Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik kreeg een betaallink doorgestuurd, deze volgen leidde naar een beveiligde Bancontact omgeving. Alles verliep vlot.

Mooi LG Oled TV gekocht en bij Kamera Express goede en snelle service gehad! Verstand van zaken en afspraken worden nagekomen!

TV nu 2 dagen in bezit en voldoet helemaal

In Rotterdam zeer prettig en vlot geholpen.

Heel vriendelijke medewerkers in de winkel te Wilrijk waar ik een goede uitleg gekregen heb van de aangekochte camera

Ik heb de nieuwe receiver in de winkel opgehaald, ben zeer goed geholpen door de verkoper.
In het verleden ook on line besteld, de site is overzichtelijk en je wordt
gedurende het gehele proces goed op de hoogte gehouden.
Een extra bonus is de extra 3 jaar garantie, waar velen slechts de wettelijke 2 jaar aanhouden verlengd de Kamera Express dit naar 5 jaar.

Ben in het verleden bij aanschaf een een 4k oled tv zeer goed geholpen door de after sales afdeling.

Uitstekend prijspunt en zeer goede informatie en beschrijving beschikbaar op de website. Ik heb al eerder zaken gedaan met Kamera Express en ben zeer tevreden.

Discreet en goed verpakt, zeer netjes.

In het verleden heb ik contact gehad met de klantenservice, in dit geval niet. Destijds zeer snel geholpen.

Na contact via e-mail een televisie aangeschaft bij Kamera Express. Bestelproces ging via de e-mail. Communicatie was vriendelijk en snel, aankoop was erg snel geregeld.

Met de koeriersdienst een afleverafspraak gemaakt. Leveren ook op zaterdag, dus dat komt goed uit voor de mensen die maandag t/m vrijdag werken. Zaterdaglevering was erg op tijd, ook binnen het afgesproken tijdvak.

Simpele website waarbij je alles goed kan vinden. Door een actie bij deze keten terecht gekomen.

Stuurde twee track&trace nummers door terwijl alles in een pakket zat. Hierdoor wist ik niet wat wanneer aan zou komen.

Snel en een duidelijke communicatie, het contact verliep prima! Zeer goede prijs ten opzichte van concurrenten.

TV besteld en dezelfde avond nog gesproken met de bezorger voor het afleveren van de TV de volgende dag. Super goed geregeld!

Medewerkers denken goed mee. Zijn flexibel en hebben verstand van zaken. Service is heel goed.

Op de website stond dat het product op voorraad was en om 23:59u besteld was de dag erna geleverd. Uiteindelijk bleek het product helemaal niet voorradig! Schandalig en misleiding vind ik.

Meneer aan de telefoon gaan aan dat hij geen enkel idee had hoe het kon dat het product op voorraad stond maar niet was. Ik geloof er niks van! Het internet staat vol met reviews omtrent dezelfde misleiding

Snel en kundig te woord gestaan in de winkel. Meerdere producten werden getoond en uitgebreid besproken.

Goede communicatie per mail. Snelle levering. Goed product voor een mooie prijs! Ik zou hier vaker bestellen.

Helemaal goed! Alleen een grote afwijking in verwachte levertijd (16-19h) en actuele levering (8.30h).

Ik tijdens mijn bezoek aan de winkel goede voorlichting gehad.
Mij is goed uitgelegd een en ander over het verschil van twee cameras.

Snel en kundig te woord gestaan per email. Product werd een dag later netjes door koerier bezorgd.

Op tijd bezorgd door koerier.

Ik heb bij Kamera Express een Canon EOS 80D gekocht. Bij aankomst in de winkel heeft de medewerker alle tijd genomen om mijn afwegingen om deze camara aan te schaffen door te nemen en mijn vragen over mogelijke alternatieven te beantwoorden. Het kennisniveau van de medewerker was uitstekend en ook de wijze waarop het gesprek verliep gaf mij altijd het gevoel dat mijn belang voorop stond. Ik ben meer dan tevreden over én mijn aankoop en de wijze waarop de verkoop tot stand is gekomen.

Ik heb voorafgaand aan de aanschaf telefonisch contact opgenomen met de klantenservice omdat ik zag dat de camera bij een andere aanbieder voor een lagere prijs werd aangeboden. Ik werd direct te woord gestaan door een medewerker die mij heel vriendelijk en professioneel de procedure omtrent de 'laagste prijsgarantie' heeft uitgelegd. Binnen de toegezegde termijn heb ik een positieve reactie ontvangen waarin ik de camera voor de lagere prijs kon aanschaffen. Alle afspraken en toezeggingen zijn keurig nagekomen!

Een LG55C9 Oled tv aangeschaft bij KE. Contact verliep eerst telefonisch en daarna per mail. Via de mail een aanbieding gekregen en werd netjes door het proces geholpen. De TV heb ik op 6 november betaald en op 7 november werd deze al bezorgd door een koeriersdienst. Al met al goed geregeld en heb geen aanmerkingen.

Deze verliep snel en zonder problemen. De koeriersdienst nam zelfs na sluitingstijd nog de telefoon op toen ik belde met een vraag.

Contact verliep gewoon prettig en er werd snel op mijn mails geantwoord.

Contact gehad met de klantenservice van KE per telefoon. Verteld dat ik zocht naar een LG OLED65C9. De medewerker vertelde me dat ik voor een prijsaanbod even een mailtje moest sturen. Uiteraard meteen gedaan en binnen een uur reactie met een scherp aanbod gekregen van KE. Vervolgens de TV besteld en een dag later werd deze netjes geleverd. Geen problemen, alles verliep perfect volgens plan.

Dinsdagmiddag de televisie besteld, vervolgens werd ik 's avonds gebeld door de leverservice met de vraag wanneer ik de televisie geleverd wilde hebben. De volgende dag was meteen mogelijk. Nog iets later die avond een sms gekregen met een tijdsindicatie van twee uur. De volgende dag werd de televisie netjes binnen het tijdvak geleverd.

Telefonisch LG OLED65 C9 tv gekocht bij Kamera Express. Werd snel geholpen door de klantenservice per telefoon en per e-mail. Goede aanbieding en vanuit het verleden zijn we vaker goed geholpen bij KE. Aankoop ging soepel, enige twee punten van verbetering waren betaling en verzending daarna.Ik kon alleen met iDEAL betalen. Voor dergelijk grote bedragen is een creditcard wel handig vind ik zelf.

Verzending duurde uiteindelijk een week doordat er een fout met de computersoftware was o.i.d. Ik heb er zelf achterna moeten bellen waar de TV bleef, maar werd uiteindelijk wel goed geholpen, waarna ik de TV twee dagen later kreeg.

Wilde eerst een tv bestellen bij plasmavisie maar zag via pepper dat je bij kamera express een veel betere aanbieding kunt krijgen. Twee mails gestuurd een naar plasmavisie en een na kamera express. De laaste reageerde zeer snel en met mooie aanbieding voor de lg oled65 inch. Bestellen ging heel makkelijk volgende dag netjes op tijd bezorgd

Beste tv tot nu toen niks beters gezien

Netjes en snel geholpen zowel door de calcenter als het personeel in Almelo

Ik wilde een nieuwe TV bestellen en heb via Kamera Express een heel goed voorstel gehad. Ze reageren snel en communiceren duidelijk.

Ze verzenden de TV met Koerier, allemaal netjes verpakt zonder beschadiging aangekomen en vriendelijk personeel van de koeriersdienst. Chapeau!

Zoals al eerder aangegeven reageert de klantenservice rap als je vraagt om een mooie deal. geen moeilijk doenerij :)

Scorekaart voor Kamera Express