Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Makkelijk via email contacten met Kamera Express gehad. Snelle offerte, en binnen 1 uur na betaling al een telefoontje ontvangen wanneer ik de televisie geleverd wilde hebben.

Levering kon blijkbaar al de volgende dag dus ik had mijn bestelling binnen 24 uur in huis!

Kreeg een goed aanbod voor een nieuwe tv via de mail. De order en betaling verliep zeer vlot.

Werd zeer snel gebeld om een afspraak te maken voor de levering. Levering was op tijd

Vragen werden zeer snel beantwoordt

Kamera Express Rotterdam heeft mij een prachtig aanbod gedaan op een Sony OLED tv die ik niet kon weigeren. Ik had nog wat overige vragen en deze werden steeds keurig en snel beantwoord. Al met al een goede ervaring gehad tot en met de betaling.

Ik kon de TV dezelfde dag nog ophalen bij het afhaalcentrum. Ik wilde een specifieke ophangbeugel erbij maar die was daar niet op voorraad. Maar bij het afhalen lag de beugel zoals afgesproken toch bij het afhaalcentrum zodat ik niet naar 2 locaties hoefde. Top geregeled!

Ik heb uitsluitend contact gehad via e-mail. Er wordt zeer snel gereageerd. Ook mijn overige vragen werden snel beantwoord. Prima en netjes geregeld bij Kamera Express!

Echt een mooie en prachtige camera, heel erg blij mee en goed en snel geholpen.

Echt perfect geholpen en snel

Nieuwe OLED tv besteld, via mail contact gehad over de bestelling en alles was super snel geregeld. top.

Contact gehad met de bezorgservice, snel geregeld en op tijd bezorgd.

Contact gehad voor de levering van de tv en de prijs, snel gedaan en goed geregeld.

Bedrijf reageert snel op vragen en komt afspraken na. Ook na prijsverlagingen is prijs onderhandeling nog mogelijk.

Klantenservice reageert snel op mail.

Echt een prachtige camera, heel erg blij mee. Ook fijn om mee te werken want mijn andere lenzen passen er gewoon op.

Super snelle service

Goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe camera

Na 10 jaar toe aan een nieuwe lens. De keuze viel op de canon 70-200 IS F4.Bij kamera express was deze lens te krijgen voor een scherpe prijs (400€ korting t.o.v. adviesprijs). Omdat ik de lens graag dezelfde dag wilde hebben ben ik naar de vestiging in Almelo gereden.
Aldaar op een prettige manier geholpen door een medewerker. Vragen werden deskundig beantwoord. Erg tevreden over de service in de winkel.
Helaas is de website van Kamera Express niet altijd up to date met 2e hands spullen, waar medewerkers in winkel ook melding van maken.
Al met al prettige winkel, waar ik in de toekomst zeker nog eens heen zal gaan voor een volgende aankoop.

Prima webshop met goede klantenservice die snel reactie geven. Ook mooie korting gekregen op tv.

Uitstekend geholpen, schitterende televisie voor een lage prijs. in ruil voor deze review ook nog eens 5 jaar garantie. niets dan lof voor Kamera Express!

Mankeerde niets aan.

snel te woord gestaan via e-mail

Mijn eerste aankoop bij Kamera-Express is zeer goed gegaan. Ik had een LG TV gereserveerd via de webshop en deze uiteindelijk bij de Superstore in Rotterdam opgehaald. Na betaling kreeg ik de tv mee en de medewerker heeft zelfs meegeholpen met het inladen in de auto. De doos was iets groter dan verwacht maar daar heeft de medewerker iets voor gevonden waardoor ik dus gewoon met de tv in kofferbak naar huis kon. Jullie gaan me zeker terugzien in de winkel.

Klantenservice is uitstekend.

prettig geholpen, veel kennis, men nam ruim de tijd uit te leggen ondanks grote drukt ivm black Friday. Parkeren voor de deur.

Alles is overzichtelijk. Prijzen zijn duidelijk. Een kind kan de was doen.
Ben een tevreden klant.

Ik stap met een goed gevoel de winkel binnen, vriendelijkheid staat voorop en met een pak goede kennis van zaken wordt je perfect geholpen. Verkoper Mathias doet zijn eer aan als verkoper.
Elke keer stap ik als een tevreden klant naar buiten, en de file waar ik dan in terecht kom ,die kan mijn goed humeur niet verpesten.

Voor mijn aankoop had ik een aantal vragen over de lens die ik uiteindelijk heb aangeschaft. Hiervoor contact opgenomen met een telefoniste van Kamera-Express. Hier ben ik fijn en vriendelijk geholpen.

Dit is tevens niet de eerste keer dat ik hier een product haal. Voor mijn cameraspullen kan ik altijd terecht bij Kamera-Express. Mijn ervaring met deze winkel is dat je altijd goed geholpen wordt en dat de medewerkers veel van de spullen af weten. Ook zijn ze heel klantvriendelijk en staan ze altijd klaar voor de klant! Dit is niet alleen in de winkel, maar ook aan de telefoon. Daarnaast zijn ze tot 23:59 telefonisch bereikbaar voor als je op het laatste moment nog vragen hebt over je aankoop.

Voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis. Dit is super als je de volgende dag het product wilt gaan gebruiken.

Zie hierboven.

Toen ik ging zoeken naar systeemcamera's vond ik uitgebreide informatie over de camera die ik heb gekocht. Ik heb me goed in kunnen lezen en heb de camera besteld. De volgende dag had ik de camera al in huis. De kwaliteit van de camera is echt boven mijn verwachtingen.

Ik had de camera besteld en de volgende dag werd deze meteen bezorgd. Enige puntje van kritiek is dat ik ook een cameratas had besteld die er niet bij geleverd zat. Er stond ook nergens vermeld dat deze nog nageleverd zou worden. Ik ging er dus vanuit dat ze deze vergeten waren. Eenmaal met iemand van de klantenservice gesproken, kwam naar boven dat ze deze nog zouden naleveren de volgende dag. Dit werd echter niet de volgende dag, maar een paar dagen later.

Medewerker van de klantenservice stond me vriendelijk te woord.

Heel snelle en goede service. Vrijdag besteld, 's avonds meteen telefoon om een afspraak te maken voor de levering. Prijzen liggen ook heel goed.

Bezorger was perfect op tijd en heel vriendelijk. Product mee binnen gedragen.

Snelle reactie op vragen, ook goede aftersales

Het order en betaal proces ging simpel, levering van de camera was op tijd.
Nks op aan te merken, alleen het verpakken had beter gekund..

Had beter verpakt mogen worden, lens en camera zaten los in een doos met te weining opvulling waar door de artikelen hebben liggen schuiven. De camera was een cadeau, maar door het schuiven was de verpakking van de camera gedeukt en beschadigd :-(

Heb contact gehad met de klanten service i.v.m. een betere prijs op een andere site, ik kreeg een standaard antwoord waar ik niet zo veel mee kon vond dat wel een beetje jammer.

veruit de goedkoopste site voor bijv. TV's en echt een hele snelle service. zeer tevreden en echt een aanrader

Kreeg mijn product de volgende dag geleverd, echt heel erg snel

werd een uur later gebeld om een afspraak te maken over de levering, meer hoef ik er niet over kwijt. gewoon heel erg goed

Verkoper was vriendelijk en duidelijk in zijn uitleg. Was zeker niet drammerig, nam opdoende tijd en bood voldoende alternatieven aan.

Ik heb de producten zelf afgehaald in de winkel. De winkel is goed bereikbaar.

Ik heb nog geen ervaringen met de klantenservice

Keurige snelle levering. Het contact via de mail verloopt snel! Fijne overzichtelijke site! Echt super!!

Fototoestel en bijbehorende lenzen zaten erg netjes verpakt

Mail verkeer verliep snel en soepel!

Scorekaart voor Kamera Express