Call of Duty: Black Ops III combineert snelheid en een nieuwe, vrijere manier van bewegen met de kenmerkende actie die Call of Duty al jaren biedt. Dat werkt prima in zowel de campagne als in de multiplayer, en levert de lekkerste gameplay op die de serie de laatste jaren heeft gehad: zo vloeiend was Call of Duty misschien nog nooit. Het blijft echter wel herkenbaarheid en herhaling troef: zeker als je de nieuwe opties in het bewegen weinig gebruikt voelt de core gameplay vooral erg hetzelfde aan als in de voorgaande jaren. Daar komt bij dat de game visueel achterloopt op de mooiste games van dit moment, al staat daar tegenover dat alles stabiel op 60fps loopt. Dat gegeven, en de aanwezigheid van een flink aantal extra spelmodi met daarbij Zombies en Freerun, verdient complimenten, maar weet het gevoel van herhaling niet helemaal te laten verdwijnen. Lees verder »
Ik heb toch steeds meer het idee dat Activision je met de nieuwe delen meer begint te verplichten een Season Pass erbij te pakken. Want elk deel lijkt steeds meer uitgekleed te worden. Voorheen had je minimaal 3 mappen in de Zombie mode, nu maar slechts 1. Lees hier mijn volledige review, maar let op, dit is een her upload en gebaseerd op de release versie.
BO3 Beta nu een paar uur gespeeld. Vindt het persoonlijk een grote verbetering tov AW doordat je jetpack vliegtijd is ingekort (minder chaos), je hitmarks voelen realistischer aan. Qua besturing speelt het spel erg lekker weg, al laten de graphics je wat in de steek voor deze tijd.
Geen leuk spel want er wordt gecheat voor het leven in deze game en is eigenlijk al met voorbedachte reden door hele groepen spelers die ervoor zorgen dat niet je opdrachten kunt halen in-game . Grafisch heeft het veel weg van titanfall 2 met het springen en muur lopen etc.
Wat een grap. Ik heb zelden zo'n spijt gehad van een aankoop van maarliefst (ja houd je vast) €12.
Pluspunten
Pick-10-create a class
Na Prestige Master (wat al aardig wat tijd kost) nog mogelijkheid om door te level naar level 1000 (à 4x Prestige Master). Veel guns te masteren. Genoeg plekken om je tijd in te steken dus.
Campaign lijkt wel groot/uitgebreid? Geen idee, niet gespeeld, met de controls was ik na de eerste missie al klaar.
Minpunten
Hitreg schandalig slecht.
Sliden met de snelheid van het licht.
Boosten, jumpen, vliegen, wallrunnen. Wat speel ik ook al weer? In ieder geval geen Call of Duty.
Instabiele framerates.
Instabiele sensitivity: afhankelijk van FPS en FOV. LOL! Dat geeft weer aan hoeveel Activision om de PC markt geeft.
Time2kill bizar snel, geen tactiek mogelijk, gewoon kwestie van wie het eerst schiet.
Controls veel te uitgebreid, te veel onnodige troep, niet logisch.
Iedereen gratis killstreaks met "Specialists". Leuk voor een trailer maar funest voor de gameplay.
Black ops 3 is een futuristische game. Als je meer van oude stijlen houdt, moet je battlefield 1 pre-orderen. Persoonlijk vind ik Black ops 2 beter, maar vanaf dat je de nieuwe stijl van bo 3 gewoon bent zoals wallrunnen, vliegen met jetpack enzovoort dan kan je de multiplayers ownen
Call of Duty is dood. Tenminste de Black Ops tak van sport.
Er is helemaal niets aan deze game dat positief is. Zombies knallen is natuurlijk altijd aardig, maar de game is zo instabiel dat je ook hier geen plezier aan beleefd.
Mijn advies: skip deze game!
Pluspunten
Zombies
Minpunten
Zeer instabiel (draait vaker niet dan wel)
Hebberigheid van Activision, het liefst laten ze je betalen per muisklik
Matige graphics en sfeer
Komt niet in de buurt van eerdere BO games
De standaard game is incompleet! Alles is DLC
Prijzen voor de game, DLC en alles eromheen is veel te hoog
Gehypedte game, valt altijd tegen
Veel Russische cheaters (maar das logisch, die zitten overal)
Ik heb het spel gekocht en ik vernam direct dat mijn portemonnee lichter werd, dat is dan het enige pluspunt. De graphics zijn om te huilen en uit woede heb ik de cd-rom gebroken. Dit is echt geen aanrader. Black Ops 2 is goedkoper en gewoon hetzelfde.
Pluspunten
Je portemonnee wordt lichter.
Je kan je geld een keer besteden.
Weer een controller minder.
Minpunten
Graphics zijn om te huilen.
Graphics lijken LEGO blokjes
Kopie van BOII.
Het lagt heel erg.
Ik had mijn headset nog niet op en ik hoorde al allemaal 9-jarige kinderen schreeuwen.
erg lekker spelende shooter. graphics zijn misschien niet heel indrukwekkend en de maps zijn wat klein maar ik vind het zelf geen probleem. zelf speel ik alleen multiplayer
Ik speel black ops III nu voor ongeveer 3 maand. Persoonlijk haal ik er echt super veel plezier uit en kan ik het uren spelen. Voor een beginnende cod speler is dit echter wel een moeilijke cod om het te leren.
heb deze game voornamelijk gekocht voor zombies, deze heeft zichzelf overtroffen. De map is enorm uitgebreid en je hebt tal van opties. Ook de online multiplayer heeft zichzelf bewezen. Door de toevoeging van specialists en een jetpack is de manier van spelen in positieve zin veranderd.
De PS3 versie is verschrikkelijk!! Het is maar een half spel, alleen online en dat kun je niet spelen want hij blijft vastlopen. Helaas is dit een gemiste kans.. eigenlijk geen enkele positive punten voor dit spel.. Maar er moet er een staan... leuk doosje
Ik heb best genoten van de mindere Call Of Duty's zoals Ghosts, maar ik moet zeggen dat ik aan deze multiplayer echt weinig plezier kan beleven. Maar de zombies gamemode vind ik het allemaal goed maken, dankzij zombies is het het geld waard
Veruit de beste Call of Duty ooit!!! Al vanaf minuut 1 volop genoten van het verhaal, online en zombies. Ik moet er echter wel aan wennen dat mijn geliefde zombiemode een aanzienlijk stuk ingewikkelder is geworden door de zeer agressieve zombies, maar dat zorgt wel voor meer spanning. Top game!!!
Zoek je naar een spel als Ghosts en AW? Dan ben je aan het -verkeerde!- adres. Jawel, dit is een versie die een stap terug neemt. Soms is een stap terug net een stap vooruit.
De chaos is niet rampzalig.
Ik heb nu een paar uur in dit spel zitten en mijn conclusie is dat Black Ops 3 een geweldige game is. Dankzij de veelzijdige functies in onder andere zombies,mulitplayer en campaign speelt dit weer als een echte COD game. Ook de Trust jump is niet te OP. Geweldig!
Pluspunten
Nuk3town en The Giant.
trust jump is niet OP.
speelt lekker snel, maar niet te snel.
Zombies mode is uitdagend.
graphics zien er goed uit.
wapens zijn goed gebalanceerd.
Veel verschillende speel modes (zombies,campaign,free run en multiplayer ).
veel nieuwe functies (paintshop,gunsmit,weapon kits(zombies),gumballs).
Als je (de multiplayer van) Black Ops 2 geweldig vond vind je deze Black Ops ook geweldig. Niet iedereen wilt alleen maar verandering dus als je daar niet om geeft haal hem dan.
Het speelt heerlijk weg, is nooit zo frustrerend als AW, jetpacks en wallruns zijn veel beter geïmplementeerd.
Pluspunten
Speelt heel fijn.
Multiplayer is goed afgewerkt in verhouding met andere games van tegenwoordig!
Weer een echte CoD.
Supplydrops zijn cosmetisch.
De meeste guns zijn relevant, weinig bullshit wapens.
Geen nieuwe gametypes (minder fragmentatie van de playerbase)
Minpunten
Graphics
Splitscreen speelt heeeel kut, (in BO2 was dat nog goed te doen)
Betreffende de Beta
Dit product is beter dan de vorige versie Call of Duty Advanced Warfare.
Ik heb nu al meer tijd in de multiplayer zitten van COD BOIII dan in AW die al een jaar uit is, ik denk dat dat genoeg zegt.
Slecht. Dit is gewoon geen Call of Duty spel meer. Het ging mis bij ghosts en aw, en zo gaat het verder. Black ops 2 en Modern warfare 3 waren de laatste goede
Erg blij met de BETA geweest, heel veel plezier aan gehad en dit was nog maar een fractie van de multiplayer, kan niet wachten op de zombies. Vond de vorige twee CoD's een ramp, maar eindelijk hebben ze het kunnen omdraaien en weer een goede kunnen maken.
Pluspunten
Snelle gameplay
Geen chaotische gameplay zoals AW
Specials zijn een leuke toevoeging en geven je meer reden om sneller score te behalen