De PS4 beschikt bij zijn introductie over een aardige rij games, maar hoe relevant die line-up is, hangt er sterk vanaf of je de grote third-party-games al eerder op een ander platform hebt gespeeld of niet. Met onder meer Resogun en Killzone: Shadow Fall heeft de console goede exclusieve titels, maar de PS4 beschikt op dat vlak nog niet over een echte topper. Met in het achterhoofd dat de studio's die verantwoordelijk waren voor PS3-toppers The Last of Us en Beyond: Two Souls, al lang en breed bezig zijn met PS4-games, is de PS4 een console die je nu vooral met het oog op wat nog komen gaat in huis haalt. Lees verder »
Pluspunten
Vormgeving en afmetingen
DualShock 4-controller
Gameplay streamen zeer eenvoudig
Remote Play
Goede hardware voor schappelijke prijs
Minpunten
Nog weinig echt nieuwe games
Veel features nog niet beschikbaar
PlayStation Plus verplicht om online te kunnen gamen
Sony PlayStation 4 500GB + Killzone Shadow Fall + 2x Dual Shock 4 controllers + PS4 Eye Camera Zwart
Na een Xbox 360 en Ps3 nu eindelijk mijn Next-Gen PS4. Mijn sceptische houding,zal allemaal wel meevallen die graphics'', verdween als sneeuw voor de zon. Ongelooflijk mooie graphics zonder dat het een Dyson geluid maakte (360..looking at you). Herkenbare mooie Xperia interface en heb geen moment spijt van mijn keuze.
Pluspunten
Erg stil tijdens gamen (Ps4 zelf)
Ongelooflijk mooie graphics
Nieuwe controller is veel comfortabeler dan de voorgaande controllers
Eerste "Nederlandse" next gen console met veel power. Design is zeker mooi en klein. Vrijwel geen multimedia features. Graphics zijn zekers goed en snelheid ook. Mogelijkheid om het interne HDD met garantie behoud is zekers top.