Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenDe TV afgehaald in de winkel snel geholpen. De TV stond klaar conform afspraak. Geen bijzonderheden anders dan dat ik deze review moest schrijven om in aanmerking te komen voor extra garantie.
AlgemeenAlles verliep heel vlot, mede omdat ik een camera tevoren had gereserveerd; de camera haalde ik op in de superstore in Almelo, de factuur werd per email verstuurd. Probleemloze afhandeling.
KlantenserviceDe beoordeling is slechts 'goed', omdat de klantenservice lange tijd telefonisch onbereikbaar was. Wel lukte het binnen niet al te lange tijd met een medewerker te chatten. Voor het personeel in de superstore is mijn beoordeling 'uitstekend'. Ik werd op mijn wenken bediend.
AlgemeenIk heb een fuji camera incl lens, opslagkaart en tasje gekocht. Ik ben vriendelijk geholpen en heb goed advies gekregen.
AlgemeenIk wilde een specifieke LG OLED tv 55C8. Bij deze webshop was het goedkoopst. Reageren snel op de mail werd uitstekend te woord gestaan en binnen enkele minuten was de bestelling gedaan.
VerzendingOndanks dat ik het juiste adres via email tijdens de bestelling had doorgegeven werd de TV in eerste instantie op het oude adres afgeleverd. Dankzij oplettendheid en een telefoontje van de koerier alsnog de TV op de afgesproken dag mogen ontvangen.
KlantenserviceNa eerst enig oponthoud (dat de TV op het oude adres was afgeleverd en er geen factuur was verstuurd) is alles uiteindelijk netjes opgelost door KE.
AlgemeenNa meer dan 6 jaar gebruik te hebben gemaakt van een Nikon 70-200 f/2.8G ED VRII besloten deze in te ruilen bij Kamera Express op de 70-200 f/2.8 E FL ED VR. Kamera Express nam alle tijd voor een goede uitleg en kreeg tevens de mogelijkheid om beide objectieven met elkaar te kunnen vergelijken. Een mooie inruilprijs zorgde er voor dat ik snel om was. Zeer tevreden!
AlgemeenBesteld, vanwege de laagste prijs en dat de winkel veel positieve sterren heeft.
Vanwege een kleine review over de winkel, word de garantie in de actie periode ook nog eens tot 5 jaar verlengd.
Duidelijk via mail met een track en trace code. Was snel en volgens afgesproken tijd geleverd.
AlgemeenHet is een fijne overzichtelijke winkel en er wordt goed omschreven wat alles inhoud.
De prijzen zijn goed concurrerend en helder.
Nadat ik gekeken had in de webshop bent ik naar hun fysieke filiaal in Eindhoven gegaan. Het personeel heeft veel verstand van zaken en bieden super service die echt gericht is om jou het best advies te geven op jou vragen en je 100% te vrede te laten zijn over de aankoop die je doet.
Ik ga zeker in de toekomst voor materialen voor mijn fotocamera terug om te kopen en/of bestellen.
Alles was netjes verpakt en goed veilig.
En alles kon direct uit de voorraad geleverd worden in de kleur die ik wilde.
Ze hebben me uitstekend te woord gestaan en op al mijn vragen antwoord gegeven en me op basis daar van een advies geven, maar op geen enkele wijze werd ik gedwongen om een aankoop te doen of werd ik in een bepaalde richting gestuurd.
Super fijne service.
AlgemeenProduct ( Sony 4K 55 inch TV ) was bij Kamera Express zeer voordelig. Het bestellen en de verwerking daarvan ging " smooth ".
En een dag later de TV in huis. Perfect!
Keurig binnen een dag.
AlgemeenIk laat al een paar jaar al mijn camera's hier schoonmaken en heb daar nog geen enkele klacht over. Vaak kies ik een doordeweekse dag zodat ik erop kan wachten en de camera's gelijk weer mee terug kan nemen. In het weekend moet je je apparatuur bijna altijd achterlaten maar ook dat wordt netjes opgelost en spullen raken niet kwijt. Personeel is ook eerlijk genoeg om te zeggen wanneer een reiniging nog niet nodig is.
KlantenserviceIk trok nummertje 81, nummer 80 stond nog te wachten en ik werd toch eerder geholpen. Het personeel hier leert je na verloop van tijd kennen en dan wordt je wel eens sneller geholpen zodat je ook snel weer je weg kunt vervolgen. Ik vind het fijn dat het oude Foka personeel gewoon bij deze vestiging is gebleven toen het werd over genomen door Kamera Express.
AlgemeenIk wilde gebruik maken van de laagste prijs garantie en wou 2x Apple Airpods 2 bestellen.
Bij Belsimpel.nl en Mobiel.nl waren ze € 22,00 samen dus € 44,00 goedkoper. Om in aanmerking te komen voor de prijsgarantie moest je voldoen aan 10 voorwaarden en het was ook zo. Ik leg de situatie uit en werd in de wacht gezete om dit met haar manager te bespreken, uiteindelijk kwam ze met smoesjes, eerste smoes was dat Belsimpel en Mobiel.nl niet dezelfde branche was als Kamera Express. Ik zei dat dat niet in de voorwaarden stond. Ze ging weer aan haar manager vragen en kwam vervolgens met de tweede smoes en vertelde mij dat deze bedrijven geen officiële dealers van Apple waren!!
AlgemeenDe totale bestel procedure inclusief betaling, heeft Kamera Express prima voor elkaar. Product is snel te vinden op hun site, inclusief productinformatie.
VerzendingProduct was na de verkoop via de webshop niet meer voorradig. Heb spijtig genoeg zelf moeten reclameren m.b.t. de status na een enkele week. Mail van klantenservice werd prima en snel beantwoord waarna de levering snel in orde werd gebracht.
KlantenserviceKlantenservice heeft mij uitstekend geholpen, al dient men wel te werken aan een betere mogelijkheid tot telefonisch contact.
AlgemeenNa vergelijkingssites bekeken te hebben bij Kamera Express uitgekomen vanwege goeie prijs en vele reviews.
VerzendingSnel en compleet.
AlgemeenIk wilde een specifieke LG OLED tv. Bij deze webshop was het goedkoopst en qua reviews was het positief. Levering is prima uitgevoerd.
VerzendingAfspraak met de koerierdienst kunnen maken. Deze kwam keurig op tijd en geholpen om mee naar binnen te brengen.
KlantenserviceNa enige twijfel via de mail, ben ik uitstekend telefonisch te woord gestaan.
AlgemeenMijn lange ervaringen met de KAMERA EXPRESS zijn altijd zonder meer positief: deskundig, vriendelijk en nuttige adviezen. De website is zeer gebruiksvriendelijk en correcte informatie. Vanuit de email's kom je direct bij het gewenste product en -informatie. Handig ook de suggesties voor accessoires. De betaling en leveringen zijn altijd zoals conform. Ik shop er graag.
VerzendingDe geleverde producten waren altijd conform het bestelde, snel geleverd en zorgvuldig verpakt.
AlgemeenTevreden van zowel de service als de producten!
Ik heb reeds enkele producten (sony a camera, sigma lens, tassen, filters, ....) bij hen gekocht. Online wordt er steeds snel geantwoord op vragen en ook in de winkel in Antwerpen ben ik steeds goed geholpen geweest.
1 keer is de levering een dag later geworden dan gepland, maar dat probleem zat volgens de tracking bij de leverdienst, niet bij Kamera express. Andere keren ook steeds keurig na 1 dag levering!
AlgemeenFijne en duidelijke webshop! Snelle verzending en duidelijke beschrijving over de camera. Extra batterij meegeleverd die bevalt ook erg goed.
VerzendingVolgende dag in huis.
AlgemeenCommunicatie gehad voor scherpe prijs van de LG OLED55C8 en vooraad in de winkel in Rotterdam.
Het ophalen van de TV ging ook prima. De afgesproken prijs werd direct bevestigd zonder bewijs te hoeven aanleveren en de verkoper heeft ook nog even geholpen met de TV naar de auto tillen. Top!
AlgemeenSnel en goed geleverd. Zou ook een fotografiecursus erbij krijgen, deze alleen niet automatisch ontvangen. Na een belletje met de klantenservice was dit verholpen en kreeg ik er 2 extra cursussen gratis bij!
AlgemeenIk ga regelmatig naar de superstore in Arnhem. Vriendelijke mensen met kennis van zaken! De webshop werkt ook top.
VerzendingSnel thuisbezorgd of op een afhaalpunt. Niks op aan te merken.
KlantenserviceReactie binnen 24 uur en vriendelijke mensen.
AlgemeenIk kreeg mijn bestelling snel en goed thuis geleverd. Dit hadden ze ook beloofd. Ik ben hier dus zeer tevreden over.