Een veelzijdige en complete monitor, goede bouwkwaliteit, erg fijn beeld, veel finetune-mogelijkheden, en over de gehele linie één van de betere (maar betaalbare) 28" Ultra-HD monitoren.
Zeer goede instap 4K monitor. Was de meerprijs over de goedkoopste 4K monitoren zeker waard.
Goede kwaliteit 4K, op 60Hz, betaalbaar.
Uitstekende 4k monitor voor een goeie prijs. Niet geschrikt om je Wii u op aan te sluiten.
Zeer enthousiast over het product. Komend van een IPS 1080p heb ik lang getwijfeld over het bestellen van deze monitor. Na 3 dagen kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben.
2 Jaar geleden gekocht, altijd blij mee geweest, maar ik moet toegeven dat nu ik een IPS paneel heb ik niet meer terug kan voor lange tijden naar de PB287Q.
Zoekend naar een nieuw scherm in een impuls een 2e-hands 4K-scherm gekocht. Ik vind het erg mooi beeld, veel dingen zien er net ff wat mooier uit dan bij mijn vorige scherm.
Nadeel is dat scaling niet overal goed werkt (bijv. steam). Zonder zijn de letters te klein, met lelijk.
ASUS bracht als een van de eerste betaalbare 4K monitoren naar de markt. Nu, in 2016, is dit nog steeds een topper. Wat een prijs voor een monitor die gewoon uitstekend is. Formaat is perfect, verstelbaarheid is perfect, kwaliteit is perfect. Super! En voor een TN panel is dit uitstekend!
De Asus PB287Q is een perfect 4K scherm voor elke gamer die op 4K wilt gamen. Ook is hij geschikt voor films kijken met hele mooie kwaliteit.
Eerste monitor, hopelijk wordt dit een veteraan. Afgezien van afwezigheid G-sync, Freesync en wat er in de toekomst nog bij gaat komen (hopelijk iets universeels) is dit een geweldige monitor, helaas heeft Asus quality control issues... Met zo ongeveer alles wat ze aanbieden...
Goede 4k monitor met een flexibele staander. Alles aan deze monitor is goed behalve de knoppen die op de achterkant zitten en niet handig te bedienen zijn. Verder moet je er rekening mee houden dat het een TN scherm is en de kijkhoek dus niet super is.
Goeie prijs voor een supermooi scherm. Even wat rondklooien met de instellingen maar uiteindelijk heb je dan ook wat.
1 van mijn betere kopen die ik tot nu toe gedaan heb, 4K heerlijk kan niet meer terug
Hiervoor werkte ik met meerdere monitoren, maar toch wel een genot om alles weer in 1 scherm te hebben. Met windows 10 is de scaling van windows een stuk beter, met windows 7 was alles op hoge resolutie wel heel klein.
Op dit moment is deze monitor op een goed prijspunt binnen de huidige 4K monitoren. Zeer goed standaard dat veel verstelmogelijkheden heeft. Goede beeldkwaliteit voor een TN paneel. Enige nadeel is de lastig te bereiken knoppen aan de achterkant van het scherm.
Voor een UHD scherm een lage prijs en toch een goed merk. Het eerste scherm wat ik had is teruggegaan omdat het beeld telkens weg viel. De nieuwe die ik gekregen heb is perfect voor mij met mijn slechte ogen (staar).