Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Motorola Moto G5 Plus Dual Sim Zilver - Reviews

Prijs
Specificaties 5,2" • 1920x1080 (Full HD) • 32GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk

Review door de redactie

Tweakers zegt: 8,5

Review - Motorola Moto G5 Plus: de naam Moto G meer dan waardig

De Moto G5 Plus is bedoeld voor kopers die net iets meer dan een budgettoestel willen hebben, maar niet al te veel meer willen betalen. We namen hem onder de loep.

196    8 mei '17

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
7
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
Daniel36 12 juli 2017 Product gekocht

Motorola Moto G5 Plus Dual Sim Goud

Zeer prettige telefoon met uitstekende prestaties. Misschien wel de beste onder de 300 euro. Kleur is smaakgevoelig maar met een robuuste zwarte case is het wel een erg mooie combinatie.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • prestaties
  • prijs
  • snellader

Minpunten

  • kwetsbaar
  • accuduur

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Design Score: 4
Scherm Score: 4
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 3
Prijs Score: 4

+1
Hilmo 27 januari 2018 Product gekocht

Motorola Moto G5 Plus Dual Sim Zilver

Fijne telefoon, prima voor zijn prijs ook, een van de betere heb ik begrepen uit de diverse onderzoeken. De grootte is ook fijn (maar dit is persoonlijk).

Pluspunten

  • 5,2 inch
  • Snel
  • Camera

Minpunten

  • Inzoomen digitaal

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Scherm Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Prijs Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

Theherm 4 juli 2018 Product gekocht

Motorola Moto G5 Plus Dual Sim Zilver

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Camera niet geweldig

Pluspunten

  • Vlotte telefoon
  • Prima vingerprint scanner
  • Geweldige accu
  • Solide gebouwd en goede afwerking
  • Handige always on screen bij beweging

Minpunten

  • Camera niet geweldig
  • Scherm beetje flets
  • Connectiviteit kan beter (wegvallen signaal in bv trein)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 3
Design Score: 4
Scherm Score: 3
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 5
actionhenk 11 juni 2018 Product gekocht

Motorola Moto G5 Plus Dual Sim Zilver

Goede telefoon voor relatief weinig geld. Vlot in gebruik voor dagelijkse bezigheden (email, telefoneren, browsen, whatsappen). Helaas is de cameramodule kwetsbaar doordat hij uitsteekt en er glas op zit. Beeldkwaliteit is goed en de accu gaat 2 dagen mee met gemiddeld gebruik.

Pluspunten

  • Camera
  • Snelheid
  • Prijs
  • Batterij

Minpunten

  • Kwetsbaar
  • Ontbreken compas

Eindoordeel

Score: 4
doeternietoe001 28 april 2018 Product gekocht

Motorola Moto G5 Plus Dual Sim Zilver

Mercedes onder de Smart Phones. Prima prijs/kwaliteit, opbouw kast gebruiksgemak, geluid en de beeldkwaliteit bij scherp zonlicht. Opladen in een mum, accuduur 36 uur bij; bellen, video en sociaalmedia gebruik. Met het Extra hardglas verkrijgbare veiligheidsschermpje ( 10,= ) plus een mooi flip hoesje. (15,=) is het helemaal af.

Pluspunten

  • Robuust
  • Accuduur
  • Bedieningsgemak / PCU snelheid
  • Geluid / Beeld
  • Oplaadtijd
  • Beeldscherm afmetingen

Minpunten

  • Android maakt ongewenst backups.

Eindoordeel

Score: 5
leuk_he 5 januari 2018 Product gekocht

Motorola Moto G5 Plus Dual Sim Goud

Goede middenklasser telefoon. Vooral de camera is uitzonderlijk goed in deze prijsklasse. Stelt snel scherp, lukken vaak. groot dynamisch bereik. Geheugen 32 Gb voor apps kan een tijdje mee, en er kan ook nog eens een SD kaart in. Ook dual-sim, al was dit in dit geval niet nodig.

Pluspunten

  • goede camera voor middenklasser.
  • dual sim
  • voldoende app geheugen (32 GB)
  • Ram geheugen (3gb) goed voor wisselen van apps.
  • vingerscanner werkt goed.

Minpunten

  • groter dan verwacht.
  • Ongebruikelijk merk, hoesjes moeilijker te vinden.

Eindoordeel

Score: 5
Tennie 12 september 2017 Product gekocht

Motorola Moto G5 Plus Dual Sim Goud

Alles is uitstekend aan deze telefon, behalve de kleurenweergave van het scherm en de speaker had iets luider gemogen, maar die is front facing, dus je hoort wel alles goed.

Pluspunten

  • Front facing speaker
  • Snelle vingerafdrukscanner
  • Foto's zijn super
  • Accuduur
  • Stabiel
  • Snel

Minpunten

  • Scherm

Eindoordeel

Score: 5
grun93 20 augustus 2017 Product gekocht

Motorola Moto G5 Plus Dual Sim Zilver

Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Deze telefoon overtreft mijn verwachtingen, hij kan meer dan wat ik er ooit mee wil gaan doen. Bouwkwaliteit is prima, op de micro-usb aansluiting na. Hij doet het wel, maar ik heb liever aansluitingen met duidelijk voelbare feedback, dat ontbreekt hier volledig.

Pluspunten

  • prima bouwkwaliteit
  • prachtig display
  • ook goed afleesbaar in de zon
  • gaat naar verluid ook android v8 krijgen
  • ik doe minstens 2 dagen op een acculading
  • geluid is beter dan ik had verwacht
  • mobiel betalen met nfc werkt uitstekend

Minpunten

  • usb aansluiting is een beetje fragiel (subjectief)
  • power en volume toetsen had ik liever andersom gezien, zoals bij de Moto E

Eindoordeel

Score: 5
de Koning 12 juli 2017 Product gekocht

Motorola Moto G5 Plus Dual Sim Zilver

Prettige en praktische telefoon voor dagelijks gebruik. De snelheid, batterijduur en de (relatief) recente versie van Android maken het een goede allround telefoon. Des al niet te min aan de grote kant. Het ontbreken van een magneet-sensor is een gemiste kans.

Pluspunten

  • Batterij
  • Snelheid
  • Vingerprint scanner
  • Camera
  • Zeer gunstige prijs
  • Custom roms beschilbaar
  • Ondersteuning netwerken
  • Goede kwaliteit behuizing (indruk)

Minpunten

  • Ontbreken magneet sensor
  • Enkele luidspreker
  • Ontbreken infrarood sensor
  • Batterij niet vervangbaar

Eindoordeel

Score: 4
pellekil 6 juni 2017

Motorola Moto G5 Plus Dual Sim Zilver

Dit is misschien wel eens de beste telefoon die ik ooit heb gehad. Ik hoef niet de allerbeste functies want dan was ik wel voor een S8 gegaan maar deze dual-sim doet alles wat je wilt en blinkt uit in functionaliteit en prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Batterij en gebruiksgemak
  • Ligt goed in de hand
  • Android 7 is prima zonder skin!

Minpunten

  • Camera kon iets beter
  • Schermresoltie is voldoende
  • Knopje aan de zijkant is onhandig

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Motorola Moto G5 Plus Dual Sim Zilver?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V. © 1998 - 2018 Hosting door True