Door Jelle Stuip

Redacteur

Samsung Galaxy Tab Pro S Preview

Terug bij Windows met oledscherm

Toetsenbord, hardware en voorlopige conclusie

Het toetsenbordje, dat tegelijk als beschermhoes voor de tablet functioneert, wordt bijgeleverd. Die beschermhoes klapt helemaal om de tablet heen en laat bij het openklappen een magnetisch randje zien waartegen de onderrand van de tablet kan worden 'geplakt'. De achterkant van de tablet leunt vervolgens tegen de achterkant van de hoes, die op twee manieren kan worden gevouwen, waardoor de tablet rechtop of juist wat platter kan liggen.

Met de twee standen is de Tab Pro S wat minder flexibel dan bijvoorbeeld de Surface Pro en de HP Elite x2, die een traploos verstelbare steun hebben, maar het is absoluut een pluspunt dat de hoes inclusief toetsenbord en touchpad gewoon wordt meegeleverd. Het toetsenbord typt bovendien heel aardig voor een exemplaar dat in een beschermhoes weggewerkt wordt. Dat wil niet zeggen dat je er comfortabel lange stukken op kunt typen, want het is duidelijk bedoeld voor gebruik onderweg. Dat geldt ook voor de touchpad, die op zich prima reageert, maar waarbij het kleine formaat op den duur wel hinderlijk wordt.

Hardware

Het oledscherm, de strakke behuizing en de meegeleverde hoes zijn de interessantste onderdelen van de Tab Pro S. Aan de binnenkant treffen we namelijk geen verrassingen aan. Samsung heeft gekozen voor een Core M3 6y30-processor en 4GB werkgeheugen. Die Core M-processor zal met zijn tdp van 4,5 watt goed tot zijn recht komen in de tablet en bleek in onze review van de Zenbook UX305CA geen onverdienstelijke prestaties te leveren. Uiteraard is ook een ssd aanwezig voor de opslag, maar welke capaciteit die krijgt, is nog niet bekend.

Voorlopige conclusie

Samsung levert de Galaxy Tab Pro S inclusief beschermhoes met een ingebouwd toetsenbord en een ingebouwde touchpad voor een prijs van 1000 euro. Daarmee gaat het de concurrentie aan met de Surface Pro, Lenovo Miix 700 en HP Elite x2, die zich van een vergelijkbaar ontwerp bedienen. Samsung weet zich echter te onderscheiden met een amoledscherm, waarmee de tablet op dit moment de enige is. We hopen de Tab Pro S binnenkort dan ook in een uitgebreide review tegen het licht te kunnen houden, om te zien hoe Samsungs eerste Windows-tablet in twee jaar zich tot de rest verhoudt.

Reacties (85)

Wijzig sortering
Speclijstje is altijd wel fijn:

OS: Windows 10 Home / Windows 10 Pro
Display: 12.0" FHD+ (2160 x 1440), sAMOLED
CPU: Intel Core M (Dualcore 2.2GHz)
Dimension 290.3x198.8x6.3mm, 693g
Memory: 4GB RAM + 128GB / 256GB SSD
Camera: 5MP FF + 5MP AF
Battery: 5,200mAh (39.5W, 7.6V), up to 10.5hrs / Fast Charging
Network: LTE Cat.6
*May differ by markets and mobile operators.
*Wi-Fi only version also available.

Wireless Connectivity: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO, Wi-Fi Direct, NFC, Bluetooth 4.1
Port: Type C USB 3.1
GPS: GPS, GLONASS
Sensor: Accelerometer, Hall, Light
Video
 • Recording: FHD (1920X1080)
 • Playback: 4K (3840X2160)
 • MP4,3GP,WMV,ASF,AVI,MKV
Inbox Acc.: Keyboard (290.3x198.8x4.9mm)
Met deze specs zie ik hem niet winnen van de Surface Pro 4. Heel fijn dat er een amoled scherm inzit voor hoge contrast, maar de Surface tablets krijgen iedere keer weer goede beoordelingen op de uitstekende schermen.
Daarbij krijg je bij de Surface wel een digitale pen, iets wat onder de grafische gebruikers hem heel populair maakt. Verder heb je een beter toetsenbord die comfortabeler te gebruiken is (je kan hem omhoog klikken) en heeft die veel krachtigere hardware.

Samsung mag het dan wel heel goed doen in de markt waar mensen een stuk minder hebben om uit te geven (de meeste mensen die een telefoon nemen van 600+, doen dit met een abo), maar in een markt waar mensen echt dure apparaten zoals deze kopen, moeten ze toch met meer komen dan een naam een redelijk specs. Dan wil je iets neerzetten dat of een stuk goedkoper is dan de concurrentie, of simpelweg beter. Nu zetten ze een alternatief neer die naar mijn idee het gewoon niet zal redden doordat ze een amoled scherm gebruiken.
De Samsung tablet word meegeleverd met toetsenbord
Bij Microsoft is het juist het omgekeerde en levert de pen

En deze Samsung tablet word concurrent voor de Microsoft surface met core m die evenveel kost dus ik vind dat hij wel concurreert.

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 706671 op 12 januari 2016 13:35]

Echter bestaat er geen pen voor deze tablet.

Het toetsenbord verhaal klopt zonder meer, en je zal dan ook meer kwijt zijn voor die combo, echter 75-90 euro meer betalen wanneer je het over prijzen hebt van rond de 1000 euro, is opeens niet zo'n probleem meer.

Op dit moment kan je dus een Pro 4 i5 met cover en natuurlijk de pen, voor 1075 euro kopen. Nu weten we niet wat de winkelprijs van deze tablet wordt, en of MS hier dan toevallig nog een prijs daling voor gaat doen, maar je kan wel stellen dat je hier een stuk meer krijgt qua perfomance en mogelijkheden.

Uiteindelijk gaat het hier om concurrentie op een kleine markt, een hele specifieke markt waarbij mensen meer onderzoek doen, dan wanneer ze een tablet van 200 euro kopen. En dan heb ik wel twijfels of Samsung hier iets voor elkaar kan krijgen.

[Reactie gewijzigd door Benjamin- op 12 januari 2016 13:52]

Van de eerste pagina, onderaan:
Een tweede accessoire is een stylus, die niet op de stand aanwezig was en waar we dus ook niet veel over kunnen melden, anders dan dat de communicatie met de tablet via bluetooth verloopt.
Maar ze hebben het hier wel over een stylus en niet een pen.
A digital pen is generally larger and has more features than a stylus. Digital pens typically contain internal electronics and have features such as touch sensitivity, input buttons, memory, writing data transmission capabilities, and electronic erasers.
Het zou natuurlijk kunnen dat hier de verkeerde term is gebruikt, maar een stylus is wel anders dan een digitale pen.
Bij een stylus zoals ik hem gebruik op mijn tablet en telefoon zit echter gewoon een rubberachtig knopje wat als vinger wordt gezien door het capacatieve scherm. Daar heb je geen bluetooth voor nodig. Dat het dus meer is dan een zo'n stylus lijkt me duidelijk - als dat van de bluetooth klopt natuurlijk, early days.
Een Surface Pro heeft een Wacom scherm/ pen. Dat is echt wel beter / praktischer dan een stylus.
Wellicht is deze Samsung Pro even duur is als de Surface Pro (uiteraard het meest vergelijkbare model) met extra aangeschaft toetsenbord. Dan maakt het niet uit of je het toetsenbord los moet aanschaffen of niet.

Dus de volgende opmerking uit het artikel is dan ook volkomen nietszeggend als er geen concrete prijzen bekend zijn.
"Het is absoluut een pluspunt dat de hoes inclusief toetsenbord en touchpad gewoon wordt meegeleverd."
Daar ben ik het niet mee eens. Jij hebt persoonlijk namelijk een voorkeur om prijs te beoordelen. Wie weet vinden andere consumenten het juist fijn dat iets compleet is. Op de pen of stylus nagelaten :D

Je beoordeeld een produkt op wat je krijgt. Dat je bij een tablet nog een los toetsenbord, bluetooth muis/koelkast combi kan kopen omdat het beschikbaar is, maakt het nog geen deel uit van het totale produkt. Dus je beoordeeld op wat je krijgt. En het zegt ook nog eens iets: namelijk je krijgt het toetsenbord/beschermhoes erbij. Dus wel iets zeggend. Ik zie het daarom wel als pluspunt. Over het toetsenbord hoef je dus niet meer na te denken om aan te schaffen, want dat zit er al bij.

(andersom kan het natuurlijk ook een nadeel zijn. Als er geen toetsenbord bij zit dan kan je elk compatibel toetsenbord kiezen).
Heb jij het toetsenbord van de Samsung al getest en ermee gewerkt? Lijkt me stug gezien het ding nu pas op de CES staat (of je bent daar, zou natuurlijk kunnen). Daarom moet en kan je ook niet nu al stellen dat die van de Surface beter is.
Over de Galaxy Tab:
Het toetsenbord typt bovendien heel aardig voor een exemplaar dat in een beschermhoes weggewerkt wordt. Dat wil niet zeggen dat je er comfortabel lange stukken op kunt typen, want het is duidelijk bedoeld voor gebruik onderweg. Dat geldt ook voor de touchpad, die op zich prima reageert, maar waarbij het kleine formaat op den duur wel hinderlijk wordt.
Over de Surface Pro 4
Bij de nieuwe Type Cover is alles groter; het toetsenbord is breder en loopt van rand tot rand, waardoor de ruimte tussen de toetsen ook groter gemaakt kon worden. Daarnaast is de touchpad in de breedte gegroeid en is het oppervlak niet meer van plastic, maar van glas gemaakt.

Dat zijn significante verbeteringen, die tot gevolg hebben dat de nieuwe Type Cover een stuk prettiger werkt dan de vorige. De toetsen hebben meer travel gekregen en typen daardoor comfortabeler, terwijl je vinger net wat makkelijker over de touchpad glijdt, dankzij het glazen oppervlak. Uiteraard werken een extern toetsenbord en externe muis nog wat beter, maar gezien de dikte van de cover typt de Type Cover indrukwekkend goed.
Dit is beide door Jelle geschreven. Tevens zie je ook op de foto dat de touchpad van de Surface breder.
Verder kan je het toetsenbord van de Surface ook omhoog klikken, ik heb dit zelf geprobeerd en werkt in diverse omstandigheden een stuk fijner dan plat, iets waar ik zelf heel veel ervaring mee heb (ben al jaren in het bezit van de eerste Pro).

Al met al is Jelle positiever over het Surface Pro toetsenbord, waarbij deze ook een feitelijke grotere touchpad heeft en het kunnen schuinzetten. Ik denk dat daarmee voldoende onderbouwing is om voor nu te stellen dat het toetsenbord van de Samsung minder is.
Ja dat snap ik, maar dat is toch evengoed ontzettend subjectief? De ene wil met een ouderwets lekker rammelend IBM Chiclet keyboard kloppen, terwijl ikzelf een doos UltraX toetsenborden op zolder heb liggen om de rest van mn leven mee te doen (tot iemand me iets beters geeft :)).

Maargoed over wat Jelle schrijft heb je gelijk, ik ben echter van mening dat het daarom niet ook gelijk zo is.
Grappig, ik heb dat ding nog gekocht toen ze eigenlijk alleen OEM bij PC's werden geleverd. Het enige nadeel: redelijk breekbaar. Na een jaar of wat wel stuk. Slim dat je er meer van gekocht heb dus. Ik type nu trouwens op MS Natural & Sculpt keyboards. De Sculpt heeft ook niet zo veel travel en neemt weinig ruimte in, kan je ook eens naar kijken.
Met deze specs zie ik hem niet winnen van de Surface Pro 4.
Hangt van de prijs af, je hebt ook een surface pro 4 met ongeveer de zelfde specs, (Core M, 4 GB en 128 SSD) alleen wordt die niet standaard geleverd met een toetsenbord

Als de prijs dus goed is hebben ze meerdere voordelen op de goedkoopste versie van de Surface pro 4
De goedkoopste versie is dan ook niet gemaakt om te verkopen, maar om je de duurdere aan te smeren. Mensen gaan naar een product kijken die nog acceptabel is qua prijs, en dan zien ze voor 'iets' meer een veel betere, en willen ze die, omdat die deal veel beter is.

Microsoft heeft dat keer op keer gedaan met de Surface, iedere keer was de goedkoopste het gewoon niet waard, of het nou kwam door opslag of snelheid, de goedkoopste was nooit goed qua value. Het is gewoon een marketing strategie.
Als deze tablet over 2 maanden geen kinderziektes heeft en andere rare problemen zoals de surface 4, dan zal ik deze wel aanschaffen. Ik heb inmiddels de hoop opgegeven met de surface na alle problemen die zich blijven opstapelen. En daarmee is de Samsung juist een concurrent die best wel eens wat marktaandeel kan wegpikken van potentiele koper van een surface tablet.
In mijn ogen passen de woorden Samsung en kwaliteit (geen rare problemen) absoluut niet in dezelfde zin (behalve in deze dan ;) )

Ik ken verschillende mensen met een samsung laptop en dat was om te huilen. Ik heb zelf een telefoon die al 3x terug mocht naar de reparatie. En dan hebben we het nog niet over de meuk die ze allemaal op hun apparaten zetten. Nou zou je dat hier allemaal moeten kunnen deinstalleren itt een telefoon, maar liever gewoon niet...

Kan natuurlijk zijn dat ze hiermee wel een goed product afleveren, maar ik ben erg huiverig. Ik heb juist mijn zinnen weer gezet op de Surface waar ik erg positieve verhalen over hoor. (ja, ok, als je op internet gaat zoeken vind je altijd wel missers)
Anekdotisch, maar ik heb noch met verscheidene surfaces noch met verschillende samsung laptops ooit een probleem gehad.

Mijn huidige dagelijkse machine is een 3 jaar oude Samsung Series 9 en die doet het gewoon prima, nog geen problemen mee gehad (wat je uiteraard zou verwachten van een ultrabook >1000€!)
Yes, inclusief 4G, dat heeft de surface pro namelijk niet.
nu wordt het een echte mobiele optie...
4G optie niet voor de Benelux !!
Boeit steeds minder want iedere smartphone kan eenvoudig een hotspot maken.
En mensen met dit soort hybrides hebben standaard een dik mobiel abonnement en dus 4G internet.
In 2014 liet de fabrikant dan ook het doek vallen voor laptops in Nederland, maar op de CES zijn we toch weer een Windows-tablet van Samsung tegengekomen
Ik snap de connectie tussen het laptops verhaal en de tablets even niet. Samsung is toch nooit opgehouden om tablets te maken? Het woord tablet en laptop wordt af en toe door elkaar gebruikt merk ik. Of gaat het er hier om dat ze nu een tablet met Windows hebben en dit dus een convertible is?

Wel mooi zakelijke ding overigens!

[edit: typo]

[Reactie gewijzigd door MarvinJames op 12 januari 2016 13:31]

Het gaat er in dit verhaal voornamelijk om dat Samsung op de laptop markt nooit echt heeft kunnen doordringen in het betere segment, en om deze reden zijn laptops van de markt heeft gehaald. De tablets hebben ze altijd gemaakt. Nu heeft Samsung met deze Pro S een tablet wat met gemak mee kan met de top qua tablets maar door windows als OS ook als laptop een zeer mooi alternatief zou zijn. Kort gezegd is Samsung hiermee weer deels terug op de laptop markt met een zeer mooi model zonder dat ze daadwerkelijk laptops gaan fabriceren.
Ik moet zeggen dat de grens tussen laptop/tablet en convertible steeds dunner aan het worden is. Ik zou het gooien op 'mobiele devices', dus voor gebruik onderweg. Is een Surface bijvoorbeeld een tablet of een laptop met verwijderbaar toetsenbord? Wanneer is het wat? Bepaalt de hardware of het een tablet of convertible is? Of het besturingssysteem? Ik snap dat je een tablet inclusief toetsenbord met Windows 10 eerder als laptop of laptop replacement ziet dan puur een tablet. Maar waar die grens ligt? Geen idee.
Mooie convertible. Ik hoop alleen dat het amoled scherm de prijs niet al te hoog omhoog drijft. Zou toch zonde zijn, want ansich een heel mooi apparaat. Wat mij leuk leek was dat ze de fingerprint technologie van de s2 reeks en s6 reeks mee hadden genomen.
"Samsung levert de Galaxy Tab Pro S inclusief beschermhoes met een ingebouwd toetsenbord en een ingebouwde touchpad voor een prijs van 1000 euro."
Dat valt reusachtig mee dus... ;)
In vergelijking met de concurrenten wel.
Echt niet... Zou bijna een iPad pro liever hebben :P koop van dat geld een mooie SP4.
Bij beide moet je dan nog een toetsenbord kopen. Dan wordt het op z'n minst 150,- duurder.
Ach op de SP4 heb je weer een prima camera die je voor windows Hello kan gebruiken. VEEEEEEEEL handiger dan het gebruik maken (als optie) van je vingerafdruk via je moderne Samsung smartphone (en anders dus weer wachtwoord intikken).

En de variable kickstand van de SP4 maakt echt wel wat goed ipv die verplichte 2 posities die Samsung bied en ook de Ipad Pro heeft weinig variatie mbt positionering.

En je hebt een normale Usb3 poort, niet dat Usb C geneuzel wat vrijwel niemand gebruikt. Kan je weer rommelen met een adaptor die je mag gaan kopen.

De enige echte troef die ik denk dat de Samsung heeft is de accuduur. Op de Sp4 is die erg matig.

Mee eens, de Typecover van MS is weer flink wat $$ extra, maar je hebt wel keuze in kleur, en het is de beste typecover tot nu toe.
Die van Samsung moeten we nog maar zien.

[Reactie gewijzigd door Bomberman71 op 12 januari 2016 20:00]

Dus als ik het goed begrijp is het een soort van Surface Pro.
Jammer dat die dingen nog zo duur zijn, hopelijk gaat de prijs van laptop/tablets dingen in de toekomst omlaag.
Het zou mij btw leuk lijken om ooit in de toekomst een externe videokaart te hangen in zo'n ding, dan hoef je geen game PC te kopen, bijvoorbeeld net als die Razer Core. Het zou helemaal mooi zijn als er in alle ultrabooks/tablets dezelfde poort zou komen waaraan je een externe videokaart kunt hangen thuis, en dat meer fabrikanten zulke dingen gaan ontwikkelen. Dan zou daar een heel groot potentieel in kunnen zitten.

Edit: oeps, met deze specs zie ik hem toch niet echt om op te kunnen gamen...
Waarschijnlijk krijg je dan een bottleneck bij de CPU

[Reactie gewijzigd door wouterg00 op 12 januari 2016 23:40]

Als je een 'externe' videokaart op je tablet wil aansluiten, zal dat waarschijnlijk zijn omdat je een goede dedicated grafische kaart wil hebben.

Zo ja, kijk dan eens naar de SurfaceBook, die heeft de optie voor een dedicated grafische kaart in het toetsenbord...
Ik bedoelde eigenlijk om iets als (bijvoorbeeld) de Razer Core (zie vorig bericht van tweakers) hierop te kunnen hangen, zodat je hem op het werk/school kunt gebruiken voor licht gebruik en thuis om erop te gamen. Alleen krijg je bij dit apparaat waarschijnlijk een bottleneck bij de CPU.
(Had reactie te snel geplaatst)

[Reactie gewijzigd door wouterg00 op 12 januari 2016 23:39]

Zonde dat het mooie scherm in de steek wordt gelaten door de rest van de hardware. Beter zou zijn als je ook de keuze had voor een Core i5 met 8gb aan geheugen.

De surface pro 4 is ook te leveren met Core m3, maar in vrijwel alle reviews die ik heb gezien wordt deze afgeraden. We hebben het wel over een 1000 euro apparaat, in mijn ogen geef je dit geld uit voor een apparaat waar je wel wat mee kan, meer dan een beetje surfen E.D. Dan kan je beter een normale tablet voor minder geld kopen. Voor het wat serieuzere werk is de m3 te licht.

Batterij duur is ook geen argument, want de surface pro 4 zet met de Core i5 betere waardes neer dan de m3, omdat de i5 sneller klaar ismet berekenen en sneller naar een low power state schakelt.

Jammer dus, hoewel het bijgevoegde toetsenbord iets is waar andere concurrenten wat van kunnen leren..... MS met z'n 149 euro ramplankje..... 8)7
Heb juist wel reviews gezien waarin je kan zien dat de M3 best wel wat power hebt.
Als je echte power nodig hebt dan koop je een ultrabook, simpel zat.

De meeste mensen zijn gek op tablets (ipads verkochten als een gek) maar missen de connectiviteit en control, dus er alles mee doen wat ze willen.
Hardcore renderen en hardcore gamen boeit het overgrote deel van de consumenten niet.
"... en op die punten weet de Tab Pro S zich ook weer van andere Windows-tablets te onderscheiden. De tablet heeft namelijk een ingebouwde gps-antenne en kan uitgerust worden met een 4g-modem."

Hebben al die tablets dan geen ingebouwde GPS-antenne?
Een hoop niet. Hebben Wifi en gebruiken die voor positie bepaling en dat gaat (bewezen) best prima.
Mind you dat het navigeren met een tablet vrijwel niemand boeit. Plaats bepaling is doorgaans echt interessant voor de browser/zoekmachines.
Voor een vergelijkbare Surface Pro 4 (met de Intel Core M) + keyboard betaal je dus wat meer (~910 + ~150 euro), maar een Surface kun je ook met een i5 of i7 aanschaffen, IMO interessanter, al is dat ook een stuk duurder. Ik vraag me eerlijk gezegd af hoe groot de markt voor tablets als deze is, want voor gebruikers die meer willen dan enkel een beetje browsen en tekstverwerken is deze tablet niet krachtig genoeg, en daarbij kun je voor dat soort toepassingen goedkopere opties overwegen (toegegeven, dan kom je waarschijnlijk uit op een Android tablet met dock, of een mid range laptop/convertible; wel wat anders dan een mooie tablet als deze). Vind het trouwens ook een vrij matig dat er alleen een enkele USB C poort op zit, zou er ook wel een displayport op willen zien, ten eerste moet je nu allerlei verloopjes kopen, ten tweede kun je maar 1 ander product aan je tablet hangen.

Als je iets wil dat je laptop kan vervangen, dan zou ik eerder voor een snellere Surface Pro kiezen, je betaalt meer maar hebt ook meer kracht in huis, dit lijkt me meer een heel erg duur hebbeding.
Grappig dat in het artikel van de Lenovo miix 700 het volgende wordt gezegd over het toetsenbord door Wout:

"De toetsjes zijn groot genoeg om fijn te kunnen typen, maar vanwege de geringe dikte is niet veel travel aanwezig. Daar zul je aan moeten wennen, maar het is onze ervaring dat je na verloop van tijd behoorlijk vlot kan tikken op dit soort toetsenbordjes."

zie: reviews: Lenovo Miix 700: goed uitgewerkte Surface Pro 3-kloon

Waar Jelle er in dit artikel juist vrij matig over klinkt: "Het toetsenbord typt bovendien heel aardig voor een exemplaar dat in een beschermhoes weggewerkt wordt. Dat wil niet zeggen dat je er comfortabel lange stukken op kunt typen, want het is duidelijk bedoeld voor gebruik onderweg."

Duidelijk verschil tussen deze 2 (en ook de SP3/4) is dat er op dít toetsenbord geen gebruik wordt gemaakt van chicklet toetsen waardoor er slechts 1 mm tussen de toetsen aanwezig is/lijkt.
Vind dit best een interessant dingetje. Doet me heel erg denken aan de Surface van Windows. Denk wel dat de resolutie zo zijn parten zal gaan spelen op de accu. had zelf full HD wel goed gevonden op een 12"scherm
Momenteel gebruik ik de Note Pro, een ruime 12 inch aan scherm, ik kijk er graag films op en werk er met het losse toetsenbord een een bluetooth muis ook wel op als zeg maar een laptop.
Op dat soort momenten komen de gebreken van Android aan het licht, het is gewoon geen volledige desktop, hoe fijn de Note Pro ook presteert.

Daarom ben ik ontzettend benieuwd naar deze Tab Pro, joepie Windows 10 en dat fantastische amoled scherm maakt films kijken nog fijner, al zijn dit natuurlijk eerstewereldproblemen :*)

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.
Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee