Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDe Nikon DX AF-P 70-300 was niet meer op voorraad in de Ksmera-Express winkel in Maastricht. De verkoopster heeft het prima uitgelegd en geregeld om de lens voor mij te bestellen en thuis te laten bezorgen. De lens voldoet aan mijn verwachtingen. Het fijne is dat hij niet zo zwaar is.
AlgemeenZelfs Kamera Express hoofdvestiging maakt wel eens een fout. Mijn bestelde en gereed liggende Sony occasion fototoestel (de laatste)werd aan een ander verkocht. Gelukkig werd door de vestiging Breda, m.n. Victor extra aandacht en zog besteed aan deze situatie. Door zijn toedoen in samenwerking met de Klantenservice werd de fout hersteld en met ruime compensatie werd een goed
alternatief aangeboden. Vandaag ben ik in Breda goed en plezierig geholpen en ging ik toch nog als tevreden klant naar huis met mijn nieuwe Sony. De uitzonderlijke mogelijkheid om mijn oude toestel in te ruilen was een prettige bijkomstigheid. Dus al met al is met prima klantgerichtheid een vervelende situatie verholpen en blijf ik klant van KE!
Uiteindelijk was het bestelde toestel binnen een dag beschikbaar in mijn favoriete winkel.
KlantenserviceExtra zorg en aandacht van medewerker Breda samen met klantenservice hebben het verschil gemaakt. Van boze klant door serieuze extra service tot tevreden klant is aan hen te danken!
AlgemeenZelfs Kamera Express hoofdvestiging maakt wel eens een fot. Mijn bestelde en gereed liggende Sony occasion fototoestel (de laatste)werd aan een ander verkocht. Gelukkig werd door de vestiging Breda, m.n. Victor extra aandacht en zog besteed aan deze situatie. Door zijn toedoen in samenwerking met de Klantenservice werd de fout hersteld en met ruime compensatie werd een goed
AlgemeenMaken helaas loze belofte die men niet waar maakt. Had een LG Oled cx48 besteld en reeds betaald, mooie deal gesloten. Echter vervolgens blijft men maar zeggen nee meneer dan wordt die geleverd, nee maar dan wordt die echt geleverd. etc etc etc. Nog steeds geen tv ontvangen. Inmiddels geannuleerd (nu nog 10 dagen op mijn geld wachten...) en zelfde tv elders gekocht.
KlantenserviceTelefonisch nauwelijks bereikbaar na 5 minuten wachtrij wordt je met het excuus van Covid naar de voicemail door gezet met verzoek te mailen, echter wachten op een antwoord mail duurt dagen of komt uberhaupt niet.
Worden loze belofte over levering gedaan, ben eerlijk zeg liever dat je het niet weet wanneer die komt dan steeds maar aan het lijntje houden.
Vooral de telefonische bereikbaarheid is een doorn in mijn oog.
Beste,
Bedankt voor uw review.
Vervelend te lezen dat u hier een vervelende ervaring heeft gehad. Het klopt inderdaad dat het momenteel af en toe wat rommelig is.
Veel leveranciers geven ons levertijden af, maar zijn ook weer afhankelijk van leveringen uit allerlei landen. Gezien er veel landen zijn met andere maatregelen rondom corona, merken wij helaas dat levertijden soms verschuiven en een product later niet meer op voorraad blijkt te zijn. Excuses dat u hier de dupe van bent geworden.
Ook van onze bereikbaarheid zijn wij inderdaad op de hoogte, het is nog steeds erg druk en wij kunnen de vele vragen niet aan. We zijn druk bezig dit probleem voor u op te lossen.
Kamera Express
AlgemeenBij Kamera express in Almelo geweest. We werden keurig en deskundig geholpen en konden de televisie meteen meenemen. We hebben al eerder iets gekocht bij Kamera express en zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid.
AlgemeenNa het zien van een mooie Oled televisie van Panasonic kon ik deze ergens anders goedkoper bestellen. Contact opgenomen met Kamera Express en ontving een link om de tv voor hetzelfde bedrag te bestellen.
VerzendingIk had mijn tv de volgende dag in huis, keurig afgeleverd in de woonkamer.
KlantenserviceEr lukte mij een instelling niet, ik heb telefonisch contact opgenomen met Kamera Express en men wist niet direct het antwoord op mijn vraag, dit is uitgezocht en ik werd keurig terug gebeld met de oplossing.
AlgemeenSupervriendelijke mensen in de K E store te Gent die u met de glimlach en expertise uitleg geven en u met raad en daad bij staan !! TOPteam te Gent !!
VerzendingVandaag besteld is moren in huis !!!
KlantenserviceSupervriendelijke mensen in de K E store te Gent die u met de glimlach en expertise uitleg geven en u met raad en daad bij staan !! TOPteam te Gent !!
AlgemeenFijne webwinkel, en echte winkels, goede prijzen, kundige hulp en advies, en als bonus een goede garantie deal als je een review plaatst (5 ipv 2jaar)
AlgemeenPrima service gehad bij Kamera Express in Breda. Zal er zeker terug naar toe gaan mocht ik nog iets willen aanschaffen!
AlgemeenTv online gekocht via mailwisseling. Na het bezorgen en aansluiten opgemerkt dat er een barst in het scherm zat in de linkerhoek. Na het updaten van de tv kwam deze ook vast te zitten in een bootloop. Klantenservice telefonisch onbereikbaar. Mails reageren ze niet op.
VerzendingDe tv werd netjes op tijd geleverd. De bezorger was vriendelijk.
KlantenserviceWaardeloze klantenservice die telefonisch niet te bereiken is. Op 19 juni een tv besteld nadat ik iemand had gesproken van Kamera Express via de mail. Op 25 juni afgesproken om de tv te laten bezorgen. De tv werd voor 10 uur 's ochtends bezorgd.
Na het bezorgen onmiddelijk aangesloten. De tv ging aan maar er was een update. Na de update kwam de tv vast te zitten in een bootloop. Daarnaast is er ook een barst in de onderste linkerhoek. Ik had gelijk Kamera Express gebeld maar niemand nam op. Na een paar keer gebeld te hebben zonder succes maar een mail gestuurd. De hele dag gewacht zonder reactie.
De volgende ochtend om 9:31 gelijk weer gebeld. Wederom niemand kunnen spreken na meerdere malen te hebben gebeld. Het leuke is ook dat het gesprek 'automatisch' wordt gestopt terwijl je in de wachtrij staat. Ik had wederom een mail gestuurd. In totaal heb ik 12 keer gebeld zonder iemand te hebben gesproken. Inmiddels zijn er 2 dagen verstreken.
Maandag 29 juni ga ik langs de winkel in Rotterdam. Dit is een belachelijke service. Reageren op e-mails als je iets wilt kopen binnen een uur. Maar als je een probleem hebt zijn ze onbereikbaar. De tv mogen ze weer meenemen. Ik wil mijn bedrag van € 2029 terug. Als ze hier moeilijk over doen ga ik naar de politie wegens diefstal/ fraude.
Beste,
Wat ontzettend vervelend te lezen dat uw televisie defect is bij levering. Onze excuses dat u ons hier niet over te pakken hebt gekregen. Het is hier momenteel inderdaad nog topdrukte, waardoor onze reactietijd langer is dan dat u van ons gewend bent.
Ik hoop dat het inmiddels is opgelost in de winkel in Rotterdam en anders horen wij het natuurlijk graag.
Kamera Express
AlgemeenGoed geholpen in de winkel (Breda) goede service. Erg blij met mijn aankoop. Zal er zeker terug naartoe gaan.
AlgemeenAl verschillende keren bij KE artikelen aangekocht zijnde via de webschop of in de winkel waarvoor ik echter steeds naar Antwerpen moest, tot deze week dan want een tijdje geleden is er ook een superstore in Dilbeek waar ik uitstekend ben geholpen door Glenn, ook in email verkeer steeds direct duidelijke reactie. Uiteraard blijk ik bij KE mijn foto materiaal aankopen.
KlantenserviceHeel goed geholpen door Glenn in de superstore te Dilbeek, geen vraag was hem te veel en werd duidelijk beantwoordt.
AlgemeenHeb hier een LG C9 gekocht. Hiervoor kreeg ik een persoonlijke aanbieding nadat ik hun had gemaild over de prijs. Ik kon deze direct ophalen en de 5 jaar garantie gaf mij de doorslag om de tv ook hier te kopen.
KlantenserviceOp elke mail die ik gestuurd had kreeg ik nagenoeg direct antwoord op. Ze gaven mij een persoonlijke aanbieding plus nog een aanbieding op andere tv's zodat ik meer keuze had.
AlgemeenKlantenservice had het heel erg druk, wachttijd liep op, dus uiteindelijk zonder antwoord op mijn vraag online besteld en meteen volgende dag in huis. TV is geweldig en ben er heel blij mee.
AlgemeenKamera Express website is heel gebruiksvriendelijk met veel informatie over de producten. Daarom heb ik gekozen om mijn producten online te bestellen. Alles werd netjes en snel afgehandeld.
VerzendingZeer behulpzaam, snelle reactie en snelle levering.
KlantenserviceOnline bestelling werd snel afgehandeld en ik werd op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Voor extra vragen heb ik snel antwoord gekregen.
AlgemeenDe aankoop aan zich direct via de webshop ging goed, alhoewel ik een van de laatste, dansel de laatste op voorraad zijnde tv's van dit model bleek te kopen. Optie voor extra garantie na review en registratie en mogelijkheid om via Amex te betalen en de positieve berichten hier over deze shop hebben me hier naar toe geleid.
VerzendingIk had op tijd besteld voor verzending dezelfde dag, maar kreeg uiteindelijk geen telefoontje voor een afspraak. Daarna zelf gebeld en bleek dat er voor mij die dag geen uitlever order was. Blijkbaar had ik tegelijk met een ander het laatste online model gekocht en betaald en is die aan de andere order gehangen en niet aan de mijne. Uiteindelijk is nog een dag later de tv wel netjes geleverd.
KlantenserviceErvaring met klantenservice is dubbel. Vooraf wilde ik eigenlijk korting zoals vermeld in het oled prijzen topic, dat kon wel alhoewel het niet heel veel was, maar dan kon ik alleen met ideal betalen en zou ik ook verzendkosten betalen. Ik wilde met Amex betalen en dus zonder korting besteld maar dan betaal ik ook geen verzendkosten en is het verschil uiteindelijke 20 euro.
Na het uitblijven ven het leveringstelefoontje was het lastig om iemand aan de telefoon te krijgen, maar toen dat eenmaal gelukt was werd ik uiterst vriendelijk te woord gestaan en is er een tv uit de winkel in Antwerpen opgestuurd en duurde het dus een dagje langer. Deze collega gaf aan dat betalen via Amex wel had moeten kunnen. Dat weten we dan voor een volgende keer.
AlgemeenIk had een offerte gevraagd voor 2 tv's van 50" van het merk Philips. Niet alleen kreeg ik een scherpe prijs, maar ook 5 jaar garantie en de volgende dag stonden ze al in mijn huis.
VerzendingDe volgende dag werden ze netjes afgeleverd in mijn hal.
KlantenserviceZeer behulpzaam en goede afwikkeling van offerte tot aan levering.
AlgemeenSnelle service in de winkel en goed geinformeerd over de cage mogelijkheden voor de BMPCC 6K camera.
KlantenserviceGoed geinformeerd en tips hoe ik mijn camera setup kan verbeteren.
AlgemeenHeb de camera in de winkel gekocht, na hem op internet te hebben uit gezocht
AlgemeenProduct was op voorraad en was snel geleverd. Ik werd ook netjes op de hoogte gehouden via de mail.