Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk wilde de Sony a7 mark III in combinatie met de FE 85 f1.8 kopen, maar deze was helaas niet beschikbaar in Superstore Arnhem (dit had ik gezien via de winkelvoorraad op de website van Kamera Express). Heb contact gehad met de klantenservice en zij hebben deze combinatie voor mij gereserveerd in Zwolle. Na een stukje gereden te hebben ben ik vriendelijk geholpen en geadviseerd in Zwolle.De service was top en vond zowel het erg prettig van de klantenservice als in Superstore Zwolle dat men echt met je probeert mee te denken. Ben ook niet anders gewend!
AlgemeenSnelle en correctie afwikkeling van bestelling via website en 1 dag later het product om 08.20 u. thuis bezorgd in goede staat
VerzendingNa de plaatsing van de bestelling 2 uur later koerier aan de lijn wanneer het MIJ het beste uitkwam om de bestelling af te leveren. En de volgende morgen om 8.20 zoals afgesproken de bestelling afgeleverd.
AlgemeenPrima winkel, erg overzichtelijk en alles staat duidelijk aangegeven. Acties zijn altijd leuk en had het dezelfde dag nog binnen!
VerzendingVandaag besteld, vandaag in huis!
AlgemeenLG OLED C9 65. Duidelijke en vriendelijke communicatie via mail. Uitstekende prijs overeengekomen. Snelle levering en netjes verzorgd. Kamera Express bedankt!
AlgemeenVoor een zacht prijsje een TV gekocht, via de e-mail besteld. Snelle reactie, vlotte afhandeling; eind van de middag besteld, volgende ochtend in huis.
VerzendingGoed verpakt, vriendelijke bezorger, eigenlijk niets op aan te merken. Enige minpunt is dat de bezorgdienst een verkeerd (verouderd) adres hadden doorgekregen dat nog in mijn account stond, hoewel ik het nieuwe adres per email had doorgegeven, maar dat was na 20 minuten verholpen.
AlgemeenMedewerkers zijn keurig en snel in het beantwoorden van vragen en zijn naar mijn mening zeer deskundig. Met recht een winkel om voor terug te komen.
VerzendingInformsatie over verzending is duidelijk, er word voor TV's apart een afspraak gemaakt met de koerier zodat er geen misverstand plaats kan vinden over de levering.
KlantenserviceContact gehad met de klantenservice (nog voor ik klant was) en hier ben ik snel en deskundig geholpen.
AlgemeenCamera besteld en deze is netjes op tijd en in een stevige doos geleverd.Tevens veel extra's zoals een fotocursus.
Algemeenik werd snel geholpen, alles was duidelijk voor hun en voor mij. alle prijzen klopte, met een beetje black friday korting wat altijd lekker is!
Verzending1 product was niet op voorraad in de winkel dus moest opgestuurd worden, het product ga ik morgen ophalen in de winkel dicht bij mij in de buurt!
Klantenservicede service die ik kreeg was top, waren vriendelijk en dat op een vroege maandag ochtend
AlgemeenBen soms wat huiverig dure producten online te bestellen,maar dit ging helemaal prima. Er was ook een cashback actie via fuji, en daar verwachtte ik al helemaal niet snel een antwoord. Fuji had binnen een week mn 100euro gestort. Ik denk dat de goede relatie tussen kamera express en fuji daar mede dank aan is. Al met al hele prima aankoop en ik kan lekker weer mijn mooie momenten vastleggen.
VerzendingAlles kwam binnen 2 dagen keurig aan. Beetje apart dat mijn body-only in een doosje van een kit zat maar ik kan me er iets bij voorstellen..
AlgemeenSnelle en goede service. Ook bij eerdere aankoop van Sony camera was de service prima.
VerzendingVolgende dag al in huis.
KlantenserviceWat problemen met het claimen van de cashback, maar dit is intussen opgelost.
Algemeensnelle levering en correcte levering zeer tevreden,mooie tv en makkelijk te instaleren en veel opties
AlgemeenContact opgenomen via e-mail i.v.m. promotieprijs, snel en vriendelijk contact en die dag de TV nog gekocht en betaald. Afhandeling verliep supervlot.
Fantastische dienst!
Diezelfde avond telefoontje van koerierdienst om datum levering af te spreken en dag van levering mail + sms met tijdsstip.
KlantenserviceDe mail communicatie verliep snel en vlot. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan.
AlgemeenVia de email contact gezocht, met vragen over een TV toestel. Snel en vakkundig te woord gestaan, en diezelfde dag nog een aankoop gedaan. De volgende dag werd de TV al bezorgd. De TV was ook helemaal in orde.
VerzendingGebeld door de bezorgdienst om af te spreken wanneer ze langskomen. Keurig op tijd geleverd.
KlantenserviceVriendelijk te woord gestaan, snelle reactie.
AlgemeenSnelle service, zowel telefonisch als in de winkel. In Breda ben ik goed geholpen en kreeg ik meteen een kopje koffie!
KlantenserviceSnel geholpen en duidelijke communicatie.
AlgemeenNa e-mail contact over een oled tv een betaallink ontvangen, na betaling direct een aankoopbewijs via mail ontvangen.
VerzendingKamera-Express maakte gebruik van een koerier voor de bezorging, deze deed totaal niet moeilijk om een 65 inch tv twee verdiepingen via de trap omhoog te tillen naar mijn appartement, chauffeur was zeer correct en zelfs na de tv de trap op tillen vroeg hij of hij nog iets voor mij kon betekenen.
KlantenserviceE-mails wordt supersnel op gereageerd.
Algemeenuitstekende service, ben zeer tevreden met de uitleg over mij camera en lens.
goede uitleg
prima levering
Klantenservicegoede service
AlgemeenZe geven goed advies, ze hebben een goed assortiment en hebben de meeste artikelen op voorraad
AlgemeenGoed advies en snelle respons op emails. Al voor de tweede maal een TV van rond de 1500 - 1900 euro besteld. elke keer met een mooie korting.
VerzendingSnelle en accurate verzending via trandporteur. zeer voorzichtig met mijn spullen en correct en netjes aan de deur.
KlantenserviceSnel, sneller, snelst! Goeie respons en denken goed met je mee...
AlgemeenPrettige ervaring bij het kopen van mijn Sony A7II. Goed advies over eventuele vragen die ik had. Tevens had ik niet het idee dat de verkoper alleen maar het duurste wilde verkopen maar vooral wat goed voor mij was.
AlgemeenSnelle service van Kamera Expres. Na telefonisch contact over het ontbreken van een onderdeel meteen geholpen en dit de volgende dag al in huis. Blijft een van mijn favoriete webshops wat betreft fotografie.
VerzendingDe volgende dag meteen in huis! TOP
KlantenserviceNa het missen van een onderdeel contact opgenomen en dit probleem is meteen verholpen.