Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8

Gebruikers

- Reviews

Prijs
Specificaties 5,8" • 2436x1125 • 64GB - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk

Review door de redactie

Door Arnoud Wokke - Redacteur mobile 10 november 2017

De iPhone X is de spannendste smartphone die Apple in jaren heeft gemaakt. Hij heeft een schitterend scherm met aan alle kanten dezelfde bezels. De 3d-scanner in de vorm van het TrueDepth-camerasysteem aan de voorkant maakt nieuwe toepassingen mogelijk en het is afwachten wat ontwikkelaars ermee gaan doen. Face ID werkt goed en vaak vlekkeloos, en zal voor veel mensen geen problemen opleveren, al is het minder snel dan Touch ID. Grootste minpunten naast de hoge prijs zijn het gebrek aan een 3,5mm-uitgang en de 4g-modem die iets minder presteert dan die van concurrenten. Ook levert Apple een langzame lader mee in plaats van een snellader. Daar staat tegenover dat je met de X een razend snelle, goed werkende en krachtige smartphone in handen hebt, met vernieuwing waar veel Apple-liefhebbers reikhalzend naar uitgekeken zullen hebben. Lees verder »

Lees de uitgebreide review en reacties

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
9
Score: 4
1
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
AiR60 16 november 2017

Apple iPhone X 256GB Grijs (Product gekocht)

Gekocht als opvolger van m'n iPhone 6S, ik gebruik de X zakelijk. Heb daarnaast een Samsung S8 voor Prive gebruik. De prijs van de X is enorm, maar voor mij was het zeker weten de moeite waard ondanks eigenlijk de te hoge aanschaf..

Pluspunten

  • FaceID!
  • Fraaie vormgeving
  • Snel

Minpunten

  • Veels te duur
  • Kwetsbaar
  • Geen touch-ID

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 2

+1
Maverick2001 13 november 2017

Apple iPhone X 256GB Grijs (Product gekocht)

De iPhone X is een telefoon waar goed over nagedacht is. Snelheid en camera zijn de grootste pluspunten.

Pluspunten

  • camera
  • face-id
  • snelheid processor
  • draadloos laden
  • bouwkwaliteit

Minpunten

  • ontbreken headphone jack

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 4

+1
TotallyJorden 6 november 2017

Apple iPhone X 256GB Grijs (Product gekocht)

Wat een toptoestel. Overgestapt vanaf een iPhone 7, twijfelend of ik mijn TouchID vingerafdrukscanner die zo goed werkte wel kwijt wilde, om in te ruilen voor FaceID waar ik mijn twijfels over had... onterecht, zo blijkt!

Pluspunten

  • FaceID werkt beter dan verwacht
  • Supersnel en "smooth", waardoor je TouchID eigenlijk niet mist
  • Groot en mooi scherm, telefoon nauwelijks groter dan iPhone 7
  • Camera is top!

Minpunten

  • Nog steeds geen notificatie-LED
  • Meer vingerafdrukgevoelig materiaal op achterkant
  • Prijs...

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 3

+1
Evernote 7 november 2017

Apple iPhone X 256GB Grijs (Product gekocht)

Dit is Apple’s beste iPhone ooit, het scherm, de afwerking, FaceID en de nieuwe gestures. Het totaal plaatje is fantastisch.

Pluspunten

  • OLED paneel
  • SoC en prestaties
  • FaceID
  • Gestures
  • Materiaal en afwerking
  • Batterij
  • Camera

Minpunten

  • FaceID werkt niet als je telefoon plat voor je ligt
  • Veel apps zijn nog niet geoptimaliseerd voor de X
  • Breekbaar

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Accuduur Score: 5
Bereik Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

thepeet 21 november 2017

Apple iPhone X 64GB Zilver (Product gekocht)

Een sieraad in je handen, dat is de beste omschrijving van deze iPhone X! Kwetsbaar, zekers maar dat is mijn auto ook alleen een deukje daarin kost wel meer dan 1200,- Deze iPhone past gewoon bij mij emotie en style. Super veilig toestel en stabiel wat wil een mens nogmeer!

Pluspunten

  • Een sieraad in je handen
  • betrouwbaarheid
  • Design
  • Stabiliteit

Minpunten

  • Geen 3,5mm-aansluiting

Eindoordeel

Score: 5
Tim van Berkom 13 november 2017

Apple iPhone X 64GB Grijs (Product gekocht)

Eindelijk weer een vernieuwing aan het design van de iPhone. Overgestapt van de iPhone 7 Plus naar dit model en geen seconde spijt gehad. Face id werkt prima en het scherm is fenomenaal! Hij is aan de prijzige kant maar zeker het geld waard!

Pluspunten

  • OLED Scherm
  • Face id
  • Bouwkwaliteit
  • Razend Snel
  • Camera
  • Batterij
  • Draadloos opladen

Minpunten

  • Wat aan de prijzige kant

Eindoordeel

Score: 5
Travelan 8 november 2017

Apple iPhone X 64GB Zilver (Product gekocht)

De beste smartphone ooit gemaakt. Daar is de prijs ook naar, maar dat is logisch. Een mening vormen over deze smartphone is erg makkelijk (iedereen vind er al wat van), maar je moet hem echt in je handen hebben gehad voordat je weet waar je het over hebt.

Pluspunten

  • Scherm! Wauw!
  • FaceID is waardig opvolger van TouchID
  • Su-per snel!
  • Camera is de beste die ik tot nu toe in een smartphone heb gezien

Minpunten

  • Verplicht puntje: duur, maar het waard
  • Vingerafdruk-magneet
  • Draadloos opladen traag

Eindoordeel

Score: 5
RickertdeH 7 november 2017

Apple iPhone X 64GB Grijs (Product gekocht)

FaceID werkt goed, echter was TouchID sneller en in sommige gevallen makkelijker. Prachtige camera met goede image-stabilization. De materialen zijn mooi en stevig. De stainless-steel band zorgt voor een kwalitatief gevoel. Nieuwe gestures werken goed, maar sommige zijn lastig uit te voeren; ControlPanel is hoog, en Accesibility is lastig.

Pluspunten

  • FaceID
  • Camera
  • Materialen
  • Kwaliteit
  • Gestures

Minpunten

  • Geen TouchID meer
  • Gestures lastig uit te voeren door schermformaat

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 3
Prijs Score: 3
Scrtz 4 november 2017

Apple iPhone X 64GB Zilver (Product gekocht)

Top toestel, eindelijk weer eens een wow effect, homebutton mis je geen seconde en faceid werkt super snel, ook op het bureau, in auto (houder in middenconsole) bijv! Eindelijk weer een iPhone met een zwart front en wit/zilveren achterkant!

Pluspunten

  • Super design
  • Zwart front, witte achterkant
  • Snel

Minpunten

  • Aan de prijs

Eindoordeel

Score: 5
Choasmarkk 3 november 2017

Apple iPhone X 256GB Grijs (Product gekocht)

Nu ik de iPhone X een aantal uren heb kunnen gebruiken is mijn eerste indruk zeer positief. Het toestel oogt erg mooi, is snel en de nieuwe gestures werken feilloos. Wordt nog aangevuld.

Pluspunten

  • Zeer snel
  • Display
  • Face ID
  • Gestures

Minpunten

  • Bereikbaarheid i.v.m. schermmaat

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple iPhone X 64GB Grijs?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*