Tweakers

Tweakers zegt: 7,5

Motorola Moto X Force 32GB Zwart

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties 5,4" • 2560x1440 (Quad HD) • 32GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Chris Broesder - Redacteur mobile 18 februari 2016

Motorola Moto X Force: glashard en toch buigzaam

De Moto X Force is een krachtig high-end toestel dat het voornamelijk moet hebben van zijn 'onbreekbare' scherm. Dit hebben we getest en het stelde niet teleur. Verder heeft de Moto X Force een lange accuduur en laadt hij erg snel op. Ook is het toestel vlot en goed ontworpen, maar is het alsnog wat prijzig voor wat je krijgt. Zo hadden we van de camera wat meer verwacht en heeft het toestel geen vingerafdrukscanner. Al met al een goede smartphone voor een selecte doelgroep, maar voornamelijk handig voor de onhandigen. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
9
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
+2
Bad Company. 31 augustus 2016

Motorola Moto X Force 32GB Zwart

Heb telefoon specifiek gekocht voor onbreekbaarheid, heb het apparaat nu alweereen tijdje en zit inmiddels met twee deuken in het scherm waarvan een vrij significant. Verder zeer snelle telefoon met alles wat ik van een telefoon verwacht, prima camera, goed soc, mooi scherm, goede bouwkwaliteit.

Pluspunten

  • Sterk scherm
  • Stock android
  • Accuduur
  • Wireless charging

Minpunten

  • Ik ben sterker dan het scherm
  • Niet waterdicht

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 3

+1
Wgsem 10 maart 2016

Motorola Moto X Force 32GB Zwart

Niet goedkoop, geen duurkoop

Pluspunten

  • Hufter proof
  • Camera boven verwachting
  • Afwerking boven verwachting
  • Geen vingerafdrukscan

Minpunten

  • Formaat wennen (slechts tijdelijk)
  • Helaas niet via MotoMaker

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 4

+1
well0549 3 maart 2016

Motorola Moto X Force 32GB Zwart

Prettig toestel en zeker een vooruitgang ten opzichte van de S4 die ik hiervoor had.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit, Voelt echt aan alsof hij tegen een stootje kan.
  • Accu !. Heerlijk om geen battery stress te hebben.(Ook al vergeet je hem een dag op te laden)
  • Stock !!!! Android, The real thing !.
  • Uiteraard de afwezigheid van bloatware!
  • Toestel ligt goed in de hand en is niet glibberig !
  • Scherm is goed af te lezen met een bril met gepolariseerde glazen. (Lukt vaak niet !)
  • Supersnel toestel. (Op het moment dat ik hem kocht stond ie bovenaan in antutu)
  • Supersnel weer opgeladen

Minpunten

  • Weinig accesoire ondersteuning
  • Niet waterdicht
  • Geen home button

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

0
FHazel 15 april 2016 Product gekocht

Motorola Moto X Force 32GB Zwart

Na jaren van Samsung is (bijna) stock Android een verademing. Mijn hoogste eisen waren SD kaart en veel geheugen (geen bloatware)....en omdat mijn vorige telefoon flink beschadigd was na vallen, was ik voor het onbreekbare glas gevallen. Overzetten van gegevens tussen telefoons in Android is niet helemaal soepel.

Pluspunten

  • Android 6.0
  • Gezichtsherkenning bij unlocken
  • Geen bloatware
  • "onbreekbaar" scherm
  • sd kaart slot
  • Ligt stevig in de hand

Minpunten

  • Formaat is even wennen
  • Geen vingerafdruk scanner
  • Camera app is even wennen
  • Geen app om snel gegevens over te zetten

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 4

Starbuck1988 5 mei 2019 Product gekocht

Motorola Moto X Force 32GB Zwart

Prima telefoon. Erg sterk, kan makkelijk de meeste apps draaien in 2019 dankzij de Snapdragon 810 CPU en 3 GB RAM. Qua stijl en ontwerp heel aantrekkelijk (als je niet van toeters en bellen houdt.) Oerdegelijk wat de hardware betreft. Helaas geen update naar Android 8 of 9.

Pluspunten

  • Batterij (groot)
  • Robuust en oerdegelijk
  • Stoer uiterlijk
  • Zeer helder S-AMOLED scherm

Minpunten

  • Geen update naar Android 8 of 9

Eindoordeel

Score: 4
willem-alex 7 mei 2017

Motorola Moto X Force 32GB Zwart

Prima telefoon maar hij is niet zo stevig als men doet voorkomen. Na een paar keer vallen, denkt de telefoon nu onterecht dat de volumeknop de hele tijd ingedrukt wordt. Dat maakt de telefoon nutteloos en moet-ie na een half jaar dus alweer vervangen worden. Toch maar weer een Samsung...

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Snelheid
  • Cleane Android versie

Minpunten

  • Niet zo duurzaam

Eindoordeel

Score: 2
bpere 26 september 2016

Motorola Moto X Force 32GB Zwart

Prima toestel, uitstekende specificaties voor deze prijs. Geweldige accuduur en prachtige foto's... Het toestel komt glad in de hand over, maar daaraan zal ik nog moeten wennen.

Pluspunten

  • Geweldige accuduur
  • Snel laden
  • Snel toestel
  • Mooie foto's, voor en achterkant

Minpunten

  • Geen GPS bij opstarten Waze !?

Eindoordeel

Score: 5
cellkuh 6 september 2016

Motorola Moto X Force 32GB Zwart

Top telefoon voor een top prijs, een combinatie van veel goede features. Iets wat de toppers van HTC Samsung of Apple niet hebben.

Pluspunten

  • shatterproof scherm, laten vallen is geen probleem
  • Snelle GPU
  • 21mp camera met 4k video opname
  • Snel laden en lange accuduur
  • WiFi AC
  • Micro-SD slot of 2e sim
  • AMOLED
  • verwisselbare accu

Minpunten

  • Niet waterdicht

Eindoordeel

Score: 5
Gerardush 13 juni 2016

Motorola Moto X Force 32GB Zwart

Prachtig toestel met weinig bloatware. Goed gebruik gemaakt van het OLED scherm met notificaties etc. Camera doet gewoon prima mee met de concurentie. Batterij duur is een verademing na de Nexus 5. Helaas is het scherm wel erg krasgevoelig in verhouding met GorrilaGlass en het aantal Accessoires is zeer beperkt.

Pluspunten

  • OLED Scherm
  • Batterij
  • Camera
  • Onbreekbaar scherm
  • Uit de doos met TurboCharger
  • Twist to open Camera

Minpunten

  • Kras gevoeligheid van het scherm
  • Weinig Accessoires

Eindoordeel

Score: 4
Meestl 2 mei 2016

Motorola Moto X Force 32GB Zwart

Nieuwe telefoon sinds 2 jaar, en dit toestel beviel mij het meeste. Erg snel, robuust en groot.

Pluspunten

  • Groot
  • Gave achterkant
  • Mooi design
  • Zeer snel
  • Onbreekbaar scherm

Minpunten

  • Scherm kan sneller krassen

Eindoordeel

Score: 5
aardbeix15 22 januari 2016

Motorola Moto X Force 32GB Zwart

Heerlijk toestel. Ik kom van de Nexus 5 af dus da's mijn referentie. Motorola heeft echt iets mooi's neergezet. Wordt in NL gewoon met Android 6 geleverd, helemaal stock op 3 Motorola apps na die je gewoon uit kan zetten. Robuuste topper met een heerlijk royale batterij.

Pluspunten

  • onbreekbaar scherm
  • AMOLED
  • uitbreidbaar geheugen
  • snel laden
  • prima zonder hoesje te gebruiken
  • nylon achterzijde oogt mooi en voelt fijn
  • goede camera's
  • duidelijke gesprekkwaliteit

Minpunten

  • mono speaker
  • ontbreken vingerafdrukscanner
  • scherm krast sneller dan gorilla glass
  • voorzijde is inspiratieloos
  • formaat is wennen

Eindoordeel

Score: 5
Port187 17 januari 2016

Motorola Moto X Force 32GB Zwart

Review details nog te komen.

Pluspunten

  • Scherm shatterproof & AMOLED
  • Batterij 3760mah + Turbo charger inbegrepen
  • Goede camera incl. front flash
  • Snelle CPU/GPU
  • Stock Android
  • 32/64GB + MicroSD support
  • Goede stevige bouw
  • Moto X features altijd +

Minpunten

  • Geen stereo speakers
  • Prijs
  • Grotere bezels vs Moto X style.

Eindoordeel

Score: 5
paradoXical 11 januari 2016

Motorola Moto X Force 32GB Zwart

Razendsnelle alleskunner welke tegen een stootje kan. Uitgebreide review volgt later. 5 sterren, ik ben erg contact met dit toestel!

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit is goed
  • Achterkant van krasvrij kunstof
  • Onverwoestbaar scherm
  • Snel (snapdragon 810)
  • Bijna stock-android
  • Mooi scherm
  • Optie voor SD card
  • Goede accuduur

Minpunten

  • Geen vinger-unlock
  • Geen dual-sim
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Motorola Moto X Force 32GB Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee