Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenToestel gevonden via tweakers en besteld bij Kamera express
Mijn ervaring: Scherpe prijs, interessante voorwaarden, snelle en correcte levering!
Levering was exact volgens afspraak, en werd voorafgegaan door mail en (robot) telefoontje met dag, datum en tijdframe
KlantenserviceVoorafgaand telefonisch contact gehad met de klanten service waarbij ik weliswaar geen volledig sluitend antwoord op mijn vraag kreeg maar ook niet met een kluitje in het riet werd gestuurd.
Dat vind ik ook wat waard, ik heb ervaringen met helpdesks/ klantenservice afdelingen waar je niet echt vrolijk van word!
Dus liever 75% beantwoord en voor het restant een eerlijk "ik weet er op dit moment helaas geen antwoord op te geven" dan een onzin verhaal.
(ik heb achteraf gevonden wat ik zocht en het was zeer zeker niet de fout van de klantenservice dat ze niet gelijk een antwoord hadden!)
AlgemeenDuidelijke site, veel keuzen! Wanneer ik contact opneem met een medewerker kreeg ik duidelijke uitleg. Transparant.
AlgemeenReageerden snel op mail en konden mij een interessantere deal geven voor een TV, receiver en muurbeugel dan de vier andere shops waar ik een offerte opgevraagd het. Na het akkoord gaan met de offerte volgde een simpel proces om te betalen waarna de spullen binnen 2 werkdagen geleverd werden. Ik zou hier best nog een keer wat bestellen als ik iets nodig heb.
VerzendingHet voelt een beetje omslachtig om de TV met een koerier te verzenden en de rest van de spullen via PostNL terwijl ze tegelijk geleverd werden, maar dat zijn details. De spullen waren verder compleet en onbeschadigd.
KlantenserviceReageerden snel op berichten en vragen.
AlgemeenIk heb in de store in Arnhem erg goed advies gekregen door een zeer deskundige verkoper.
AlgemeenVooraf veel onderzoek gedaan naar een nieuwe TV en uiteindelijk bij Kamera Express een net prijsvoorstel ontvangen. Met name overtuigt door de 3 jaar extra garantie die ze aanbieden.
Telefonisch ook netjes teruggebeld en te woord gestaan. Er was bij het bestellen een verkeerd adres genoteerd, maar dit is netjes opgelost en als nog de volgende dag thuis bezorgd.
Volgende dag bezorgd en precies binnen het afgesproken tijdsvak. Netjes dus!
KlantenserviceCallcenter heeft vaak een lange wachtrij maar door het terugbel systeem is dit geen probleem. Ik wacht nog wel op de aangepaste factuur (met het juiste adres),
AlgemeenPrima geholpen in de winkel. Goed advies gekregen. Binnen 15 minuten liep ik de winkel weer uit en ben tevreden met het gekochte product
AlgemeenIk heb vooraf goed onderzoek gedaan naar de juiste tv voor mij. Ik heb op voorhand nog wat vragen gesteld en deze zijn keurig beantwoord. Toen ik de tv een dag later bestelde was deze iets duurder dan de dag daarvoor. Dit verschil is netjes terugbetaald.
VerzendingSnel geleverd
KlantenserviceMeerdere vragen gesteld en telkens netjes beantwoord.
AlgemeenEen Panasonic MFT 100-400 objectief gekocht voor mijn Olympus camera. Een geweldige lens met super kleuren en Zeiss lensen. Het bereik 200-800 (kleinbeeld) is geweldig.
Altijd super goed advies en deals bij Kamera Express. Deze actie van 5 jaar garantie is prima maar wel een beetje jammer dat je hiervoor een review moet plaatsen. Hoewel ik oprecht positief ben over Kamera Express is het toch raar vandaar de Goed beoordeling.
Product werd snel en goed verpakt geleverd.
KlantenserviceVoor deze levering geen ervaring mee.
AlgemeenSuper service. Hele duidelijke uitleg bij de aankoop van de camera. Ook nette inruilprijs op de oude lens gekregen.
AlgemeenNa gedegen advies door Kamera Express en enkele reviews / vergelijkingen te bekijken heb ik de Canon 5D Mark IV gekocht bij Kamera Express (laagste prijs garantie!!)
VerzendingZeer snelle levering en prima verpakt!!
AlgemeenEen canon g7x ii besteld bij kamera express. De klantenservice was duidelijk en reageerde snel. Bestelling kwam snel binnen. Zeer tevreden!
VerzendingMijn product was met zorg verpakt
AlgemeenBij Kamera express een TV en Camera gekocht. Advies in hun winkel in Eindhoven was super en hun prijzen zijn altijd prima.
AlgemeenNa een gedegen online onderzoek naar prijs, verwacht vakmanschap en (voorwaarde!) fysieke winkel in de buurt heb ik bewust gekozen voor Kamera Express.
In de winkel werd ik zeer deskundig geholpen in een prettige, vriendelijke sfeer, waarbij vanwege inruil ruimte was voor onderhandeling. Voor mij erg belangrijk: geen snelle verkooptechnieken, wel deskundigheid en vertrouwen.
AlgemeenZoals altijd vriendelijk te woord gestaan in de winkel in Den Haag. Geen aanmerkingen hier over.
KlantenserviceIk probeer al dagen in contact te komen met de klantenservice over een nalevering. Drie werkdagen later heb ik via de e-mail nog altijd geen antwoord gekregen, en telefonisch zijn er 30+ wachtenden voor mij.
AlgemeenPhilips TV gekocht voor een scherpe prijs. Duidelijke site, bestellen was een eitje en de bestelling werd snel bezorgd.
VerzendingSnelle bezorging
AlgemeenLeuke winkel met een concurrerende prijs. Ik heb contact opgenomen met e-mail. Ze antwoordden snel en ik kreeg een goede deal voor de tv. Levering komt op tijd aan.
AlgemeenNa wat onderzoek te hebben gedaan wat de beste prijs/kwaliteitsverhouding was m.b.t. de aanschaf van een goed soundbar-systeem, kwam ik uit bij Kamera Express die het vrij recente Dolby ATMOS in het assortiment had.
De keuze viel al vrij gauw op de LG SL8YG, in combinatie met de draadloze rear-speakerset LG SPK8-S (handig dat de handleidingen op de site staan!)
Direct naar de winkel gesjeesd om de set aan te schaffen. Helaas werd er niet standaard (al) een HDMI-kabel bij geleverd (wat ook niet aan Kamera ss is), dus de set thuis eerst via Bluetooth aangesloten.
Bluetooth werkte uiteindelijk (en jammer genoeg), toch minder stabiel. Het grootste euvel zat 'm in de subwoofer die continu aan en uit viel. Om dit te verhelpen is de subwoofer zoveel mogelijk omgevingsvrij van andere draadloze signalen gemaakt (denk aan het met een meter opschuiven van het draadloos internetmodem), en is de soundbar zelf nu aangesloten via HDMI (ARC). Eind goed, al goed
Beide producten samen vormen een 5.1.2 opstelling. Buiten de simulatie van een native 5.1-systeem, verspreiden twee overhead speakers extra geluid via het plafond, waarmee getracht wordt om de ultieme thuis-ervaring te creëren.
Na een paar weken ervaring moet ik zeggen dat dit uitstekend werkt. Indien je niet steeds wil schakelen tussen verschillende modussen, moet even de juiste balans vinden qua instellingen om een prima 'midden' te vinden. De LG Wi-Fi Speaker app is daarin een perfect hulpmiddel om in één oogopslag allerlei functies te bedienen die de normale bediening 'mist'. Wat het ook een stuk makkelijker maakt, want je hebt buiten de afstandsbediening van je tv (die automatisch de volumeregelaar van je soundbar overneemt) geen extra afstandsbediening meer nodig.
In de winkel werd per ongeluk het opgegeven e-mailadres met één letter verkeerd ingevoerd. Hierdoor kwam het factuur nooit aan. Werd direct opgelost na een mail met uitleg.
AlgemeenVoigtlander 15mm f/4.5 lens aangeschaft. Goede informatie op de site, redelijke prijs en levering was zoals afgesproken.
VerzendingLevering gebeurde binnen het 'vandaag nog' tijdvak, zoals overeengekomen.
KlantenserviceIk ben niet echt in aanraking geweest met klantenservice, maar de updates betreffende levering waren goed.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen. Klantenservice heeft ons netjes geholpen en goed geadviseerd aan de telefoon. Kortom een prima services.
VerzendingBesteller was iets eerder dan verwacht, tv netjes afgeleverd. TV is prima verpakt.
AlgemeenIk heb hier een week geleden een camera gekocht bij camera express in Eindhoven. Er was een goede verkoopmedewerker die veel informatie had over de camera die ik wilde.
KlantenserviceEr was goede klantenservice en ook heb ik voor kamera express gekozen door de uitgebreide garantie mogelijkheden.