Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 5
12 reviews

LG OLED55E7N Zwart

Prijs
Specificaties 55" • Ultra HD • OLED • HDR • 2 tuners • 120Hz - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Tweakers zegt: 8,5

Review - LG E7 oled: net even beter dan z'n voorganger

De E7 oled-tv is de maatstaf voor alle 2017-modellen van LG wat beeld betreft. Wij bekeken de 65"-versie, die op het moment van schrijven voor zo'n 5200 euro in de Pricewatch staat.

168    9 mei '17

Videoreview - LG E7 oled Review - Net even beter dan z'n voorganger

De E7, die we in deze review bekijken, is de de maatstaf voor alle 2017-modellen van LG wat beeld betreft. De verschillen zitten dus vooral in het design en de geluidskwaliteit, want alle 2017-oledmodellen hebben een ander luidsprekersysteem.Bij deze video...

7    9 mei '17

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
10
Score: 4
1
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0

LG OLED55E7N Zwart

De prachtig ontworpen OLED55E7N geeft je het allerbeste beeld en een van de beste TV-ervaringen van dit moment. De meerwaarde ten opzichte van de zijn goedkopere broertje valt echter tegen.

Pluspunten

  • Prachtig OLED beeld
  • Design
  • Brede HDR ondersteuning
  • Besturing met WebOS & Magic Remote
  • Speelt probleemloos media via netwerk

Minpunten

  • Prijs
  • Soundbar is niet goed genoeg
  • Veelgebruikte aansluitingen wijzen naar achteren

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 4

+1
geert19 10 november 2017 Hands-on

LG OLED55E7N Zwart

Tijdens het Tweakers Oktober Testfest kreeg heb ik deze tv mogen bekijken, een geweldige tv Experience met de juiste content maar af en toe nog wel een tekortkoming heeft en zeker ook niet goedkoop is. Maar al met al is het een geweldig scherm met goede geïntegreerde speakers.

Pluspunten

  • OLED
  • Input mogelijkheden
  • Speakers
  • opties om het beeld perfect voor de gebruiker te maken

Minpunten

  • Prijs
  • Het opties menu
  • Presets

0
BeachboyMN 28 oktober 2017 Product gekocht

LG OLED55E7N Zwart

Super beeld, prima geluid, mooi design. WebOS werkt prima maar kan nog beter.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Super beeld
  • prima geluid

Minpunten

  • Aansluiten van oudere apparatuur

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

ruudduur 14 september 2019 Product gekocht

LG OLED55E7N Zwart

Prima TV echter let op ecoinstellingen die wellicht andere aanzetten, het schakelt ook delen van de menu's uit.

Pluspunten

  • Beeld

Minpunten

  • eco-instelling blokkeert functies

Eindoordeel

Score: 5
lexies49 24 september 2018 Product gekocht

LG OLED55E7N Zwart

LG Oled55E7N aangeschaft bij FOKA, mooie aanbieding en snelle levering, de volgende dag al! Mooi design en werkelijk schitterend beeld, natuurlijke kleuren! Nog maar een paar dagen in bezit, maar tot dus ver zeer tevreden over dit toestel. Het geluid vind ik (voor een TV) zonder meer goed.

Pluspunten

  • Schitterend OLED beeld
  • Design
  • Besturing via Webos en Magic Remote
  • Prijs
  • Snelle en goede levering

Minpunten

  • geen (nog geen, hopenlijk blijft dat zo)

Eindoordeel

Score: 5
roel van aarle 8 augustus 2018 Product gekocht

LG OLED55E7N Zwart

Van mijn samsung naar LG is een stap vooruit. Werking is prima ook met Spotify en andere APPS Von Burg tv uit Rotterdam had deze tv met de beste prijs en ben met alle vriendelijkheid van de wereld daar geholpen tot aan de auto.

Pluspunten

  • Beeld
  • Bediening
  • Geluid
  • Uitstraling

Minpunten

  • Kort net snoer

Eindoordeel

Score: 4
chukkepukke 20 januari 2018 Product gekocht

LG OLED55E7N Zwart

Makkelijke installatie, prachtig beeld met levendige kleuren en diepe zwartkleuren, geluid is bovengemiddeld maar zeker niet te vergelijken met externe set. Dolby Atmos ook niet zo duidelijk.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Bovengemiddeld geluid
  • Aansluitingen zijn voorzien
  • Bezels
  • Mooi design

Minpunten

  • Dolby Atmos overrated

Eindoordeel

Score: 5
Gotjee 12 december 2017 Product gekocht

LG OLED55E7N Zwart

Kreeg een mooie deal bij Foka en kon niet meer weerstaan. Echt heel tevreden dat ik er nu voor gegaan ben, goed instap-moment voor OLED want deze heeft echt alles wat ik wil. Komend van Plasma is dit beeld ook echt prachtig. Geluid is ook boven gemiddeld door de soundbar.

Pluspunten

  • Zwart is zwart
  • Alle HDR formaten
  • 4K
  • HD materiaal ziet er ook beter uit
  • Design
  • Stabiliteit van WEB OS
  • Afstandsbediening met pointer

Minpunten

  • Heeft over hele breedte geen plek waar je makkelijk je hand onder kan steken, voor hem te verplaatsen
  • Mis nog bepaalde apps op WEB OS, zoals Twitch
  • Voelt niet superstabiel aan op zijn voet

Eindoordeel

Score: 5
Leon PeetersTestpanel 29 november 2017 Testpanel

LG OLED55E7N Zwart

De OLED55E7 is de beste TV die op dit moment op de markt verkrijgbaar is.

Pluspunten

  • Hoge Kwaliteit
  • Super mooi beeld
  • Prima prijs/ kwaliteit

Minpunten

  • Netwerk aansluiting aan de andere kant

Eindoordeel

Score: 5
Dammeke1 22 november 2017 Product gekocht

LG OLED55E7N Zwart

Veel gelezen over de Oled smart televie’s, zoals Philips, Sony en LG Philips viel al snel af, vanwege de ambilight (balk op plafond). Uiteindelijk is het de LG geworden, vanwege het mooie geluid en de uitstekende beeldkwaliteit en tevens het mooie design

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geintegreerde soundbar
  • Design

Minpunten

  • Nog niets gevonden

Eindoordeel

Score: 5
jeffmack 7 november 2017 Product gekocht

LG OLED55E7N Zwart

Na lang zoeken reviews lezen vergelijken kwam ik toch terecht bij de LG55E7N. Wat een pracht beeld! OLED wauw zwart is echt zwart de kleuren springen er uit zo zuiver. Totaal geen spijt van deze aankoop! Wat een topper!

Pluspunten

  • Superbeeld
  • Goed geluid

Minpunten

  • WebOS soms traag als er meerdere openstaan
  • RF connector mag wat dieper komt nu tegen de muur aan

Eindoordeel

Score: 5
GerardAugust 22 juni 2017 Product gekocht

LG OLED55E7N Zwart

Wat een fantastisch mooi beeld! Niet te vergelijken met mijn 10jaar oude led tv! Ik heb deze tv bij Foka gekocht en ben zeer te spreken over het advies en de goede service!

Pluspunten

  • Prachtig beeld
  • makkelijke installatie

Minpunten

  • geluid redelijk goed

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG OLED55E7N Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Auto

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True