Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWij hebben voor het eerst een bestelling geplaatst bij Kamera Express en dit is ons zeer goed bevallen. Het proces verliep makkelijk.
VerzendingS avonds besteld en de volgende ochtend al in huis, top!
AlgemeenBestelling super makkelijk. Had moeite met betaling per creditcard maar dat lag meer aan mijn eigen bank. Met Paypal betaald uiteindelijk.
VerzendingSupersnel geleverd, no problems.
AlgemeenOverzichtelijke site met goede (product) informatie. Ook of het leverbaar is in een winkel in de buurt. Al diverse keren bij Foka besteld . Erg tevreden
VerzendingVolgende dag geleverd.
Netjes met info voor eerste gebruik.
AlgemeenIk was op zoek naar een gimbel. Bij kamers expres was er voldoende keuze en prima prijs.
AlgemeenIk zocht een vervanger voor mijn Sony A58. Telefonisch contact gezocht en prima geholpen door een verkoper. Sony A68 gekocht, waarmee ik heel tevreden ben.
AlgemeenAl een tijdje op zoek naar een betaalbare 65" Oled. In het prijsdiscussie forum hier op Tweakers is KE een veel gebruikte winkel. Al eerder contact met hun gehad maar toen vond ik de TV nog iets te duur. Toen ik dus een aanbieding tegenkwam van hun en zag dat ik 5 jaar garantie kon krijgen heb ik niet langer getwijfeld.
Om 15:00 uur op vrijdag besteld, om 16:00 al gebeld door de vervoerder om een afspraak te maken (uiteraard voor de volgende dag) en 24 uur later een enorme doos in mijn huis. Al met al een prima ervaring.
Netjes op tijd gebeld door vervoerder, sms met afspraak en "tracking" site. Netjes binnen het afgesproken tijdsvak bezorgd (10 minuten voor einde tijdvak, ik was nr 15 van 18)
KlantenserviceIk heb eerder contact gehad om een aanbieding te krijgen voor een OLED TV. Die heb ik ook keurig gekregen maar heb het toen niet gedaan.
AlgemeenVia Kamera Express gekocht tegen het bekende scherpe tarief en de 5 jaar garantie. De TV netjes geleverd op afspraak. Nu 2 weken in gebruik.
VerzendingKeurig snel gebeld en dag en tijdstip in overleg afgestemd. Geen aanmerkingen
KlantenserviceNog niet echt ervaren. Alleen het verkoop proces verloopt prima. Deze review geeft recht op 5 jaar garantie. Ik schrijf wel eerlijk mijn ervaring op, beviel de TV of service niet dan had ik geen review geschreven
AlgemeenPrima service. KE maakte een speciale aanbieding die bijna overeenkwam met de Makro aanbieding voor een LG OLED 65” maar met 5 jaar garantie.
AlgemeenBestelling plaatsen was makkelijk en overzichtelijk. Goede website, scherpe prijs, extra gratis accessoires zoals extra accu voor camera
VerzendingGoed verpakt, snel geleverd.
AlgemeenVandaag besteld morgen geleverd.
Het product is op voorraad en ik heb het over 2 dagen nodig, perfect zou je denken.
Pure misleiding om "vandaag besteld morgen geleverd".op de site te laten staan als je weet dat je het niet waar gaat maken!
Maar de verkoop heb je dan toch binnen.
Jammer dat het na 3 dagen pas geleverd is en ik er momenteel niets aan heb, bedankt.
Een ding is zeker het lag niet aan post.nl
AlgemeenMakkelijk doorzoekbare site, en prima prijzen voor heel veel artikelen en soms gunstige combideals voor aardig wat producten. En nog steeds snelle levering in deze tijd.
Alleen vreemd dat je een review moet schrijven om de actie garantie van 2 tot 5 jaar te verlengen. Maar natuurlijk kleine moeite om dat te doen voor 3 jaar extra garantie op je camera e.d.
Maar gewoon lekker onbezorgd winkelen hier.
Zoals beloofd was de levering gewoon binnen een dag. Had de camera rond 20:30 besteld, en had hem de volgende dag gewoon via PostNL rond 12:30 al in handen. Vind ik toch erg goed zeker in deze tijd.
KlantenserviceKlantenservice is goed, al moet ik zeggen dat die in de winkel zelf beter is dan van de webshop. Ik had bij de camera ook een cameratasje besteld wat ik terug wilde sturen en wilde er achteraf nog een Prime lens bij. Maar de online klantenservice was toch stuk langzamer dan de winkel in Den Haag. Ik ben gewoon naar de winkel in Den Haag gefietst omdat zij de lens op voorraad hadden die ik zocht en zij ruilden meteen het tasje om en paste daarop ook meteen de online factuur voor de webbestelling daarvoor aan. De online klanten service reageert steeds erg laat vind ik. Daarom 4 sterren, 5 voor de winkel zelf in Den Haag en 3 voor de online klantenservice.
AlgemeenIk was opzoek naar een specifieke camera (Canon 250D) en was onder de indruk van de vele combinatie deals. Alle bundels waren goed toegelicht dus ik wist precies wat ik bij welke bundel kreeg.
VerzendingAlles was keurig verpakt en optijd geleverd. En natuurlijk compleet.
AlgemeenKeurig geholpen door de webshop medewerker. Tv gekocht voor een prijs onder de gangbare prijs.
VerzendingNetjes verzonden door koeriersbedrijf, goede communicatie.
AlgemeenEen Nikon D750 gekocht. Ze hebben in de winkels een ruime voorraad dus kon hem gelijk meenemen.
KlantenserviceIn de winkel kreeg ik goede hulp en uitleg over de camera.
AlgemeenSamsung oled tv gekocht. Goede uitleg gehad door vriendelijk en deskundig personeel. Aan te raden!
VerzendingNvt gekocht in winkel zelf en direct meegenomen
KlantenserviceFactuur niet door gekomen op email maar na telefoontje direct geregeld.
AlgemeenOled tv gekocht. Via mail gevraagd om een goede prijs en had binnen 5 minuten reactie. Ook verdere vragen werden snel beantwoord.
Ik geef een goed en geen uitstekend omdat er in eerste instantie aangegeven wordt dat je standaard 5 jaar garantie krijgt. Deze moet je via een speciale website van Kamera Expres registeren. Daar blijkt dan dat de 5jaar garantie gegeven wordt als je eerst een review schrijft (op elke vergelijkingssite toegestaan). Niet heel erg, maar zet dat er vooraf duidelijk bij. (5 jaar garantie als u voor ons een review schrijft, bijvoorbeeld).
Vrijdag besteld en zaterdag al bezorgt.
KlantenserviceVragen werden erg snel via mail beantwoord.
AlgemeenAlle betaalmiddelen werden aanvaard (cash, maestro, creditkaarten)
Kortingen voor pakketten waarbij gratis gadgets werden geleverd.
Goede toelichting over de producten. Canon 6D MkII vs. 5D MkIV
AlgemeenDuidelijke website, scherpe prijzen en goede voorwaarden. Na een heel goede aanbieding voor een TV voor het eerst hier wat besteld en het proces verliep snel en duidelijk. Pluspunten voor de vele betalingsmogelijkheden zonder meerprijs.
VerzendingLevering was erg onduidelijk. Voor 20u besteld dus volgende dag levering was de boodschap, maar helaas maakte men dit niet waar. Ivm formaat TV werd bezorging uitbesteed aan een derde partij. Nadat status 'Verzonden' werd op KE's website zou ik hem moeten kunnen volgen op de website van deze vervoerder maar dit was niet zo. KE's eigen KS kan niets voor je betekenen en die van de vervoerder is alleen bereikbaar van 9 tot 17 op werkdagen. Aangezien wij op vrijdag hebben besteld voor 20u was de verwachting levering op zaterdag maar dit werd dinsdag. De betreffende bestelling was ook pas volgbaar op de website van de vervoerder nadat ik zelf het betaalde 0900 nummer gebeld heb waarop deze bereikbaar was.
Tenslotte zag ik bij levering dat de bus van vervoerder mudvol met TV's stond die schots en scheef opgestapeld waren. Gelukkig is onze TV in prima staat en had het dus voor ons geen gevolgen. Mocht KE behoefte hebben heb ik een foto van de bus waarin de manier van 'stapelen' goed zichtbaar is.
Wat ik ook vreemd vond was een A4tje dat aan de TV doos vast geplakt zat waarop stond dat je voor DOA binnen 24 uur na levering moest testen (wat in ons geval onmogelijk was omdat het TV-meubel nog niet binnen was, A4tje las ik dus ook pas later dus wat als hij inderdaad DOA was geweest?) en daarnaast dat je tijdens de 14 dagen waarbinnen de Wet Koop op Afstand maar 1 uur mocht testen; dit ben je al bijna kwijt aan de Firmware update en eerste setup en lijkt me ook niet wettig.
Mede door de latere levering, het gebrek aan communicatie maar ook de manier waarop vervoerder met de dure TV's omging kan ik maar 3 sterren geven voor de levering.
Gebeld met KE's klantenservice ivm de onduidelijkheid over de bezorging. Zeer vriendelijke medewerkers die echter geen info hadden over de bezorging aangezien die bij een externe partij belegd was dus.
AlgemeenZeer overzichtelijke site, helaas was de oled tv die ik zocht niet meer in de aanbieding. Maar heb contact gezocht met de klantenservice en gevraagd of ik de tv nog kon krijgen voor de aanbiedingsprijs van 3 week geleden, en dat was mogelijk.
Klantenservice was ook in deze corona-tijd zeer makkelijk te bereiken! een dag llater had ik mijn tv al in huis. TOP
Het product was na betaling binnen 1 dag geregeld, begin van de avond was de betaling gedaan, de dag erop om 1300 uur heb ik de tv ontvangen.
De televisie werd zelf binnen gezet.
Makkelijk te bereiken, vriendelijk en reageren erg snel.
AlgemeenZeker een goede webshop, breed assortiment, veel kennis in huis van experts, superstores zijn ook goed uitgerust en zien er prima uit! Al met al een fijne webshop/winkel om naar terug te komen voor hun expertise en aanbod.
Helaas zit er een paar nadelen aan vanuit mijn persoonlijke ervaring:
- De controller van mijn drone (DJI mavic air) is gesneuvel door een technisch mankement, waardoor deze niet meer bruikbaar was. Gezien mijn vakantie 6 dagen later startte was ik spoedig op zoek naar een nieuwe controller. Helaas kon KE mij niks anders ' verkopen' dan 'de controller zal terug moeten naar DJI, helaas kunnen wij jou geen vervangende controllerl aanleveren voor de korte tijd.' Hiermee was ik helaas zelf genoodzaakt om zelf een 2e hands controller te kopen. Geen groot schandaal, maar had gehoopt dat dit binnen hun klantentevredenheidsprotocol zou vallen, wat bij een specifieke andere webshop geen probleem zou zijn.
- Bij het leveren van een product is iets mis gegaan tussen KE en PostNL waardoor ik uiteindelijk 13 dagen (9 werkdagen) heb moeten wachten op mijn product. Uiteindelijk geen groot probleem gezien het wachten op het product geen probleem was. Echter weer helaas geen klantentevredenheidsprotocol waarbij zij het wachten op het product op zich nemen en mij een nieuw product opsturen.
Ondanks deze akkefietjes, kom ik nog steeds terug naar de webshop en winkel, en zijn er zeker genoeg product zonder probleem geleverd.
(zoals eerder vermeld)
Zeer bekwaam personeel met kennis over hun product en prima advies'bureau'.