Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenCamera gekocht voor op reis en wandeltochten. Mijn eerste indrukken zijn goed, maar moetl nog wel wat leren werken met het toestel. Gekocht bij Kamera Express Turnhout. Hier werd ik goed geholpen bij de aankoop hiervan.
AlgemeenToen ik hier een camera kocht werd ik uitstekend geholpen. Ik had nog twijfels over welke ik moest nemen, maar daar hebben ze mij uitstekend mee geholpen. Uiteindelijk ging ik zonder twijfels en mét een nieuwe camera naar huis.
VerzendingToen ik mijn camera ophaalde was hij mooi ingepakt en stond gelijk klaar om meegenomen te worden.
KlantenserviceIk had nog vragen over welke camera ik moest nemen en ze hielpen mij uitstekend.
AlgemeenEen panasonic FZ1000 II bij de vestiging in Almelo gekocht. Goede service, ervaren personeel die een goed advies geeft.
KlantenserviceVriendelijk personeel met goed advies.
AlgemeenMakkelijke en overzichtelijke website, snel kunnen bestellen en goede hulp via klantenservice. Gebruikersvriendelijk qua opzet en afhandeling. Super, echte aanrader!
VerzendingRappe verzending! In de avond besteld en de volgende dag rond de middag al geleverd. Klasse
KlantenserviceEnkele vragen werden snel en duidelijk beantwoord na telefonisch contact!
AlgemeenAlles verloopt smooth en is overzichtelijk waardoor het bestellen van het product echt top verloopt.
VerzendingSnelle verzending! Voor 23:59 besteld is morgen in huis! Top service!
KlantenserviceSuper snelle reactie!
AlgemeenJA, UHH WAT MOET IK DAN ZEG GEN. GOED KOOPSTE VAN NEDERLAND. 5 JAAR GARANTIE
AlgemeenNa wat zoekwerk ( uiteraard ook op het tweakers forum) werd ik op Kamera Express gewezen resultaat na contact: Scherpe prijs en als extra 5 jaar garantie.
VerzendingKeurig afspraak gemaakt telefonisch en daarna nagekomen. Oude plasma meegenomen ( vooraf aangeven)
KlantenserviceVriendelijke behulpzame klantenservice en voltte reactie op mijn vragen.
Heel tevreden klant!
AlgemeenNieuwe TV gekocht bij kamera express, had ontzettend veel reviews en bovendien Webshop van het jaar. Blijkt achteraf allemaal onzin doordat mensen kans maken op een prijs in ruil voor review etc. Begrijp ook niet dat Tweakers dit soort bullshit reviews toelaat.
Ik kreeg netjes een mailtje met de verwachte levertijd, niet geleverd. Heb uiteindelijk 4 keer moeten bellen. Twee keer was "er iets fout in het systeem" TV was gewoon op voorraad. "U krijgt vanavond nog een telefoontje voor de afspraak" niet dus, moet je er weer achteraan bellen wat een ellende. Uiteindelijk wel in goede orde ontvangen. Laatste keer dat ik hier iets koop.
AlgemeenRecent een compacte camera gekocht in de winkel. Zeer goede uitleg en super vriendelijk. Aanrader!
AlgemeenVoor het eerst iets besteld bij deze winkel, snelle en duidelijke reactie per mail gekregen. Product snel geleverd.
VerzendingPer SMS bericht gekregen over leverdatum/ tijd. Leverancier precies op tijd, product netjes geleverd gekregen.
KlantenservicePer mail contact gehad over aanschaf product, snel antwoord gekregen incl. instructies over de verdere afwikkeling.
AlgemeenEerste aankoop bij Kamera Express. Goede informatie ontvangen,
verzorgde verzending en goede prijs. Een aanrader!
Telefonisch een afspraak gemaakt. SMS gekregen tussen welke uren er zou geleverd worden. Perfect.
KlantenserviceE-mail gestuurd i.v.m. aankoop van produkt. Onmiddellijk antwoord gekregen met volledige uitleg over hoe het verder moest gebeuren.
AlgemeenNog net voor de Corona maatregelen de Fujifilm XF55-200 mm lens gekocht voor mijn X-T20 en zoals steeds goed en vlot geholpen in de vestiging van Wilrijk (Antwerpen)
AlgemeenUitstekend geholpen door een zeer vriendelijke verkoper! Goede uitleg en service in een grote winkel. Aanrader!
AlgemeenMakkelijk besteld, de Tv op voorraad bij vestiging Rotterdam daar afgehaald geen problemen ondervonden kortom top.
KlantenserviceVriendelijk personeel, ondanks de corona ellende goede service en afhandeling.
AlgemeenSuper snel contact via de e-mail en een mooie aanbieding voor mijn nieuwe TV. Levering vervolgens ook snel en prima verzorgd.
VerzendingKeurig binnen 2 dagen gebeld door de koeriersdienst die de TV netjes kwamen afleveren.
KlantenserviceVia de e-mail een snelle reactie op mijn vraag gehad. Vervolgens een scherpe aanbieding waarna de aankoop snel geregeld was.
AlgemeenOndanks de nodige communicatie problemen in het begin, heeft de Kamera Express klantenservice op zéér prettige wijze alles geregeld en zich aan de afspraken gehouden.
AlgemeenLG OLED55C9 gekocht bij Kamera Express voor de lagere prijs zoals besproken in het forum [Zero Tolerance][Prijs-discussie] OLED Televisies - deel 2. Prijs besproken via mail en ook via mail besteld. De tv is daarna snel bezorgd en ik ben meer dan tevreden.
AlgemeenProfessionele en geduldige assistentie. Het was geen enkel probleem om de camera uit te proberen (zonder clicks te maken). Erg tevreden met mijn aankoop!
AlgemeenVerkoopster lichte factuur stapsgewijze duidelijk uit. Kortingen enz. werden toegelicht en hoe mijn inruillenzen op waarde werden geschat onderbouwd.
VerzendingCamera en lens werden prima afgeleverd.
AlgemeenIk had de camera die ik wilde hebben al uitgezocht via dpreview.com. Omdat ik het belangrijk vind dat er een fysieke winkel is waar ik naar toe kan met vragen of problemen kwam ik bij Kamera Express in Almelo terecht. Na even een mailtje gestuurd te hebben over de laagste prijs garantie, kreeg ik direct een reactie, waarna ik naar de winkel gegaan ben waar ik snel geholpen werd.