Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenOverzichtelijk website en gemakkelijk bestellen. Keuze voor Kamera Express gemaakt vanwege de concurrerende prijs, 5 jaar garantie en mogelijkheid tot aanschaf van Care Programa tegen breuk van TV scherm.
VerzendingPakket lijkt ongeschonden en volgens afspraak op tijd aangekomen
AlgemeenReview Sony Cybershot DSC-HX400V
Na diverse spiegelreflexen ontdekte ik 7 jaar geleden de Cybershot DSC-HX200 van Sony, een fijne, makkelijk te bedienen compact camera met heel goede resultaten en een fantastische zoom, zowel qua foto als video. En dat tegen een prijs die aanzienlijk lager was dan spiegelreflex. Alleen de lens voor de spiegelreflex met een bereik van 300 mm kostte destijds al meer dan deze compactcamera, die een bereik heeft van (vergelijkbaar) 1200 mm. Het resultaat in zijn geheel beviel zo goed dat ons gezin een jaar later werd uitgebreid met de DSC-HX300.
De 300 liet het onlangs (na 6 jaar) afweten i.v.m. een mankement aan de stabilisator, maar de 200 werkt nog steeds, hoewel het display zodanig gehavend is (geen screen protector) dat de opnamen op die manier niet goed meer te beoordelen zijn.
Al met al voldoende reden om uit te kijken naar een volgende camera in deze serie, de DSC-HX400V.
Die heb ik nu twee weken in huis en ook deze bevalt wederom uitstekend. Ligt lekker in de hand en maakt haarscherpe opnamen terwijl de instelmogelijkheden legio zijn en de camera makkelijk te bedienen is. Kortom: een prima aankoop!
Ik heb de camera gekocht in één van de winkels, waarbij ruimschoots de tijd werd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Goede service en deskundige voorlichting.
AlgemeenNadat ik op Tweakers gezocht had naar een camera kwam kamera-express als goedkoopste en meest betrouwbare naar voren. En dat hebben ze zeker waargemaakt.
VerzendingOndanks dat ik 's avonds laat de bestelling plaatste, had ik het de volgende dag al in huis. Echt super.
AlgemeenNa uitvoerige informatie door de winkel wilde ik een lens op mijn camera proberen, deze was echter niet in het filiaal Den Bosch op voorraad, maar direct werd aangeboden deze uit een ander filiaal te laten overkomen. Al na 1 dag kon ik langskomen om de lenste bekijken. Snelle en prima service.
VerzendingZie boven
AlgemeenVriendelijk geholpen. Eerst moeilijk taalgebruik voor iemand die niet zoveel verstand nog heeft van fotografie. Werd wel beter, maar was blij dat mijn dochter erbij was voor wat uitleg.
Verder tevreden.
AlgemeenNette winkel! Ik heb een televisie online besteld en die was snel thuis na een telefonische afspraak.
VerzendingDe televisie werd op tijd verstuurd en netjes geleverd.
AlgemeenSuper nette winkel. Goed personeel die weten waar ze het over hebben. Ik kreeg allen tijd en ruimte om het product te testen en kreeg daarbij veel informatie.
KlantenserviceWerd goed geïnformeerd en kreeg duidelijke info over de winkel
AlgemeenJe wordt altijd goed geholpen in de winkels en krijgt een goed advies van mensen die er verstand van hebben.
AlgemeenGoede service, goede bezorging en voor deze televisie de beste prijs van Nederland. Daar bovenop bieden ze 5 jaar garantie in plaats van de standaard 2 jaar van de concurrenten. Aanrader!
VerzendingBestelling ging per koeriersdienst, 24 uur van te voren kregen wij bericht van de bezorging. Ze waren mooi op tijd, de televisie werd door 2 man bij ons in de hal gezet.
KlantenserviceVia de mail heb ik gevraagd naar de laagste prijs garantie. In reactie hierop een mooi bod gekregen die ik direct per mail kon bevestigen en betalen. Binnen 2 werkdagen had ik de televisie in huis.
AlgemeenErg vriendelijk geholpen bij de keuze voor onze camera, we gingen eerst voor een systeem camera maar na toelichting alsnog voor een panasonic bridge camera gekozen.
KlantenserviceErg prettig
AlgemeenBij Kamera Express Capelle aan den IJssel een Canon 90d gekocht. Prima geholpen. Het toestel vertoonde mankementen, dus ben ik terug gegaan. Omdat het euvel niet verholpen kon worden, werd de camera zonder discussie omgeruild. Goede service.
AlgemeenVan de bestelling via mail tot en met de vriendelijke uitleg en service in de Superstore in Dilbeek liep alles zeer vlotjes. Een aanrader!
AlgemeenBestellingen zijn makkelijk te plaatsen prima betaling dmv ideal pay pall en nog vele anderen. Snel en correct geleverd !
VerzendingLevering was veel sneller.
KlantenserviceAlles gaat op rolletjes. Bestelling in de winkel gedaan en product was eerder op voorraad en werd de andere dag al geleverd dus prima service. Zeer tevreden met Kamera Express
AlgemeenTv voor een mooie prijs kunnen bestellen, goede klantenservice en bezorging was ook goed verzorgd.
VerzendingZorgvuldig afgeleverd.
KlantenserviceOndanks de drukte goed geholpen.
AlgemeenBestelproces werkt makkelijk. Informatie over de mail was duidelijk. Verder weer een keurig pakketje gehad en alles werkt perfect.
VerzendingDe lens die ik besteld had zou er binnen 1 of 2 dagen zijn, maar het heeft 5 dagen geduurd. Reden die werd opgegeven is dat de lens niet meer in het magazijn was en eerst van een winkel naar het magazijn gestuurd moest worden. Zal wel kloppen, de lens staat nu als tijdelijk uitverkocht op de site.
KlantenserviceZe konden duidelijk antwoord geven op mijn vraag en precies zeggen wanneer de lens bezorg zou worden.
AlgemeenKE Groningen
Snelle reactie op mijn vraag, s’avonds gemaild volgende ochtend antwoord.
Dag later naar de winkel zelf gegaan om bestelling te doen, zeer vriendelijk geholpen door zowel een medewerker als de bedrijfsleider.
Door het lange pinksterweekend zou het besteld product wellicht wat later binnenkomen.
Krijg 2 juni (dag na Pinksteren) al bericht dat het product voor me klaar stond.
6 juni het product afgehaald en wederom zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
Inmiddels een week verder en ben een zeer blij, tevreden en trotse eigenaar van een LG 55CX!
Bedankt KE Groningen voor jullie fijne dienstverlening.
AlgemeenIk heb mijn product gekocht in de winkel. Vriendelijke ontvangst. Kundig advies. Ik koop hier vaker spullen en tot nu toe altijd naar tevredenheid.
VerzendingHet product was op voorraad dus ik kon het zo meenemen.
KlantenserviceBij een defect van een ander product dat ik hier kocht, kreeg ik te horen dat ze het moesten opsturen voor een onderzoek. Daaraan waren kosten verbonden. Pas daarna zou ik horen of het product te repareren was. Bij reparatie werden deze kosten verrekend met de kosten voor de reparatie. Ik zou het product 4 tot 6 weken kwijt zijn. Het klinkt omslachtig en ik vind het lang duren..
AlgemeenKeurig ,vakkundig en klantvriendelijk geholpen .
Personeel vriendelijk , een nette winkel met goede service.
AlgemeenDe winkel in Capelle word je netjes ontvangen bij de ingang. Er wordt goed rekening gehouden met de Corona regels.
Degene die mij heeft geholpen heeft dit netjes gedaan met advies over de geheugenkaartjes die bij mijn aangeschafte Canon 90D horen. De service kwam wel een beetje zakelijk over.
Wat erg zuur was dat de Canon 90D die dag zo'n 100 euro duurder was geworden. Dit is was niet alleen bij Kamera Express maar ook de andere winkels. Ze konden daar dus ook niks aan doen.
Telefonisch contact is erg vriendelijk.
Enige nadeel op het moment is dat het lang duurt voor je iemand aan de lijn krijgt.
AlgemeenTelefonisch contact gehad. Vervolgens via de e-mail een offerte gekregen en vervolgens bevestigd. Professioneel bedrijf met topservice.
VerzendingSnel geleverd via koerier
KlantenserviceVia telefoon netjes te woord gestaan.