Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Makkelijk artikel reserveren en ophalen in de winkel
Prima advies
Verkoper verkoopt redelijk geprijsde accessoires.

Ik werd snel geholpen, kreeg eerlijk en goed advies, mocht het product in werking zien en proberen.

Volgende middag in huis. Alles in 1 keer.

Goed advies en eerlijk.

Ik wist meteen wat ik nodig had en ze hadden mij direct en vlug geholpen.

Snelle en eenvoudige website je klikt er lekker makkelijk doorheen. En natuurlijk goederen op voorraad! En een hele scherpe prijs..
Ik had de pech dat er een software probleem was waardoor de bezorging iets vertraging opliep. Maar als IT-er heb ik daar alle begrip voor en inmiddels al een afspraak gemaakt voor de bezoring.

Grote sortering, die op de website goed toegankelijks. Veel artikelen uit voorraad leverbaar. Ook naast nieuw, veel aantrekkelijke 2de hands apparatuur.

Makkelijk reserveren op website en kan dan volgende dag in winkle naar keuze worden opgehaald.

Ik bezocht Kamera Express om een compactcamera te kopen. Thuis had ik uitgezocht welke toestellen het beste bij mijn wensen en budget pasten. Dat waren twee toestellen van Panasonic; het ene iets duurder dan het andere. Voordat ik een definitieve keuze maakte, wilde ik vergelijken in de winkel. Ik werd vriendelijk en vakkundig geholpen. De medewerker legde precies uit welke kleine verschillen er tussen de toestellen zijn en samen kwamen we tot de conclusie dat het goedkopere model aan al mijn eisen voldeed. Ik heb geen enkel moment het gevoel gehad dat de medewerker 'aan het verkopen' was. Hij gaf mij alle informatie om een goede keuze te kunnen maken en dacht mee. Daarmee bezorgde hij mij een ontzettend fijne winkelervaring! (Full disclosure: in ruil voor het schrijven van deze review, wordt mijn garantie verlengd. Dat maakt m'n review echter niet minder oprecht.)

Ik vind jullie erg goed en ik heb een goede aankoop gedaan ik ben blij

Super service, scherpe prijzen, vakkundig en vriendelijk personeel. De sensor van mijn camera moest gereinigd worden, en ik ben echt super gelukkig met secure manier van werken. Hele fijne winkel. Vorig jaar camera en lens gekocht nog steeds erg blij mee.

Destijds haperde de batterijlader van m'n camera en ik kreeg per kerende post een andere opgestuurd die het perfect doet

De winkel is zeer ordelijk en goed ingedeeld. De producten staan logisch opgesteld. De prijzen zijn schappelijk en worden goed aangegeven. De winkel oogt professioneel en maakt het kiezen van de producten aangenaam.

Ik had een Handy Recorder besteld, die snel geleverd werd. Het product was in goede staat, op de levering was niets aan te merken.

Als klant wordt je persoonlijk geholpen door een werknemer die duidelijke uitleg geeft en zeer ervaren is met de producten die hij/zij verkoopt.

Kamera Express Eindhoven. Goede zaak, ruime keuze, deskundig advies. Gunstige prijs. Mooie workshop aangeboden gekregen.

Onlangs een nieuwe 65 inch OLED televisie (65C9) gekocht bij Kamera Express. Na verschillende webshops vergeleken te hebben, kwam Kamera Express als goedkoopste uit de bus. Vervolgens contact opgenomen via e-mail voor een persoonlijk aanbod. Dit was een der mate goed aanbod dat we niet lang hebben hoeven nadenken om op dit aanbod in te gaan. Afhandeling van onze bestelling verliep daarna soepel en zonder problemen. Al met al een prettige ervaring.

Levering ging zoals verwacht. Aangezien het om een grote TV ging, verliep de levering niet via PostNL maar via een koerierservice. De TV is op afgesproken datum netjes afgeleverd. Helaas geen levering in weekend of in de avond mogelijk.

Communicatie met Kamera Express verliep soepel en er werd snel op mijn e-mails gereageerd.

Zeer tevreden over de service en advies bij Kamera Express. Men is erg deskundig en geeft onafhankelijk advies over camera’s. In vergelijking met een BCC en Mediamarkt meer kennis in huis en een goede tariefsetting voor de camera’s met eventuele extra’s.

De verzending van de producten was snel voor elkaar na bestelling.

De klantenservice was erg behulpzaam bij het meedenken over de aanschaf van onze nieuwe camera. In vergelijking met andere winkels waar we zijn wezen kijken.

Ik had een nieuwe TV 55", OLED nodig. Na uitgebreid onderzoek en vergelijking van de meeste Belgische en Nederlandse sites, kwam ik bij Kamera Express uit.
Bij Kamera Express heb ik uiteindelijk de bestelling geplaatst en wel om de volgende motivatie
1. De prijs was het laagst
2. Be beste reviews en recensies
3. De dag na bestelling wordt geleverd
4. Telefoonnummer beschikbaar indien calamiteiten
5. Niet twee, maar 5 jaar garantie
Het plaatsen van de bestelling en de betaling ging erg makkelij.
De dag na bestelling kreeg ik een aardig man aan de telefoon met de vraag wanneer ik de TV geleverd wilde hebben. "Morgen" zei ik en inderdaad, de dag daarop in de voormiddag stond de TV in mijn woonkamer.
Kortom, voor mij een van de beste internetwinkels.

Levering ging volledig zoals verwacht. Zelfs werd gevraagd wanneer ik het toestel geleverd moest worden. En dit kwam mooi op de beloofde afspraak.

De Tamron 18-400mm lens is schaars aan het worden maar bij Kamera Express normaal op voorraad en na 1 dag al geleverd.

Goed advies gekregen bij de aankoop van mijn nieuwe Nikon D5600 camera en statief. Ik was op zoek naar een vervanger van mijn vorige Nikon camera. Ik werd in de winkel plezierig, snel en uitermate correct geholpen. Voor mijn gevoel heb ik prima advies gekregen, waarbij de verkoper niet automatisch naar het duurste product pakte.

Advies op maat met waar ik naar op zoek was.

Zeer goed geholpen in de winkel, vakkundig personeel en alles was op voorraad. Een aanrader!

Ik was aan het kijken voor een nieuwe camera en zag dat Kamera Express ook inruil deed. Ik ben naar de winkel in Maastricht gegaan en heb mijn camera laten taxeren en kreeg nog een mooi bedrag terug.
Ik heb vervolgens mijn camera ingeruild voor een nieuwer model.
Zeer vakkundig geholpen door het personeel in de winkel in het maken van mijn keuze.

Goed en vakkkundig geholpen.

Uitstekend geholpen in de super store Rotterdam door een deskundige verkoper. Heeft mijn wensen prima vertaald in de juiste camera

Goede 24-70f4 cannon lens kunnen kopen, mocht deze proberen buiten zonder problemen.
Kreeg goed degenlijk advies niet gelijk de duurste proberen te verkopen.
Alleen voor 5 jaar garantie moet je dit maken 1e keer werkte niet goed en dit is onduidelijk hoe dit werkt.

Fijn geholpen in de winkel van Kamera Exprers, hele goede communicatie, en klantvriendelijk goede prijs kwaliteit verhouding

Er was geen levering, het product in de winkel gekocht

Klantvriendelijk, goede product informatie

Scorekaart voor Kamera Express