Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Snel en deskundig geholpen door een vriendelijke medewerkster die mijn probleem met een muurvast zittend polarisatiefilter onmiddellijk ging oplossen

Nadat ik voor het eerst een Hoya polarisatiefilter op mijn Sony AX53 had gebruikt, kon ik deze na gebruik met geen mogelijkheid meer loskrijgen. Hij zat muurvast en door het draaiende gedeelte is er nauwelijks ruimte om het filter vast te pakken.
Bij Kamera Express werd het filter met behulp van een filterklem voor mij losgemaakt. Ik heb zo'n setje klemmen toen ook maar gelijk gekocht. Prima service!

Geen lange wachttijden (ondanks een verbouwing en Corona- maatregelen)
Een directe bereidheid om mijn probleem op te lossen

Wilde een Samsung UE50RU7170 (SKU UE50RU7170SXXN) kopen maar op de website staat dan: "Let op: Op basis van beschikbaarheid kan het zijn dat wij u een Samsung UE50RU7172 (SKU UE50RU7172UXXH) leveren. Dit model is behalve het typenummer exact hetzelfde!"

Ik ben naar de winkel in Rotterdam gegaan om te vragen welke ik nu zou krijgen. Conclusie: ze verkopen de 72 als de 70.

Vriendelijk te woord gestaan maar dit schept geen vertrouwen. Uiteindelijk hier maar niets gekocht.

Overzchtelijke en mooie website. Betalingen zijn makkelijk en veilig uit te voeren

Hebben voor de Samsung QE65Q60 gekozen. Mooie tv , scherp beeld en makkelijk in gebruik en snel.
Kleuren zijn helder en handleiding is ook makkelijk te volgen.

De tv werd bezorgd op de afgesproken dag en dagdeel die voor ons goed uit kwam. Bezorgen was ook netjes en beleeft. En zonder schade aan de doos geleverd.

Kamera express heeft winkels en geeft 5 jaar garantie na het schrijven van deze review
Hoewel iets duurder dan de goedkoopste is dat voor mij genoeg reden daar te kopen dan bij bv Amazon. Als er iets is lever ik het apparaat gewoon in bij de winkel - die in de buurt is in mijn geval.

volgende dag geleverd via PostNL

koop hier al jaren en de klantenservice is gewoonweg goed gebleken

Zeer klantvriendelijke betrouwbare winkel, met personeel die verstand heeft van zaken. Ik heb al diverse grote orders geplaatst en ze hebben mij nog nooit teleur gesteld.

Verzending van fragile producten worden uitstekend ingepakt en met zorgvuldigheid verzonden.

Het personeel is bijna dag en nacht beschikbaar om vrijblijvend advies te geven over een product. Ze houden niet op voordat je het juiste product heb. En keer op keer gaat dat ook goed.

Goede prijs en prima product. Bestelling is snel op de post gedaan (maar is helaas door Corona niet de dag erna bezorgt). Ik had het product ook een keertje terug gestuurd en dit ging prima (maar niet perfect). Klantenservice was soms lastig te bereiken (komt natuurlijk ook deels door Corona) en helaas moest ik (in tegenstelling tot bijvoorbeeld bol.com) wel betalen voor de retourzending maar alsnog netto prima (maar niet perfect).

Is netjes op dezelfde dag verzonden (helaas niet op tijd geleverd maar dat kwam door drukte bij PostNL door Corona).

Prima afhandeling van klantenservice (had het product een keer retour gestuurd) maar klantenservice was lastig te bereiken (komt natuurlijk ook deels door Corona) en helaas moest ik wel betalen voor de retour zending (in tegen stelling tot bijvoorbeeld bol.com). Dus prima afhandeling maar niet bijzonder.

Bij een kortdurende korting op de Olympus 7-14 2.8 pro was de lens al snel niet meer op voorraad. Deze lens stond al heel lang op mijn verlanglijstje. De prijs was steeds het struikelblok. Toch kunnen bestellen met korting.

Binnen een week was de lens op voorraad en werd dezelfde dag nog verstuurd.

Hoewel het antwoord op mijn vraag over de korting op de lens, die niet op voorraad was, door de drukte 48 uur op zich liet wachten (tussentijds keurig van op de hoogte gebracht) kreeg ik bevestigd dat ik kon bestellen met de korting.

de verkoper in de winkel van Rotterdam-centrum was een rustig persoon en stond ons netjes te woord.
We wisten dat we de Philips 65 oled 854 wilden kopen dat scheelt veel uitleg.

Je moet wel even geduld hebben voordat er op een mail gereageerd wordt.
de antwoorden zijn dan wel goed en bij terug bellen wordt je netjes te woord gestaan en een week va te voren gereserveerd was geen probleem.

Ik ben in de winkel in Almelo geweest. Het was rustig en de medewerker heeft me alles over de camera verteld en uitgelegd. Zelfs samen naar buiten gegaan om wat te testen.

Ik heb alles daar gekocht. Gratis tas was niet in de winkel dus die is opgestuurd. Direct volgende dag binnen gekregen

Klantenservice is gewoon perfect. Hij heeft misschien wel een half uurt tot 1.5 uur aan mij besteed.

Goed ontvangen, daarna leuk geholpen goed advies gekregen en tevreden naar huis met een nieuwe telelens

Na het kapot gaan van mijn camera langsgelopen bij Kamera Express voor advies. Top geholpen door een medewerker met advies over reparaties en opties voor eventuele aanschaf van een nieuwe. Uiteindelijk nieuwe camera geworden en zoals gewend snelle levering. Actie voor 5 jaar garantie bij het schrijven van deze ervaring is dan een mooie bijkomstigheid.

Bij Kamera Express was de Philips The One 43PUS7304 het voordeligst.
Aangezien de koeriersdiensten op dit moment het erg druk zijn heb ik besloten om de tv kosteloos te reserveren en zelf op te gaan halen.

Ik werd snel geholpen.
De prijs van de tv was op de dag van ophalen gestegen. Ik kreeg 'm mee voor de prijs toen ik de tv reserveerde. Top service

Nieuwe TV gekocht bij Kameraexpress en in ruil voor aanvullende garantie deze review geplaatst. Dit neemt niet weg dat ik dit een uitstekende winkel vind.

TV werd door goede koerier snel gebracht. Doos en TV waren in uitstekende staat en deze was voorzien van heldere aanvullende informatie van Kameraexpress.

I have made a lot of purchases with KameraExpress. Reviewed many times. Good service, good products.

Goed online contact via klantenservice. Prima prijs, snelle afhandeling van de order en de volgende dag bezorgd via koeriersdienst.

Er is vrijwel direct contact opgenomen met mij voor een leverafspraak. Netjes de volgende dag bezorgd door een koerierdienst die zelfs te vroeg was (ook wel eens fijn)

Snelle antwoorden en prima geholpen.

Goede prijs, vriendelijk personeel en supersnelle verzending van product. Alles in goede staat ontvangen. Wel erg trage respons over de mail en telefonisch, ongetwijfeld vanwege omstandigheden omtrent Carona. Vanwege de enorm goede reviews op Tweakers gekozen voor dit bedrijf.

Supersnelle verzending van product en alles in goede staat ontvangen.

Wel erg trage respons over de mail en telefonisch, ongetwijfeld vanwege omstandigheden omtrent Carona. Uiteindelijke goede antwoorden ontvangen.

Bij de vestiging in Zwolle prima geholpen en advies gekregen. Daarnaast op prettige wijze m'n oude toestel ingeruild en een nieuwe aangeschaft.

Snel geholpen. Toch de tijd genomen om te checken of dit is wat ik wilde.

Ik ben geen "prof" op foto gebied. Sander Jacobs nam de tijd en checkte bijna terloops wat ik wel of niet begreep van de kamera dat ik vooraf uitgekozen had en stemde zijn uitleg daar op af. Ontspannen en vriendelijk. Dit was mijn tweede kamera bij Kamera Express en ik kom zeker nog een keer terug.

Heel goede service. Besteld product dat niet binnen was na enkele dagen nageleverd zonder bijkomende kosten.

Super service. Het was een snelle levering van bestelde goederen. Heel tevreden met de aankoop goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Scorekaart voor Kamera Express