Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Aankoop in winkel werd zonder meer terug genomen en het bedrag werd binnen enkele dagen teruggestort.

Ik heb het artikel in de winkel gekocht. Het bleek niet handzaam in de praktijk. Ondanks dat je juridisch geen recht hebt op teruggave bij aankoop in de winkel, nam Kamera Express het artikel toch terug. Een paar dagen later stond het aankoopbedrag op mijn rekening. Dat vind ik echt keurig!

1x bij Kamera express besteld. Alles is perfect verlopen. Voor 23.59u besteld, volgende dag in huis, zoals beloofd. Top. En met een review te schrijven krijgt men 5jaar garantie in plaats van 2, dus zeker de moeite om te doen.

Top

Top

De prijs en voorwaarden zijn erg goed. De afhandeling wat lastig. Bij aankoop van een OLED tv moest dit gebeuren via bepaalde vestigingen, in mijn geval via Rotterdam. Ophalen was mogelijk in Eindhoven toen ik hierom vroeg, zo kon ik 30 euro besparen. helaas was de levering om kwart voor 8 smorgens, toen was KE eindhiven nog niet open. Zelf gaven ze aan dat dot geen handige communicatie intern was. Overigens was het personeel in eindhoven echt BIJZONDER vriendelijk, goed te merken dat dit een liefhebbers winkel was, zeker geen grote dozenschuiver oid.
helaas was de ophangbeuigel apart geleverd, en niet op vorraad dus die kwam een week later.

Kudos voor de telefonische helpdesk, hulpvaardig, nemen de tijd en verstand van zaken. Echt een van de beste die ik heb meegemaakt.

Zou zo weer iets bestellen bij hen ondanks dat niet alles perfect liep. Vooral omdat ze het allemaal snel en goed oplosten!

Biijzonder goed en sterk oplossingsgericht. Zo wil ik het altijd hebben.....

Zeer snel de juiste informatie gekregen en geholopen.
Daarnaast erg snelle levering, volgende dag stond het product in mijn huis!

Recent monitor aangekocht voor zeer scherpe prijs. Oorspronkelijk besteld voor afhaling in de winkel. Door coronacrisis waren winkels gesloten. Klantendienst heeft met één telefoontje het order aangepast voor levering aan huis, nadat ze het toestel fysiek van de oorspronkelijke pallet gehaald hebben. Slechts twee dagen nadien thuis geleverd, in zeer moeilijke omstandigheden. Een dikke pluim voor service en klantvriendelijkheid!

Zeer deskundig advies en buitengewone klantvriendelijkheid.

Via email LG oled 55c9 gereserveerd en zelfde dag tegen overeengekomen prijs op kunnen halen. Telkens binnen het uur antwoord op vragen via email.

Het was onze eerste aankoop via kamera express, en deze is vna bestelling tot levering perfect verlopen. De bestelling en betaling verliepen zeer vlot en zoals ons beloofd was is ons toestel zeer snel geleverd, zelfs ten tijde van de corona crisis. Het was eer zeer goede 1e ervaring en kamera express is zeker een aanrader.

Nadat ik op prijzenjacht ging voor mijn Philips 65pus7403 kwam ik via Tweakers bij Kamera Express. Scherpe prijzen, goede en vakkundige medewerkers en snelle reacties op mails. Last but not least 5 jaar garantie ipv 2!

Super snelle levering, in de middag besteld en volgende dag thuis.

Niets op aan te merken, vriendelijke medewerkers. Zij reageren zeer snel op mails en komen met goede adviezen.

Website heel goed toegankelijk. Product was makkelijk te vinden met een heel duidelijke uitleg.Ook vragen naar aanleiding van site werden prima beantwoord.

Telefonisch contact gezocht omdat ik elders de gewenste tv veel goedkoper zag, maar vanwege levertijd liever bij Kamera Express wilde bestellen. Zij gingen mee in die prijs. Via de mail in een kwartier bestelling en betaling afgerond. Bezorgafspraak gemaakt en die werd nagekomen (de bezorgdag, helaas wel ruim buiten de aangegeven tijdsperiode).
* De beloning is extra garantie.

Bezorging was helaas ruim buiten de aangegeven tijdsperiode.

Vriendelijk te woord gestaan toen ik vertelde elders het product goedkoper te hebben gezien. Er werd meteen gekeken of zij mee konden gaan met die prijs en er werd geen poging ondernomen om de prijs hoger te houden. Erg prettig.

makkelijk site, telefonisch contact verliep perfect eerlijk advies zelfs tegen einde van de dag. PREFECT!!!

goed verpakt snelle levering

eerlijk en duidelijk advies

Via facebook product (TV) laten reserveren, en kon deze gelijk op komen halen. Stond al klaar, verkoper was op de hoogte dat ik een bestelling had gedaan, perfect geregeld! Verkoper hielp mee het product naar de auto te brengen en in te laden, keurige service.

Prettig website. Duidelijke en snelle communicatie via de email. Afhalen in de winkel ging ook erg soepel.

Snelle service, per e-mail goed bereikbaar, komen afspraken altijd na.
Na problemen met mijn LG OLED tv heel goed geholpen met een alternatief waardoor ik tegen bijbetaling een nieuwe tv kon aanschaffen. Niets dan lof over de service. Inmiddels drie tv's gekocht hier.

Supersnel geleverd, netjes volgens afspraak. Vriendelijke, behulpzame koerier.

Denken goed met je mee, goede oplossing geboden. Helemaal tevreden.

Al jaren een betrouwbare en vakkundige partner voor het leveren van camera apparatuur. Doorgaans snelle levering. Klantenservice is (de laatste tijd) wat langzamer dan voorheen, maar doorgaans beantwoorden ze vragen binnen 48 uur via email.
* Beoordeling in ruil voor 5 jaar garantie.

Snel en netjes geleverd. Lens werd geleverd in OEM/Bulk verpakking ipv originele doos, voor mij geen probleem.

Doorgaans vakkundig antwoord, alleen niet de snelste met antwoorden (doorgaans binnen 48 uur).

Ik zag in de pricewatch een philips 65oled804 tegen een scherpe prijs, na wat mailen bood kamera express mij dezelfde tv nieuw voor nagenoeg dezelfde prijs aan en daarop is nog eens een cashback op van toepassing, wat wil ik nog meer. Uiterst snel, netjes en in mijn voordeel geholpen!

Verzenden kost wel extra, maar ik werd 's avonds na de bestelling door het transportbedrijf gebeld om een afspraak te maken, dat werd de volgende dag en het bezorgwindow was klein, dus geen gestress, even zorgen dat ik er was en de tv idd binnen dat window in ontvangst mogen nemen. Uitstekend!

Ik ben vooral in mijn eigen voordeel ingelicht door de klantenservice, dus niets dan lof.

goed en snel en netjes geholpen personeel weet waar ze het over hebben goede adviezen.

Personeel weet waar ze het over hebben goede adviezen.

Ik heb de LG OLED55C9PLA voor een scherpe prijs bij Kamera express kunnen kopen. Er was wat verwarring ontstaan over de manier van betalen maar ik ben uitstekend geholpen toen ik bij een van de filialen langs ben gegaan.

Zeer snelle levering.

Snelle service op alle vlakken. Daarnaast een mooie prijs kunnen krijgen bij aanschaf van een nieuwe tv.

Ik heb een LG C9 55" OLED TV gekocht bij dit bedrijf. Enorm goed geholpen, ook bij het uitzoeken van een surround set welke ik later dit jaar ga kopen.

Kundig personeel en aardig te woord gestaan aan de telefoon.

Scorekaart voor Kamera Express