Door Arnoud Wokke en Joost Schellevis

Uitgekrabbeld: de opkomst en ondergang van Hyves

Inleiding: de stekker eruit

De kogel is door de kerk: vanaf 2 december is Hyves, Nederlands bekendste eigen sociale netwerk, geen sociaal netwerk meer. In plaats daarvan komt een spelletjessite, maar de facto houdt Hyves dus gewoon op te bestaan. Vermoedelijk zal Hyves dan doorverwijzen naar HyvesGames.nl.

Lange tijd was Nederland op de wereldwijde kaart van dominante sociale netwerken als het dorp van Asterix. Vrijwel heel Europa en grote delen van de rest van de wereld kleurden Facebook-blauw, maar het Hyves-gele en later -oranje Nederland bleef lange tijd een uitzondering.

Hyves was voor Nederlandse begrippen een waanzinnig grote site; in 2010 hadden 9,1 miljoen Nederlanders een account. Zij genereerden op het hoogtepunt 275 miljoen pageviews op één dag. Ter vergelijking: Nederlands grootste nieuwssite Nu.nl zit nu rond een miljard pageviews per maand, ongeveer 30 tot 35 miljoen per dag. Ook een teken van het succes: hyven verscheen als werkwoord in het woordenboek, terwijl het sociale netwerk voor veel mensen een extra betekenis aan het woord 'krabbelen' heeft gegeven: het achterlaten van een berichtje op iemands profielpagina.

Tweakers dook in de geschiedenis van Nederlands bekendste sociale netwerk om te kijken hoe het zo'n succes kon worden en waardoor het nu als sociaal netwerk ten onder gaat. Waarom wilden we niet langer krabbelen en WieWatWaars plaatsen?

Hyves anno 2013

Het begin: het netwerkeffect

Het verhaal van Hyves begon in juni 2004, toen drie jonge ondernemers, Raymond Spanjar, Floris Rost-Van Tonningen en Koen Kam, een ambitieus project probeerden te lanceren. De aankondiging gebeurde in een interview met Emerce, zo blijkt uit het boek Van 3 naar 10 miljoen vrienden van oprichter Raymond Spanjar.

Hyves begon onder de naam StartPhone, een 'community' rondom foto's gemaakt met smartphones. En smartphones, zo zeiden de oprichters in een interview, zijn telefoons met camera's en internettoegang. Het doel was vooral om de hoge tarieven voor mms te omzeilen door foto's via gprs te verzenden; 3g bestond net, maar niemand had het nog.

De naam StartPhone bestond niet lang: in oktober werd de website al omgevormd tot het sociale netwerk Hyves. Dat kwam doordat de oprichters een trend zagen ontstaan: dat van sociale netwerken. Friendster - wie kent dat nog? - was inmiddels begonnen en bleek populair in de Verenigde Staten, terwijl Google het al probeerde met Orkut, genoemd naar de maker die het als zijproject heeft ontwikkeld bij Google. De oprichters schatten in dat Microsoft het snel zal proberen met een eigen sociaal netwerk en dan alle concurrerende sociale netwerken van de kaart zou vegen, maar dat blijkt achteraf niet te zijn gebeurd.

Dansende banaan

Het bedenken van een naam bleek lastig. Veel namen passeerden de revue, zoals FriendsShare en ConnectU. De naam Hives - naar 'hive', een bijenkorf - leek ideaal, maar die bleek in het Engels associaties op te roepen met zowel huiduitslag als hiv. Aangezien de site werd opgericht met internationale ambities, was dat ongewenst. Uiteindelijk viel de keuze op Hyves om die associaties te vermijden. Om te benadrukken dat het een 'vriendensite' zou worden, werd de tekst 'always in touch with your friends' verheven en kreeg het logo drie vrolijke smileys.

Bij de lancering van Hyves onderscheidde de site zich met enkele nieuwe features. Ten eerste stond, als gevolg van de ervaring met Startphone, het delen van foto's centraal. Gebruikers konden die onbeperkt uploaden en prominent op hun profielpagina tonen. Een andere slimme feature was WieWatWaar, waarmee de gebruiker een boodschap kon weergeven. Op MSN Messenger deden gebruikers dat vaak door een boodschap achter hun naam te plakken, maar op Hyves was daarvoor een speciale functie aanwezig. Gebruikers hadden dan een reden om vaker terug te komen op de site voor nieuwe updates, was de gedachte.

Hyves probeerde te groeien door onder meer de functionaliteit toe te voegen om Hotmail-adresboeken te importeren. Ook stuurde Hyves 'herinneringsmailtjes' naar mensen die waren uitgenodigd met de mededeling dat de uitnodiging bijna was verlopen. Dat was helemaal niet zo, maar dat was een trucje om mensen ertoe aan te zetten zich aan te melden. In de maanden na de lancering verdubbelde de site het aantal aanmeldingen.

Vanaf toen kon Hyves profiteren van een netwerkeffect: mensen nodigden vrienden uit, die op hun beurt weer vrienden uitnodigden. Elke vriend die lid werd maakte de site weer aantrekkelijker voor nieuwe leden, waardoor de groei weer verder doorging.

Servers en software: een trage site

Met de groei in populariteit ontstond een groot probleem: Hyves werd gehost op een enkele server, en die kon de grote groei niet aan. De site werd ontzettend traag en gebruikers moesten vaak tien seconden tot een halve minuut wachten tot een nieuwe pagina werd geopend. Op drukke momenten in december 2004 en januari 2005 was de site helemaal niet te bereiken.

Het probleem was zo groot dat het een bedreiging van Hyves werd. Friendster, het eerste grote sociale netwerk, bleek eerder met eenzelfde probleem te kampen en dat is de voornaamste reden dat dat netwerk ten onder ging.

Facebook, het nu dominante netwerk dat eveneens in 2004 begon, was destijds om die reden juist heel voorzichtig met het aantrekken van nieuwe leden. Facebook breidde steevast eerst zijn capaciteit uit om daarna pas nieuwe leden toe te laten. Dat was voor Facebook makkelijker, omdat het op dat moment een sociaal netwerk voor universiteitstudenten en alumni was. Pas later mocht iedereen een Facebook-account aanmaken.

Hyves loste zijn probleem op door een geldschieter te vinden en van dat geld capaciteit bij te kopen, maar dat bleek geen duurzame oplossing, zeker niet wanneer ineens massa's aanmeldingen vanuit Peru en later Venezuela kwamen. Dat leidde tot een nieuwe explosie aan bezoek; in die periode serveerde Hyves slechts bij drie van de tien bezoeken de javascript-code van Nedstat, om niet te hoeven betalen voor het gebruik van de statistiekensoftware. Die ene server in december 2004 was in juli 2005 inmiddels al uitgegroeid tot bijna honderd servers. Een jaar later ging de site naar driehonderd servers.

Naast servers had Hyves nog een probleem: de software was verre van geoptimaliseerd, wat de site nog verder vertraagde. De weergave van connecties tussen mensen in drie stappen, bijvoorbeeld 'Arnoud Wokke > Joost Schellevis > Joop Atsma > Barack Obama', werd standaard uitgeschakeld om de serverload te verlichten, terwijl ontwikkelaars de hele tijd werkten aan de software.

De implementatie van 'Hyves 2.0' in 2007 liep uit op een drama. De nieuwe site live zetten zou een uur en twee minuten duren, maar nam uiteindelijk een hele nacht in beslag en nog bleken er veel bugs in te zitten. Om de groei in gebruikers bij te houden, werd de software in de beginperiode vooral in de breedte uitgebouwd, maar insiders zeiden eerder al tegen Tweakers dat het grondig herschrijven van de code eigenlijk noodzakelijk was. Hyves was simpelweg niet gebouwd op de toestroom van miljoenen leden en schaalde daardoor niet goed op.

Een andere uitdaging volgde toen politici Hyves ontdekten. Toenmalig premier Jan-Peter Balkenende en zijn voornaamste uitdager voor de verkiezingen van eind 2006, Wouter Bos, waren allebei actief op Hyves. Omdat Hyves een vrienden-limiet had, moest er een apart soort account gemaakt worden hiervoor. De limiet lag op 50.000, omdat Hyves anders weer trager zou worden voor andere gebruikers op dezelfde server.

Hyves heeft een aantal keer te maken gehad met grote storingen. Een memorabele was een gevolg van een stroomstoring van tien seconden in het datacentrum: de helft van de servers crashte, met als gevolg dat de site vier uur lang onbereikbaar was.

Uiteindelijk kreeg Hyves het grootste serverpark van een Nederlandse website tot dan toe: op het hoogtepunt waren dat 3300 Dell 1U 19"-servers waarin 4 apart gescheiden systeempjes zaten, compleet met eigen moederbord, geheugen en cpu. Elke miniserver had een eigen taak. Hyves kende zo'n 160 verschillende taken die een server zou kunnen doen, waaronder die van webserver en chatserver, opslag en loadbalancers. Elk van de miniservers kon maximaal twee 2,5"-harde schijven aansturen en verbruikte grofweg 30W.

In 2011 werd gestart met de miniservers om de performanceproblemen van begin 2010 de kop in te drukken. Volgens de sociale-netwerksite was het verschil aanzienlijk. Zo kon het bedrijf voorheen naar eigen zeggen maximaal één chatinstance draaien op een machine en zijn dat er nu 24. Eind 2010 had Hyves de beschikking over 264 chatslaves, waarvoor het bedrijf zonder de hardwareaanpassingen evenzoveel single quadcore-machines nodig zou hebben gehad. Omdat door de afname van bezoek later overcapaciteit was, overwogen moederbedrijf TMG en Hyves om onder de naam Y U No Cloud serverruimte te verhuren als cloudopslag.

Buitenlandse kapers op de kust

MySpaceIn 2008 was MySpace het populairste wereldwijde netwerk. In Nederland kreeg MySpace geen voet aan de grond. Het bedrijf overwoog Hyves te kopen, maar dat ging niet door, waarop MySpace het in zijn eentje probeerde. Met weinig succes: MySpace Nederland bestond slechts negen maanden, waarna de Nederlandse tak werd opgeheven. Het lukte niet om te concurreren tegen het almachtige Hyves.

Eerder in 2008 schatte techblog TechCrunch dat Hyves tussen de 140 en 840 miljoen dollar waard was - minder dan Facebook met 15 miljard, maar die site is dan ook internationaal. Hyves leek onaantastbaar. Zakelijk ging het echter iets minder: de kredietcrisis begon en de advertentiebudgetten liepen terug. Desondanks besloot de sociale-netwerksite juist te investeren, in plaats van te bezuinigen. Het bedrijf kocht bijvoorbeeld een groot pand in het centrum van Amsterdam en bleef mensen aannemen.

Toch zag ook Hyves op dat moment wel in dat er een kaper op de kust was. Het was een site die in hetzelfde jaar als Hyves werd opgericht en begon als een sociaal netwerk voor studenten, maar steeds sneller groeide en in steeds meer landen het grootste sociale netwerk werd: Facebook. En die groei ging snel: halverwege 2009 was Nederland een van de weinige landen waar een lokaal netwerk het grootste is, en niet Facebook. Netwerken als Netlog, Bebo en Hi5 waren inmiddels irrelevant en ook Googles Orkut wist buiten Brazilië geen deuk in een pakje boter te slaan.

Hyves groeide echter door. In het eerste halfjaar van 2009 nam het bezoek op Hyves nog steeds toe met percentages van double digits en Hyves is op dat moment nog steeds een van de grootste websites van Nederland. Om tegemoet te komen aan de kritiek op de verouderde, ietwat kinderachtige layout werd halverwege 2009 een volwassener, moderner layout gelanceerd met een wat strakker logo. De veelvuldig beschimpte smileys werden uit het logo geschrapt.

Toch was het op dat moment misschien al te laat. Steeds meer hoogopgeleiden rond de dertig stapten over op Facebook. "Wordt het steeds stiller op Hyves?", schreef Frankwatching in oktober 2009. " De rubriek WieWatWaar wordt steeds minder goed bijgehouden door mijn vrienden", klaagde een auteur op het weblog. "Zodra ik uitlog op Hyves en inlog op Facebook voel ik iets aanzwellen dat lijkt op het geluid van een stampvol café, maar het is geen geluid, het is de visualisatie van activiteit."

Hyves probeerde uit alle macht te voorkomen dat het beeld ontstond dat Facebook groter was dan Hyves, wat op dat moment ook niet zo was. Het bedrijf strooide met bezoekerscijfers waaruit bleek dat Hyves in alle doelgroepen groter was dan zijn internationale concurrent. Maar het hielp niet: het beeld was inmiddels ontstaan dat Hyves niet cool meer was en dat steeds meer mensen zich aanmeldden op Facebook. Dat Hyves cijfermatig nog steeds groter was dan Facebook, leek weinig uit te maken.

De overname en de neerwaartse spiraal

tmgHyves heeft in zijn bestaan meerdere keren onderhandeld over overnames: onder andere met Viacom, het moederbedrijf van MTV, MySpace, PCM - inmiddels De Persgroep, dat in 2012 Tweakers overnam - en NU.nl-uitgever Sanoma. Die onderhandelingen liepen echter stuk, hoewel wel een investeerder een belang van 30 procent in de sociale-netwerksite kreeg. In 2010 werd er echter opnieuw onderhandeld over een overname. De sociale-netwerksite werd benaderd door Wegener, RTL en de Telegraaf Media Groep, maar ook buitenlandse investeerders.

Op dat moment stegen de bezoekerscijfers nog steeds, en in april 2010 meldt het tienmiljoenste Hyves-lid zich aan. Daarvan zijn er 8,5 miljoen Nederlands; Hyves kon dus niet al te veel meer groeien. Dat zagen ook de buitenlandse investeerders in, die op een gegeven moment weer afhaakten. Ook Wegener en RTL trokken zich terug.

Tot dan toe was nog niets bekend van de overname, totdat het Financieele Dagblad schreef dat Hyves zichzelf in de etalage had gezet. Hyves ontkende dat, maar iets meer dan een maand later maakten de Telegraaf Media Groep en Hyves dan toch bekend dat TMG de sociale-netwerksite zou overnemen, voor een 'onbekend bedrag', maar volgens oprichter Raymond Spanjar 43 miljoen euro. De overname kwam op het moment dat gebruikers meer tijd dan ooit besteedden op Hyves - maar de aftakeling was desondanks al lang en breed in gang gezet.

Een e-mail van een van de eerste investeerders in Hyves, naar de oprichters van de sociale-netwerksite. Bron: Van 3 naar 10 miljoen vrienden, Raymond Spanjar.

Op de dag van de overname wordt skeptisch gereageerd. "Uiteindelijk wordt Hyves gemarginaliseerd door bijvoorbeeld Facebook", schreef een Tweakers-gebruiker. GeenStijl - zelf eigendom van de Telegraaf Media Groep - reageerde iets minder subtiel, en kwam met een handleiding voor het opzeggen van de Hyves-account. "Opdonderen met dat online-woonwagenkamp", schreef het weblog. Ook zegden sommige BN'ers hun Hyves-account op, uit vrees dat de Telegraaf weinig respect voor de privacy van de Hyves-gebruikers zou hebben.

Al snel bleek de overname van Hyves inderdaad een grote fout voor De Telegraaf. In het eerste jaar na de overname liep het aantal gebruikers terug met een kwart, doordat veel mensen hun account opzegden. Ook was Hyves niet langer meer het populairste sociale netwerk: dat was inmiddels, net zoals in vrijwel alle andere landen, Facebook.

Hoewel de opkomst van Hyves snel verliep, ging de neergang nog sneller. Na het hoogtepunt eind 2010 stortte het bezoek aan Hyves in. Exacte cijfers ontbreken - Hyves strooide niet meer zo gretig met cijfers als voorheen - maar eind 2012 claimde Hyves twee miljoen unieke bezoekers per maand te hebben, terwijl over pageviews niets meer werd gezegd. Het Financieele Dagblad claimde toen dat het bezoek naar Hyves met 90 procent was afgenomen, al is het onduidelijk welke periodes exact zijn vergeleken.

TMG probeerde de site te redden door het een andere richting te geven: zo zou informatie over gebruikers van Hyves gebruikt worden voor personalisatie van andere Telegraaf-sites, richtte TMG de site meer in op actualiteit en moest de populariteit die het onder kinderen nog had in inkomsten worden omgezet.

TMG probeerde andere manieren te vinden om de resources van Hyves op een andere manier in te zetten: zo moesten programmeurs van Hyves aan de slag voor TMG's hyperlokale site Dichtbij.nl. Hyves Mobiel, de tak die mobiele telefonie aanbood, werd opgedoekt ten gunste van *Bliep, een 'jongerenprovider' voor prepaid. Veel van de mensen die voor Hyves Mobiel werkten, gingen bij *Bliep aan de slag.

In december is Hyves niet langer een sociaal netwerk, maar alleen een site waar gebruikers spelletjes kunnen spelen. Daarmee stopt Hyves met waar het ooit groot mee werd: een sociaal netwerk.

Tot slot

Vanaf het begin vreesden de oprichters van Hyves dat het sociale netwerk nooit zou kunnen opboksen tegen concurrenten met het grote geld uit het buitenland. Uiteindelijk is die vrees gegrond gebleken. Vooral Facebook en in mindere mate Twitter hebben de rol van Hyves overgenomen in het dagelijks leven van veel Nederlanders.

Waarom dat precies gebeurde is moeilijk te zeggen, maar het valt niet te ontkennen dat Hyves door zijn eigen succes niet langer 'cool' was. Hyves begon als plek voor digitale communicatie van studenten en jongeren onderling, onbespied door ouders die de site niet begrepen of er geen interesse in hadden. Daarnaast had Hyves een ietwat drollige, suffige, onbewust anti-hippe uitstraling, wat er waarschijnlijk wel voor heeft gezorgd dat de mensen kozen voor het hippere Facebook.

Met de toestroom van het miljoenenpubliek viel de 'cool'-factor eraf en verhuisden mensen naar Facebook, dat nu overigens met hetzelfde fenomeen te maken heeft. De overname door de Telegraaf Media Groep verbeterde dat niet - de Telegraaf is immers een medium dat heftige emoties oproept. Na de overname in 2010 kon Hyves - pun intended - niet meer opkrabbelen.

Hyves heeft een ereplek verdiend in de geschiedenis van het Nederlandse internet. Het was voor miljoenen Nederlanders de eerste echte kennismaking met sociale media. Daarmee heeft de site een belangrijke rol gespeeld in de Nederlandse maatschappij. En hoewel bijna niemand de site nog gebruikte, is het toch jammer om hem te zien verdwijnen.

Respect!

Reacties (180)

Wijzig sortering
Een van de andere zaken van de neergang was ook dat smartphones standaard wel met Facebook- en Twitter-functionaliteit uitgerust werden (bv HTC Friendstream) maar natuurlijk niet standaard met opties om dingen te delen en statussen op te halen van Hyves.
Inderdaad. Toen ik mijn HTC Wildfire kocht was ik snel gewisseld naar Facebook, want Friendstream werkte alleen met FB en Twitter.

En toen was er nog geen Hyves app voor Android.
Het is jammer dat veel mensen hier dingen roepen alsof het de waarheid is maar vaak zijn ze slecht geïnformeerd.

Ik wil even een paar dingen ophelderen, want niet alles is voor de hand liggend.

- We hadden in het begin zeker internationale ambities, de site was daarom destijds ook in 6 talen beschikbaar (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans). We hadden zelfs succes in het buitenland, bijvoorbeeld met een paar honderdduizend Peruanen maar daar kon je moeilijk advertenties aan verkopen en daarom hebben we dat een halt toegeroepen. Daarnaast kregen we steeds meer leden uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika, maar de bleken vooral de Nederlandse leden lastig te vallen.

- Waarom niet de stoute schoenen aantrekken en gaan voor werelddominantie zoals Facebook? Ook hier is over gesproken, maar niet alle oprichters deelden dezelfde mening. Daarnaast speelde mee dat we al moeite hadden om de site staande te houden voor onze Nederlandse bezoekers, dat open gaan voor de rest van de wereld zeker een doodsklap zou zijn. Uiteindelijk hebben we gekozen om ons zo diep mogelijk te verankeren in de Nederlandse samenleving en de buitenlanddromen te laten varen.

- De eeuwige klaagzang dat Hyves traag is/was. Ja, de eerste 2, misschien 3, jaar was de site vaak niet te doen. Iedereen zegt altijd dat de "code een rommel" was, maar ik durf te wedden dat niemand van jullie de code ooit gezien heeft (anders had ik je wel gekend). Natuurlijk verdient niet elk stukje code de schoonheidsprijs, maar een rommeltje zou ik het zeker niet noemen. PHP heeft op een gegeven moment plaatsgemaakt voor HipHop, Hyves heeft zelfs bijgedragen daaraan waardoor Facebook uiteindelijk stukken code van ons heeft gedraaid.
Als je de volgende factoren meeneemt kom je al een heel eind in het verklaren van de traagheid: 1) krap budget, 2) klein dev team, 3) een constante tsunami aan bezoekers. Wij moesten problemen oplossen die (zeker in Nederland) nog niet opgelost waren, dat gebeurde alleen bij de Googles en Facebooks van deze wereld. Tegenwoordig zijn er zoveel diensten en software beschikbaar dat een schaalbare website niet eens zo ingewikkeld meer is. We hadden een zeer capabel team wat inmiddels uitwaaiert naar bedrijven als Google, Spotify, Booking.com, Bol.com en verschillende startups.

- Het design. Was het mooi? Nee, zag er natuurlijk niet uit. In de eerste jaren hadden we ook helemaal geen designers of mensen die een beetje fatsoenlijk konden css'en. Wij waren bezig met het oplossen van schaalbaarheidsproblemen en moesten daarnaast nog even de frontend in elkaar klussen. Later kwam er het redesign, zag er een stuk beter uit (zat ook een stuk beter in elkaar ;)), maar het blijft een kwestie van smaak. De één vond het leuk dat Hyves zo'n enorme kerstboom was, de ander had liever het strakke van Facebook. Persoonlijk denk ik niet dat het uiterlijk van Hyves ons had kunnen redden.

- Hadden we het zien aankomen? Natuurlijk. Een ieder die het boek van Raymond heeft gelezen weet dat er al in 2007 overnamegesprekken plaatsvonden. Een exit is (denk ik) altijd het uitgangspunt geweest, ook al zeiden de oprichters altijd: "Hyves is niet te koop". Naarmate de jaren vorderde werd wel duidelijk dat Facebook een serieuze concurrent zou zijn, we probeerden daarom onze bezoekers zoveel mogelijk tijd te laten doorbrengen op onze site en zoveel mogelijk geld te verdienen om zo meer waard te zijn bij een eventuele overname. Je moet hierbij denken aan Hyves Games (bestaat al jaren), Hyves Mobiel (waaruit *bliep uiteindelijk is voortgekomen) en de Hyves newsfeed (beter goed gejat zeg ik maar).
Uiteindelijk heb je ook nog te maken met aandeelhouders, de één wilde alleen voor de hoofdprijs verkopen, de ander wilde het zsm verkopen nu het nog kan. Op het moment van de verkoop zaten we op onze absolute piek (bezoek, leden, omzet) en als je alleen daar naar kijkt was het een prima deal. Helaas ging het daarna snel bergafwaarts en ik denk dat de oprichters, op z'n zachts gezegd, opgelucht zijn dat ze de tent op tijd hebben verkocht.

- Iemand zei "personeel is alles". Interessant gegeven. TMG had er baat bij om zoveel mogelijk talent te behouden om zo de online ambities te kunnen verwezenlijken. Helaas is TMG een besluiteloze club met teveel managers waar werkelijk niks van de grond komt. Het personeel geloofde niet in TMG en de laatste jaren gaat het hard met de leegloop.


Tot slot, ik heb een geweldige tijd gehad bij Hyves: heel veel geleerd, hele goede vrienden gemaakt en een stukje internetgeschiedenis geschreven. Wat wil je nog meer?
Ik heb het hele verhaal rondom hyves niet gevolgd maar is het de bedoeling dat er op de "nieuwe" games site games komen die je met andere spelers op de site samen kan spelen of word het de zoveelste site met van die saaie simpele games?
Ik heb als kind van 8-9 jaar een account aangemaakt in 2005. Hyves was toen echt supercool, thuis net adsl en via hyves kon ik bij me schoolvriendjes wat neer zetten op hun pagina.

Maar in 2007 kregen heel veel leeftijdgenoten ook hyves (10-11 jaar) en toen begon voor mij de ondergang. Hyves werd een verschrikkelijk puberaal medium voor onzekere tienermeisjes. Tallige selfies werden gemaakt als nieuwe "pf" met een bijschrift als:
  • Ja mensen denken dat ik niet cool bent maar JWZ JWZ ik heb een schat van binnen
  • R&R=BACK :o :o
  • Tegen haters zeg ik laters kruisje zit rechts boven in.
  • een één of ander engels klote gedicht gewoon van internet afgehaald die zogenaamd de vriendschap zou moeten bewijzen van 2 meisjes
Daarnaast alle reactie's van "lekkertje" "nice picaa" etc etc op de domste foto's. Reactie&Respect geil noemde ik dat.

Als toetje had je nog de blogs. Waarin ook in de titel natuurlijk een blozend emoticon werd geplaats en dan"even invullen alsjeblieft"
Met vragen als: wat zou je doen als ik je zoende, verkering vroeg etc.

Al deze dingen zorgde ervoor dat ik eind 2009 hyves bijna niet meer gebruikte en overgestapt was naar facebook. Ik ben nu 17 jaar. Wss jonger dan de meeste hier. Ik weet ook niet hoe jullie als wat oudere mensen de levensloop van hyves hebben ervaren. Maar dit was mijn ervaring. Van een "vet hippe" sociale site tot een medium voor onzekere tienermeisjes. *kots*
Eerlijk gezegd sla je de spijker op zijn kop. Ik ben ook 17 en heb precies hetzelfde meegemaakt.

Nou moet ik wel zeggen dat ik in het echte begin van Hyves, het zeker prefereerde over Facebook nu, aangezien tegenwoordig Facebook bijna alleen nog Vines, foto's met teksten etc. erop heeft staan en je bij Hyves toch meer gefocust was op je vrienden.

Hyves ging trouwens imho ook deels ten einde toen de ouders zich gingen verdiepen in Hyves...
Hadden jullie dit artikel nou al lang op de plank liggen of is het vlug geschreven? :) Leuk om te lezen hoe Hyves extreem groeide en daarna helaas inzakte.
Arnoud en Joost hebben hier de afgelopen uren aan besteed. Het is dus inderdaad vlug geschreven :)
Knap stuk werk, ook ik dacht dat het al op de plank lag.
Ja inderdaad, een necrologie van Hyves had al lang tevoren opgesteld kunnen worden. :)
Heeft Hyves bij aanvang niet erg veel voordeel gehad van Schoolbank? In die tijd de beste gratis site. De award was koud uitgereikt toen er een paywall kwam die de gratis site praktisch onbruikbaar maakte. Mensen gingen vervolgens naar Hyves, omdat je daar wel gratis oude kennissen kon opzoeken zonder te hoeven betalen. Had Schoolbank dat niet gedaan, dan was Hyves misschien wel niet zo groot geworden.
Precies! Dat was 1 van de redenen waarom Hyves erg gedreven werd. Daarnaast bleef Hyves altijd iets kinderlijks houden met de kleurtjes en smiles. Facebook had een veel rustiger uiterlijk al was navigeren op Facebook ook toen erg verwarrend.

Hyves heeft ook nooit goed zijn site meertalig gemaakt waardoor groeien buiten NL niet logisch leek (Peru was gewoon een uitzondering en daar was internet toch al traag, dus viel de hoge latency niet op).

Maar het belangrijkste was gewoon dat je vrienden buiten de grens hebt. Die gaan geen Hyves account aanmaken, maar zitten wel op Facebook. Hyves bleek dus een subset van je contacten te zijn en Facebook de hele set met bovendien een rustiger uiterlijk.

Overigens gebruik ik LinkedIn net zoveel als mijn Facebook en als ik moest kiezen welke ik op zou moeten geven zou ik Facebook zeggen...
Weet niet waarom Telegraaf dit uberhaupt hebben overgenomen. Iedereen kon toen al zien dat ze het niet zouden redden. Misschien voor de server infrastructuur?
Zoals het artikel al beschrijft: Hyves bleef tot de verkoop aan TMG groeien, cijfermatig dus een goede aankoop. Dat veel mensen het gevoel hadden dat Hyves aan het pieken was (of al had gepiekt) speelde niet mee voor ze. Om Wayne Gretzky te citeren: "skate to where the puck is going to be, not where it has been".
Ik wist niet dat Gretzky ook Cruijfiaans spreekt?

Hyves aan het pieken... ja en nee. Hyves was denk ik idd het 'pak' wat ze toen droegen ontgroeid, maar ze vonden die te strakke broek volgens mij erg lekker zitten :+ Het stond gewoon stil, groeide niet met de tijd mee... al hadden ze de boel gewoon eens een flinke grafische overhaul gegeven. In dat opzicht denk ik persoonlijk dat ze niet hun werkelijke piek hadden bereikt, er was (na de overname) een gebrek aan een bredere visie. In de conclusie wordt het eigenlijk al gezegd 'dat het sociale netwerk nooit zou kunnen opboksen tegen concurrenten met het grote geld uit het buitenland'... Hyves had ook voor dat grote geld kunnen gaan als ze die visie hadden, maar ze waren er denk ik gewoon een beetje bang voor.

Overigens een puntje wat niet is aangetipt in het artikel en wat volgens mij ook wel een factor is geweest... Hyves is sowieso al veel groter geworden dan ooit de bedoeling is geweest, het ging op een gegeven moment zo hard dat men volgens mij vergat verder te kijken dan de neus lang is en daardoor op het gebied van ontwikkeling een onoverkoombare achterstand hebben opgelopen.
Uiteindelijk is het een beetje als met twee emailadressen: als je een optie hebt om al je vrienden slechts een emailadres te geven gebiedt dat de voorkeur.
Ik ben op een gegeven moment gestopt met Hyves omdat ik geen zin had om twee profielen te onderhouden, en een groot deel van mijn vrienden (al helemaal mijn buitenlandse) was steeds meer op FB onderweg. Hyves bood 0,0 meerwaarde t.o.v. FB - dat was eerder andersom.
Het heeft dus niet zoveel met pakken ofzo te maken, als meer met potentieel cq. wat het je kan bieden. Als ze bij TMG hun oogkleppen af hadden gedaan hadden ze dat ook gewoon gezien. (misschien even hun tienerzonen/-dochters gevraagd, bijvoorbeeld).
Ja idd t laat wel zien dat je in de IT wereld kennis van het te overnemen bedrijf moet hebben. Heb je dat niet dan zijn dit soort fouten echt heel makkelijk te begaan
leuke uitspraak maar stel dat hyves en het facebook van nu was geweest dan waren ze mooi binnengelopen. je kan niet alles van te voren weten, misschien is volgende jaar rond de kerst facebook wel niet meer cool"
Ik weet wel dat ALS er ooit een moment is om weer terug te krabbelen dat dat nu is. Facebook heeft het lastiger (zie ook een eerder bericht vandaag). Twitter ook, en kost miljoenen aan omzet. Die staan flink in het rood waar ze nooit meer uit komen.

Instagram is populair ivm foto's. Google+ is nutteloos dat heeft iedereen (met android) maar gebruikt niemand.

Juist nu een goede vriendelijke site de ruimte geven, icm met een messaging bericht app ofzo zou mogelijk het geheel vlot hebben kunnen trekken (onder een andere naam).
Je gaat diverse keren veels te kort door de bocht.

Het nieuws van de dag is blijkbaar dat Facebook aan een ondergang bezig is. Slechter het nieuws interpreteren kan haast niet. De groei van gebruikers heeft gewoon doorgezet en men zit over de 700 miljoen dagelijks actieve gebruikers. Er zijn alleen wat tieners afgehaakt maar men zegt niet hoeveel.

Google+ door niemand gebruikt? Meer dan 300 miljoen actieve gebruikers, de snelste groei ooit, 1.5 miljard fotos PER DAG, en groter dan Twitter.
Anoniem: 325202
@Knippr31 oktober 2013 21:24
Ja maar hoeveel zijn vrijwillig? Je kunt er gewoon niet meer omheen, als je een youtube of gmail account wil moet je persé google+ hebben. Dus je wordt gewoon gedwongen!
Je kunt claimen dat de totale hoeveelheid gebruikers door die netwerkeffecten van Google gespekt wordt, maar de hoeveelheid *actieve* gebruikers is toch echt wat anders. Die mensen die "gedwongen" worden een + account te hebben tellen niet mee als actieve gebruikers.
Wat noem jij, of Google dus, een actieve gebruiker? Iemand die een video aan een playlistje toevoegd?
Iedere keer dat ik inlog op mijn normaal google account wordt ik telkens terug aangemeld bij Google+. Gewoon gebruik maken van google.nl wordt bij mij al aangemeld als "Active Google+ gebruiker" terwijl ik 0,0 gebruik maak van Google+.

Google+ is een dode woestijn.
Het verschil is dat jij Google niet actief gebruikt. Google echter, die is heel blij met hoe jij het gebruikt. Google + is gewoon de verzamelbak van Google waar alle userspecifieke data in verzameld wordt. Denk hier aan je browsergeschiedenis, je interesse in maps, chats, mails, je locatie (met dank aan je mobiel).

Data is het grote goed van de toekomst. Hoe meer data je ze gratis geeft hoe beter ze het vinden. Google heeft alleen nog niet goed onder de knie hoe ze jou zo ver kunnen krijgen dat je ze alles verteld. (Kijk bv naar Facebook waar bijna alle gebruikers zelfs aangeven welke muziek ze mooi vinden, welke films ze gekeken hebben, welke school ze gevolgd hebben, waar ze inchecken en weet ik veel wat nog meer)
Standaardinstelling bij androidtoestellen (als je zonder te lezen op ja of volgende klikt bij het instellen van de telefoon) is nu dat foto's automatisch uploaden naar google+ (prive). Ja dan heb je zoveel foto's en actieve gebruikers..
Trouwens grappig dat je met een pseudonieme youtube account na een hoop keer NEE DAT WIL IK ECHT klikken je een pseudonieme google+ account mocht maken.
Komt dat niet gewoon door de android telefoons. IK ken niemand die het gebruikt. Maar misschien loopt Nederland wel (net als bij facebook) wat achter.
Nee, 300 miljoen zijn actieve gebruikers. Dat mensen die Google+ proberen een lege feed hebben, betekent alleen maar dat ze het niet snappen. Het is geen Facebook.
Die massa foto's komt waarschijnlijk omdat picasa nu via Google+ loopt. Ik had eerst een picasa webalbum en die valt nu daar onder.
Anoniem: 516878
@Wolfos31 oktober 2013 15:15
Volgens mij werd Hyves door TMG vooral als marketing database gezien en was de site zelf, die al op zijn retour was bij de aankoop, niet echt interessant meer.
Dat is denk ik ook de reden dat veel mensen gingen opzeggen. Om mij heen een veelgehoorde uitspraak. Mensen waren bang dat hun gegevens op hun profiel overal door TMG gebruikt zou gaan worden. Dat ze lastig gevallen zouden worden met allerlei aanbiedingen, etc. Veel kozen eieren voor hun geld en beëindigde het account of stripte dit van alle gegevens.
Je ziet ook nu met de invoering van de nieuwe bonuskaart van de Albert Heijn dat mensen niet staan te springen. Een anonieme kaart is al veel aangevraagd.

Dergelijke data bases zijn marketing technisch gewoon veel geld waard voor adverteerders e.d. Ik denk dan ook dat de Telegraaf een goede deal heeft gesloten bij de overname van hyves.
Een anonieme bonuskaart hoef je helemaal niet aan te vragen.

De kaart die je in de AH kan krijgen IS anoniem. Als je er voor kiest de kaart te activeren, wat niet nodig is om de kaart te gebruiken, dan is de kaart niet meer anoniem.
Maar als TMG dat wist, hadden ze evengoed een jaartje of twee kunnen wachten en Hyves (of de database daarvan) voor een percentage van wat ze er nu voor betaald hadden over kunnen kopen.
Personeel is alles, personeel = = bedrijf. Dat blijft voor mij de grootste reden voor een risico aankoop.

Juist dat personeel! heeft welliswaar iets super grootschalligs gemaakt en werkend gekregen ook.

Ze hadden gewoon die HYVES APP MOETEN FIXEN! EN DIE STOMME MOBIELE SITE.

Mensen haakten daardoor echt hardcore af, Facebook had een app hyves niet, tenminste een hele hele slechte app.
Ja zoiets.

In mijn ogen is er maar een reden waarom Hyves niet meer bestaat.. ze waren gewoonweg gestopt met doorontwikkelen van de site. Facebook doet niets anders dan continue ontwikkelen van de site.. toevoegen en verwijderen van nieuwe functies/onderdelen etc. Het valt niet altijd in de smaak bij de gebruikers maar men is proactief bezig zodat ze niet steeds achter de feiten aanlopen zoals het met Hyves gebeurde.
Precies, het was echt NIET te geloven dat hyves gewoon echt geen kl*te heeft gedaan aan de mobiele omgeving.

Bij FB bijvoorbeeld en youtube, mensen haten veranderingen als het goed werkt, maar ik als zeer actieve youtuber heb uiteindelijk toch ingezien ondanks alle haat. Dat alle huge wijzigingen in de interface alleen en puur voorruitgang is voor de uploaders.

Nogsteeds klaag ik wel over de plek waar de inbox zich bevindt, maar dankzij Youtube heb ik echt veel en veel meer kijkers.
idd ook mijn grote reden dat ik van hyves ben afgestapt. ze hadden geen goede app.
Hyves was totaal onoverzichtelijk, volgepropt met onnuttige en irrelevante reklames, veel te veel zooi. Het was kwa design een site uit 2005. Dat was anno 2008 al totaal achterhaald en die achterstand werd alleenmaal groter.
Dat Facebook meer geld heeft, heeft hier niks mee te maken. Ze hebben gewoon heel simpel voor de verkeerde startegie gekozen bij de opzet van de site en dat heeft hun afgemaakt.

En Hyves was ook te beperkt. Het was echt een product voor nederlanders die alleen nederlanders kennen. Dat kan en gaat niet werken. Wie wil er slechts zo'n beperkte groep mensen hebben? En het was geen uitkomst voor mensen die contacten buiten nederland hadden dus die mensen zaten er ook al niet meer. En wie wil er nou 2 soziale netwerken met het zelfde doel bijhouden (facebook en hyves). Niemand. En Facebook was en is gewoon beter. Hyves had gewoon meer moeten doen aan de kwaliteit en verspreiding van het product. NL-Only was gewoon een heel dom idee. Dat werk niet voor social media op de lange termijn. Daarvoor is de globalisering al veel te ver.
"Het was een product voor Nederlanders die alleen Nederlanders kennen", schrijft Darkstriker. En dát was volgens mij ook de kracht van de site. "Wie wil er slechts zo'n beperkte groep mensen kennen", vervolgt hij of zij. Nou, voor de duidelijkheid Darkstriker, de groep bevat bijna 17000000 zielen. Ík ken ze niet allemaal hoor. :?
Mee eens.

Het moment dat Facebook de kust bereikte was Hyves verloren.

Achteraf is natuurlijk altijd makkelijk praten.

Maar zoals in het artikel aan bod komt:
Toch was het op dat moment misschien al te laat. Steeds meer hoogopgeleiden rond de dertig stapten over op Facebook. "Wordt het steeds stiller op Hyves?", schreef Frankwatching in oktober 2009. " De rubriek WieWatWaar wordt steeds minder goed bijgehouden door mijn vrienden", klaagde een auteur op het weblog. "Zodra ik uitlog op Hyves en inlog op Facebook voel ik iets aanzwellen dat lijkt op het geluid van een stampvol café, maar het is geen geluid, het is de visualisatie van activiteit.
Hyves had dit (als het goed is) middels analyse tools al in de gaten moeten hebben.

Dan kan je twee dingen doen:
a) de boel aanpakken zoals is gebeurd, geld zoeken, de site uitbouwen en aanpassen

of

b) de site compleet op z'n kop gooien om mee te gaan met de tijd: strakker, volwassener, professioneler, en wellicht stiekem een optie voor engels/spaans/duits?

Naar mijn mening had B moeten gebeuren: groots aanpakken. Want zoals gebleken, bij optie A bloed het dood. Facebook was strakker, professioneler, volwassener en bovendien: internationaal. En dat laatste aspect heeft een grote bijdrage geleverd, omdat mensen het ook fijn vinden om contact te houden met familie in het buitenland en vrienden uit het buitenland. Altijd innoveren en stappen blijven nemen, risico's nemen. Zeker in de IT wereld kan het snel gaan als je niet bij blijft.

Uiteraard wel zonde, en again: achteraf is natuurlijk altijd makkelijk praten/
Ik ben geswitched van Hyves naar Facebook omdat ik in korte tijd veel vrienden kreeg die ook internationale vrienden hadden, en zelf ook mensen van over de grenzen leerde kennen. Op Hyves had ik slechts een paar vrienden eigenlijk, waarvan een groot deel ook overstapte in de zelfde periode als ik...

Die internationalisatie (of gebrek daar aan) heeft ze echt genekt (voor mij).
Hoe moet je anders contact houden met lui die je backpackend ontmoet in Thailand ofzo?

[Reactie gewijzigd door DropjesLover op 31 oktober 2013 18:07]

Bij mij was de overgang gebeurd tijdens de Nederland-Italië (of land naar keuze) uitwisselingen die ik (en vele mensen voor en na mij) meemaakte in de middelbare school. Dan wordt het internationale alternatief onvermijdelijk
Iets met media/nieuws en kinderen (doelgroep Hyves) o.i.d.
Een mislukt project in ieder geval, heeft een hoop geld gekost.
Ik weet niet precies meer welke tijd het was maar toen ik in de 1ste zat van de middelbare was er ook iets als hilversums.nu volgens mij was er een voor elke stad als ik mij niet vergis was imo ook best wel populair iedereen zat er op ( was vooral leuk om chickies te FIXEN !!! ) :P
Als de neergang langzamer was gelopen, hadden ze er in die tijd nog aardig wat reclame inkomsten uit kunnen trekken. Ook zou het hen meer tijd hebben gegeven om Hyves om te bouwen tot een games platform of feeder voor de andere websites van de Telegraaf.

Als je bijvoorbeeld naar Yahoo! kijkt, dat heeft een vergelijkbaar patroon doorlopen maar daar is de neergang veel langzamer gegaan. Ik snap daardoor wel waarom ze het gekocht hebben (zelfs al zag je dat het hoogtepunt voorbij was). 45 miljoen is niet schokkend veel geld, daarvoor konden ze de gok wel nemen - maar die extreem snelle ondergang hadden ze ongetwijfeld niet verwacht.

[Reactie gewijzigd door Dreamvoid op 31 oktober 2013 15:41]

Ik denk dat de profiel data ook aardig wat waard is. Ik denk dat de Telegraaf daarmee best veel inzicht heeft gekregen waar de interesses van de verschillende lagen in de bevolking lag. Je kon aangeven welke merken je leuk vind. Wat weg heeft van Facebooks Like model.
Ik zei het toen al,

De makers van hyves hebben dit aan zien komen..

Ze hebben het snel verkocht en lachte ze rot in een badkuip vol met geld!

Toen het nog een jongeren site was, was het prima te doen.
op en gegeven moment zijn de ouders erbij gekomen en toen ging het fout! :P

Toen zochten jongeren naar een nieuw medium waar ouders ze niet in de gaten hielden, nu zie ik dat facebook ook veel ouders als leden heeft. wat zal het volgende medium zijn ?
Alle data die hyves had misschien?
Voor 45 miljoen kan je een heel mooi serverpark kopen hoor.
De geschiedenis herhaalt zich. Hoe lang zal Facebook zich nog handhaven?
nieuws: Facebook heeft meer actieve gebruikers maar verliest tieners

De jonge generatie verlaat Facebook en een ander medium zal zich doorontwikkelen.
De vraag is alleen welke?
Da's wel duidelijk, Twitter en WhatsApp nemen het stokje over.

[Reactie gewijzigd door Dreamvoid op 31 oktober 2013 15:35]

Twitter en Whatsapp zijn eenzijdige diensten. Facebook bood precies dezelfde functionaliteit als Hyves. Wat ik me wel kan voorstellen is dat men overstapt naar gespecialiseerde netwerken, dus Twitter, Whatsapp, instagram, Vine, Path, whatever naast elkaar, waarbij af en toe een service minder populair wordt. Of een soort segregatie bij de sociale netwerken: geeks zitten op Google+, ouderen en laagopgeleiden blijven op Facebook, etc. (is maar een voorbeeld inb4 boze reacties).

Nu ik er zo over nadenk is het eigenlijk al vaak zo: mensen die je maar vaag kent friend je op FB, vrienden spreek je op Whatsapp (een groep is eigenlijk ook een sociaal netwerk), celebs, BN'ers etc. volg je op Twitter, en foto's onder vrienden delen gaat via Instagram. Voor mij persoonlijk is Facebook alleen een zoekmachine voor personen.

Edit: kom net dit tegen in m'n Twitter feed A status update on a multi social network world https://medium.com/the-facebook/dfc799a7310e

[Reactie gewijzigd door HallonRubus op 31 oktober 2013 18:18]

Twitter en Whatsapp zijn eenzijdige diensten.
Nog wel, maar de stappen worden gezet met de oa het toevoegen van van foto's delen. Dat is nou eenmaal waar een sociaal netwerk voor 99% voor wordt gebruikt: een statusberichtje de wereld in sturen, foto's en weblinks delen en wat chatten. Beide platformen kunnen heel makkelijk uitgroeien tot "volwaardige" sociale netwerken, Whatsapp door meer functionaliteit voor "publieke" posts toe te voegen en Twitter door juist de private berichten te verbeteren.

[Reactie gewijzigd door Dreamvoid op 1 november 2013 13:39]

En dan zijn we voor wat betreft Whatsapp gewoon weer terug bij af, een simpele messenger applicatie waarvan er de afgelopen 20 jaar al een aantal geweest zijn. Hoeveel marketing men ook gebruikt en hoeveel hypes we ook krijgen, uiteindelijk komen we toch weer terug bij wat echt handig is.
Hey, maar dat is een golfbeweging die je overal terug ziet.

Feit is, er is in relatief weinig tijd veel geld mee te verdienen. En daar gaat het om.

Overigens, vergeet YouTube niet als social network.

[Reactie gewijzigd door Kars op 31 oktober 2013 16:55]

Mooi artikel. Verandert wel je denkwijze in je eigen werk. :)
De amerikaanse hipsters zijn naar Tumblr gegaan en dat was in de pre-FB tijd toch wel de indicatie van waar het grote publiek dan later volgde.

Ik denk dat het afhangt van of mensen weer pseudonimiteit gaan waarderen (ja is makkelijk breekbaar met data/tekst analyze voor de grote jongens, maar die delen dat soort informatie over het algemeen niet). Zo ja dan komt FB in de problemen.
"De jonge generatie verlaat Facebook en een ander medium zal zich doorontwikkelen."

Bron? Er staat dat men tieners verliest, zonder te zeggen hoeveel. Het is een enorme sprong om dan te concluderen dat de jonge generatie Facebook verlaat.
Anoniem: 516878
31 oktober 2013 15:10
Wat een slechte timing om te stoppen met Hyves. Daar waar nu steeds meer de privacy in het geding komt waar partijen als Google, Facebook, Microsoft, PayPall (om er maar een paar te noemen) e.e.a. aan hun laars lappen op dat gebied, zal er juist nu weer behoefte onstaan naar alternatieven zonder de hete adem van de Amerikaanse overheid. Dus ook behoefte aan lokale alternatieven.
Zo kreeg DuckDuckGo (hoewel ook Amerikaans) ook ineens een boost na privacy schandalen omtrent Google en overigens ook met betrekking tot de 'information bubble'.
Dus terug naar Hyves! Terug naar Ilse! (oops, Ilse gebruikt Google zie ik :? ) Vooral betalen via IDEAL! Of straks ook zoeken via Sputnik (russisch alternatief waar momenteel miljoenen in worden gepompt)! Geweldige kans voor nieuwe initiatieven! Hyves weg? Mooi, dank komt er wel iets anders (en beters) :)

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 516878 op 31 oktober 2013 15:14]

Je geeft een Russisch alternatief om onder privacyschending uit te komen? Zij spioneren net zo hard, kijk maar naar dat voorval met die geïnfecteerde USB-sticks vorige maand bij de G20 top.

http://www.volkskrant.nl/...-de-orde-van-de-dag.dhtml

Ik vertrouw die Russen net zo min met mijn gegevens als de Amerikanen, al zal het me eigenlijk worst wezen. Met mijn internetactiviteit komen ze er toch wel achter wat mijn voorkeuren zijn en wie ik ben.


Verder wil ik toch even zeggen dat ik het een erg mooi en verhelderend artikel vind. Goed gedaan redactie :)

[Reactie gewijzigd door Zandlopertje op 31 oktober 2013 15:21]

Dat artikel zegt niks. Wat als het nou gewoon fake is, en juist om de afleiding te krijgen van de Amerikanen. De Amerikanen doen nu alles om afleiding te zoeken bij de wereld.

Je kan bij dit verhaal twee kanten op. Er staan voor beide kanten geen feiten op.
In het artikel waar ik naar linkte staat inderdaad niet alles. In het artikel in de Volkskrant zelf staat dat het onderzoek door de Duitse geheime dienst geleid is. De Amerikaanse geheime dienst zal daar waarschijnlijk niet in die mate invloed op hebben gehad dat het 'fake' is.
Kun je tenminste nog kiezen door wie je afgeluisterd wordt ;)
Jij denkt serieus dat Hyves veilig is voor privacy-inbreuken?
Anoniem: 516878
@Hoppa!31 oktober 2013 15:16
Dat zeg ik niet. Ik zeg wel dat het in het kader van alternatieven nieuwe kansen biedt in deze tijd.
Soory hoor, maar dat is net zo naïef. Het maakt allemaal helemaal geen drol uit of een sociaal netwerksite gehost is in Nederland, Turkije, Rusland of Zuid-Kongo. Er is ook niet zoiets als een 'lokaal alternatief' op een internet dat dusdanig geïnternationaliseerd is dat het alle landsgrenzen overstijgt. Een lokale social networking site is net zo lek als een door de NSA zelf opgezette site.

Mij lijkt dat de affaires van de laatste maanden toch wel afdoende duidelijk hebben gemaakt dat je gewoon een rund bent als je je privacy belangrijk vindt, maar vervolgens wel een account aanmaakt op zo'n site.
Anoniem: 516878
@Hoppa!31 oktober 2013 17:01
Verre van naïef @Hoppa! Ik snap heel goed dat iets hosten in NL niet voldoende is. Maar om het bijltje er nou bij neer te leggen en het de Amerikanen (en anderen) alleen maar makkelijk te maken... dat is wel een erg voortijdig einde van de strijd om het vrije internet en privacy. Denken dat je daar niets aan kan doen en het gewoon beter op kan geven is in mijn ogen pas naïef.
Het gaat er toch ook niet om wat wij denken?
De gemiddelde Nederlander weet echt een stuk minder van de NSA en zal dit verhaal misschien wel geloven.
Op het moment dat Hyves begon met het verkopen van abonnementen had het wat mij betreft al mogen eindigen. Betalen voor extra smileys is niet wat gebruikers willen.
Dat doet facebook nu ook met hun stickers als ik het goed heb :)
Er waren anders aardig wat goldmembers destijds. En dat ging volgensmij vooral om de extra statistieken (wie bezoekt mijn pagina enzo). Dat vinden mensen interessant omdat ze nou eenmaal van nature bijzonder nieuwsgierig zijn.
De meeste servers van hyves zijn tegenwoordig te huur via de cloudprovider Yunocloud:
http://www.nrc.nl/nieuws/...inzetten-als-clouddienst/

Grappig als je zo'n vps afneemt, je nog allerlei hotlink verkeer langs ziet komen van plaatjes die op de hyves servers waren gehost...
Maar ik begrijp niet waarom Hyves uberhaupt nog eigen servers gebruikte? Als je alles op Amazon of Azure draait, dan heb je toch helemaal niet het probleem met capaciteit? Op het moment dat de capaciteit niet meer nodig is, dan huur je die gewoon niet meer.
Amazon starte in 2006 met hun cloud, de problemen met de capaciteit van Hyves starten in 2004.
Omdat cloud-oplossingen niet de oplossing voor alle situaties zijn, natuurlijk.

Cloud-oplossingen bieden je de mogelijkheid om snel en laagdrempelig je serverpark uit te breiden. Echter, de kosten voor dat serverpark zijn gelijk, of Amazon of Hyves dat nu moet onderhouden, en Amazon wil er ook wat aan verdienen natuurlijk. Verwacht je dus langdurig veel servercapaciteit nodig te hebben dan is het veel gunstiger om je eigen serverpark in te zetten, omdat dat op termijn goedkoper zal blijken.

Dan zijn er nog andere issues, zoals servers in de VS vs servers in NL, wetgeving (NSA), afhankelijkheid van de technische dienst van Amazon/MS ipv je eigen technische dienst.
1 2 3 ... 8

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee