Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Pettige verkoper nam goed de tijd voor demonstratie cameramodellen en lenzen bij Kamera Express in Utrecht. Verder uitgebreide website met veel combinatie mogelijkheden. Producten waren op voorraad in de winkel.

Via e-mail contact opgenomen voor een persoonlijke aanbieding voor een televisie. Kreeg vrij snel reactie met een leuk aanbod. Op ingegaan en vervolgens uitstekend geholpen. Reactietijd was dik in orde.

Telefonisch gebeld om een afspraak in te plannen. Op de dag zelf tijdvak van 2 uur ontvangen, helemaal prima!

Fijne camera voor beginners, ligt lekker in de hand
Erg blij mee, maakt mooie heldere fotos

Binnengelopen voor advies, de winkel (Superstore Amsterdam) uitgelopen met een Sigma objectief voor mijn CANON body en wat accessoires..
Uitvoerig te woord gestaan en heel goed geholpen, ondanks de verbouwing die voor de nodige overlast zorgde.

Via de email een mooie aanbieding gekregen op een LG OLED tv na tips op het Tweakers forum. Hierbij werd ik supersnel en vriendelijk geholpen en de volgende dag werd hij al bezorgd.

De expediteur nam kort na aankoop al telefonisch contact op om de bezorging af te spreken, dit kon de volgende dag al. Via SMS kreeg ik 's avonds de verwachte bezorgtijd door die inderdaad klopte.

Prima en snel te woord gestaan via de email.

Via de betaal link kon ik niet betalen met CC wat ik graag wilde. Door de hulp van de helpdesk is er toch een oplossing gevonden, erg blij mee.

Er werd snel contact opgenomen en de mogelijkheden voor bezorging (tv) waren prima. Ze waren ook netjes optijd!

Goede prijs gekregen, geholpen met alternatieve betaling en duidelijke instructies mbt garantie

We waren opzoek naar een systeemcamera maar we wisten niet precies waar nu alle verschillen in zaten qua merk en prijs. De medewerker kon dit goed uitleggen en liet onze verschillende camera's zien en proberen.

Aanrader! Als cameraleek was het voor mij een grote uitdaging om de juiste lens te kopen. Gelukkig hielp de klantenservice van Kamera-Express mij op de juiste weg. Zeer deskundig en professioneel advies. Product werd vervolgens keurig op tijd geleverd. Heel tevreden over de service!

Product werd mooi op tijd geleverd. Stevige doos. Geen klachten.

Goed en snel geholpen, op vriendelijke toon. Alles via de mail. Scherpe prijs, een stuk lager dan de geadverteerde internetprijzen.

Snel gebeld door de transporteur, die ook snel kon bezorgen

Via het waarschijnlijk wel bekende tweakers forum bij deze winkel terecht gekomen. Telefonisch contact opgenomen met de winkel en vrij snel daarna een mooie aanbieding in de mailbox. Na terug mailen vrijwel direct alles geregeld, betaald en dezelfde dag nog contact en bezorgafspraak gemaakt met prima koerierservice.

Telefonsich benaderd door de koerierservice om een bezorgdatum en tijdsblok te plannen. 's Avonds een sms met specifiekere aflevertijd en vervolgens netjes door een aardige bezorger in de woonkamer afgeleverd op de afgesproken tijd.

Perfecte service en communicatie, heel goed geholpen over de telefoon en email, daarbij ook een erg mooie prijs gekregen voor de tv.

Tv is de volgende dag geleverd zoals afgesproken. Courier had netjes de avond van te voren gebeld om een aflever tijd af te spreken.

In het verleden contact met ze gehad over een ander product en ben daarbij keurig geholpen.

Na contact een zeer scherp prijsaanbod ontvangen voor een televisie. Contact verliep vlug en was behulpzaam met enkele extra vragen.

Bezorging was goed geregeld en ook hier was het contact goed. Bezorgservice was flexibel voor het maken van een afspraak. Bezorger heeft zelfs wat extra moeite gedaan om de televisie naar de juiste verdieping te brengen.

Vriendelijk en snel contact. Heb door snel contact met de klantenservice mijn aankoop eerder afgerond dan verwacht.

Ik kwam de winkel binnen en werd gelijk geholpen, ook al wist ik niet helemaal waar ik naar op zoek was. Degene die mij hielp wist precies waar hij het over had en gaf me goede adviezen. Daarnaast was hij ook wel in voor een grapje, wat natuurlijk ook altijd fijn is. Uiteindelijk heb ik daar een camera gekocht, waar ik tot nu toe nog erg tevreden over ben. Ik ben heel enthousiast over deze winkel.

In de winkel in Zwolle een camera uitgezocht. Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen, de medewerker had uitgebreid kennis van de twee camera's waarin in geïnteresseerd was en ik mocht deze ook even uitproberen.
Helemaal niet gedwongen om iets te kopen, heel erg fijn!
Ben erg blij met mijn aankoop en de service!

Zhiyun Weebil-s aangeschaft in de super store in Breda. Duidelijke en fijne service. Zeker een aanrader voor zowel de winkel als de gimbal.

Snel naar de winkel gestuurd en een mail toen ik hem kon ophalen.

Super vriendelijk en duidelijk geholpen.

Naar aanleiding van mensen hier op Tweakers die goede ervaringen met ge hadden, heb ik Kamera Express via email benaderd voor een LG OLED65C9. Ze reageerden snel met een uitstekende prijs. Zeer tevreden.

De TV is groot en zwaar. De koerier belde mij netjes de dag van tevoren om een afspraak te maken voor de levering & kwam precies op tijd langs.

Op de dag dat ik de TV bestelde lag hij niet meteen op voorraad. Ik emailde een paar dagen later om te vragen of ze enig idee hadden wanneer hij binnen zou komen, en ik kreeg heel snel een reactie met de nodige informatie.

Bij Kamera Express Amsterdam XL een nieuwe camera gekocht (Canon Powershot G7x Mark II). Snel en naar tevredenheid geholpen. Ik had 2 camera's in gedachten en de voor- en nadelen werden helder besproken. Met camera en tevreden weer naar huis gegaan!

Ik heb mijn systeemcamera Sony Alpha 7II gekocht bij Kamera-Express in Arnhem. Ik twijfelde tussen twee camera's, maar de vriendelijke en kundige medewerker heeft me goed geadviseerd waardoor ik mijn keuze heel snel kon maken. De camera was helaas niet op voorraad, maar nadat ik hem in de winkel heb besteld is ie dag erop thuis bezorgd. De camera is fantastisch, maakt prachtig scherpe foto's en is een stuk lichter dan mijn vorige camera. Dankzij een adapter die ik ook in de winkel heb gekocht, kan ik mijn lenzen van mijn vorige sony ook gebruiken. Ik ben super blij met de service van kamera-express en mijn nieuwe aanwinst. Ik kan kamera-express zeker aanbevelen!

Fijne winkel met deskundig personeel, die je van goed advies kunnen voorzien. Vandaag de switch van Canon naar Sony gemaakt!

Deze aankoop is na oriëntering op de website in de winkel gedaan. Hier prima geholpen met kennis van zaken.

Scorekaart voor Kamera Express