WK 2026: Scoor de beste deals! Stel jouw winnende opstelling samen met behulp van ons advies.

Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Na een paar mails met betrekking tot de prijs, link ontvangen voor betaling, uitgevoerd en zeer snel mijn factuur ontvangen.

Correcte levering zoals beschreven op de website. Uur van de levering gerespecterrd!

Snelle responds op elke verstuurde email.

Website is zeer klantvriendelijk.
Omschrijving van de camera en van de gekozen lens is volledig en accuraat.

levering door Post-NL verliep vlekkeloos, zoals steeds.

Ik ben er 3 maal geweest voor ik kon beslissen. Je krijgt advies van vakmensen voor het maken van de juiste keuze! Absoluut geen verkooppraatjes. Super snelle levering; gisteren besteld vandaag afgehaald in de winkel. Bovendien aan de beste prijs! Ik ben fan!

Gisteren besteld, vandaag geleverd

Prefect advies van vakmensen. Geen verkooppraatjes en geen gepush!

Snelle service, had een actie besteld en kreeg deze tijdens corona tijd erg snel geleverd. Binnen 24 uur.

Heldere website, duidelijke en informatief, online besteld, gelijk de volgende ochtend in huis. Goeie ervaring dus!

Snel in huis!

In de winkel erg goed geadviseerd voor aanschaf nieuwe camera en alle gear er om heen. Vriendelijk, geduldig en verstand van zaken. Goeie ervaring!

Niet alles was op voorraad in Amsterdam, maar de volgende dag werd het gelijk thuis bezorgd vanaf een ander filiaal.

Ik ben goed geholpen door de medewerkers. Ik heb uitleg gekregen over de producten, omdat ik erg twijfelde over welke gimbal ik het beste kon kopen. Na het advies ben ik tot mijn keuze gekomen!

I think the shipping might be quicker (maybe it is because of the COVID-19). All else are great. I ordered a 65' TV and it was great.

I tried to call the customer service. However, as there might be many people calling, I had to wait about more than 30 minutes to be able to talk to the staff.

Prima ervaringen gehad met Kamera Express. Zowel een TV als een camera gekocht bij deze winkel en altijd probleemloos en snelle service gekregen. Helemaal top!

Verzendingen zijn op tijd gestuurd na een bestelling voor 23:59 op de dag ervoor. Top!

Ook deze keer weer prima geholpen bij de aanschaf van een nieuwe camera bij Kamera Express.

Bestelling was snel geleverd. Ze hadden de beste prijs. Geen problemen gehad, dus ik ben tevreden.

Gewoon snel geleverd en zonder beschadigingen.

Zeer slechte klantenservice wanneer het om garantie gaat. Vriendelijke medewerkster gesproken, maar het probleem wordt niet afgehandeld. Ik heb 23 dagen geleden een kapotte TV aangemeld. Het heeft 13 dagen (en een herinneringsmail en een telefoontje) gekost voordat ik überhaupt een reactie kreeg. Nu zou de TV een week geleden aangemeld zijn voor reparatie, waarvan ik spoedig meer zou horen horen. Helaas blijft de radiostilte voortduren en zit ik al bijna een maand met een kapotte TV. De klantenservice is momenteel telefonisch ook slecht bereikbaar.

Had via mail een LG OLED 55CX6LA gereserveerd om op te komen halen. Bij aankomst, 10 minuten voor sluit, bleek dat de tv er niet was. Vervolgens hebben de medewerkers geregeld dat er met 20 minuten toch nog een aanwezig was, waardoor ik niet met lege handen de winkel verliet. Klasse! Helemaal omdat het inmiddels na sluit was op een zaterdag!

Snelle respons via mail

Perfect geregeld! Ik heb mijn Nikon D5600 bij Kamera Expres besteld, 1 lens was niet op voorraad maar binnen 3 dagen alles geleverd. Echt top! Zelfs een medewerker die mij later berichten of alles in orde was.

Super snel geleverd, goed verpakt!

Tot in de avond kan je gewoon je vraag kwijt. Dat is erg fijn!

Vandaag in Amsterdam een nieuw objectief gekocht, de Olympus ED 300mm f4.0 IS PRO. Mijn 'vaste' winkel in Utrecht had hem niet voorradig, dus ging ik voor de eerste keer naar Amsterdam. Schitterende zaak en erg vriendelijk personeel. De lens mocht ik nog even uitvoerig bekijken voordat ik tot aanschaf overging, vragen die ik had werden deskundig beantwoord. Geen gehaast en ook de Corona maatregelen werden prima nageleefd, Top!

Ik heb vandaag mijn nieuwe spiegelreflex camera gekocht, en ben super goed en met geduld geholpen, met een kop koffie erbij, wat wil je nog meer!

ik snapte iets niet, en het is me duidelijk uitgelegt

Ik was al een tijdje aan het twijfelen een 250d aan te schaffen. Na ik een top uitleg heb gekregen van de klantenservice, heb ik een besluit genomen.

Kamers Express lijkt een betrouwbare partij te zijn om je aankopen te doen. Onze eerste ervaring is tot dusver goed verlopen.

Het product was erg snel geleverd

De prijs was beste op het moment samen met bundelkorting op een OLED TV. Contact verliep snel en soepel, product stond klaar voor afhalen

Hem hem zelf afgehaald maar de medewerker ( Koen staat op mn factuur) was zeer behulpzaam, buitengewoon goed!

Zie bovenstaande over Koen uit Rotterdam en het prettige contact met Giulio via de mail!

Snelle service, mooi overzichtelijke winkel en lage prijzen. Ook op zondag open en service na aankoop blijkt prima.

Helaas kocht ik een tv die na een half uur defect ging. Een telefoontje en ik kon de tv komen omruilen. Hier werd verder ook niet moeilijk over gedaan. Ik ben positief verrast.

Scorekaart voor Kamera Express