Tweakers

Tweakers zegt: 8

Gebruikers

Score: 4
43 reviews

Apple iPhone X 64GB Grijs

Prijs
€ 315,35
Specificaties 5,8" • 2436x1125 • 64GB - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Arnoud Wokke - Redacteur 10 november 2017

Apple iPhone X - Tussen vernieuwing en verfijning

De iPhone X is de spannendste smartphone die Apple in jaren heeft gemaakt. Hij heeft een schitterend scherm met aan alle kanten dezelfde bezels. De 3d-scanner in de vorm van het TrueDepth-camerasysteem aan de voorkant maakt nieuwe toepassingen mogelijk en het is afwachten wat ontwikkelaars ermee gaan doen. Face ID werkt goed en vaak vlekkeloos, en zal voor veel mensen geen problemen opleveren, al is het minder snel dan Touch ID. Grootste minpunten naast de hoge prijs zijn het gebrek aan een 3,5mm-uitgang en de 4g-modem die iets minder presteert dan die van concurrenten. Ook levert Apple een langzame lader mee in plaats van een snellader. Daar staat tegenover dat je met de X een razend snelle, goed werkende en krachtige smartphone in handen hebt, met vernieuwing waar veel Apple-liefhebbers reikhalzend naar uitgekeken zullen hebben. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
25
Score: 4
10
Score: 3
3
Score: 2
2
Score: 1
3
Toon reviews van:
+3
DutchDeafBoy 3 december 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

Fris en mooi nieuw design dat lekker in de hand ligt én draadloos opladen mogelijk maakt, prachtig OLED-scherm, geweldige prestaties, topcamera's, Face ID werkt beter dan verwacht en de software-ervaring voelt ook nieuw aan.

Pluspunten

  • Fris en mooi nieuw design
  • Prachtig scherm
  • Geweldige prestaties
  • Face ID werkt goed
  • Draadloos opladen
  • iOS 11

Minpunten

  • Glas maakt toestel fragiel
  • Accuduur het beter gemogen
  • Prijs, ondanks terecht, erg hoog

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 5

+2
AiR60 16 november 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 256GB Grijs

Gekocht als opvolger van m'n iPhone 6S, ik gebruik de X zakelijk. Heb daarnaast een Samsung S8 voor Prive gebruik. De prijs van de X is enorm, maar voor mij was het zeker weten de moeite waard ondanks eigenlijk de te hoge aanschaf..

Pluspunten

  • FaceID!
  • Fraaie vormgeving
  • Snel

Minpunten

  • Veels te duur
  • Kwetsbaar
  • Geen touch-ID

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 2
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

+1
TotallyJorden 6 november 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 256GB Grijs

Wat een toptoestel. Overgestapt vanaf een iPhone 7, twijfelend of ik mijn TouchID vingerafdrukscanner die zo goed werkte wel kwijt wilde, om in te ruilen voor FaceID waar ik mijn twijfels over had... onterecht, zo blijkt!

Pluspunten

  • FaceID werkt beter dan verwacht
  • Supersnel en "smooth", waardoor je TouchID eigenlijk niet mist
  • Groot en mooi scherm, telefoon nauwelijks groter dan iPhone 7
  • Camera is top!

Minpunten

  • Nog steeds geen notificatie-LED
  • Meer vingerafdrukgevoelig materiaal op achterkant
  • Prijs...

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

+1
aniekje 31 januari 2019 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Zilver

de iPhone x (2017) is onder de Apple familie 1 van de meest krachtige iPhone's tot nu toe. Zeer geprijsd .. maar doet niet af van de premium bouw kwaliteit, design en rekenkracht.

Pluspunten

  • OLED scherm
  • Draadloos opladen
  • FaceID
  • Batterij duur
  • Schakelen tussen apps is onwijs snel
  • Dubbele camera
  • Prachtig design

Minpunten

  • Geen 3,5 m.m hoofdtelefoon jack
  • Erg kwetsbaar voor schade
  • Gebruiksvriendelijk

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 3
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Scherm Score: 4

+1
xendacine 5 november 2018 Product gekocht

Apple iPhone X 256GB Zilver

Great phone in general. See full review.

Pluspunten

  • Durable
  • Great display

Minpunten

  • Slightly high price, but worth it.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

+1
robcoenen 14 januari 2018 Product gekocht

Apple iPhone X 256GB Grijs

Zie het als een matras welke je ook 1/3e van de dag gebruikt. Ik wil gewoon een stabiel, snel en kwalitatief toestel die tevens tijdig voorzien wordt van beveiligingsupdates. En dat komt allemaal samen bij de iPhone reeks van Apple.

Pluspunten

  • Stabiliteit
  • Bouwkwaliteit
  • Snelheid
  • Eenvoudige migratie

Minpunten

  • Weinig nieuws onder de horizon
  • Hoge prijs

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 4

+1
aap 15 december 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

iPhone X is een mooi toestel met een scherm dat de hele voorkant vult. Maar om dat mogelijk te maken zijn m.i. te veel concessies gedaan aan het gebruiksgemak. Bovendien is de telefoon idioot duur.

Pluspunten

  • groot scherm
  • supersnel
  • Face ID werkt goed

Minpunten

  • veel te duur
  • zwaar en dik
  • geen home knop
  • lelijke balk in beeld
  • notch storend bij landscape gebruik

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 1
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 2
Scherm Score: 4

+1
Tortelli 3 december 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 256GB Grijs

Mijn eerste iPhone, voldoet volledig aan mijn verwachtingen, de 2 nadelen waren al bekend voordat ik hem kocht.

Pluspunten

  • Groot scherm, kleine behuizing
  • Accu is top
  • 256GB = veeeeeel opslagruimte
  • iCloud werkt erg goed
  • Look en formfactor van toestel
  • Redelijk geluid uit stereo luidsprekers

Minpunten

  • IOS camera roll werkt onhandig
  • Toetsenbord (nummeriek is extra handeling)
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 2
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 5

+1
PhilipsFan 25 november 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Zilver

iPhone was altijd al een prettig product, maar dit is de overtreffende trap. FaceID werkt zo goed dat je TouchID niet meer mist.

Pluspunten

  • Prachtig scherm
  • Makkelijk ontgrendelen met FaceID
  • Lange accuduur
  • Erg snel en soepel toestel
  • Zeer goede afwerking

Minpunten

  • Gevoelig voor vingerafdrukken
  • Glad!
  • Bediening niet consistent met andere IOS-apparaten

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

+1
Maverick2001 13 november 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 256GB Grijs

De iPhone X is een telefoon waar goed over nagedacht is. Snelheid en camera zijn de grootste pluspunten.

Pluspunten

  • camera
  • face-id
  • snelheid processor
  • draadloos laden
  • bouwkwaliteit

Minpunten

  • ontbreken headphone jack

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

+1
Evernote 7 november 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 256GB Grijs

Dit is Apple’s beste iPhone ooit, het scherm, de afwerking, FaceID en de nieuwe gestures. Het totaal plaatje is fantastisch.

Pluspunten

  • OLED paneel
  • SoC en prestaties
  • FaceID
  • Gestures
  • Materiaal en afwerking
  • Batterij
  • Camera

Minpunten

  • FaceID werkt niet als je telefoon plat voor je ligt
  • Veel apps zijn nog niet geoptimaliseerd voor de X
  • Breekbaar

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Featureset Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

0
rvleij 2 januari 2019 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

Deze telefoon samengevat: prima smartphone, goede camera maar erg duur. Als main phone gebruik ik al jaren iOS devices (Android voor telefoon vd zaak), maar bij deze moest ik nog even nadenken nav de prijs. Uiteindelijk erg tevreden, maar voorlopig geen upgrade, veel te duur.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Goede foto's
  • Snel en gebruiksvriendelijk (iOS)

Minpunten

  • Veel te duur
  • Volledig van glas, dus krasjes na verloop van tijd
  • Geen USB-C

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 1
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

0
Timorad01 2 juni 2018 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

Van S8 naar iphone10, van veel opties naar gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • geweldige interface
  • camera
  • koptelefoon

Minpunten

  • prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5

Geert_wamel 24 november 2020 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

Top telefoon

Pluspunten

  • Goede resolutie
  • Snel

Minpunten

  • Duur

Eindoordeel

Score: 5
iriserb 26 maart 2020 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

Ik vind de Iphone X een van de beste iPhones die er is gemaakt. De functie van face ID is heel fijn om te gebruiken.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Portret functie camera
  • Licht

Minpunten

  • Batterije wordt snel slecht

Eindoordeel

Score: 4
ralpharma 18 september 2019 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

De iPhone X is een schitterende high-end smart phone (eindelijk OLED) en in verschijning dé grote vernieuwing in design sinds de iPhone 6 (!) en dat ziet er prachtig uit. Maar ook FaceID is een grote innovatie en dat werkt! Nadeel is het kwetsbare glas en de zeer hoge (nieuw)prijs.

Pluspunten

  • Vernieuwend design
  • Face ID
  • Eindelijk OLED
  • 2x optische zoom in camera

Minpunten

  • Prijs
  • Kwetsbaarheid glas

Eindoordeel

Score: 5
mr_martys 16 september 2019 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

Een prima iPhone, vooral als je (op moment van schrijven) een iets goedkopere 'moderne' telefoon wilt. Afwerking is prachtig en hij loopt soepel. Camera is tevens ook uitstekend. Accu gaat (in energiebesparing) makkelijk een dag mee (intensief gebruik). Handig dat de telefoon draadloos opladen ondersteund.

Pluspunten

  • Goede maat scherm
  • Niet te licht niet te zwaar
  • Goede camera
  • Knoppen zitten op goede plek
  • Geluid uit telefoon
  • Volume bij bellen
  • Draadloos opladen
  • IOS

Minpunten

  • Prijs
  • Zijkant is krasgevoelig
  • Hoogte van telefoon bij sommige apps

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 4
FBentler 3 juni 2019 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

Fijn toestel, heel makkelijk in het gebruik en zeer snel!

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi scherm
  • Goede camera

Minpunten

  • Erg breekbaar
  • Voelt best zwaar aan
  • Batterij duur

Eindoordeel

Score: 4
ItsFlokkie 4 april 2019 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

De Apple iPhone X is ook in 2019 nog een uitstekende keuze. Het mooie OLED scherm laat al je content tot leven komen. Dit in combinatie met de A12-processor voelt de iPhone snel en solide aan. Ook maakt deze telefoon echt prachtige foto's.

Pluspunten

  • Mooi OLED-paneel
  • FaceID werkt prima. Je hebt haast niet door dat de iPhone je gezicht scant omdat het zo snel gaat.
  • Krachtige processor
  • Mooie camera
  • Goed alternatief t.o.v de iPhone XS in 2019
  • Mooi afgewerkt met 'Stainless Steel'

Minpunten

  • Geen headphone-jack (moet twee set oortjes meenemen voor mijn Macbook Pro en mijn iPhone)
  • Glad in de hand (een case is een no-brainer om te kunnen genieten van deze telefoon)

Eindoordeel

Score: 5
QuentinWW 23 februari 2019 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Apple iPhone X 256GB Grijs

koop een s9+ of zelfs een huawei wees niet dom (;

Pluspunten

  • je kan zeggen tegen mensen dat je je geld hebt verspilt XD

Minpunten

  • langzaam
  • geen goed scherm
  • slechte camera
  • slomer dan s9+
  • te duur (oude hardware)
  • OIS (je kunt hier niks mee doen)
  • slome vingerprintscaner

Eindoordeel

Score: 1
Prullenmand 24 oktober 2018 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Zilver

Twijfelend tussen de XR en de X ben ik toch voor de X gegaan vanwege de dunnere bezels, formaat en het OLED scherm. Rappe telefoon! Zeer mooi om te zien, wel een hoog prijskaartje. FaceID werkt boven verwachting super, heeft tot nu toe (in twee weken tijd), nog niet geweigerd.

Pluspunten

  • Scherm
  • Snelheid
  • Formaat
  • Camera's
  • FaceID
  • Speakers
  • Draadloos opladen
  • Design

Minpunten

  • Prijs
  • iTunes

Eindoordeel

Score: 4
Lord Bendtner 2 oktober 2018 Product gekocht

Apple iPhone X 256GB Zilver

Nog steeds een toptoestel met zeer goede prestaties, een hele goede camera en een prachtig scherm. FaceID werkt snel en verbetert de beveiliging. Een leuk detail zijn de notificaties die ‘ontgrendelen’ via FaceID. iOS werkt soepel en snel, de batterijduur is lang (t.o.v. mijn Galaxy S7 Edge) + lange software-ondersteuning!

Pluspunten

  • Zeer snel
  • Prachtig scherm
  • Lange batterijduur
  • Uitstekende camera
  • Face ID biedt meerwaarde
  • Lange software ondersteuning
  • Hoogwaardige afwerking

Minpunten

  • Duur
  • Geen traditioneel headphone jack
  • Langzame oplader meegeleverd

Eindoordeel

Score: 5
mariboto 27 september 2018 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

Mooi toestel, maar persoonlijk vindt ik het de meerprijs tov de iPhone 8+ niet rechtvaardigt. Face ID werkt goed, batterijduur ben ik dik tevreden over. Schermgrootte vind ik prima zeker door de smallere afwerking en het kleiner worden van het toestel is een dikke plus.

Pluspunten

  • Face ID
  • Groter scherm zonder dat toestel groter word

Minpunten

  • Glas heeft snel krasjes

Eindoordeel

Score: 3
gi4nt 13 september 2018 Product gekocht

Apple iPhone X 256GB Grijs

Waardeloos apparaat voor veel te veel geld!

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • lange accuduur

Minpunten

  • Zeer fragiel
  • FaceID is onhandig
  • Geluidskwaliteit matig
  • Veel storingen tijdens bellen
  • Trage 4g
  • Belt uit zichzelf mensen of veranderd je toegangscode
  • Irritante felle streep bij lezen in iBooks
  • Onhandig formaat

Eindoordeel

Score: 1
Louike1980 9 augustus 2018 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

Ik was erg huiverig t.o.v. de Face ID maar was aangenaam verrast, het werkt bijna perfect en is sneller dan ik had verwacht. De UI is echt innovatief en snel. Batterij gaat twee keer langer mee dan bij mijn vorig toestel (6s).

Pluspunten

  • Face ID
  • Snel
  • Gestures
  • Batterij levensduur

Minpunten

  • Duur

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee