×

Laat je stem gelden!

Dit jaar organiseren we voor de elfde keer de Tweakers Awards! Wat vind jij de beste tech- en elektronicaproducten van het afgelopen jaar? Laat je stem gelden en ontvang 50 ippies. Je maakt bovendien kans op een Philips Hue Starter Pack, JBL Charge 3, Call of Duty: WWII of twee vrijkaarten voor de uitreiking op donderdag 1 februari!

Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

- Reviews

Prijs
Specificaties 5,5" • 1920x1080 (Full HD) • 32GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk

Review door de redactie

Preview - Nokia 3310 en Nokia 6, 5 en 3 met Android Nougat

Nokia presenteerde in Barcelona vier telefoons: de Nokia 6, 5 en 3 met Android Nougat en een moderne versie van de 3310. Die eigenlijk niet zoveel lijkt op de oorspronkelijke 3310.

194    27 feb '17

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
9
Score: 4
2
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
Ilex 2 december 2017

Nokia 6 3GB ram, 32GB opslag Zwart (Product gekocht)

Voor een voormalige Microsoft Lumia gebruiker een openbaring.

Pluspunten

  • Prijs
  • Bouwkwaliteit
  • Design

Minpunten

  • Voornamelijk wat Android onhebbelijkheidjes.
  • Zeer summiere handleiding

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Design Score: 5
Scherm Score: 4
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 5

+1
Chiyeko 5 december 2017

Nokia 6 3GB ram, 32GB opslag Zwart (Product gekocht)

Na 3 jaar lang een One Plus One te hebben gebruikt was deze Nokia de vervanger, zelfde prijs klasse, maar natuurlijk geen high end specs, maar daar merk ik als lichte gebruiker weinig van en dat lijkt mij ook de markt voor dit toestel.

Pluspunten

  • Het is een Nokia en voelt aan als een
  • Snele updates
  • Al around goed

Minpunten

  • Micro USB dus geen super snelle USB C charging.
  • Volume en aan uit knop zitten te dicht op elkaar en voelen gelijk aan.
  • USB poort is wat lastig in te pluggen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gebruiksgemak Score: 5
Accuduur Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

+1
larsvdd 2 november 2017

Nokia 6 3GB ram, 32GB opslag Zwart (Product gekocht)

Na accuproblemen met mijn Nexus 6P toch gekozen om nu te gaan voor een budgettoestel, helaas is het toch nog een wel een stapje terug (ondanks dat ik de Nexus 6P al 2 jaar had). Je merkt dat alles net iets minder soepel loopt, misschien te hoge verwachtingen?

Pluspunten

  • Mooi geluid voor telefoonspeakers
  • Voelt stevig
  • Uitbreidbaar met SD Card
  • Prima camera

Minpunten

  • Geen USB-C
  • Beeld gaat niet uit bij sluiten officiële cover
  • Je ziet de lichtbron aan de zijkant van een donker scherm
  • Android werkheugen neemt 1/3 van totaal geheugen in
  • Pakt soms 2G ipv 4G

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 3
Design Score: 4
Scherm Score: 3
Featureset Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 3
Prijs Score: 4

+1
Stitch15 6 november 2017

Nokia 6 3GB ram, 32GB opslag Zilver (Product gekocht)

Telefoon functioneert zoals verwacht: niet altijd even snel. Maar de bouwkwaliteit en stock Android maken dat meer dan goed.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Stock Android
  • Voor niet al teveel eisende gebruiker prima
  • Bij niet al te intensief gebruik is 1 dag op een lading makkelijk haalbaar

Minpunten

  • Camera is niet geweldig
  • Apps openen soms wat traag
  • Telefoon reageert soms met wat vertraging

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Design Score: 5
Scherm Score: 4
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 5

Flavius 26 november 2017

Nokia 6 3GB ram, 32GB opslag Zwart (Product gekocht)

Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Stock Android. Maandelijkse updates. Mooi en stevig design. Voor mij wel even wennen wat betreft de grote van deze telefoon (ter vergelijking: ik kom van een Wileyfox Swift en heb hiernaast nog een Samsung Galaxy S7). Let op: ik ben geen veeleisende gebruiker.

Pluspunten

  • Stock Android
  • Bouwkwaliteit
  • Design
  • Updatebeleid
  • Prijs (179 euro)
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Groot

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 5
bram8016 13 november 2017

Nokia 6 3GB ram, 32GB opslag Zwart (Product gekocht)

Ervaring is super tot nu toe, na alle updates is 1/3 van de ruimte in genomen. Voor de rest perfect voor de prijs!

Pluspunten

  • stevige bouw
  • sleek design
  • goeie camera voor de prijs
  • je krijgt meer dan je verwacht

Minpunten

  • 1/3 geheugen word ingenomen

Eindoordeel

Score: 5
Daniew55Newbie 23 oktober 2017

Nokia 6 3GB ram, 32GB opslag Zwart (Product gekocht)

Mooie telefoon met goede specs voor de prijs, De telefoon wekt naar behoren en heeft de laatste software updates. Het scherm heeft mooie kleuren en heeft een full hd resolutie . de camera achter is wat je ervan verwacht, niet super maar voor foto's dichtbij goed genoeg.

Pluspunten

  • goede bouwkwalitieit
  • zeer mooi scherm
  • headphone jack (;
  • vingerafdrukscanner
  • metalen knoppen en body
  • goede software updates
  • werkt naar behoren

Minpunten

  • geen USB C
  • volume oordopjes niet zo hoog

Eindoordeel

Score: 5
Xypod13 9 september 2017

Nokia 6 3GB ram, 32GB opslag Zilver (Product gekocht)

Heb al een tijdje op de Nokia 6 zitten te wachten, en nu dat hij hier is ben ik super blij! De punten hieronder zegt het al maar als je een smartphone zoekt onder de ¤250, dan zou ik hem heel erg aanraden.

Pluspunten

  • Mooi en stevig design
  • Hele snelle prestaties voor een 430
  • Lange batterijduur met fast charging
  • Camera is goed voor de prijs
  • Stock Android!

Minpunten

  • Niks gevonden!

Eindoordeel

Score: 5
JmoritNewbie 8 september 2017

Nokia 6 3GB ram, 32GB opslag Zwart (Product gekocht)

Even over de grens in Duitsland in de winkel gekocht. Beste prijs / kwaliteit verhouding onder smartphones naar mijn mening. Werkt lekker snel en heb hem nog niet zien vastlopen na 3 weken. Accu gaat bijna twee dagen mee bij normaal gebruik.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Lange accuduur
  • Zeer goede prestaties
  • Goede vingerafdrukscanner
  • Prima camera voor deze prijs
  • Super prijs / kwaliteit verhouding
  • Stevig gebouwd

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Eindoordeel

Score: 5
Daniela BolksNewbie 25 augustus 2017

Nokia 6 3GB ram, 32GB opslag Zilver (Product gekocht)

Een super tof en goed toestel dat Nokia voor weinig centen ( geen BKR) op de markt heeft gebracht! Heb hem nu ruim een week in mijn bezit. Het toestel doet wat er van gevraagd wordt en Nokia brengt mij dat wat ze beloofd hadden!

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit, binen en buiten
  • Mooi beeldscherm, helder en scherp
  • Lange accu duur
  • Goeie service, daar Nokia via app te bereiken is
  • Strakke vormgeving ligt perfect in de hand
  • Genoeg opslag intern, en extern uit te breiden
  • Nokia doet wat ze beloofd op het gebied van updaten
  • Geen BKR registratie

Minpunten

  • Een minpunt, maar welke? Heb het nog niet ontdekt.

Eindoordeel

Score: 5
Kamiklase1 14 augustus 2017

Nokia 6 3GB ram, 32GB opslag Zilver (Product gekocht)

Goede prijs/prestatie. Complete telefoon. Ik heb het dual-sim model. Het toestel heeft flinke randen, om de stevigheid te bevorderen. Is één van de robuuste toestellen op de markt. Iedere maand (veiligheids) updates van de stock Android. Camera is normaal voor deze prijsklasse. Toestel heeft een vingerafdrukscanner en standaard koptelefoonaansluiting.

Pluspunten

  • Robuust
  • Goede prijs/prestatie
  • Voldoende accu vermogen
  • Stock Android
  • Knoppen onderaan
  • Iedere maand software update
  • 5,5" display
  • Toch weer een Nokia!

Minpunten

  • Door randen groot toestel
  • Geen supersnel of draadloos laden
  • Rechthoekige kast geen design

Eindoordeel

Score: 5
dirklalleman 6 augustus 2017

Nokia 6 3GB ram, 32GB opslag Zwart (Product gekocht)

De Nokia 6 heeft de typische Nokia bouwkwaliteit die wij gekend zijn van vroeger. Het is van volledig aluminium en de display is van verhard glas. nadat ik de jerryrigseverything video zag was ik verkocht. Dit is een price performance powerbak met premium bouwkwaliteit.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Display,scherpte+kleur
  • Android 7.0
  • Looks
  • Quick Charge 3.0
  • 16 MP front 8 MP back camera

Minpunten

  • 3000 mAh is weinig bij full HD displays
  • 1920x1080 is wellicht overkill

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Nokia 6 3GB ram, 32GB opslag Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S9 Google Pixel 2 Far Cry 5 Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*