Tweakers
Tweakers
De Cloud II van Kingston heeft veel sterke kanten. De behuizing is robuust en de set ziet er wat ons betreft uitstekend uit, met zijn rode accenten. Het draagcomfort is redelijk, ondanks het gewicht en de relatief kleine oorschelpen. Diezelfde oorschelpen maken echter ook dat er weinig geluid doordringt in de headset. Prettig is ook dat de Cloud II op twee manieren op een PlayStation 4 is aan te sluiten. Wij sluiten de headset het liefst direct op de PS4 aan, via een 3 meter lange kabel. Dan kun je gebruikmaken van de knoppen halverwege het snoer. Die optie mis je als je de headset rechtstreeks op de controller aansluit en dat is een gemis. We raden dan ook niet aan om de Cloud II op die manier te gebruiken. Als je aan een een snoer van 3,10 meter genoeg hebt, is de Cloud II dus een goede optie. Als de opstelling van console, tv en bank een langere kabel vereist, kun je beter een draadloze headset kiezen. Lees verder »
De HyperX Cloud II is de beste all-round headset welke ik tot dusver heb ervaren. Geluidskwaliteit is uitstekend en gebalanceerd, bouwkwaliteit en afwerking voortreffelijk, en ook wat comfort en features laat de headset niets te wensen over. Zoek je een headset tot 100 euro moet deze op je lijstje staan.
De HyperX Cloud II is de beste all-round headset welke ik tot dusver heb ervaren. Geluidskwaliteit is uitstekend en gebalanceerd, bouwkwaliteit en afwerking voortreffelijk, en ook wat comfort en features laat de headset niets te wensen over. En dan is 'ie ook nog eens pretty & pink, #girlpower
De Kingston HyperX CLoud II is de opvolger van de al succesvolle HyperX CLoud, maar dan met de implementatie van een usb verbonden geluidskaart en een verbeterde microfoon.
Een goede headset voor niet al te veel geld. Voelt premium aan, het geluid klinkt goed, de microfoon klinkt goed, maar de USB soundcard doet weinig wonderen. de headset zit comfortabel op je hoofd en de kussentjes kunnen makkelijk worden vervangen (extra paar wordt meegeleverd).
Al met al is de Cloud II net als zijn voorganger, een goede headset. Er komt goed geluid uit en met de stoffen oorkussens is het draagcomfort uitstekend. Het design is mooi, de headset voelt stevig aan en het geheel wordt geleverd in een luxe verpakking.
Goede koptelefoon voor een mooi prijsje, niet perfect maar goed!
Fantastische headset voor een heel goede prijs-kwaliteit verhouding.
Over het algemeen een fijne headset voor de prijs die je betaalt;
Hij heeft een goede geluidskwaliteit, en zit fijn.
Hoewel het fijn is dat de microfoon los te koppelen is, is in sommige gevallen is de headset alleen aan te sluiten op Android telefoons met de microfoon aangesloten.
Het is erg fijn dat de microfoon gemakkelijk rond te bewegen is.
Ik zou de kwaliteit wat je produceert via de microfoon een zesje geven. Je bent goed te verstaan, en het is zeker beter dan de ingebouwde microfoon van bijvoorbeeld een laptop of een mobiele telefoon, maar er is nog ruimte voor verbetering.
Je kunt de headset aansluiten met een 3,5mm aansluiting, of je kunt hem met het verlengstuk aansluiten met USB, dan kun je de controller en Surround Sound gebruiken.
De lengte van de kabel is zonder verlengstuk wat kort, maar met verlengstuk perfect.
Goede bouw kwaliteit
De kwaliteit van het geluid is beter dan verwacht en ronduit goed voor de prijsklasse.
De kwaliteit van de microfoon is ronduit slecht, ik had in andere reviews gelezen dat het adequate zou zijn, maar het is dusdanig slecht dat ik de headset niet kan aanraden.
Fijne headset! Comfortabel, goed geluid en microfoon afneembaar.
Geweldige headset voor een heel leuk "prijsje"
Heerlijke betaalbare headset die gemakkelijk op het hoofd draagt met een prima geluidsweergave.
Mooie koptelefoon, tijdje goed kunnen gebruiken. Geluid was prima. Ik heb het echter alleen wel weer terug moeten sturen na anderhalf jaar van gebruik, omdat de plastic tussen de hoofdband en de oorschelp open was gebroken. Oorschelp zat uiteindelijk alleen nog maar vast met een draadje. Gemiste kans. Ik had nog geprobeerd om telefonisch in contact te komen met fabrikant, maar was alleen per e-mail benaderbaar. Door deze slechte ervaring wil ik ook nooit meer een nieuwe HyperX koptelefoon aanschaffen. Ik heb gelukkig mijn kosten terug gekregen door de aanbieder en ben dus momenteel op zoek naar een nieuwe koptelefoon.
Prima headset voor een goede prijs met weinig minpunten!
Ik had een Turtle beach Earforce Recon 60P maar die werd oud na 2 jaar en was best oncomfortable. Dus ik ben naar wat koptelefoons kijken en hier ben ik op uitgekomen en ik ben er erg blij mee. (zie de rest op uitgebreid review)
Gekocht met korting tijdens kerst, in de normale prijs is het al een bijzonder goede deal maar als hij afgeprijst is knalt deze de rest uit het water. Fijne feel en heeft niet teveel clamp. Het enige is dat het nepleer na jaren gebruik kapot gaat. Hierbij bedoel ik het leer wat op je hoofd rust, dat is toch wel jammer want dit kan je niet makkelijk vervangen.
Ik heb deze headset al sinds 2017 in mijn bezit.
Zelfs na 7 jaar iederedag gebruikt te zijn werkt de headset nog perfect, al wel 3x keer de oorkussens vervangen.
Na zes jaar zit ik inmiddels al bij mijn derde Cloud II, ze gaan dus ietjes meer dan twee jaar mee, totdat in mijn geval twee keer het geluid in het rechteroor wegviel. Toch blijf ik erbij terugkomen omdat je voor €50 (incl korting) zelden iets beters vindt. Zeker bij de gunmetal variant zou je hem zonder microfoon buiten kunnen dragen zonder je te generen, iets wat wel echt een plus is bij een "gaming " georienteerd product. Overigens merk ik wel met genoeg regelmatig in bijvoorbeeld CS:GO dat mijn teamgenoten voetstappen lang voordat ik het hoor horen, dus het geeft je een serieus competitief nadeel. Al met al is het de definitie van een oké product, het is de prijs wat de headset redt.
Naam zegt genoeg
Hyperx cloud
Ze zitten als cloud op je hoofd
De meest comfortabele gaming headset die je kan wensen ook zeer acceptabel geluidskwaliteit
Met deze headset kan je nooit mis gaan,!
De HyperX Cloud II is een zeer populaire headset voor gamers, en met goede reden. De hoofdtelefoon is comfortabel, mooi & robuust gebouwd en heeft goed geluidskwaliteit. Het heeft echter wel enkele minpunten zoals: De micro, surround sound, kabel etc. Voor €75 Is hij niet slecht.
Klinkt levendig, helder, strak op alle frequenties. Muziek en films klinken perfect. Surround doet z'n ding in games.
Microfoon (gebruikt met Teams) is prima.
Comfort is prima maar nog nieuw dus nog wat stijf en ik verwacht verbetering.
Alles voelt degelijk genoeg voor meerdere jaren gebruik.
Was €50 Black-friday deal.
Geweldige headset, must have, geweldig geluid, braided kabel en luxe afwerking
Deze hoofdtelefoon al bijna 4 jaar in bezit en ben er nog steeds erg tevreden mee. Er is nog niks stuk aan of gaat ook niet bijna kapot. Het geluid blijft ook nog prachtig, en ik prefereer dan ook boven mijn audio boxjes.
Fijn om te gebruiken en hij zit comfortabel
Uit de doos klinkt de headset.....redelijk?!
bas was erg blikkerig, hoog daarentegen wel goed...7.1 knop maakt weinig uit
TOTDAT je gaat googlen: en het volgende vindt:
Dit maakt echt een MEGA verschil, super geluid, veel voller, dus als je deze headset overweegt, kan ik deze tip zeker aanraden
In 2016 heb ik mijn eerste HyperX Cloud 2 gekocht en intensief gebruikt. Deze werkt nog perfect maar de kunstleer is helemaal versleten dus heb ik maar een nieuwe gekocht (2021) want beter kun je niet krijgen voor deze prijs.
Bij een headset is voor mij de microfoon de helft van de reden dat ik heb koop, en voor 80 euro is deze microfoon simpelweg onacceptabel. Als je het vergelijkt met bijvoorbeeld de Corsair HS series of de Cooler Master MH koptelefoons is dit een (slechte) wereld van verschil.
Heb deze al 2+ jaar en doet het elke dag nog uitstekend. Micro en geluid zijn zeer goed. Super comfortabel, beste prijs kwaliteit imo
Voor de prijs, zeker een aanrader. Het geluid vind ik zelf erg goed, de microfoon werkt ook prima voor de prijs dat je uitgeeft aan de headset, maar de microfoon is ook zeker niet het beste. Zit erg lekker en is flexibel.
Fijne koptelefoon heb hier mijn onderzoek over gedaan, ik ben geen audiofiel maar ik wou wel een goede koptelefoon voor het gamen,daar sluit deze in mijn mening goed op aan. Je hoort allen geluiden goed van zowel bass tot hoge tonen.
Gekocht voor CSGO en discord. Het geluid is prima en tijdens het spelen kan je duidelijk de voetstappen horen en de richting dat ze vandaan komen. Handig is ook dat de microfoon los is en dat de headset met 3.5mm ook op een controller aan te sluiten is.
Prima koptelefoon met een veelzijdige toepassing. Deze wordt voornamelijk gebruikt i.c.m. een PS4. Ook voor kinderen zijn de schelpen zeker niet te groot, goede pasvorm dus!
Boven verwachtingen. Degelijk geluid, zit fijn ook bij lange sessies en microfoon is ruim voldoende.
ik vind dit een top product
Heerlijke headset met super geluid.
In cable soundcard is ook fijn.
Zit comfortabel en is stevig. Het geluid is wel tinnerig; dat is wennen. Helaas na 9 dagen hoorde ik knetterende geluiden tijdens spelen van Warzone. Op meerdere apparaten getest, maar dat geluid bleef. Jammer. In de aanbieding is deze het misschien wel waard, mits ze niet zo snel defect gaan.
Top koptelefoon, goed geluid, zit lekker, niet te zwaar, leren pads, handige USB plug en soms in de aanbieding.
Eén woord: wauw. Gekocht voor muziek luisteren en daarnaast gamen en films kijken. Muziekkwaliteit en comfort (ivm migraine) waren no.1 prioriteit. Hij zit heerlijk zacht, weinig druk - niet te groot voor kleine hoofden. Muziek is ge-wel-dig. Heerlijke bassen (maar niet overpowering), midden en hoge tonen zijn hemels. Heldere microfoon.
Wat een heerlijke headset is dit. Hij zit zo ongelooflijk lekker op je hoofd en om je oren, echt een verademing t.o.v. mijn vorige headset van Creative. Geluid met de virtual 7.1 surround is erg goed, al ben ik niet heel veeleisend wat dat betreft. Topper
Het geluid viel mij erg tegen. Klinkt 'plat': lage frequenties zijn zacht, hogere frequenties zijn harder.
De usb bediening is erg handig en werkt prettig. Minder prettig is de 'mute' knop, of eerder, het 'mute' schuifje, die niet gemakkelijk te bedienen is.
Ook is de virtuele surroundsound niet heel goed.