Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk heb er in het afgelopen jaar meerdere aankopen gedaan. De laaste aankoop was een Sony a6400 met 16-50 kit lens. Altijd scherpe aanbiedingen en er wordt altijd mee gedacht aan oplossingen.
VerzendingDe verzending was snel en op tijd. Door de drukte kwam de bestelling een dag later en dat werd netjes aangegeven door kamera Express.
AlgemeenGoede aanbiedingen, snelle reactie bij de klantenservice en een netwerk van fysieke winkels. Hierdoor heb je voldoende zekerheid dat je bij eventuele defecten ook snel geholpen kan worden
VerzendingProduct besteld, en een dag later afgeleverd.
KlantenserviceReageren snel via chat of mail
AlgemeenIk heb Sony a6400 besteld bij kamera-express met goede aanbieding. Bestelling plaatsen was erg gemakkelijk. Dus dik tevreden.
VerzendingProduct werd netjes de dag na de bestelling geleverd. Dus dik tevreden.
AlgemeenKamera Express kon mij de beste deal geven op een LG C8 televisie. Nu acht maanden later ben ik nog steeds enorm tevreden met de televisie. Vriendelijk geholpen en de TV was snel in huis. Ik ga hier in de toekomst zeker terugkomen.
AlgemeenHadden volgens Pricewatch de beste aanbieding voor mijn nieuwe receiver. Keurige meldingen wanneer het product verzonden werd en geleverd zou worden. Helaas wel een dagje vertraging i.v.m. corona, maar ook dat werd netjes aangegeven.
VerzendingNetjes verzonden via PostNL, goede berichtgeving als gebruikelijk over het verloop van het proces.
AlgemeenTelevisie besteld bij kamera-express. Goede prijs, prima televisie. Bestelling plaatsen was erg gemakkelijk. Dus dik tevreden.
VerzendingProduct werd netjes de dag na de bestelling geleverd. Ook mooi aan het begin van het tijdvak. Dus dik tevreden.
AlgemeenSnel retour mail met een mooie prijs voor de Philips 65Oled934 en de verzend kosten hebben ze ook aangepast tot zover lijkt het goed ?
VerzendingEerste tv werd met koerier geleverd tussen andere materialen in de vrachtwagen fietsen tegen de doos en rommelig in geladen
KlantenserviceEerste tv had mogelijk defect gemeld en tv zou omgeruild worden krijgen we een demo of gebruikt toestel weer gebeld zouden weer gaan omruilen wij nog na vragen word alleen de tv opgehaald geen vervangend toestel aanwezig bij de koerier er zat dus een korting actie op van 300 € die kunnen we dus vergeten het toestel word dus niet meer op tijd geleverd
Kamera express boort de klant dus ook nog geld door de neus te laat voor de actie bedank heren
AlgemeenIk heb bij KE een mooie Philips OLED934 gekocht, aantrekkelijke prijs, snel en netjes in huis. Heel erg tevreden.
AlgemeenKamera Express Arnhem, top winkel. Goed geholpen bij aankoop van een Canon Powershoot SX 70.
KlantenserviceWij zijn geholpen door vakkundig personeel.
AlgemeenGoede producten en kundig personeel die graag uitleg willen geven
De Sony RX100M7 is een prachtige camera. Snelle levertijd en kundig advies van de betreffende medewerker.
De Sony RX100M7 een prachtige camera. Snelle levertijd en kundig advies van de betreffende medewerker. Bij Kamera Express kan je terecht voor advies. Ik zal deze winkel een ieder aanraden als je geïnteresseerd bent in camera of video apparatuur.
AlgemeenNa wat informatie te hebben gevonden op internet was dit een uitstekende camera. De Canon Powershot SX740HD kwam overal goed uit de test. Na ontvangst van de camera gelijk begonnen met installeren wat gemakkelijk ging volgens de beschrijving er zitten wel zoveel mogelijkheden op dat je er wel een weekend voor nodig heb om dat allemaal uit te vinden. Kamera Express bood deze camera in een kit aan voor een leuke prijs, ben er blij mee.
VerzendingKamera Express heeft het artikel goed verpakt en snel verzonden, petje af voor deze service.
AlgemeenIk ben afgelopen paasweekend naar het filiaal in Rotterdam geweest om een tv uit te zoeken. Breed aanbod en het personeel is vriendelijk
VerzendingEerst kreeg ik een mailtje van post NL dat mijn bestelling onderweg was, een dag later kreeg ik een telefoontje van Thijse (bezorgkoerier) om een afspraak te maken voor het afleveren van mijn tv. Vervolgens kreeg ik na het maken van de afspraak een uurtje later een mail van kamera express dat de levering niet gedaan kon worden door corona. bij Post NL werd mijn pakket geannuleerd. Na een telefoontje van ruim 35 min met de klantenservice werd mijn tv op het afgesproken moment afgeleverd (ik scheen op de een of andere manier in het mail contact van winkel en magazijn verkeer te zitten) Thijse zelf was netjes in de aflevering
Klantenserviceben goed geholpen en wist waar ik aan toe was
Algemeenik ben goed geholpen in de winkel in arnhem, netjes 1,5 meter afstand. en goed, rustige en duidelijke uitleg gekregen.
Verzendingv.i.m. corona zat er vertraging op door Post NL
Klantenservicenetjes een mail gehad over dat er vertraging is bij Post NL, Top service
AlgemeenSnelle service, heel voordelige prijs, de klantendienst antwoordt snel. Enige minpuntje is dat ik een extra cadeautje ging krijgen en dit momenteel nog niet ontvangen heb.
VerzendingSerieuze vertraging door PostNL, kan mogelijks zijn door de corona crisis.
AlgemeenAlgemene indruk is goed. Ik heb via de mail contact gehad over de TV en die is uiteindelijk in de winkel voor mij klaargezet voor afhaal.
KlantenserviceSnelle reactie via de mail. Enigste minpunt is dat ze niet de laagste prijsgarantie boden wat vermeld staat op de site, omdat ze de Makro niet als winkel beschouwen.
AlgemeenIk had alles op de website uitgezocht en werd in de winkel uitstekend geholpen op vriendelijke wijze
KlantenserviceWerd netjes te woord gestaan en goed geholpen
AlgemeenVia de mail snel en duidelijk contact gehad over de LG OLED65C9PLA en deze gunstig geprijsd snel thuis ontvangen.
VerzendingThuisbezorging heeft voor dit model extra kosten omdat de bezorging via een andere organisatie gaat. Maar dat is gezien het formaat ook niet erg vreemd.
KlantenserviceErg plezierig contact via de mail gehad met Mike.
AlgemeenSALORA 55UHS3500 Tv gekocht, had er zelf al een en nu een voor mijn vader gekocht, Goede TV zeker waar voor je geld
AlgemeenDe verkoper was vriendelijk en deskundig. Wist veel van de camera en wat nuttig was om er bij te kopen zoals een extra batterij, zonder te veel te pushen.
AlgemeenIk heb al eerder camera apparatuur bij Kamera Express heb gekocht, en dit heb ik altijd als plezierig beschouwd. Het is erg fijn dat ze aan laagste prijs garantie doen, hierdoor hoef ik geen risico te nemen door bij "goedkopere" winkels te shoppen.