Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Prima webshop met merkprodukten en altijd concurrerende prijsstelling.
Goed online en telefonische ondersteuning tot 's avonds laat.
Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag geleverd (ook af te leveren op adres van pakketdienst).

Fijne winkel, waar ze alle nodige kennis hebben om je te helpen! Werd goed geholpen in de winkel in Capelle a/d IJssel en ben er al meerdere malen geweest. Altijd goede hulp. Ook alles op voorraad. Niks is te veel gevraagd en je wordt heel vriendelijk geholpen. Heb de systeemcamera van Canon gekocht en ben er nog steeds zeer tevreden mee.

Op Zondag avond camera besteld, op Maandag morgen al ontvangen.
Informatie over de camera op de website is zeer toereikend

Verpakking was op en top. niet teveel verpakking ,maar precies toereikend om onbeschadigd aan te laten komen

k ben heel goed geholpen bij de aankoop van mijn eerste fotocamera. Ik kreeg een uitgebreide uitleg tussen de verschillende systemen en heb er een tevreden gevoel aan over gehouden.

Ik ga altijd naar de winkel in Groningen. Dit is een erg fijne winkel. Het personeel weet goed waarover ze praten, ook wordt er de tijd genomen voor je. Je raakt ook nooit een bon kwijt, deze zetten ze in je digitaal account. Ik vindt het altijd fijn om naar de kamera express te gaan voor mijn foto apparatuur.

Als ik iets bij hun in de winkel kwam halen, hadden ze het altijd op voorraad. Geen gezeur over moet besteld worden.

Er wordt de tijd genomen om met je over het product te praten. Het personeel geeft goed advies en laat je zien hoe het product werkt.

Via e-mail heb ik een aanbieding ontvangen voor de LG 65C9. De communicatie verliep niet heel snel, maar wel correct en klantvriendelijk. Na betaling werd er snel geleverd. Ik ben ook zeer tevreden over de televisie, maar dat is meer iets voor een productreview.

Bekwame bezorger die de televisie zonder problemen naar de 4e verdieping bracht (geen lift aanwezig). Hierbij moest ik echter wel zelf helpen met tillen, aangezien de bezorger alleen is. Dit vind ik wel een minpunt, zeker gezien het feit dat van tevoren door de klantenservice van Kamera Express werd toegezegd dat er 2 bezorgers zouden komen. Dit had ik expliciet gevraagd om het niet aanwezig zijn van een lift. Daarnaast was er afgesproken dat er op vrijdag geleverd zou worden, maar dit gebeurde al op de donderdag ervoor. Gelukkig was ik thuis, maar als er iets wordt afgesproken met de klant, dan zou het fijn zijn als daar dan ook naar gehandeld wordt.

Klantenservice reageert niet al te snel, maar wel correct en klantvriendelijk. Het was prettig communiceren met de medewerker.

Heb in de winkel gekocht en werd goed geadviseerd. Een deel van de bestelling was niet op voorraad en werd direct apart verzonden

Heb in de winkel gekocht en werd goed geadviseerd.

Normaal koop ik online; dit keer naar de winkel in Leeuwarden geweest. Prima geholpen en goede adviezen ontvangen. Inruil van de oude camera was geen probleem.

werden erg goed in de winkel geadviseerd/geholpen..Na de aankoop ,zijn we met een positief gevoel huiswaarts gekeerd.

beste en goedkoopste optie beschikbaar op deze website en je wordt de volgende dag geleverd. wat kun je nog meer vragen? het kostte me 30 minuten om een ​​tv te bestellen en het was een probleemloze ervaring

you have multiple options . choose the date and time as per your wish and also the weekends

Duidelijke uitleg over voorwaarden Canon cashback acties en 5 jaar verlengde garantie (in ruil voor deze review). Bestelproces is niet helemaal handig: Er wordt geen orderoverzicht gegeven in de laatste stap voor betaling. Ga je dan een pagina terug, wordt alleen het invoerveld voor verzendadres gereset. Dat kan narigheid geven.

Goed verpakt en met TNT tracking.

Prima winkel, uitstekende service, medewerkers zeer bekwaam. Uitgebreid assortiment. Overall een top winkel. Zwaar aan te raden.

Snelle levering volgende dag.

Klantvriendelijk en veel kennis van zaken.

Ik heb een lens bij kamera expres in Breda gekocht.

Daar ik super goed geholpen, goede uitleg, netjes te woord gestaan.
Zeker een aanrader om daar je aankopen te doen.

Als ik mijn TV's koop dan kijk ik eerst bij Kamera Express want de mensen daar zijn erg vriendelijk en leveren altijd top service.

Ik heb in korte tijd 2 LG OLED tv's gekocht bij Kamera Express en ik ben netjes geholpen en lekker snel geleverd.

Aanrader!

De volgende dag had ik hem al binnen, lekker snel!

Ze reageren lekker snel als je een mailtje stuurt.

Winkel in Capelle bezocht. Zoals altijd weer prima en uitvoerig geadviseerd, voldoende tijd en uitleg gehad over de aan te schaffen apparatuur een ff camera en L lens. Bij KE wil men dat je tevreden de deur uitgaat en dat lukt elke keer weer.

Heldere uitleg en advies bij aankoop. Goede service. Erg klantvriendelijk. Voldoende keuze. Goed verzorgde winkel

Ik wist via het lezen van tal van recensies welk toestel ik wilde kopen. Er was nog één toestel op voorraad, in de etalage. De verkoper heeft alles netjes verpakt. In sommige winkels word je dan nog overgehaald om er van alles bij te kopen, een extra verzekering af te sluiten of om toch maar een nieuwere - veel duurdere - versie van de camera te kopen. Niets van dat alles bij Kamera Express. Men geeft desgevraagd wel deskundig advies, maar je wordt als koper in je waarde gelaten. Dat was ook mijn ervaring bij de vorige aankoop. Daarom kom ik graag terug in deze zaak in Amsterdam.

Via de website gemakkelijk bestelling geplaatst. Informatie was compleet en duidelijk. Fijne camera voldoet aan verwachting.

In winkel opgehaald.

In de winkel hebben ze de camera uit de doos gehaald en gecontroleerd of alles het deed en compleet was.

Overzichtelijke site en uitgebreid product aanbod. De website bevat de nodige mogelijkheden wat je van een hedendaagse webshop mag verwachten.

Producten zijn voldoende op voorraad waardoor een snell levering handig is meegenomen.

Een aanrader.

Voor 23:59 besteld, volgende dag geleverd

Goed geholpen in de Kamera Express winkel in Breda! Fijne uitleg gehad over de camera en advies welke lenzen ik het beste kon kopen.

Scorekaart voor Kamera Express