoires gelijk heb mee kunnen nemen.

Ben in de winkel in Maastricht geweest.
Werd goed te woord gestaan en de camera werd kort gedemonstreerd. De niet voorradige accessoires worden nog nagezonden. Had het liefst de accessoires natuurlijk direct meegenomen.

Vriendelijke medewerkers Die goed adviseren.
Ruime sortering en een prima service.
Altijd parkeergelegenheid in de buurt aanwezig.

Overzichtelijke webshop, met supersnelle levering van de bestelde producten. De klantenservice heeft me goed voorgelicht

Binnen het uur na bestelling een mail dat de producten verzonden waren. Zending volgde binnen het aangegeven tijdskader

Eerder contact met de klantenservice was zeer professioneel. Goed voorgelicht

Scorekaart voor Kamera Express