Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8

- Reviews

Prijs
Specificaties 5,8" • 2436x1125 • 64GB - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk

Review door de redactie

Door Arnoud Wokke - Redacteur mobile 10 november 2017

De iPhone X is de spannendste smartphone die Apple in jaren heeft gemaakt. Hij heeft een schitterend scherm met aan alle kanten dezelfde bezels. De 3d-scanner in de vorm van het TrueDepth-camerasysteem aan de voorkant maakt nieuwe toepassingen mogelijk en het is afwachten wat ontwikkelaars ermee gaan doen. Face ID werkt goed en vaak vlekkeloos, en zal voor veel mensen geen problemen opleveren, al is het minder snel dan Touch ID. Grootste minpunten naast de hoge prijs zijn het gebrek aan een 3,5mm-uitgang en de 4g-modem die iets minder presteert dan die van concurrenten. Ook levert Apple een langzame lader mee in plaats van een snellader. Daar staat tegenover dat je met de X een razend snelle, goed werkende en krachtige smartphone in handen hebt, met vernieuwing waar veel Apple-liefhebbers reikhalzend naar uitgekeken zullen hebben. Lees verder »

Lees de uitgebreide review en reacties

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
16
Score: 4
3
Score: 3
3
Score: 2
2
Score: 1
0
Toon reviews van:
+3
DutchTech 3 december 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

Fris en mooi nieuw design dat lekker in de hand ligt én draadloos opladen mogelijk maakt, prachtig OLED-scherm, geweldige prestaties, topcamera's, Face ID werkt beter dan verwacht en de software-ervaring voelt ook nieuw aan.

Pluspunten

  • Fris en mooi nieuw design
  • Prachtig scherm
  • Geweldige prestaties
  • Face ID werkt goed
  • Draadloos opladen
  • iOS 11

Minpunten

  • Glas maakt toestel fragiel
  • Accuduur het beter gemogen
  • Prijs, ondanks terecht, erg hoog

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 3

+2
AiR60 16 november 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 256GB Grijs

Gekocht als opvolger van m'n iPhone 6S, ik gebruik de X zakelijk. Heb daarnaast een Samsung S8 voor Prive gebruik. De prijs van de X is enorm, maar voor mij was het zeker weten de moeite waard ondanks eigenlijk de te hoge aanschaf..

Pluspunten

  • FaceID!
  • Fraaie vormgeving
  • Snel

Minpunten

  • Veels te duur
  • Kwetsbaar
  • Geen touch-ID

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 2

+1
TotallyJorden 6 november 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 256GB Grijs

Wat een toptoestel. Overgestapt vanaf een iPhone 7, twijfelend of ik mijn TouchID vingerafdrukscanner die zo goed werkte wel kwijt wilde, om in te ruilen voor FaceID waar ik mijn twijfels over had... onterecht, zo blijkt!

Pluspunten

  • FaceID werkt beter dan verwacht
  • Supersnel en "smooth", waardoor je TouchID eigenlijk niet mist
  • Groot en mooi scherm, telefoon nauwelijks groter dan iPhone 7
  • Camera is top!

Minpunten

  • Nog steeds geen notificatie-LED
  • Meer vingerafdrukgevoelig materiaal op achterkant
  • Prijs...

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 3

+1
aap 15 december 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

iPhone X is een mooi toestel met een scherm dat de hele voorkant vult. Maar om dat mogelijk te maken zijn m.i. te veel concessies gedaan aan het gebruiksgemak. Bovendien is de telefoon idioot duur.

Pluspunten

  • groot scherm
  • supersnel
  • Face ID werkt goed

Minpunten

  • veel te duur
  • zwaar en dik
  • geen home knop
  • lelijke balk in beeld
  • notch storend bij landscape gebruik

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Gebruiksgemak Score: 2
Accuduur Score: 5
Design Score: 4
Scherm Score: 4
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 4

+1
robcoenen 14 januari 2018 Product gekocht

Apple iPhone X 256GB Grijs

Zie het als een matras welke je ook 1/3e van de dag gebruikt. Ik wil gewoon een stabiel, snel en kwalitatief toestel die tevens tijdig voorzien wordt van beveiligingsupdates. En dat komt allemaal samen bij de iPhone reeks van Apple.

Pluspunten

  • Stabiliteit
  • Bouwkwaliteit
  • Snelheid
  • Eenvoudige migratie

Minpunten

  • Weinig nieuws onder de horizon
  • Hoge prijs

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Design Score: 4
Scherm Score: 4
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 3

+1
Tortelli 3 december 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 256GB Grijs

Mijn eerste iPhone, voldoet volledig aan mijn verwachtingen, de 2 nadelen waren al bekend voordat ik hem kocht.

Pluspunten

  • Groot scherm, kleine behuizing
  • Accu is top
  • 256GB = veeeeeel opslagruimte
  • iCloud werkt erg goed
  • Look en formfactor van toestel
  • Redelijk geluid uit stereo luidsprekers

Minpunten

  • IOS camera roll werkt onhandig
  • Toetsenbord (nummeriek is extra handeling)
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 2

+1
PhilipsFan 25 november 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Zilver

iPhone was altijd al een prettig product, maar dit is de overtreffende trap. FaceID werkt zo goed dat je TouchID niet meer mist.

Pluspunten

  • Prachtig scherm
  • Makkelijk ontgrendelen met FaceID
  • Lange accuduur
  • Erg snel en soepel toestel
  • Zeer goede afwerking

Minpunten

  • Gevoelig voor vingerafdrukken
  • Glad!
  • Bediening niet consistent met andere IOS-apparaten

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 4

+1
Maverick2001 13 november 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 256GB Grijs

De iPhone X is een telefoon waar goed over nagedacht is. Snelheid en camera zijn de grootste pluspunten.

Pluspunten

  • camera
  • face-id
  • snelheid processor
  • draadloos laden
  • bouwkwaliteit

Minpunten

  • ontbreken headphone jack

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 4

+1
Evernote 7 november 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 256GB Grijs

Dit is Apple’s beste iPhone ooit, het scherm, de afwerking, FaceID en de nieuwe gestures. Het totaal plaatje is fantastisch.

Pluspunten

  • OLED paneel
  • SoC en prestaties
  • FaceID
  • Gestures
  • Materiaal en afwerking
  • Batterij
  • Camera

Minpunten

  • FaceID werkt niet als je telefoon plat voor je ligt
  • Veel apps zijn nog niet geoptimaliseerd voor de X
  • Breekbaar

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Accuduur Score: 5
Bereik Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

Haage 1 april 2018 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Zilver

De iphone x biedt helaas nauwelijks vooruitgang. Wel is hij door alle “verbeteringen” te zwaar en te dik. Een iphone 8 zonder homeknop heeft de goeie maat en gewicht. Draadloos opladen voegt niets toe. Face ID eigenlijk ook niet. Een toegangscode doet het ook. En de prijs is te hoog.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Snel
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Te duur, te zwaar en te dik
  • Zeer kwetsbaar
  • Zeer goede hoes nodig wat weer plomp maakt

Eindoordeel

Score: 2
Homer J.Simpson 19 februari 2018 Product gekocht

Apple iPhone X 256GB Grijs

Goede telefoon met uitstekende accuduur en snelheid t.o.v. de voorganger (Galaxy S6). Face ID werkt redelijk maar kan (nog) niet gebruikt worden voor bankieren en werkt niet als de telefoon op tafel ligt. Valt eigenlijk tegen, gezien de hoge prijs en geschapen verwachtingen. Volgende telefoon daarom denk ik weer Android.

Pluspunten

  • Zeer mooi en luxe toestel, eyecatcher
  • Mooi scherm
  • Qi laden
  • Goede camera

Minpunten

  • Geen homeknop / vingerafdruk
  • Heel. Erg. Breekbaar.
  • Extreem dure reparaties
  • iOS voelt eigenlijk wat gedateerd aan
  • WhatsApp migratie vanaf / naar Android niet zomaar mogelijk
  • Heel erg duur, eigenlijk het geld niet waard.
  • Geen micro USB/ USB-C maar vaag Apple plugje dat niemand verder heeft

Eindoordeel

Score: 3
Aramius 2 februari 2018 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

Prachtige nieuwe Iphone. Met een prachtig OLED scherm, dat van rand tot rand loopt, ik vind de notch wel mooi, geeft eigen gezicht! Omdat er homeknop meer is, is de besturing even wennen maar uiteindelijk werkt het heerlijk, en mis ik sommige dingen als ik op mijn Ipad Pro werk.

Pluspunten

  • Prachtig OLED scherm van rand tot rand.
  • Besturing zonder homeknop is even wennen maar werkt daarna heel natuurlijk en fijn.
  • Face ID werkt na even wennen heerlijk.
  • Maakt hele mooie foto's en 4K video's.
  • (Eindelijk) draadloos laden.
  • Heel erg snel.

Minpunten

  • Duur.
  • Glazen achterkant, daarom hoesje wel ''verplicht''

Eindoordeel

Score: 5
T.Snoeks 23 januari 2018 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

Beste tweakers! Ik heb de iPhone X 64gb in het grijs aangeschaft en het toestel is elke euro waard! Het design van het toestel is fraai, het OLED scherm is extreem helder, de foto's zijn van ongekende kwaliteit, gezichtsherkenning werkt super en je went snel aan de ontbrekende home button.

Pluspunten

  • Fraai design
  • Geweldige camera
  • mooi 'randloos' design
  • Hoge kwaliteit

Minpunten

  • Zowel voorkant als achterkant van glas waardoor het wel een schadegevoelig toestel is
  • accuduur valt helaas erg tegen
  • Vrij prijzig

Eindoordeel

Score: 5
Sem96 19 januari 2018 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

Mijn ervaring met het toestel tot nu toe zijn zeer positief. Eindelijk een nieuw design voor de iPhone en hij ziet er echt geweldig uit naar mijn mening. Het toestel reageert heel snel op alles en Face-Id is echt goed te doen. Wel een beetje prijzig voor een telefoon...

Pluspunten

  • Heel mooi design
  • Zeer goed in elkaar gezet
  • Prima gewicht
  • Functioneert heel goed en snel
  • Face-Id unlockt snel

Minpunten

  • De prijs

Eindoordeel

Score: 5
UncleSam 20 december 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

Voorheen ook andere generatie iPhones gehad. Het went enorm snel zonder homeknop. Voor mijjn gevoel is het schakelen tussen apps ook iets inventiever. FaceID is werkt wel ok. Verder is het beeld erg mooi. De prijs gaat echter nergens over. Veel te veel geld voor wat je ervoor terug krijg.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit

Minpunten

  • FaceID
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 3
oossie 14 december 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 256GB Grijs

Waarom voldoende? 4G bereik is tov een Iphone6 70-80% in gebieden met slechtsignaal heb je dus beduidend minder bereik. FaceID werkt goed, beter dan ik verwacht had, na een dag kun je je niet meer voorstellen dat je ooit een home knop gebruikt hebt. OLED Scherm is groot en scherp.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Overnemen instellingen oude Iphone
  • FaceID (geniaal)
  • Integratie FaceID met apps
  • Hoge helderheid OLED scherm
  • Grote scherm OLED

Minpunten

  • Prijs
  • 4G ontvangst

Eindoordeel

Score: 3
Pedro di mare 3 december 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

Mooie smartphone, na 3 jaar weer terug bij Apple. 3 jaar een Windows phone gehad. Alles is wat complexer dan Windows instellingen etc. Eenmaal alles geďnstalleerd heb je toch echt een heerlijke smartphone in handen. Mooi scherm high end toestel.

Pluspunten

  • Scherm
  • Camera
  • Design
  • Zeer snel
  • Draadloos laden
  • Tapp to wake, met gezichtsherkenning

Minpunten

  • Kwetsbaar
  • Vast geheugen
  • Toetsenbord instellingen

Eindoordeel

Score: 5
sdekker 29 november 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 256GB Zilver

De iPhone X is een enorme verbetering tov de iPhone6: - veel sneller in alles - camera betere kwaliteit en lichtgevoeliger - beeldscherm is zo goed, het lijkt wel gedrukt (net als een ereader) - batterij gaat net wat langer mee - hij ligt fantastisch in de hand - FaceID

Pluspunten

  • Heel mooi high end apparaat
  • Snel sneller snelst!
  • Beeldscherm lijkt wel gedrukt
  • FaceID werkt heel natuurlijk

Minpunten

  • Hij is duur in aanschaf

Eindoordeel

Score: 5
thepeet 21 november 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Zilver

Een sieraad in je handen, dat is de beste omschrijving van deze iPhone X! Kwetsbaar, zekers maar dat is mijn auto ook alleen een deukje daarin kost wel meer dan ¤1200,- Deze iPhone past gewoon bij mij emotie en style. Super veilig toestel en stabiel wat wil een mens nogmeer!

Pluspunten

  • Een sieraad in je handen
  • betrouwbaarheid
  • Design
  • Stabiliteit

Minpunten

  • Geen 3,5mm-aansluiting

Eindoordeel

Score: 5
Tim van Berkom 13 november 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

Eindelijk weer een vernieuwing aan het design van de iPhone. Overgestapt van de iPhone 7 Plus naar dit model en geen seconde spijt gehad. Face id werkt prima en het scherm is fenomenaal! Hij is aan de prijzige kant maar zeker het geld waard!

Pluspunten

  • OLED Scherm
  • Face id
  • Bouwkwaliteit
  • Razend Snel
  • Camera
  • Batterij
  • Draadloos opladen

Minpunten

  • Wat aan de prijzige kant

Eindoordeel

Score: 5
Travelan 8 november 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Zilver

De beste smartphone ooit gemaakt. Daar is de prijs ook naar, maar dat is logisch. Een mening vormen over deze smartphone is erg makkelijk (iedereen vind er al wat van), maar je moet hem echt in je handen hebben gehad voordat je weet waar je het over hebt.

Pluspunten

  • Scherm! Wauw!
  • FaceID is waardig opvolger van TouchID
  • Su-per snel!
  • Camera is de beste die ik tot nu toe in een smartphone heb gezien

Minpunten

  • Verplicht puntje: duur, maar het waard
  • Vingerafdruk-magneet
  • Draadloos opladen traag

Eindoordeel

Score: 5
RickertdeH 7 november 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Grijs

FaceID werkt goed, echter was TouchID sneller en in sommige gevallen makkelijker. Prachtige camera met goede image-stabilization. De materialen zijn mooi en stevig. De stainless-steel band zorgt voor een kwalitatief gevoel. Nieuwe gestures werken goed, maar sommige zijn lastig uit te voeren; ControlPanel is hoog, en Accesibility is lastig.

Pluspunten

  • FaceID
  • Camera
  • Materialen
  • Kwaliteit
  • Gestures

Minpunten

  • Geen TouchID meer
  • Gestures lastig uit te voeren door schermformaat

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 3
Prijs Score: 3
Scrtz 4 november 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 64GB Zilver

Top toestel, eindelijk weer eens een wow effect, homebutton mis je geen seconde en faceid werkt super snel, ook op het bureau, in auto (houder in middenconsole) bijv! Eindelijk weer een iPhone met een zwart front en wit/zilveren achterkant!

Pluspunten

  • Super design
  • Zwart front, witte achterkant
  • Snel

Minpunten

  • Aan de prijs

Eindoordeel

Score: 5
Choasmarkk 3 november 2017 Product gekocht

Apple iPhone X 256GB Grijs

Nu ik de iPhone X een aantal uren heb kunnen gebruiken is mijn eerste indruk zeer positief. Het toestel oogt erg mooi, is snel en de nieuwe gestures werken feilloos. Wordt nog aangevuld.

Pluspunten

  • Zeer snel
  • Display
  • Face ID
  • Gestures

Minpunten

  • Bereikbaarheid i.v.m. schermmaat

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple iPhone X 64GB Grijs?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ LG W7 Samsung Galaxy S9 Dual Sim OnePlus 6 Battlefield V Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V. © 1998 - 2018 Hosting door True

*