Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik heb diverse gesprekken in de winkel gevoerd om duidelijk te krijgen welke camera nu het meest te bieden had voor wat ik zocht en mijn vragen werden uitvoerig en geduldig beantwoord. Het ging er zeker niet om de duurste camera te verkopen of een bepaald merk maar echt de camera die mij het meest plezier ging brengen. Dat kan ik enorm waarderen en heeft mij goed op weg geholpen om de juiste keus te maken. Blij met mijn nieuwe Fujifilm X-T3!

De camera en lens in de winkel gekocht en alles kwam uit een originele doos en verpakking. Goed verzorgd!

Aan de telefoon is het soms even wachten maar ook hier worden de vragen goed en met geduld beantwoord.

Snelle levering, scherpe prijzen en personeel met verstand van zaken. Wat mij betreft geen opmerkingen.

In ruime doos met genoeg bescherming erin om producten te beschermen.

Goed geholpen in de winkel in Capelle. De TV die wij op het oog hadden was op voorraad en binnen 30 minuten met Tweakers-korting liepen wij naar buiten.

LG OLED55E9 voor zeer aantrekkelijk bedrag aan kunnen schaffen. Helaas gingen er meerdere zaken mis. Initieel werd de verkeerde televisie verzonden en het duurde relatief lang voordat de klantenservice de juiste factuur verstuurde. De volgende keer bestel ik graag nogmaals bij Kamera Express (vanwege de prijs), maar dan haal ik het product zelf in de winkel af.

Goede en deskundige service. Advies verschillende cameras en uitleg van de mogelijkheden.
Ruim assortiment aanwezig in winkel.

Snelle afhandeling van bestelling. Tijdige info dat bestelling aanwezig is op lokatie.

Klantvriendelijk en deskundig uitleg verschillende produkten.

Supersnelle levering via de webshop. Betrouwbare klantenservice die snel en accuraat antwoorden geeft op de vragen. Geen lange wachttijden aan de telefoon!

bezorgd op het afgesproken tijdstip

betrouwbaar en snel. Geen lange wachttijd aan de telefoon

Je wordt goed geholpen door deskundig personeel.'Niet alleen de winkels zijn goed, maar ook de website is duidelijk en komt goed overeen met de winkel. Daarnaast zijn de prijzen goed en krijg je 5 jaar garantie.

Het personeel is deskundig en neemt de tijd voor je

Als verliep gewoon zoals het moest. Mail gekregen van bestelling geplaatst en later de mail met track en trace code. Product is goed binnen gekomen.

Een mooie nieuwe camera uitgezocht; ik kreeg in de winkel de mogelijkheid om versschillende types uit te proberen. Advies was goed en niey gericht op verdienen van het meeste geld maar wat voor mij het beste was.

Een zeer mooie camera met heel veel features (Olympus OM-D E-M10 II).

Defect wordt veel te laat opgelost.
Klantonvriendelijke bejegening. Je wordt afgebekt door de klantenservice als je ze op hun plichten aanspreekt. Geen enkel initiatief om wat te doen, pas als je zelf druk zet doen ze wat.

Bestelprocess begonnen middels het stellen van een online vraag. Na een standaard bericht volgde snelle duidelijke communicatie. Een minpunt, ondanks het doorgeven van het bezorgadress stond de koerier met de bestelling op mijn oude adress. Gelukkig was deze man bereid om 5 minuten verder te rijden en heb ik alsnog de bestelling tijdig ontvangen.

Goede service, had een product teveel besteld, maar kon deze zonder problemen annuleren voordat deze werd verzonden.

Netjes op tijd geleverd

Zie bovenstaande

Na een tijdje twee camera's (Sony A6400 vs Fujifilm X-T30) op het internet te hebben vergeleken leek het mij een goed idee om te kijken of ik de camera's ergens even fysiek in de hand kon houden. Dit kon bij Kamera Express dus hup de auto in opweg naar Arnhem. Ik kon meteen worden geholpen en de camera's werden netjes uit de vitrinekasten gehaald (met verschillende lensen). De verkoper had goed door dat ik al wel het een en ander over de camera's had uitgezocht en vertelde alleen toevoegende informatie.

We zijn uiteindelijke 2 uur in de winkel geweest. De hele tijd zijn we erg professioneel en geduldig geholpen. Dit noem je echt vakmanschap! Hele andere ervaring dan bij de MediaMarkt waar ik ook ben wezen kijken voor een camera.

Ik heb de juiste keuze kunnen maken (A6400) en ben dan ook erg blij dat ik toch even naar Arnhem ben gereden om de camera's even in de hand te kunnen houden. Super ervaring met Kamera Express! Kom hier zeker nog een keertje terug mocht ik iets nodig hebben!

De sensor van de Nikon D7200 laten reinigen. Uitsetkend en snel gedaan. Tegen een heel schappelijke prijs. Volgende keer ga ik er zo weer heen.

Vriendelijke klantenservice met een adequate oplossing

Bij kamera express een camera gekocht. Uitstekend service en voorlichting. Ook de prijs van het pakket was uitstekend. Voor mij als beginner een Nikon D3500 aangeschaft. Eerlijk advies om spullen wel of niet aan te schaffen. Eerste ervaring met kamera express, maar is voor mij een blijvertje.

Afgehaald in de winkel. Zeer prettige ervaring.

Deze week een TV besteld in de outlet. Krijg daarover later een mail dat deze niet leverbaar blijkt te zijn, maar hij staat op dat moment nog steeds op de website. Slechte communicatie.

Krijg een mail zonder empathie, 'sorry' alternatief of tegemoetkoming met de koude mededeling dat de TV niet leverbaar is. Niet klantvriendelijk.

Product in de winkel opgehaald. Via de website kunnen zien dat het op voorraad was.

Product was op voorraad. Extra accessoires werden automatisch bijgevoegd.

Goed advies naar aanleiding van duidelijke vraag.
Verschillende opties onder de aandacht gebracht,
waaronder een verzekering.

Laat je camera niet repareren via Kamera Express

Ik wordt al een halfjaar van het kastje naar de muur gestuurd. Mijn Canon 70D heb ik dit voorjaar laten repareren, alleen na enkele weken helaas niet werkend terug gekregen, dus opnieuw opgestuurd. En nu bedenkt de reparatie-afdeling allerlei (slechte) excuses om onder de garantie van de eerste reparatie uit te komen.

Lees ook uitgebreide klacht op klachtenkompas . nl :
'Krijg geen garantie op reparatie, terwijl ik daar wel recht op heb: van kastje naar de muur gestuurd'

Reparatienummer: 13848

--------------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE 3 oktober 2019
Kamera Express heeft vandaag contact met mij opgenomen en de camera zal volledig, zonder verdere kosten voor mij, gerepareerd worden. Ik ben blij dat het nu goed is opgelost.

Erg fijne winkel (Haarlem) om langs te gaan. Na op internet al aardig wat onderzoek te hebben gedaan naar de betreffende camera kon de medewerker toch nog aanvullende informatie geven waardoor ik geen twijfel meer had over welke camera ik moest kiezen.

Top bedrijf.
Zeer goed service en er wordt écht moeite voor je gedaan.
Ik wilde een Canon EF-S 18-135mm F/3.5-5.6 i stm kopen maar door de professionaliteit van de verkoper is het een Canon EF-S 18-135mm F/3.5-5.6 iS nano-USM geworden.

Zeer tevreden over!
Ik kom hier zeker terug en voor iedereen die van fotografie houdt?
Ga naar deze winkel!

Zalf afgehaald.

Zeer fijne verkoper die alle tijd en aandacht gaf en al mijn vragen kon beantwoorden!

Scorekaart voor Kamera Express