Prima laptop met erg strak design en geen onnodige toeters en bellen.
Ik heb deze laptop aangeschaft voor mijn studie waar ik namelijk veel met photoshop, 3dsmax/maya, Indesign,Premiere etc werk.
Ook wil ik natuurlijk eens gamen en de GTX 960M is dan ook best een degelijke kaart.
mooie laptop met goede specs voor een mooie prijs. alleen de sshd die erin zit is echt zeer traag.
Laptop geeft veel waar voor je geld, maar het wifi bereik is dramatisch. Ook de SSHD is niet erg vlot.
Jammergenoeg had ik problemen met deze laptop, een hardware defect die Lenovo Nederland niet kan oplossen, maar wel veel voorkomt.
Zonder deze defect was het een goeie laptop geweest, licht, dun, stil, koel en levert toch flinke prestaties.
Mooi strak design en goed om te gamen. Fijn toetsenbord en een goed scherm. Heb al een paar keer problemen gehad met het scherm dat helemaal geglitched was. Ook is de sshd erg langzaam. De wifi is ook niet de beste. Hij wordt ook best wel heet.
een knipperend scherm wat eerst opgelost werd om de grafische kaart te disabelen
deze gaat binnenkort terug voor garantie
Goede laptop, sterk design, lekker snel maar wel problemen gehad met de intel driver op windows 10. Mocht jouw scherm ook flikkeren op windows 10, na vele drivers te hebben geprobeerd deed die van intel zelf toch het beste: https://downloadcenter.intel.com/download/25308/Intel-Graphics-Driver-for-Windows-10-15-40-4th-Gen-
Voor de rest werkt ie prima, ook op windows 10.
Mooi design. wordt wel snel vies. Het toetsenbord wordt wel snel warm. De response time van het scherm en de kleuren zijn bagger. Het geluid is wel super. Toch had ik liever een goed scherm en bagger geluid. Ik ben er tevreden mee, maar hij heeft wel zwakke kanten.
Mooie laptop om gamen en werk/studie te combineren.