Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Zeer slechte klantenservice wanneer het om garantie gaat. Vriendelijke medewerkster gesproken, maar het probleem wordt niet afgehandeld. Ik heb 23 dagen geleden een kapotte TV aangemeld. Het heeft 13 dagen (en een herinneringsmail en een telefoontje) gekost voordat ik überhaupt een reactie kreeg. Nu zou de TV een week geleden aangemeld zijn voor reparatie, waarvan ik spoedig meer zou horen horen. Helaas blijft de radiostilte voortduren en zit ik al bijna een maand met een kapotte TV. De klantenservice is momenteel telefonisch ook slecht bereikbaar.

Had via mail een LG OLED 55CX6LA gereserveerd om op te komen halen. Bij aankomst, 10 minuten voor sluit, bleek dat de tv er niet was. Vervolgens hebben de medewerkers geregeld dat er met 20 minuten toch nog een aanwezig was, waardoor ik niet met lege handen de winkel verliet. Klasse! Helemaal omdat het inmiddels na sluit was op een zaterdag!

Snelle respons via mail

Perfect geregeld! Ik heb mijn Nikon D5600 bij Kamera Expres besteld, 1 lens was niet op voorraad maar binnen 3 dagen alles geleverd. Echt top! Zelfs een medewerker die mij later berichten of alles in orde was.

Super snel geleverd, goed verpakt!

Tot in de avond kan je gewoon je vraag kwijt. Dat is erg fijn!

Vandaag in Amsterdam een nieuw objectief gekocht, de Olympus ED 300mm f4.0 IS PRO. Mijn 'vaste' winkel in Utrecht had hem niet voorradig, dus ging ik voor de eerste keer naar Amsterdam. Schitterende zaak en erg vriendelijk personeel. De lens mocht ik nog even uitvoerig bekijken voordat ik tot aanschaf overging, vragen die ik had werden deskundig beantwoord. Geen gehaast en ook de Corona maatregelen werden prima nageleefd, Top!

Ik heb vandaag mijn nieuwe spiegelreflex camera gekocht, en ben super goed en met geduld geholpen, met een kop koffie erbij, wat wil je nog meer!

ik snapte iets niet, en het is me duidelijk uitgelegt

Ik was al een tijdje aan het twijfelen een 250d aan te schaffen. Na ik een top uitleg heb gekregen van de klantenservice, heb ik een besluit genomen.

Kamers Express lijkt een betrouwbare partij te zijn om je aankopen te doen. Onze eerste ervaring is tot dusver goed verlopen.

Het product was erg snel geleverd

De prijs was beste op het moment samen met bundelkorting op een OLED TV. Contact verliep snel en soepel, product stond klaar voor afhalen

Hem hem zelf afgehaald maar de medewerker ( Koen staat op mn factuur) was zeer behulpzaam, buitengewoon goed!

Zie bovenstaande over Koen uit Rotterdam en het prettige contact met Giulio via de mail!

Snelle service, mooi overzichtelijke winkel en lage prijzen. Ook op zondag open en service na aankoop blijkt prima.

Helaas kocht ik een tv die na een half uur defect ging. Een telefoontje en ik kon de tv komen omruilen. Hier werd verder ook niet moeilijk over gedaan. Ik ben positief verrast.

De bediening in de winkel was toppie. De kennis van zaken waarmee je geholpen wordt is de moeite waard.Maar als je wil bellen naar de winkel kan je eindeloos wachten en kom je in een soort van centrale ipv in de winkel zelf. Dit is tijdrovend en niet erg klantvriendelijk.

Leveringstijd was kort, dat is prima

We telefooncentrale waar je na lang wachten terecht komt vind ik maar niets

Ik heb eerst een bezoek aan Kamera Express gebracht. Daar ben ik goed geholpen. Uiteindelijk heeft dit mij ertoe bewogen om het product ook bij hen aan te schaffen zodat ik ook in de winkel terecht kan voor de service. Ik wilde later nog een verzekering bij het toestel aanschaffen, maar dat heeft wat tijd en moeite gekost.

Levering was cf. afspraak.

Wachttijd langer dan 5 minuten. Ik wil graag een verzekering bij het toestel regelen maar dat had ik beter gelijk kunnen doen. Nu kost het veel tijd. Ik heb een mail gestuurd vorige week maar ook daar nog geen reaktie op gehad.

Nu de nieuwe consoles uitkomen wilde ik graag weer up2date zijn en uiteraard voor een maatje groter gaan.

Ik heb scherpe prijzen gekregen voor zowel de 77CX als de 77C9, maar aangezien de CX de meerprijs voor mij niet waard is heb ik toch de 77C9 gekocht.

Dit is nu al de derde OLED via Kamera Express (voorheen Foka) sinds 2014. Ze hebben een geweldig mooie opstelling met daarbij de nodige kennis en ervaring om altijd een goede keuze te kunnen maken.

Helaas viel de aanschaf op zaterdag, waardoor de levering pas woensdag kon plaatsvinden. Maar dat verliep keurig. Vooraf kreeg ik een email en zelf een SMS met de verwachte tijd.

Een TV uitgekozen en deze tegen een aanzienlijk lagere prijs gekocht ivm de laagste prijs garantie. Tevens verder goed geholpen in de winkel waarbij verschillende vergelijkbare modellen werden voorgesteld en alle voor en nadelen werden benoemd.

Snelle levering

Via de klantenservice laagste prijs garantie verzoek ingediend en snel toegekend en voorgesteld welke winkel ik de tv zou kunnen bestellen of eventueel online.

23-05-2020 nieuwe Sigma 105mm F2.8 EX DG MACRO OS objectief gekocht bij Kamera Express, online besteld en de volgende dag opgehaald in de winkel, vriendelijke verkopers die vertellen hoe alles werkt als je iets koopt. Ik heb al eerder objectieven daar besteld en zeer tevreden. Voor mij de nummer 1 als je iets nodig hebt. Over de lens goed product met mooie foto's en scherpte. Een echte aanrader.
Groet, Fred

Professional and nice staff, knows what they do. Answering every question. If you are lookin for a good camera or whatever else you should go there and buy it!

Verschillende offertes opgevraagd voor LG OLED55C9PLA.
Kamera Express reageerde erg snel, goede prijs bij afhalen, en 5 jaar garantie.

Ik koop al zeker tien jaar bij Kamera Express. Betrouwbare winkel, snelle en goede service, prima prijzen.

Snelle levering, prima verpakt.

Ik heb hier de Canon EOS 250D met 2 lenzen aangeschaft. Al met al een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker aan te raden om hier een camera te halen, wanneer er een mooie aanbieding is!

Bestelling 1 dag later al geleverd en netjes ingepakt

Op vrij. 22 mei een Nikon d7500 met 18x200 telelens aangeschaft bij Kamera Express te Groningen. Ik zou iedereen aanraden om naar hier te gaan voor een camera. Winkel is uitermate van binnen ruim genoeg. Je weet zelf niet wat je wil. Verkoper heeft mij goed geholpen bij het aanschaffen van mijn d7500.

Ik was op zoek naar een bepaalde telelens maar wilde daarbij ook nog een dock en een teleconverter. Overal was het of het ene of het andere. Hier kon ik in één koop alle drie voor een mooie prijs krijgen en ook nog op voorraad

Snel en compleet geleverd

Een gestelde vraag over het gebruik werd snel beantwoord per e-mail

Scorekaart voor Kamera Express