Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik ben zeer tevreden over de service die Kamera Express mij heeft geboden.
De televisie had ik bij een andere aanbieder voordeliger gezien en Kamera Express ging hierin mee.

Zeer snelle levering de televisie had ik de volgende ochtend al in huis.

Diverse mailcontact gehad en kreeg snel antwoord, en gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Samsung The Frame via website besteld. Bestelproces verloopt goed.
Eerder dezelfde dag naar winkel in Rotterdam geweest waar het 2020 model niet in de showroom stond, alleen een model uit 2019. Ook geen demo van schilderij-functie kunnen krijgen.
TV werd na bestelling voor 23.59 uur helaas niet de volgende dag bezorgd, zoals op website aangegeven wordt.

TV werd een dag later bezorgd dan bij bestelling op website vermeld.
Externe vervoerder gaf telefonisch aan dat zij de TV pas dag na de bestelling zouden ontvangen van Kamera Express.
Levering zelf was prima.

Telefonische klantenservice is in orde, goed bereikbaar en behulpzaam.
Klantenservice per mail haalt de 24 uurs reactietermijn ruimschoots niet, over vraag mbt late levering.

De productinformatie op de website was fout. Ik werd daags nadien opgebeld met vele excuses over dit ongemak.

altijd een goede service, snel, hulp bij vragen, goeie prijs, makkelijke web site en veel assortiment.

Snelle levering.
Apparaat was in perfecte staat bij levering.

Na 1 maand is er iets stuk gegaan. Nu ben ik nog aan het wachten wanneer deze kan hersteld worden.

Tot nu toe al een goede ervaring.

Nog geen antwoord gekregen na 2 dagen.

De webshop werkt goed, aanbod is meer dan ruim voldoende. Voorraad is ook altijd duidelijk aangegeven.

Zending altijd netjes verpakt en op tijd geleverd.

Er was een probleem met mijn product, vakkundig zonder mokken en morren snel opgelost.

Eerder al een keer bij Kamera Express besteld. Ook deze keer: makkelijk bestellen via de website, dezelfde dag nog een bevestiging en gebeld worden over wanneer ik het graag geleverd zou willen hebben, en de afspraak werd ook nagekomen. Ook een pluspunt: ik kan met AMEX betalen.

Staat van aflevering was snel, mooi op tijd, en de transporteur zette de doos op de mij gewenste plek neer. Prima.

Nadien nog telefonisch contact gehad omdat ik iets niet werkend kreeg. Daar heb ik achteraan moeten bellen, anders was het een vijfsterren beoordeling geweest.

Was in de winkel in Arnhem maar prima geholpen.Heb alleen geen link ontvangen voor de gratis cursus en om de extra garantie te krijgen vindt ik het een omslachtig gedoe.Neemt niet weg dat ik super geholpen ben

Goede snelle reacties op mailtjes. Nette levering. Goede service! En 5 jaar garantie. Heb de LG 55CX oled voor een oke prijs kunnen aanschaffen.

Alles netjes.

Ging sportief om met verzoek tot prijsmatch. Order zeer snel verwerkt, duidelijke communicatie. Hoewel ik de bestelling alleen maar kwam oppikken, hadden we een leuk gesprek met goed advies. Werd geholpen de televisie naar de auto te brengen.

Zeer kundig en vriendelijk personeel wat alle tijd voor je neemt.
Laat diverse producten zien welke aan je wensen voldoen zodat er voldoende keuze is

Ik kom hier al jaren en neem altijd even de moeite om naar Capelle te rijden voor de aankoop van een lens of camera. Het kleine spul schaf ik aan via de site of de lokale KE winkel hier in Breda. Deze keer ging het om het inruilen van een telezoomlens tegen het nieuwere model van deze lens. Zoals altijd heel goed geholpen door Thom, de man die over de tweedehands apparatuur gaat en het inruilen, die mij ook een beetje vertelde over de techniek van deze lens tov het oudere type. Het is een lens uit het hogere segment van Nikon. Ik weet altijd al van te voren precies wat ik wil en dat weet men daar en wordt ook gerespecteerd. Ik kreeg zelfs nog 100 Euro meer terug dan wat men geschat had. Dus voor 2dehands spul kun je hier ook heel goed terecht.

Ik ga voor de aanschaf van lenzen of camerabodies richting Capelle. Een half uurtje rijden maar het is de moeite waard. Je kan alles vasthouden en bekijken. De koffie staat klaar en ze nemen de tijd voor je. Heb je een goede tass of statief nodig, neem je apparatuur mee want je kunt alles gewoon uitproberen omdat ze vrijwel alles op voorraad hebben.

Gewoon goed.

Deskundig en vriendelijke personeel. Ze namen de tijd met keuze maken voor een camera. Mocht ook verschillende camara's testen. Van het begin tot het eind goed geholpen.

Camera was niet op voorraad, maar werd door hun besteld en had hem al de volgende dag in huis. Helemaal top.

Nog wat extra korting kunnen krijgen vanwege 2 aankopen, maar toch nog iets duurder dan bij de concurrent. Toch voor Kamera-Express gekozen omdat ze de producten op voorraad hadden en ik ze meteen mee kon nemen.

In de winkel ben ik uitstekend geholpen. Professionele adviezen gekregen waardoor ik naar huis ging met een camera die perfect bij mij past!

De camera was op voorraad in de winkel

Professionele hulp

De klantenservice was ontzettend goed en werd heel goed geholpen in de winkel met me keuze en hoe de camera werkte.

Ik heb gebeld naar de vestiging met de vraag of het product beschikbaar was.
Tijdens het bellen zijn we tot een akkoord gekomen, ik heb de TV de volgende dag opgehaald en alles verliep prima.

Ik heb via Kamera Express een de 65" LG GX Oled tv gekocht. Eerst een prijsopgave gedaan en kreeg flinke korting op de prijs op de website. Ik kon zelfs gebruik maken van een cashback actie van LG. Communicatie verliep erg goed en snel per mail. Bezorging was al een dag later door eigen bezorgdienst. al met al een super service! Ik zou het iedereen aanraden.

TV werd een dag na bestelling al geleverd door eigen bezorgdienst.

Gevraagd voor korting op adviesprijs en deze ook gekregen. communicatie was snel en duidelijk.

Goed geholpen, wachten duurde wel lang omdat het product uit het magazijn moest komen. Ook zeker waard om te bellen voor een prijsverlaging, want in sommige gevallen wordt de prijs gematched.

We bezochten de winkel in Antwerpen. Ruime winkel, heel wat TV's opgesteld. We kregen professionele uitleg over verschillende opties voor TV's. Aanrader.

Vlotte levering.

Scorekaart voor Kamera Express