Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenPrima advies, goede uitleg en de tijd genomen. Wel met de eerste keuze vertrokken, maar wel beter onderbouwd.
AlgemeenBen goed en vriendelijk geholpen na het inruilen van mijn dslr apparatuur naar systeem camera.
VerzendingGedeeltelijk direct vanuit de Superstore en wat niet voorradig was word thuis gestuurd.
KlantenserviceVriendelijk geholpen onder het genot van een kopje koffie
AlgemeenBen goed en vriendelijk geholpen na het inruilen van mijn dslr apparatuur maar systeem camera.
VerzendingGedeeltelijk was niet voorradig in de winkel. Dit woord na gezonden. Maar als je in de winkel komt om iets te kopen zou het fijn zijn als het voorradig zou zijn.
KlantenserviceIk werd vriendelijk en goed geholpen onder het genot van een kopje koffie.
AlgemeenIk heb een Sony systeemcamera besteld met kitlens, en nog een extra tweedehands lens.
De webwinkel is zeer overzichtelijk. Veel aanbod en veel lenscombinaties in de winkel. De prijs is altijd concurrerend. Soms is het zoeken van een categorie in het hoofdmenu even lastig, maar je komt er altijd wel als je een zoektekst invoert.
De webwinkel zoekresultaatpagina's hebben nuttige filters (die elders wel eens ontbreken) en er is een ruime en nuttige keuze tweedehands spullen.
De order was na 45 minuten al verzonden en kwam de volgende dag goed aan. De extra lens, die niet meteen op voorraad was kwam apart een dag eran.
KlantenserviceIk heb nog geen ervaring met de klantenservice hoeven hebben.
AlgemeenTV besteld via Kamera Express. Na contact over de mail een scherpe prijs ontvangen en daarna direct het product besteld. Gewoon prima en snelle service. Daarnaast 5 jaar garantie!
VerzendingIn één woord prima. Het product werd door een koerier geleverd. Netjes telefonisch contact over wanneer de tv kon worden geleverd, daarna op de hoogte gehouden door middel van SMS.
KlantenserviceIk had nog een vraag over de levertijd, omdat het product niet op voorraad was. Duidelijke en vriendelijke reactie via de telefoon en mail en goed geholpen door de klantenservice.
AlgemeenTV besteld via Kamera express. Snelle reacties op e-mail scherpe prijs en snelle levering 5 jaar garantie. Helemaal tevreden.
VerzendingVia koerier werd de tv netjes afgeleverd
KlantenserviceSnelle reactie op e-mail
AlgemeenDuidelijke website. Betaling via Ideal ging gemakkelijk. Waren meer shops met dezelfde prijs, maar die waren minder duidelijk in hun garantievoorwaarden en/of gaven geen 5 jaar garantie.
VerzendingWerd snel na de bestelling gebeld voor een afspraak om de TV te komen bezorgen. Kon de volgende dag. Ze kwamen op het afgesproken tijdstip.
AlgemeenIk heb mijn eerste systeemcamera gekocht bij Kamera Express en ben erg tevreden over de camera en lens. Maar over Kamera Express zelf ben ik al helemaal tevreden! Ik maakte een foutje met het toepassen van een kortingscode waardoor ik niet gebruik maakte van de korting. Hier kwam ik echter pas achter na mijn bestelling afgerond te hebben. Ik meteen bellen, baalde natuurlijk als een stekker. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en het kortingsbedrag werd zonder gedoe terug gestort! Echt super fijn geholpen en ik kom zeker terug!
VerzendingVerzending was snel, 's avonds laat besteld en volgende dag gewoon al in huis. Pakket was goed verpakt met voldoende dempings materiaal.
KlantenserviceZoals eerder genoemd in mijn review ben ik heel erg vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen. Later heb ik ook nog gebeld voor advies over accessoires, ik werd dit keer ook weer vriendelijk en goed te woord gestaan.
AlgemeenIk heb via de Tweakers Pricewatch een mooi artikel opgezocht en kwam zodoende uit bij Kamera Express. Je hebt de mogelijkheid om je garantie te verlengen naar 5 jaar en dat geeft je een fijn gevoel bij je keuze voor de webshop.
De website is overzichtelijk met goede filters, duidelijke productomschrijvingen en volledige productspecificaties. Daarnaast zijn er ook leuke promoties en activiteiten.
Het bestellen van het product is soepel verlopen en in je winkelwagen heb je eventueel ook de mogelijkheid om een Careplan aan te schaffen.
Het product wordt snel verzonden (voor 23.59 besteld is de volgende dag in huis) en je wordt goed op de hoogte gehouden via de email met een Track & Trace code.
AlgemeenVandaag via de site een toestel Canon Eos 6D gereserveerd. Een uurtje later ongeveer kwam ik aan in de winkel, en werd vriendelijk onthaald. Na het tonen van mijn reserveringsnr toonde de medewerker dat het toestel reeds klaar stond achter de balie. Na een woordje uitleg en raad werd de betaling voldaan en kon ik als tevreden klant de winkel verlaten met mijn full frame Canon Eos 6D.
AlgemeenVandaag een nieuwe Nikon camera gekocht met een lens welke geschikt is voor interieur foto's. Ik ben interieurontwerper en volg een fotografiecursus en wil mijn eigen interieurprojecten gaan fotograferen. Nu had ik al een Nikon camera, maar niet de juiste lens welke geschikt is voor interieur foto's. Ik twijfelde ook of ik een nieuwe body zou kopen ( toch gekocht Nikon D 7500 ) ). Ik heb een heel goed en eerlijk advies gekregen met niet de goedkoopste aanbevelingen, maar ook niet de duurste. Hij luisterde ook goed om de juiste antwoorden te geven op al mijn vragen.
Een goede foto begint bij goed materiaal. Een zakelijke investering die zichzelf weer terug gaat verdienen. Dank je wel Jan voor het advies. ( Kamera Express Utrecht )
AlgemeenAl vaker bij Kamera Express spullen gekocht in de winkel in Utrecht. Daar werd ik (ondanks dat je wel vaak lang moet wachten) altijd vakkundig geholpen. Deze online aankoop verliep ook vlekkeloos.
VerzendingDe verzending werd uitbesteed aan een lokaal vervoersbedrijf. De TV werd met twee man in huis geplaatst. Prima service.
KlantenserviceOp de verpakking werd vermeld dat je een schade aan de tv binnen 24 aan na levering moest melden. In ons geval kon dat niet gezien we pas een aantal dagen later de TV aan de muur gingen monteren. Daarvoor moest ik contact opnemen met de klantenservice. Dat verliep verder prima.
Algemeenhulp in winkel was uitstekend,snelle deal,voor herhaling vatbaar,ook nabezorging van niet op voorraad zijnde artikel prima
AlgemeenZocht een nieuwe camera, had 0 ervaring van camera's, Altijd gefotografeerd met compactcamera, Uitstekend geholpen aan de balie dooe Khio, ik wist al welke camera ik wilde gegaan voor de D500 en verkoper heeft me goede tips gegevens voor de lens
VerzendingCamera hadden ze niet op voorraad, werd de volgende dag netjes bezorgd.
KlantenserviceGewoon een woord klantvriendelijk en informatief, laten duidelijk verschillen zien tussen verschillende lenzen
AlgemeenNet aangeschaft wel eerst goed onderzocht welke camera goed bij mij past. Ik twijfelde tussen de Sony A6400, A6600 en allereerst de panasonic lumix FZ2000. De FZ 2000 viel als eerste af wilde na de Sony HX400 nu wel een camera waarmee ik lenzen kan wisselen. Na lang nagedacht te hebben en de het goede advies in de winkel in Capelle, toch gekozen voor de Sony A6400. Voor mijn doeleinden en de aanbieding de juiste keuze om foto en video met deze camera weer een level hoger te krijgen. Uitstekende specs. ik ben erg tevreden over de kwaliteit van zowel foto en video!
AlgemeenKeurige zaak, waarbij we goed geholpen zijn door een enthousiaste man die kennis van zaken had en ook de nodige ervaring met fotografie. Hij adviseerde ons een Sony A6000 zwart + 16-50 mm + 55-210 mm. Een mooi apparaat, waar we de komende tijd veel profijt van hopen te hebben.
AlgemeenHet bestelde product is netjes geleverd door post nl. Een dag na het bestellen, keurig
VerzendingKeurig verpakt, een dag na bestellen in huis
KlantenserviceErg slecht bereikbaar, niet echt doorslaggevend antwoord gekregen, beetje van het kastje naar de muur gestuurd, na vragen over een reparatie
Beste,
Bedankt voor uw review. Vervelend te lezen dat u niet het gewenste antwoord heeft ontvangen over uw reparatie vraag. Mocht het nodig zijn, ontvangen we graag uw reparatienummer zodat we het voor u na kunnen gaan.
Kamera Express
AlgemeenSnel direct contact met een verkoopmedewerker via email. Vervolgens een interessante prijs gekregen en tot slot zeer snelle levering.
AlgemeenAl vele jaren trouwe klant. Altijd goede service en levering zowel in de winkel als het online bestellen.
KlantenserviceGoed geholpen met mijn keuze. Ik twijfelde en mocht in de winkel uitproberen. Dit heeft mij enorm geholpen
AlgemeenIk heb een tv gekocht bij Kamera Express. Ze waren de goedkoopste en gezien de overige beoordelingen geen reden om er niet te bestellen.
VerzendingIk werd de dag na het bestellen opgebeld over een geschikt aflevermoment en volgens afspraak werd die afgeleverd.