Toolstation

Gebruikers over webshop Toolstation

Ik heb nog nooit meegemaakt dat de leverbelofte van Toolstation waargemaakt wordt, ook de laatste keer niet. Op 23 januari om 11:11 een bestelling geplaatst, waar bij alle producten doodleuk staat; nog 11 uur om te bestellen en je bestelling op 24 januari te ontvangen. En dan vervolgens op 24 januari om 18:00 staat er doodleuk bij de orderstatus; je bestelling wordt ingepakt. Kortom, weer de leverbelofte niet gehaald en dat kan niet afgeschoven worden op de vervoerder, maar is gewoon falen van Toolstation zelf.

Als je daar op een andere beoordelingssite een review over schrijft, krijg je op 27-1 zo'n nietszeggende reactie, maar ondertussen wordt de bestelling nog steeds ingepakt, terwijl hij de 24e al geleverd zou moeten zijn.

En uiteraard, als je een bestelling plaatst die op 24-1 geleverd zou moeten worden en Toolstation gaat die bestelling pas op 27-1 verzamelen, dan zijn er natuurlijk producten niet meer op voorraad en krijg je dus als je eindelijk je bestelling ontvangt, niet alles wat je nodig had, waardoor je alsnog naar een andere winkel moet om te kopen wat je nodig hebt.

De les van vandaag; bestel niet bij toolstation als je iets écht nodig hebt, want het komt te laat als het al komt, want de kans is groot dat je het helemaal niet krijgt. Dit was voor mij de laatste keer dat ik iets bestelde bij Toolstation

Een bestelling die op 24-1 geleverd zou moeten worden volgens de leverbelofte, maar pas op 27-1 de order gaan verzamelen is in deze tijden echt onbegrijpelijk.

Als je op een andere reviewsite je ervaring deelt krijg je zo'n leuke dooddoener; goh wat rot voor je dat het je zo frustreert. Maar ja, dat had je kunnen weten hé als je online bestelt. "We doen onze best toch" en "We gaan het intern bespreken" maar ondertussen is de bestelling nog steeds niet verzonden en blijken er inmiddels producten niet meer op voorraad te zijn omdat Toolstation zijn processen niet op orde heeft.

In het afgelopen jaar, in Covid tijd, meerdere (20+)click&collect bestellingen geplaatst. Van (hand) gereedschap tot klein bevestigingsmateriaal, van grotere bestelling tot een enkel doosje schroeven.
De winkel zit op 5 minuten rijden, maar iedere keer spring ik direct na het bestellen in de auto en ik heb nog geen enkele keer moeten wachten om m'n bestelde materiaal in ontvangst te mogen nemen.

Iets besteld, om op te halen maar vanwege het winterse weer kon ik dat helaas niet ophalen.
Bestelling dus ook weer geannuleerd, nu na 2 maanden, 1 telefoontje 4 mails en een heleboel beloftes verder nog steeds geen geld terug.

duurt 2 weken om een reactie te krijgen op een mail en de reactie is dan: dat ze er vanuit gaan dat het opgelost is en anders moet je de mail maar beantwoorden. en dan is het weer 2 weken wachten.

Groot assortiment met scherpe prijzen. Wel iets lastig te navigeren. Daarnaast is het niet duidelijk aangegeven wanneer iets wel of niet online beschikbaar is. Beide bestellingen zijn geleverd, echter hadden allebei de verzendingen fouten (eerste bestelling kreeg ik de verkeerde schroeven en in de tweede een pakje gratis ringen blijkbaar)

Op tijd verzonden. Netjes verpakt. Wel iets slordig als je eenmaal de doos open maakt. Zonder vulmateriaal gingen alle schroefjes alle kanten op.

Slecht op de site te zien als een onderdeel niet op voorraad is en ook geen waarschuwingspopup.

Weken later belt Toolstation dat ik het onderdeel kan ophalen. Ik vraag om het geld te crediteren maar daarvoor moet ik weer iemand anders bellen van Toolstation.

Belachelijke procedure.

Een medewerker van klantenservice vraagt of ik later terugbel om een andere collega te vragen de order te crediteren. Belachelijk.

Het assortiment is groot en ze hebben een goede prijs kwaliteit verhouding.
Veel van de producten die ze verkopen zijn van gerenommeerde merken.

Nu in corona tijd duurt het leveren iets langer en is het pas vanaf €20 zonder bijkomende kosten (voorheen was het volgende dag leveren en zonder bijkomende kosten boven €10).

Levert niet snel en weet ook niet wanneer ze kunnen leveren, helpdesk weet het ook niet. Wachttijden aan de telefoon lang

2 producten gekocht, nog steeds niet opgestuurd. Gebeld, helpdesk weet ook niet wanneer het wordt opgestuurd. Waardeloos, kan niet verder met de klus

Vanaf 26 oktober 2020 probeer ik mn geld terug te krijgen voor een artikel wat ik heb geretourneerd. het artikel was al beschadigd en de verpakking open geweest. Tot op heden, 30-12-2020, is dat nog niet gelukt. Elke keer hebben ze mn gegevens niet, ligt het bij Finance en gaat het 'nu echt komen'. Niet dus.

De verpakking was al open geweest en het artikel was beschadigd

Diverse malen telefonisch en via de mail contact gehad met de klantenservice. En elke keer gaan ze het oplossen. Dan moeten ze de gegevens weer hebben, dan ligt het al klaar bij 'Finance" en dan wordt het nogmaals aangeboden ter betaling.
En zo houden ze me al twee maanden aan het lijntje.

Op de site aangegeven op voorraad artikelen blijken niet op voorraad. Dat kan gebeuren maar is natuurlijk niet netjes. Order geannuleerd op 20 mei. Annulering is bevestigd en het geld zou binnen 5 a 7 werkdagen teruggestort worden. Uiteraard nog niets terug ontvangen.

Niet bereikbaar, niet per telefoon en niet per mail geen enkele reactie.

Pakket besteld bij Toolstation producten prima maar de bezorging door GLS is slecht. Klantenservice Toolstation voelt zich hier niet verantwoordelijk voor

De bezorging word verzorgt door GLS dit is echt waardeloos de bezorger komt op de in de middaag in plaats in de ochtende bij de 2e bezorging het ik aangegeven op dinsdag de bezorger kwam op maandag nu kon ik het pakket afhalen bij een afhaal locatie aan de andere kant van de stad.de locatie van Toolstation zelf is dichterbij.

De klantenservice deed de slechte bezorging af dat zij er niets aan konden doen maar Toolstation is opdrachtgever van GLS. Zij hebben een contract met deze bezorger afgesloten. Volgens mij is de bezorger het visitekaartje van je bedrijf. Jammer gemiste kans.

Al 3 jaar vaste klant, nooit meer een bouwmarkt voor mij. Zeer uitgebreid assortiment, keuze van C tot A klasse kwaliteit en scherpe prijzen.

Ik laat de bestelling altijd bezorgen bij de Toolstation locatie bij mij in de buurt (Amersfoort). Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status en het staat gewoon in een doosje voor je klaar als je het smiddags komt ophalen.

Persoonlijke behandeling, altijd vriendelijk, kennis van acceptabel niveau (al helemaal vergeleken met bouwmarkten).

Op 22-8 kabelgoten besteld bij Toolstation.
Na herhaaldelijk contact omdat het maar niet geleverd werd zijn de kabelgoten op 28-8 uiteindelijk beschadigd geleverd. Toolstation is niet echt behulpzaam in dit proces.
Op 31-8 een verzoek tot retour ingediend en een afspraak gemaakt om ze op te laten halen. Hele dag voor thuis gebleven want een indicatie van ophaaltijd konden ze bij Toolstation ook al niet geven. Maar geen mens gezien.
Een 2e ophaalafspraak wordt zomaar zonder enig overleg met mij ingepland, ik heb daarop aangegeven de zooi buiten te gooien en dat ze van GLS maar kijken wat ze doen.
Op 7-9 zag ik toen ik thuis kwam een GLS briefje in de brievenbus dat het pakket is opgehaald.
Heb Toolstation gewaarschuwd dat ze mijn betaling niet binnen de wettelijke termijn geretourneerd hadden ik verdere stappen zou ondernemen.

Ondertussen ook een bericht naar de ACM en Paypal uitgedaan.

Het is eenvoudig orders te plaatsen. Aangezien je een account maakt, waarbij je ook bij de lokale winkels terecht kunt.

Alle rekeningen worden bijgehouden ne je kunt dus eenvoudig ruilen.

Next day delivery

Heb een product gehad wat niet voltooid aan de kwaliteitseisen. (Geen garantie).
Onder coulance is er een nieuw product opgestuurd wat wel aan de eisen voldeed.

Groot, scherp geprijsd assortiment en tot nu toe altijd de volgende dag in huis. Soms is je winkelwagen ineens leeg maar verder niets op aan te merken.

Altijd de volgende dag in huis. Soms krijg je op vrijdag een mailtje dat het maandag komt, maar komt het toch zaterdags.

Garantie en ruilen nooit een probleem. Vriendelijk, meedenkend personeel in de winkel (Ede)

Product voldeed niet aan de verwachting. Binnen 14 dagen geretourneerd. Ik krijg geen geld terug, omdat zij aangeven dat de doos beschadigd is.
Men reageert niet op mail, telefoon. Geen geld terug, maar het product is ook nog niet terug. Zeer slechte service.

Verpakking was al beschadigd toen de die werd geleverd. Zij geven aan dat ze dat niet kunnen zien. Geloven de klant gewoon niet.

Heb telefonisch en mail contact gehad. Ze reageren niet. Recht van retour hebben ze nog nooit van gehoord.

Scorekaart voor Toolstation