Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenOnline bestelling gedaan, duidelijke website en via mail een mooie korting gekregen. Afhandeling erna is vlot verlopen.
Klein puntje van kritiek wellicht; de betaallink voor de speciale prijs die via mail werd gegeven, heeft alleen iDeal mogelijkheden. Wat extra betaalmogelijkheden zou het compleet maken.
Via Thijse koerier verzonden. Duidelijk en mooi op tijd.
Algemeentv + muurbeugel daar besteld voor een mooie prijs na mailcontact. snel geholpen.
de extra geplakte "belangrijke extra informatie" van KE op de doos gaat niet werken met een grote scherm. voordat je een voet of muurbeugel op de tv installeert moet je eerst de tv op stroom aansluiten om de werking van het beeld te controleren is o.a. de inhoud. anders mag je geen schade meer melden. in mijn optiek gaat dat niet werken. ik heb hem eerst gemonteerd aan de muur, folie aan de voorkant eraf, aangesloten dan de power erop.
top snel en duidelijk informatie per sms en mail aflevertijdstip
Klantenservicemailcorrespondentie netjes en vlot.
AlgemeenNa het prijzen topic voor OLED TV's in de gaten te houden zijn we overgegaan tot de aankoop van de LG OLED C9 65inch. Het is een prachtige TV en we kregen een leuke prijs.
VerzendingWe konden zelf de datum kiezen wanneer deze geleverd zou worden.
KlantenserviceDe communicatie verliep vlot via email om een leuke prijs te verkrijgen voor de TV.
AlgemeenGoede informatie zodat kiezen tussen gelijkwaardige producten gemakkelijk word. De voor- en nadelen worden netjes uitgelegd.
AlgemeenVorige week een Sony A68 aangeschaft bij deze webwinkel.
Gewoon goed tevreden over het bestelproces en de verzending.
Ik had ook een lens uit de outlet besteld, maar deze werd geleverd met een universele lensdop en een shitty achterdop.
Op zich geen probleem, maar het had netjes geweest als dit duidelijk in de productomschrijving stond.
AlgemeenSnel en goed contact met de klantenservice. Hele scherpe en goede persoonlijke aanbiedingen. Product (TV) was super snel geleverd (binnen 12 uur). Met het plaatsen van een review (goed of slecht) verleng je je garantie naar 5 jaar.
VerzendingProduct werd de volgende ochtend netjes afgeleverd. Bezorger hielp m helemaal het huis in naar waar ik het wilde hebben.
KlantenserviceIk had eerst een andere muurbeugel bij mijn aanbieding gekregen. Ik was hiermee akkoord gegaan, maar ik wilde toch liever een andere, waardoor de TV nóg dichter tegen de muur aan zit. Dit was geen probleem, en werd direct geregeld.
AlgemeenIk ben zeer tevreden over Kamera-Express want ik had een heel mooi aanbod gezien online heb direkt gebeld maar helaas was de tv waar ik voor ging niet meer televeren maar heb ongeveer een 15 min later een mail van hun met een heel mooi aannbod om het nieuwe model tekopen voor wel een hele scherpe prijs waar ik niet langer voor hoefde tezoeken op het web.
Dus daarom is Kamera -Express Mijn winkel geworden ging vroeger naar Bcc Of Media markt, Maar daar kunnen hun niet aan mee komen.
Het is voor mij een top winkel goede info van medewerkers gekregen en een goed advies.
Ze hebben mij netjes telefonies benaderd om het product af te leveren op de dag en tijd.
AlgemeenAl een tijdje op zoek naar een OLED televisie. Kamera Express bood me de scherpste prijs + snelle beschikbaarheid aan. Daarnaast verlengen ze de garantie tot 5 jaar.
KlantenserviceSteeds snel en vriendelijk antwoord. Je kan echter niet switchen tussen mail en telefoon om verwarring te vermijden.
AlgemeenIk heb hier Mn Sony bravia Xg85 besteld. Ze boden de beste prijs op heel het web. 19:50 besteld, 20:15 door de koerier gebeld voor de levering. Volgende dag 9uur sochtends stond ie op de stoep. Topsnelheid!
VerzendingLevering was correct, foutloos en snel!
AlgemeenPhilips tv gekocht. Er snel binnen en de eerdere ervaringen met kamera expres zijn goed. Zij zijn de goedkoopste en daarom de tv daar gekocht.
VerzendingLevering was er snel verzonden.
AlgemeenMooie winkel met een uitgebreid assortiment en mooie acties.
Ik ben goed geholpen en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ze nemen echt de tijd voor je en geven goed advies.
Bij de winkel is er voldoende parkeergelegenheid.
Kortom, ben je op zoek naar een nieuwe camera of accessoires,
dan is dit DE winkel waar je heen moet.
De beoordeling "verzending" is niet van toepassing omdat ik naar de winkel ben geweest en bij "klantenservice" heb ik niets mee te maken gehad.
AlgemeenOntzettend goed geholpen, uitstekende service en blij met mijn nieuwe aankoop!
Wilde een camera voor mijn vlogs en had er eentje in mijn hoofd maar na goede hulp voor een betere gegaan!
AlgemeenHele snelle service via mail en binnen 2 dagen levering op afspraak. Zeer scherpe prijs gekregen
VerzendingAlles in orde
AlgemeenNaar aanleiding van een Tweakers topic gemaild met Kamera-Express voor een LG C9 en wandbeugel. Snelle reactie en met een scherp aanbod.
VerzendingVerzending was prima in orde, kosten waren 30,- ,waar ik gezien de prijs van het product, geen probleem van ging maken. Netjes een telefoontje gehad om een afspraak te maken en een sms de avond voor verzending met een tijdvak.
AlgemeenIn de winkel goed advies gekregen waarna de keuze gemakkelijk was.
Nu mijn nieuwe aankoop uit gaan proberen.
AlgemeenEen van de weinige winkels die het internationale model van een LG OLED verkochte. Enkele honderden euro's goedkoper en zowel Ziggo als Netflix werken goed. De tv ondersteunt ook Nederlands als taal.
VerzendingMijn tv was de laatste die in nog één winkel voorradig was. Dat duurde uiteraard langer dan de aangegeven levertijd op de website.
KlantenserviceDe bezorging duurde langer vanwege het laatste model en bij nabellen werd mij nauwkeurig uitgelegd hoe het bezorgtraject bij deze uitzondering zou werken.
AlgemeenGoed geholpen in de winkel. Goed advies gekregen. Stond binnen 5 minuten weer buiten met waar ik voor kwam.
VerzendingIk liep binnen 5 minuten het pand uit met wat ik nodig had.
AlgemeenNa aanleiding van een topic hier op tweakers er achter gekomen dat als je contact hem KE opneemt dat je best goede korting kan krijgen (mijn geval een OLED tv).
Verder netjes geholpen via email.
Op donderdag de TV besteld en vrijdag werd hij al geleverd door een vervoerder.
Kosten waren 30 euro, maar i.v.m. de korting ga ik hier zeker niet over klagen.
Pakket was ook netjes afgeleverd en zag er goed uit.
Over de klachten service kan ik nog niks zeggen.
Over de klantenservice dat ze zeer snel reageerden (binnen een paar uur).
AlgemeenLumix camera TZ80 gekocht, ik had hem snel nodig daar ik een paar dagen later met het vliegtuig voor een maand op safari ben gegaan, de kamera was binnen een dag al bij me thuis, dus snel ingepakt en pas uitgeprobeerd op vakantie en wat ben ik blij dat ik deze kamera heb gekocht wat een mooie fotot's en video's bij al die prachtige dieren die we hebben gezien. Kamera Express bedankt voor het snelle verzenden.
AlgemeenHet gekochte model Philips televisie was de goedkoopste in Nederland.
Mooie kleurweergave en strak design.
Zeer snelle en accurate levering.