Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenDeskundige begeleiding bij de aankoop. Ook prima ondersteuning bij de aankoop van accessoires zoals fototas wn accu's.
AlgemeenMijn gedroomde professionele camera met telelens kunnen kopen bij Kamera Express in Eindhoven door de prima inruilprijs die ik kreeg voor mijn overbodige camera en bijbehorende lenzen. Bespaart me een hoop werk op Marktplaats.
VerzendingCamera, lens en accessoires kon ik meteen uit de winkel meenemen met uitzondering van 2 kleine items die niet voorradig waren. Beide items de volgende dag via de post ontvangen.
KlantenserviceWerd snel en vakkundig geholpen. Inruilprijs van 3 producten was binnen 10 minuten bepaald en boven verwachting. Advies voor aanschaf van mogelijke accessoires was helder en duidelijk vrijblijvend van aard.
AlgemeenUitermate deskundige medewerkers die zelf ook enthousiaste fotografen zijn. Door hun betrokkenheid kan je een goed afgewogen beslissing nemen. Ook de flexibiliteit kan ik erg waarderen.
VerzendingWas op voorrad in de winkel.
AlgemeenOndanks dat ik dit vooral schrijf om in aanmerking te komen voor extra garantie gewoon een hele positieve ervaring met KE. Via de e-mail gevraagd of ze mij korting konden bieden op een OLED TV. Netjes 100 euro korting gekregen t.o.z. van de prijs op hun site, die al veel lager was dan veel andere verkopers. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord via de mail. Telefonisch had ik ze helaas niet te pakken kunnen krijgen. Na het betalen in de ochtend kreeg ik 2 uur later de factuur per e-mail. Aan het einde van de dag gebeld door KE met de vraag of levering de volgende dag mogelijk was en dat ik later op de avond een sms zou krijgen met de specifieke bezorgtijd. 20.00u een e-mail gekregen van Thijse koeriersdienst met de melding dat de TV tussen 12.00u en 14. 00u geleverd zou worden. 13.00u uiteindelijk netjes geleverd en de doos was onbeschadigd.
Enige verbeterpunt is dat ze telefonisch moeilijk bereikbaar zijn. Ondanks drukte moet je bij lang wachten gewoon te woord kunnen worden gestaan vind ik. Ook is het met de aanschaf van een OLED een vrij hoog bedrag om via een Mollie betaallink in een mail het geld over te maken, een kortingscode krijgen om vervolgens op de site te kunnen bestellen zou ik zelf fijner hebben gevonden. Ik krijg regelmatig spam in mijn e-mail met fake betaallinkjes, maar goed het is gelukkig allemaal goed gegaan. Bedankt team KE!
AlgemeenOpnieuw objectief uitgezocht via webshop KE. Aangekocht bij winkel te Den Haag, na daar extra advies te hebben ingewonnen. Service, kennis van zaken en vriendelijkheid prima.
AlgemeenIk heb mijn Canon 90D bij Kamera Express aangeschaft. De levering was erg snel en soepel. Het product zat netjes in de doos met alle toebehoren.
VerzendingOndanks dat de levering snel was ging deze in tegen hetgeen dat ik had opgegeven. Ik heb bijbetaald voor avondbezorging maar de bezorgdienst stond om 9 uur 's ochtends aan de deur.
AlgemeenOp 25 juli in de winkel Utrecht een mooie Fujufilm camera gekocht.
Ondanks onderzoek vooraf wilden we in de winkel de camera nog even zien en hoopten we op een bevestiging dat we de juiste keuze gingen maken. Gelukkig werden we te woord gestaan door de leidinggevende (?) die ook een camera van hetzelfde merk gebruikt, dat was te merken aan zijn kennis en aanstekelijk enthousiasme.
Door zijn uitleg bevestigde hij wat wij online al hadden gezien en gelezen, en daarmee onze keuze. Daarnaast gaf hij ook goede voorlichting over dingen waar wij nog niet eens bij stil hadden gestaan. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.
Een paar keer moest hij even weg om een collega te helpen maar kon daarna zonder moeite de draad in ons gesprek weer oppakken.
Ondanks de drukte werd de tijd voor ons genomen en voelden we ons allesbehalve opgejaagd.
Het enige minpunt was de temperatuur. De airco bleek kapot te zijn waardoor wij het bijzonder heet vonden in de winkel, hier hadden de meneer die ons hielp en zijn collega's ook duidelijk last van.
AlgemeenIk ben zeer tevreden over mijn aankoop en het product bij Kamera Express. Ze zijn erg snel en bieden ook extra garantie aan waar ik erg blij mee ben. Top Service! Een echt aanrader!
VerzendingBesteld op een zondagmiddag, kwam op een maandagochtend binnen.
KlantenserviceSuper snelle reacties ook in het weekend.
AlgemeenFijne hulp in de winkel, goede ondersteuning duidelijke uitleg geduldige verkoper.
Erg fijne ervaring met het kopen van de camera
Canon EOS 200d nu 1 jaar in gebruik, super camera
AlgemeenEerst een reservering gedaan voor full frame systeem camera en een uurtje later lag deze al klaar bij de vestiging in Utrecht. Werd daar ook vriendelijk geholpen.
AlgemeenWe zijn naar Kamera Express in Turn hout geweest om een nieuwe camera te kopen. We hebben een zeer goede service gehad en ze hadden ook al de modellen om te laten tonen. Zeer goede informatie gekregen en binnen ons budget een camera kunnen kopen. We raden het ten sterkste aan:
VerzendingAan de kassa werd alles nagekeken zodat we zeker de juiste aankopen mee hadden:
AlgemeenIk had hiet nog nooit besteld maar de shop kreeg goede reviews op Tweakers. Ook hadden ze een vestiging in DH wat makkelijk was voor mij. De site zelf was erg overzichtelijk en ik had binnen 3 stappen besteld.
AlgemeenAltijd goed geholpen bij kamera express in capelle.
Deskundig personeel en goede service
Wij komen hier al jaren en zullen dat blijven doen.
Nvt
AlgemeenBij
Kamera Express in Maastricht, Olympus Kamera gekocht, fijn geholpen door Patrick, het voeld zeer vertrouwd, TOP
Hoya 58mm uv was niet voorradig, de andere dag al in huis, top!
KlantenserviceMijn schoonzus heeft mij naar Kamera Expres gestuurd, zij had ook fijne ervaring. Haar advies opgevolgd, en het klopt, zeer prettig geholpen. Een dikke pluim.
AlgemeenUitstekende service tegen concurrerende prijs, ze springen er bovenuit met hun 3 jaar extra garantie deal bovenop de 2 jaar standaard.
AlgemeenOntzettend goede service en advies gehad in de winkel. Ik zag tussen de bomen het bos niet meer qua verschillende televisies, maar uiteindelijk met het advies de juiste keuze kunnen maken en ontzettend blij met m’n nieuwe televisie.
VerzendingDoos was helaas wel beschadigd.
AlgemeenObjectieven uitgezoçht via website. Gezien hoge aanschafprijs niet besteld via website (normaliter wel, bestellen en levering verlopen dan prima), maar in winkel in Den Haag. Service prima. Ditmaal weinig extra advies nodig. Laatste keer bij aanschaf camera wel. Service goed en vriendelijk.
VerzendingBesteld via winkel in Den Haag. Snelle levering.
AlgemeenNa een voorbereidend gesprek in de winkel in Dilbeek heb ik bij een 2de bezoek een Olympus OM DE M10 mark iii met de lenzen 14-42 mm en 40-150 mm aangekocht. Er werd mij een duidelijke uitleg gegeven over het gebruik van het toestel.
De eerste gemaakte foto's zijn veelbelovend. Prachtige kleuren.
Ik werd in de winkel in Dilbeek uitstekend bediend.
KlantenserviceZeer goed.
AlgemeenIn het filiaal in Capelle aan den IJssel van Kamera Express mijn Canon EOS 5D Mark III ingeruild voor de EOS 5D Mark IV. Het personeel is zeer deskundig en heeft mij goed geholpen met deze transactie. Ook op een prettige manier uitleg gehad over de inruilwaarde van mijn oude camera en de deal is op een prettige wijze tot stand gekomen. Verder een prachtige winkel om eens rond te kijken als je iets nodig hebt.
AlgemeenCommunicatie is goed. Per mail een prijsaanvraag gedaan van een tv en soundbar. Al met al kwam KE er als scherpste uit. Bestel proces zelf ging ook vlot, echter was er wat mis gegaan met de levering.
VerzendingDe zending stond al 2 dagen klaar in het magazijn van KE, maar de transporteur kwam hem niet halen. Nadat ik uit eigen beweging ben gaan bellen bleek dat de tv niet weg was. Dit werd wel direct geregeld en de volgende dag stond de tv met soundbar op de stoep.
KlantenserviceBlijkbaar is het zeer druk bij KE in deze tijd, dus je moet ff hangen aan de lijn maar dan wordt je wel goed en adequaat geholpen