Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik heb de black magic pocket cinema camera 4k bij kamera express amsterdam gekocht. Het personeel was erg geduldig en hielp mij de juiste kabels en andere onderdelen uit te zoeken. Ik had ook een pakketje bij hun in de winkel laten bezorgen maar die kwam pas een paar dagen later dan geplant. Het personeel kon mij wel goed uitleggen wat de reden hier voor was. Dus ik was niet ontevreden. Ook werdt er in de winkel heel goed rekening gehouden met de corona maatregelen.

Packet kwam een paar dagen later aan dan geplant. ze konden mij wel uitleggen waarom en waren erg geduldig met me.

Erg geduldig en behulpzaam personeel. Ik was ook zeer tevreden met de manier waarop ze met de corona maatregelen te werk gingen.

Zelfs in deze tijd nemen ze alle tijd voor je.
Kocht een camera, deze viel tegen in mijn verwachting, zonder discussie retour en samen een nieuwe oplossing bedacht.

De bon kwam niet in mijn mail, en belletje en binnen 5 minuten als nog netjes de factuur in mijn mail, zeer netjes te woord gestaan

Heb vorig jaar bij Kamera Express een nieuwe videocamera gekocht en heb nu mijn nieuwe televisie ook daar gekocht. Het is gewoon een betrouwbare winkel met duidelijke voorwaarden.

Werd gemaild, gebeld en kreeg een sms van het transportbedrijf dat mijn televisie zou bezorgen. Hele nette en duidelijke communicatie.

Nu geen direct contact gehad met de klantenservice, maar dit is bij mijn vorige aankoop zeer goed verlopen.

we zijn ontzettend vriendelijk en snel geholpen. de website was zeer duidelijk, maar we zijn toch naar de winkel gegaan. 1ste uur gratis parkeren. nette winkel, goed overzichtelijk. goede info gekregen. We gaan hier zeker naar terug als we apperatuur nodig hebben

een mooie overzichtelijke website..producten gemakkelijk te vinden
betaling in de winkel bij het afhalen...wil toch eerst eerst zien wat je koopt

de FUJI XT4 camera met de 16-80 mm lens besteld,kon deze de volgende dag afhalen in de Superstore Almelo...de verkoper heeft de tijd genomen om uit te leggen hoe de camera werkt tevens ook over de lens de voor en nadelen van deze...gelijk ook een groothoeklens 16-24 mm van Fuji gekocht...kortom super geholpen

Klantenservice gebeld om een Fuji XT4 camera met een 16-80 mm te bestellen deze was weer op voorraad...werd goed vriendelijk geholpen door de medewerker de reservering bestelling was zo gedaan..kreeg de beloofde bevestiging van mijn bestelling direct in mijn mailbox...de volgende dag een bericht dat deze af kon worden gehaald in de Superstore Almelo

Onlangs in de winkel geweest voor aanschaf Sigma objectief. Ben hier prettig geholpen. Had een Sigma 150-600mm in te ruilen. Kreeg echter niet de gewenste inruilprijs, maar dat is altijd een dingetje in fotozaken. Ga deze via marktplaats verkopen. Verder mooie winkel in Groningen.

Ben in de winkel geweest, dus geen verzending

Zie korte toelichting

Zeer duidelijk advies en uitleg gekregen van een medewerkster tijdens onze aankoop van een spiegelreflexcamera.
De camera werd ons geheel uitgelegd en besproken en op al onze vragen kregen we duidelijk antwoord.
Er werd ruim de tijd voor ons genomen en de huidige richtlijnen van het RIVM werden daarbij netjes nageleefd.
De prijs / kwaliteit van de camera plus het advies van de medewerkster heeft ons doen beslissen om deze direct aan te schaffen. De camera was op voorraad en beschikbaar in een zeer aantrekkelijke combi waarbij een lens, sd-kaart en een tas zat.
Al met al een zeer prettige ervaring en voor verdere informatie, vragen en/of andere aankopen komen wij zeker terug.

Op 27 april een TV van 75" op de website van Kamera Express besteld. Deze was scherp geprijsd. De website is simpel en overzichtelijk. Gezien het hoge bedrag is het toch fijn dat je met credit card/Paypal kan betalen. Ik zal zeker weer bestellen bij Kamera Express. Heb verder geen ervaring met de klantenservice.

Ik werd de volgende dag gebeld wanneer zij kunnen leveren, de eerste mogelijkheid was de dag daarop. Dag en dagdeel afgesproken en ook nagekomen. Normaal zal ik 5 sterren geven, enige minpunt was dat de chauffeur alleen was en je dus moest meehelpen met uitladen van de TV.

Erg prettig geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe camera en reparatie van de oude. Rustige en duidelijke uitleg.

Nemen de tijd voor hun klanten.

Heel makkelijk bestellen en duidelijke beschrijvingen bij de tv's
Dus de keuze was makkelijk te maken welke TV wij wouden hebben

Snelle levering

De service bij kamera-express Almelo was goed. We zijn voorzien van voor ons relevante informatie

Fijne winkel, fysiek en op het web, klantvriendelijk en veel voorraad. Wegens de aankoop van een camera toch maar naar een winkel gegaan om hem even vast te kunnen houden en dat werkt perfect. Tevens voor een scherpe prijs kunnen kopen.

Aardige en klantvriendelijke mensen die met je mee denken,

Ben trouw aan Kamera Express, al 10 jaar koop ik al mijn fotografie accessoires bij deze winkel. Wanneer ik een nieuwe camera of objectief wil aanschaffen, heb ik vaak chatcontact vooraf, hier wordt goed advies gegeven en goed geluisterd! Compliment voor Sander van de chatservice, hij heeft mij dit keer ook weer geweldig geholpen!

Heb de spiegelreflex camera Canon 90D gekocht in den Bosch bij Kamera express, goede service wederom!

Staan je altijd goed te woord en maken veel waar.De informatie die gegeven wordt klopt in de meeste gevallen.

Ik kon snel het gewenste product op de website vinden. De informatie op de website was duidelijk. Het was gemakkelijk om de bestelling te plaatsen. Het betaalproces was eenvoudig.

Ik had het op een zaterdag besteld en maandag had ik het in huis. Het product ontving ik onbeschadigd.

Ik werd snel geholpen en keurig te woord gestaan. Goede service.

Je wordt rustig te woord gestaan en al je vragen worden beantwoordt. Ze nemen echt de tijd voor je en nemen je serieus. Fijn dat er gevraagd werd waar je voor komt en dat ze je gelijk aan de expert hierin koppelen. Hele fijne manier van je klanten tevreden houden.

Op zoek naar een leuke camera kwam ik bij Kamera Express terecht. De bestelling via de webshop ging gemakkelijk. Daarnaast hebben ze veel leuke acties die tegelijk geldig zijn.

De camera zat goed verpakt. Ondanks eventuele langere levertijd door de coronacrisis is het pakketje meteen de volgende dag geleverd.
Minpuntje: er zat een duidelijke vingerafdruk op de cameralens toen ik deze uit het doosje haalde.

Goed geadviseerd in de winkel, uiteindelijk een camera gekocht die ik zelf nog niet eens had overwogen - met een mooie actie korting! Enige verbeterpunt is lange wachttijden in de winkel.

Kamera-express.nl doet wat ze belooft! Mijn aankoop was de tv LG 55SM8200PLA met nano technologie. Ondanks het corona gebeuren snelle levering, keurige bezorgers en product voldoet boven verwachting goed. Mooi scherp beeld en prima geluid. Ik heb me voor de instellingen van het beeld gehouden aan de gegevens van de Consumentenbond met dien verstande dat ik het contrast bij de 'standaard' instelling heb verhoogt van 95 naar 98. Het geluid heb ik op 'sport' gezet. Ook in de 'sport' modus is het beeld geweldig. Prijs/kwaliteit van deze tv: een dikke 10 en daarbij is kamera-express ook nog een van de goedkoopste!

Zie boven.

Zie boven.

Nieuwe Samsung QE43Q60R Gekocht bij kamera-express.
We zijn goed geholpen hoor de medewerkers en televisie was op voorraad.
Raad iedereen deze tv aan wat een mooi ding!

It was very easy to order. The order was delivered on time. Great range of products. I have purchased both online and from store. The sales person in the stores are very nice and explained me all the features and also shared different options for my camera puchase within my budget and specifications.

Scorekaart voor Kamera Express