Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenVandaag heb ik afscheid genomen van mijn Canon EOS 600D. Ik twijfelde tussen twee modellen en uiteindelijk heb ik de Canon EOS 90D gekocht. Mijn aankoop is gedaan bij Kamera Express te Capelle aan de IJssel. Ik ben erg vriendelijk en kundig geholpen. Er werd alle tijd genomen om de voor- en nadelen te bespreken die voor mij belangrijk waren. De mogelijkheden van het verzekeren via CarePlan kwamen daar ook bij aan bod. Ik denk dat het een hele goede verzekering is tegen een schappelijke prijs. Verder vond ik het prettig dat de corona-maatregelen werden nageleefd. Het was prettig zaken doen bij Kamera Express en kan deze zaak bij iedereen aanbevelen.
AlgemeenNa wat onderzoek een A7R III besteld. Het verdere bestelproces weer heel gemakkelijk en zonder zorgen. De volgende dag al perfect geleverd. Altijd betrouwbaar, secuur en een top service bij Kamera Express. Het onderzoek naar wat je gaat aankopen kan lang zijn, maar als Kamera Express het heeft is de vraag waar vrij simpel.
AlgemeenOp pad naar superstore Den Bosch om Sony A7 om te ruilen voor een Sony A7 mark 3. Ik kreeg snel duidelijkheid over de inruilwaarde van mijn 6 jaar oude A7. Verder ben ik prettig en duidelijk geholpen bij de aanschaf van de A7 mark 3. Mijn vragen werden voor mij adequaat beantwoord. Mijn vorige ervaringen in Den Bosch werden bevestigd.
AlgemeenVeel plezier gehad van het deskundig personeel van Kamera-express in
's Hertogenbosch bij de aankoop van de Sony FE 24-105 mm. lens.
Wat een fantastische lens: scherp en met een snelle AF.
AlgemeenDe manier waarop je wordt geholpen in de shop in Zwolle is beslist bijzonder prettig te noemen. Enig minderpuntje; men vergat mij in te lichten dat er geen lader bij het toestel geleverd was. Dat kan dan uitsluitend rechtstreeks in het toestel. Niet handig bij gebruik van een tweede accu. Verder prima personeel en winkel.
VerzendingZie algemene beoordeling.
AlgemeenPer e-mail snel een reactie op alle vragen, maar ook na het sluiten van de deal werd alles netjes en snel geregeld en alles volgens de gemaakte afspraken afgehandeld.
VerzendingOp de avond van bestelling een belletje van de verzendende partij om een afspraak te maken, en de levering was vervolgens ook binnen het tijdslot zoals per SMS werd doorgegeven.
AlgemeenNa eerst een Canon M5 gehad te hebben wilde ik toch een full frame camera.
Via google kwam ik oa uit bij Kamera Express en aangezien ze ook een winkel in groningen hebben heb ik contact gezocht voor advies over aanschaf camera ( canon RP ) met advies welke lens hierbij. Erg net en eerlijk advies .
s'middags om 16:00 online gekocht omdat de camera even niet op voorraad in de winkel was. Volgende dag al in huis.
KlantenserviceGoede en vlotte reactie
AlgemeenBij kamera express de Cannon G5X Mark II gekocht. Levering vond snel plaats en een goede prijs/kwaliteit product. Kreeg bij bestelling geen factuur via email. Dit is snel opgelost door helpdesk door gevraagde factuur alsnog te sturen. Top!!
Ook nog eens 5 jaar garantie!
AlgemeenDe service is prima, ik was al jaren klant bij foto Konijnenberg, de prima service, waaronder o.a. verlenging van garantie, is ook bij Kamera-expre gewaarborgd. Ook wordt er meegedacht met de klant, uitgebreid tijd voor advies. En in tegenstelling met veel andere bedrijven is hun product voorraad altijd up to date.
AlgemeenDe site is erg overzichtelijk en duidelijk beschreven. Tevens is Kamera Express niet duurder dan de concurrente. Ook is 5 jaar garantie een pluspunt.
VerzendingVoor 23.59 uur besteld volgende dag in huis. Deze beloften zijn ze nagekomen.
AlgemeenBij kamera express de 58pus7304 gekocht. Snelle levering en een goede prijs/kwaliteit product. Ook nog eens 5 jaar garantie!
AlgemeenSnelle en goede informatie en plezierig geholpen bij Kamera Express in Utrecht voor een goede prijs.
AlgemeenGroot aanbod en goede prijzen. Had een objectief gereserveerd en opgehaald in de winkel. Die lag netjes voor mij klaar.
AlgemeenIk werd snel geholpen in de winkel. Behulpzaam, kennis van zaken en een passend advies
AlgemeenOverzichtelijke webshop, in geval van de aangeschafte LCD TV een nette prijs en duidelijke status updates via de e-mail. Van de klantenservice geen gebruik hoeven maken.
VerzendingZondagmiddag besteld en maandagochtend geleverd, sneller dan de indicatie online. Dat zien we graag. Het was een grote doos dus geen omdoos, wat ik een pluspunt vind aangezien er toch al genoeg verpakkingsmateriaal overblijft.
AlgemeenKamera Express steekt duidelijk werk in hun website, goede en complete info met eventueel bijhorende combideals.
De prijs van wat ik gekocht heb vond ik elders niet goedkoper.
Besteld voor 23:59h en effectief daags nadien geleverd.
Goede service en prijs kwaliteit.
Vraagje gesteld per mail en daags nadien een compleet antwoord.
AlgemeenOverzichtelijke, goed gestructureerde website, scherpe prijzen, een snelle levering. Wat kan je nog meer wensen?
AlgemeenIn de winkel in Zwolle vriendelijk en deskundig geholpen. Reele prijs gekregen voor inruil van oude camera. Nieuwe camera was voordeligste in het hele land.
VerzendingCamera was niet op voorraad in Zwolle. Werd volgende dag met POST.NL thuis geleverd. Prima informatie over track&trace
KlantenserviceKlantenservice is vriendelijk en helpen je goed. Afspraken worden netjes uitgevoerd.
Wel één keer gehad dat ze lastig te bereiken waren.
Algemeenfijne winkel waar je nog zelf alle tv's spelend kan vergelijken, kleurweergave is best iets wat iedereen anders kan ervaren wat helpt om een goede keuze te maken. Wederom goed geholpen, ik kom hier al jaren. ook het parkeergeld werd zelfs gecrediteerd bij de aanschaf van mn nieuwe tv)
Verzendingnetjes meegelopen naar de auto en coronaveilig geholpen met inladen.
AlgemeenPrima geholpen in de winkel. Sony lens 100 400 gekocht. Zeer scherp en snel. Prima lens erg blij mee. Gebleken dat ze ook echt de laagste prijsgarantie hanteren. Top, dank je wel!