Prachtig console waar ik jaren plezier aan heb gehad. Hij kan bij sommige games wat luid worden en de opslag is vrij matig (al helemaal anno 2023). Gelukkig is dit uit te breiden via een externe harde schijf. Top!
Ik ben erg blij met mijn PS4. Ik heb hem 2019 gekocht en PS3 verkocht om hem te kopen. Ik ben echt blij dat ik het heb gedaan. Mooi design en goede games.
Deze week een tweedehands PS4 slim gekocht voor bij mijn 55" 4K QLED. Hij toont maximaal 1080/HD, maar het is echt genieten. Fantastische beelden bij oudere games, zoals Skyrim en Ratchet and Clank.
Uitstekende koop. De gamelibrary van de afgelopen zes jaar, is natuurlijk eentje om u tegen te zeggen.
Dit is een mooi product en makkelijk aan te sluiten en is erg licht, de snelheid is niet geweldig maar daar staat de prijs ook naar, niet duur en goeie kwaliteit en prima graphics
Favoriete console van deze generatie! Top games, en vrijwel alles werkt zoals het hoort.
Wel een nadeel van PS+ welke verplicht is voor online spelen, maar de games die je erbij krijgt maken het een soort van goed.
500GB is wat aan de kleine kant, en betalen om online te kunnen is ook bij Sony inmiddels verplicht. Toch heeft het grootste deel van de spelers terecht zijn thuis kunnen vinden bij Sony deze generatie. Een top console!
Beste spelcomputer die er bestaat, naar mijn mening. Speelt spellen goed af, start lekker snel op. Hij is ook lekker slank vormgegeven zodat je hem niet direct ziet.
Pluspunten
Vermakelijk
Snel
Mooi
Minpunten
Voor online te kunnen spelen moet je een Plus abonnement nemen.
Anoniem: 912887
23 april 2017
Sony PlayStation 4 Slim 1TB Zwart
De playstation 4 is een prima game platform ook voor die prijs, altijd genot van gehad!
Prima console! Kwa kleur is het eindelijk iets anders dan zwart. Heb h'm gekocht in de aanbieding (188,-). Eigenlijk is 1 controller net te weinig, 2 was beter geweest. Ook kwa opslagruimte zit de HDD al erg snel vol.
Pluspunten
Kleur Console
Prijs
Kleiner model
Minpunten
Lawaai
1 Controller
Opslag
Heb jij ook een Sony PlayStation 4 Slim 1TB Zwart?