Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenPrima service en vriendelijk personeel in Almelo.
Zeer uitgebreid en goed geholpen bij het uitzoeken van een camera met toebehoren.
Prima service en vriendelijk personeel in Almelo.
Algemeenhet is een webshop waar bij je gemakkelijk kunt bestellen ook helpen ze je uitstekend als je vragen hebt over een product.
Klantenserviceuitstekende hulp bij vragen
AlgemeenI ordered a Canon RP and it arrived next day, the delivery was super fast and the product great, I also had a good experience while visiting the physical store in Den Haag
VerzendingOrdered a product by the night at 10pm or so and I got it next day by the afternoon, it can't be faster
KlantenserviceThe people in the store is super helpful, the only problem is that they closed at 5pm on Saturdays and 6pm other weekdays, but by the rest everything was perfect
AlgemeenDuidelijke informatie gekregen bij de aankoop in de winkel en goed geadviseerd over de mogelijke opties die beschikbaar zijn.
Algemeenslechte website, technische fouten en de UX is waardeloos.
zie review klanten service voor nog meer ongein..
verzenden klopt geen meter van zie review klanten service. We hebben mensen op de maan gezet maar blijkbaar een product de volgende dag te leveren als dat is beloofd, is dat heel moeilijk blijkbaar...
KlantenserviceEerst de beloving bij beide producten voor 23:59 besteld morgen in huis zouden zijn. Ik heb de bestelde objectieven echt nodig en altijd een goede ervaring gehad met foto konijnenberg in almelo. nu bij kamera express de desbetreffende objectieven gekocht met een statief. Ik had die middag al gebeld of ze echt die dag erop leverden omdat er spoed bij was.. het antwoord was ja. Vandaag weer gebeld omdat ik niks binnen heb en de bestelling niet is verzonden. mevrouw aan de telefoon zegt dat het van de winkel naar het magazijn moest ( en ja deze twee waren beide in Capelle aan den ijssel) en dat het daar aan zou liggen. Ik bevestig dat het met spoed is en daarom bij hun besteld omdat ze het de volgende dag zouden leveren en ging mevrouw verder niet op in. Daarna wilde ik de bestelling annuleren maar dat kan op hun website niet (ruk website) dus we mochten weer bellen met de o zo goede klantenservice.. en elke 6 keer bellen na een minuut of 5 de voicemail.
Ben redelijk klaar met deze pruts keten.
AlgemeenNa wat onduidelijkheid in de wachtrij vakkkundig te woord gestaan in Capelle. Ik zocht vervanging voor mn Canon eos 550D.
VerzendingLevering duurde 20 min vanuit magazijn naar balie. Intussen mij vermaakt met stapel tijdschriften over fotografie. Koffie app was defect.
KlantenserviceJammer dat t koffie app defect was en er geen andere keuze was. Jammer dat je de hele tijd moet staan. Wel vakkundige info en ook eerlijk en helder.
AlgemeenWaar de standaard lens van de Canon iets te kort komt, vult de Canon EF-M 55-200mm F/4.5-6.3 iS Stm dit voor mij helemaal op.
KlantenserviceIk heb nog geen problemen gehad met de lens, maar de manier waarop de verkoper mij voorlichte en uitleg gaf stemt mij zeer tevreden
AlgemeenIk werd zo goed geholpen. Professionele mensen die weten wat ze doen! Je wordt heel netjes en vriendelijk geholpen
Verzendingik kreeg het pakketje 3 dagen naar aankoop binnen. Er zat een weekend overheen.
KlantenserviceJe wordt goed geholpen en zijn super vriendelijk
AlgemeenErg vriendelijk geholpen en goed advies gegeven door de medewerker bij de aankoop van een fujifilm systeem camera.
AlgemeenSnel en deskundig geholpen! Mogelijkheid om alle cameraonderdelen te testen voor aanschaf, waarbij alle vragen goed beantwoord konden worden! Ook goed telefonisch bereikbaar.
KlantenserviceDeskundig personeel die tijd voor je nemen.
AlgemeenGoed geholpen en geadviseerd (d.m.v. achtergrond informatie) door deskundig personeel van Kamera Express in vestiging Almelo!
KlantenserviceEerst inruilvoorstel aangevraagd via de e-mail. Snelle reactie via de e-mail met een eerste indicatie. Vervolgens mijn body en fish-eye lens laten taxeren in de winkel in Almelo. Nette inruilprijs gekregen voor beide artikelen! Vervolgens bleek mijn nieuwe camera niet meer op voorraad in Almelo; deze is meteen gereserveerd en kon ik de volgende dag na 10.00u meteen ophalen. Goed geholpen door deskundig personeel!
AlgemeenCamera Sony A7 besteld. Beste prijs met lens erop! Niet verwacht dat kamera-express de goedkoopste zou zijn.
AlgemeenHeel goed geholpen, de camera die ik wilde en van te voren had gereserveerd lag al klaar onder mijn naam. Goed geholpen, ik kom zeker terug voor evt accessoires.
KlantenserviceHeel fijn geholpen in de winkel in Groningen, mijn oude camera kunnen inruilen en er een nieuwe voor gekocht. De verkoopmedewerker attendeerde mij op een verzekering en deze ook direct afgesloten. Zeer tevreden.
AlgemeenHeel blij met mijn nieuwe camera met toebehoren en de snelle levering van Kamera Express!
VerzendingIk had mijn bestelling de volgende dag al in huis!
AlgemeenMakkelijk in de winkel af te halen, makkelijk in gebruik, makkelijk in alles wat de camera doet
KlantenserviceKeurige inruil gekregen
AlgemeenHet was gemakkellijk om de bestelling te plaatsen.
Het was goedkoper dan elders.
Snelle levering.
De beloofde gratis extra batterij was er ook bij.
Op tijd, snel, goed verpakt.
KlantenserviceNog niet gebruikt tot nu toe.
AlgemeenPlezierige en deskundige bediening. Ook wanneer ik een aantal keer alleen maar langs kwam om een lens kort op mijn kamera uit te proberen.
AlgemeenHeel blij met mijn nieuwe camera, de Canon EOS 6D Mark II en toebehoren! De levering was ook super snel!
VerzendingLevering binnen 1 dag!
AlgemeenBreed assortiment, heel prettig en deskundig advies, schitterende camera waarvan ik alle mogelijkheden nog ga uitproberen
AlgemeenLGOLED65CX6LA Super Smart TV bij KameraExpress Superstore in Almelo perfecte Smart TV met een zeer goed advies door verkoper.
VerzendingDe nieuwste LG TV op voorraad tegen een scherpe prijs.
KlantenserviceEnthousiaste en gemotiveerde verkoper bij de Superstore van KameraExpress in Almelo. Perfecte service en kom hier zeker terug.