Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
31 reviews

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart) - Reviews

Prijs
Specificaties Android, iOS compatibel en 7g - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
11
Score: 4
17
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
1

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

De vertrouwde Mi Band, maar nu een versie die in tegenstelling tot de eerdere Mi Bands van Xiaomi, een klein display heeft. Een klein aanpassing die een grotere functionaliteit geeft voor nog steeds 20 euro?

Pluspunten

  • Goede batterijduur
  • Correcte hartslag en stappen metingen
  • Prettig om te dragen tijdens slaap/sport activiteiten
  • Gemakkelijk om het bandje te vervangen
  • Notificaties van alle apps in te stellen
  • Goede / uitgebreide / overzichtelijke app
  • Veel mogelijkheden voor deze prijs
  • Real-time overzicht ipv. achteraf zoals bij de Mi Band 1 en 1s

Minpunten

  • Geen complete aan/uit mogelijkheid
  • Onder water / zweet blijf het knopje 'ingedrukt'
  • Iets te strak dragen laat afdrukken op je huid achter / te los zal het langer duren om de hartslag te meten
  • Stof / vingerafdruk magneet

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 4
Ergonomie Score: 5
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4

+3
DukeN 17 maart 2018
De reviewer heeft het product niet gekocht, maar gekregen in ruil voor het schrijven van een review.

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

De Xiaomi Mi Band 2 Smartband is erg fijne smartband welke vol mogelijkheden zit. Hij wordt primair verkocht als sportband maar je kunt hem ook gebruiken als smartband / smartwatch. De smartband is van goede kwaliteit en heeft een strak design.

Pluspunten

  • Licht en strak design
  • 22 euro
  • Batterijduur
  • Juiste hartslag metingen
  • Notificaties
  • Bandjes te koop in alle soorten
  • Duidelijke en makkelijke software
  • Waterdicht

Minpunten

  • Bij het douchen wordt het knopje soms 'ingedrukt' door waterdruppels.
  • Beeld is slecht leesbaar in de zon
  • Voor volledige notificatie mogelijkheden is er een extra app nodig

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 4
Ergonomie Score: 5
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+2
Techrvw 11 februari 2018
De reviewer heeft het product niet gekocht, maar gekregen in ruil voor het schrijven van een review.

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Een goedkope, mooi, goed werkende, functionele slimme tracker? Dat is een behoorlijk lange zin voor de Mi Band 2. Xiaomi heeft dit product een tijd geleden gelanceerd, dus ik had genoeg tijd om te testen.

Pluspunten

  • Batterij duur
  • Comfortable
  • Features
  • Notificaties

Minpunten

  • "Ghost Clicks" als er water op de knop zit
  • Niet de inhoud van de notificaties zien

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 4
Ergonomie Score: 5
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+2
DamirB 19 juni 2017 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Voor de prijs krijg je erg veel met de mi band 2. Hij ziet er goed uit en is solide gebouwd. Hij heeft genoeg leuke en handige functies maar is niet echt een fitness tracker omdat hij alleen lopen of hardlopen meet.

Pluspunten

  • Prijs
  • App notificaties
  • Accurate stappenteller
  • Accurate hartslagmeting
  • Ergonomie
  • Batterijduur
  • Stijlvol
  • Waterdicht

Minpunten

  • Andere bewegingen soms als stap geteld.
  • Geen support voor andere sporten
  • Maar 5 app notificaties
  • Knop reageert op water
  • Geen aan/uit functie
  • Scherm te donker voor gebruik in felle zon.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 3
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 4
Ergonomie Score: 5
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+2
denemio 4 januari 2017

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Leuke instap fitnesstracker met een goede accuduur voor weinig geld.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Waterdicht
  • Afstand redelijk accuraat
  • Handige notificatie als je te lang stil zit
  • Je kan de tijd zien

Minpunten

  • Hartslag wordt niet altijd opgepakt

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 4
Ergonomie Score: 4
Prijs Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

+2
jandeman63 3 september 2016

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Als opvolger van mijn mi band1 omdat het op papier een mooie update leek. Na 1,5 maanden heb ik een oordeel over dit "slimme" bandje.

Pluspunten

  • Geeft de tijd weer
  • Voor mij prima accuduur
  • Hartslagmeting redelijk correct
  • Notificaties goed in te stellen
  • Stappenteller prima

Minpunten

  • Slaap monitoring dubieus
  • Bandje laat veel indruk na.
  • Knopje werkt niet altijd even goed
  • Hartslag meten gaat lastig/mislukt vooral tijdens sporten

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 3
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 3
Ergonomie Score: 4
Prijs Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

+1
totaalgeenhard 25 november 2016

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Goede prijs/kwaliteit verhouding, als APP verder uitgewerkt zou worden dan zou het weleens beste sport horloge van het moment kunnen zijn.

Pluspunten

  • Levensduur op batterij lading
  • Gewicht
  • Draagcomfort

Minpunten

  • Xiaomi android App bevat foutjes
  • Paar pragmatische zaken ontbreken in app
  • Apps lijken soms er naast te zitten met hartslag

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 5
Ergonomie Score: 5
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
hoekronald 8 augustus 2016

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Als enthousiaste gebruiker van de Mi Band 1 (en 1s), nu de Mi Band 2 een paar dagen in gebruik. De eerste ervaringen zijn positief en zelfs onder mijn pak misstaat de 'standaard' uitvoering niet. Een mooie opvolger in de Xiaomi familie.

Pluspunten

  • Voelt (wederom) degelijk aan
  • Informatie af lezen op scherm
  • Notificaties van apps
  • Hartslag direct af kunnen lezen

Minpunten

  • App niet in het Nederlands
  • De gesp niet te strak dragen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 5
Ergonomie Score: 5
Prijs Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
blowk 5 augustus 2016

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Prima toestel voor notificaties, stappenteller, fitnesstracker en als uurwerk.

Pluspunten

  • Duurzaam
  • Goeie prijs/kwaliteit
  • Gaat lang mee
  • Melding van notificaties
  • Zelf in te stellen welke apps voor notificaties

Minpunten

  • Bandje komt soms gemakkelijk los
  • Bij notificaties geen melding van welke app

Eindoordeel

Score: 4

+1
Tinnman 29 juni 2016

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Een goedkope activity tracker met een goede afwerking.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Comfortabel
  • Goede, overzichtelijke app

Minpunten

  • Scherm korreliger als verwacht
  • Accu geen 21 dagen, eerder 14.

Eindoordeel

Score: 4

RobinJ1995 8 juni 2018 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Leuke fitness tracker voor goede prijs. Hartslagmeter doet voor mij persoonlijk praktisch niks. Ik moet perfect stil staan staan om er uberhaupt een hartslag uit te krijgen (niet ideaal voor een fitness tracker) en zelfs dan lijkt het meer op een random number generator dan een werkende hartslagmeter.

Pluspunten

  • OLED scherm
  • Trilmotor
  • Comfortabel, zit niet in de weg
  • Goedkoop
  • Mooi ontwerp
  • Sleep tracking gebeurt automatisch
  • Aantal leuke features
  • Wakker worden door trillende fitness tracker is een leuke feature, vooral als je gaat reizen en verblijft in een hostel waar je een kamer deelt bijvoorbeeld

Minpunten

  • Geen aan- en uitknop
  • Hartslagmeter is heel erg slecht
  • Niet heel erg accuraat
  • Kreeg na een tijdje uitslag op mijn pols waar ik de Mi Band altijd droeg

Eindoordeel

Score: 3
wra1th 10 april 2018 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Na het kwijtraken van mijn eerste model heb ik de Mi Band 2 nog eens besteld. Een erg goed product als het aan komt op smart watches, zeker voor de prijs. Een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudig product, waar voor je geld.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Prijs tegenover concurrerende producten
  • Duidelijk af te lezen scherm, goede helderheid
  • Makkelijk in te stellen naar gelieven met de bijbehorende app
  • Hartslagmeter erg nauwkeurig

Minpunten

  • Knop activeert in de douche of met zware regen
  • Langdurig dragen laat afdruk achter
  • Eerste exemplaar dat ik bezat was niet geheel waterdicht
  • Scherm moeilijk afleesbaar met zonnebril

Eindoordeel

Score: 4
matje98 7 maart 2018 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Weinig echt referentiemateriaal aangezien dit mijn eerste ervaring is met een wearable. Leuk instapmodel tot fitnesstracker, lange accuduur (makkelijk 20 dagen).

Pluspunten

  • Spotgoedkoop
  • Redelijk accuraat
  • "idle alert"

Minpunten

  • Handleiding in chinees
  • Slaaptracker?
  • Meldingen niet kunnen openen
  • Klein scherm
  • In direct zonlicht niet altijd af te lezen

Eindoordeel

Score: 4
Bor 4 maart 2018 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Een goedkope en prima werkende activity tracker van Xiaomi welke uitblinkt in prijs / kwaliteit verhouding. Prima batterijduur en features. Het meegeleverde bandje is van matige kwaliteit en vrij snel stuk maar gelukkig zijn daar erg goedkope 3rd party oplossingen voor te vinden. Regelmatige updates maken het plaatje compleet.

Pluspunten

  • Prijs
  • Batterijduur

Minpunten

  • Slaapdetectie werkt niet nauwkeurig genoeg
  • Origineel bandje van slechte kwaliteit

Eindoordeel

Score: 4
dj-vj 12 februari 2018 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Ik heb dit ding meteen terug gestuurd. De stappenteller was totaal niet accuraat en vergeleken met een fitbit is dit echt compleet ruk. Ik begrijp dat een fitbit veel duurder is maar dit soort gadgets zijn alleen handig wanneer ze doen wat ze moeten doen.

Pluspunten

  • geen

Minpunten

  • stappenteller niet accuraat

Eindoordeel

Score: 1
FrankLor 15 januari 2018 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Mooi ding. . Chinese handleiding , my god, ze exporteren deze dingen over de hele wereld maar een Engelstalige handleiding ....no way. Positief , na wat gezoek lijkt alles te werken, ook de hartslagmeter Het is mooi klein, heb nauwelijks gevoeld dat ik 'm draag. .

Pluspunten

  • Kwaliteit/ prijs
  • Hij werkt!
  • levensduur batterij

Minpunten

  • chinese handleiding

Eindoordeel

Score: 4
Stiegl 17 december 2017 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Gekocht via Aliexpress voor 15 euro dus je kan je er nooit een buil aan vallen. Het is natuurlijk niet de mees geavanceerde fitness tracker, maar hij heeft alle basisfuncties. Als stappenteller werkt hij uitstekend. De hartslagmeter lijkt af en toe wel random getallen te geven.

Pluspunten

  • Prijs
  • Best compleet
  • Goede stappenteller
  • Redelijke batterijduur (+- 20 dagen)

Minpunten

  • Hartslagmeter onnauwkeurig en traag
  • Pairing met phone is soms lastig. Eenmaal gepaird geen problemen meer
  • Slaapritme meting werkt matig

Eindoordeel

Score: 4
Yousif 16 november 2017 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Leuk bandje, gebruik hem voornamelijk voor de sleepcycle functie, stappenteller, de notificaties en natuurlijk om de tijd/datum te checken. Batterij gaat wekenlang mee, makkelijk in gebruik, sommige apps kosten wel geld. Koop er een extra bandje bij (kost bijna niets). Mijn bandje ging na 2-3 maanden 'stuk'.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Lange batterijduur
  • Werkt redelijk goed
  • Werkt nog perfect na een half jaar dagelijks gebruik
  • Veel verschillende bandjes beschikbaar om te 'customizen'
  • Notificaties voor emails, telefoontjes, twitter noem maar op

Minpunten

  • Hartslagmeter niet bijzonder accuraat
  • Mi Fit app niet bijzonder uitgebreid
  • Goede apps kosten geld

Eindoordeel

Score: 5
Dreifarben 26 september 2017 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Fijn product voor een absurd lage prijs. Laten overkomen uit China voor 16 euro! Handig hebbeding, ik zou het niet meer kunnen missen.

Pluspunten

  • Spotgoedkoop
  • Stijlvol
  • Accuduur
  • Comfortabel
  • Pushmeldingen van zowat elke app naar keuze

Minpunten

  • Kan niet worden uitgeschakeld
  • Geen bloeddrukmeter, maar wat wil je voor deze prijs

Eindoordeel

Score: 5
siteoptimo 23 augustus 2017 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Heel goeie prijs-kwaliteit. De app wordt steeds beter maar heeft toch regelmatig nog wat last van bugs. Puur hardwarematig is het goed gebouwd, hoewel het geen slecht idee is om meteen meerdere bandjes te bestellen. Aan te raden is Mi Band Tools als extra app.

Pluspunten

  • Goede slaapmeting & stappenteller
  • Verschrikkelijk scherp geprijsd
  • Gaat vlot 15-20 dagen mee op 1 batterijlading

Minpunten

  • Siliconebandje kan na verloop van tijd de tracker lossen
  • App bevat met regelmaat een aantal bugs

Eindoordeel

Score: 5
Imnoa 11 augustus 2017 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Prima prijs-kwaliteitverhouding en accuduur. De app is wat minder uitgebreid maar de nieuwste 3.0 versie is al een flinke verbetering

Pluspunten

  • accuduur
  • prijs
  • nauwkeurigheid hartslagmonitor

Minpunten

  • app

Eindoordeel

Score: 4
Sick_PunkLover 29 november 2016

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Dit is een prima apparaatje, mits je niet hecht aan een perfecte meting van de hartslag. De stappenteller werkt prima, de batterij gaat erg lang mee en hij zit prima om de pols.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Functionaliteit
  • Degelijk
  • Helder scherm

Minpunten

  • Hartslag niet altijd correct?
  • Het is soms zoeken binnen de app

Eindoordeel

Score: 4
Probub 11 november 2016

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Leuke prima werkende fintness tracker/stappenteller/slaapanalyse bandje. Erg tevreden hierover! Zeker over de batterijduur, soms wel een maand!

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Hartslagmeter
  • Stappenteller
  • Notificaties van Apps
  • Waterdicht

Minpunten

  • Duurder als je direct in Nederland besteld

Eindoordeel

Score: 5
opcxtreme 22 september 2016

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Op zoek naar een sporttracker door een collega getriggerd. Deze collega heeft een 1e generatie van Xiaomi band zonder display. Deze Xiaomi Mi Band 2 heeft dus wel een display. Via een van de chinese webshops besteld en een kleine week later in bezit. Meet tot nu toe nauwkeurig.

Pluspunten

  • goede stappenteller
  • (tril) wekker functie
  • DND (Do Not Disturb)
  • accuduur is circa 4 weken
  • werkt ook prima met hardlopen
  • waterdicht tot 1 meter (30 minuten)

Minpunten

  • rubberbandje "zweet"

Eindoordeel

Score: 5
mstx 26 augustus 2016

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)

Prima product om als horloge/stappenteller te gebruiken en om notificaties van je smartphone op te ontvangen. De app waar je statistieken bij kan houden werkt ook goed. In het begin had ik problemen met de hartslagdetectie en aanraking van de knop, maar die zijn verholpen met een firmwareupdate.

Pluspunten

  • Accu gaat makkelijk 25 dagen mee
  • Notificaties van je smartphone
  • Statistieken in de app
  • Andere bandjes verkrijgbaar, makkelijk verwisselbaar

Minpunten

  • Firmwareupdate wordt direct uitgevoerd bij het openen van de app, dit kun je niet annuleren of uitstellen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 3
Ergonomie Score: 4
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V. © 1998 - 2018 Hosting door True