Gemiddelde gebruikersscore
Stabiel product, zijn nog wel wat bugs in het firmware. 5Ghz kon wel beter.
Ik heb twee exemplaren getest, beide waren zowel bedraad als draadloos onstabiel.
Update: 2 exemplaren getest, dezelfde problemen met beide exemplaren: Internet -met name draadloos- valt elke 1-2 dagen uit. Heb geprobeerd een ander kanaal te kiezen (inssider gebruikt), maar ook dat biedt geen soelaas. Tal van andere zaken geprobeerd en uitgebreid geschakeld met de (internationale) helpdesk. Niets helpt. Conclusie: Waardeloos apparaat.
Prima router voor de prijs. Eenvoudig installeren. Veel extra opties. Snel en stabiel netwerk en snel GUI.
Deze router is zéér slecht helaas. Router doet niet wat hij moet doen.
Echt een drama. Zie onder.
Geen idee waarom er veel negatieve reviews zijn. Het is een aardig routertje wat het prima doet voor een gemiddeld tot klein 2-onder-1 kap huis met een stuk of 10 devices verbonden.
Verbonden met een ziggo connect box in bridge mode.
Prima basis router, externe antennes, leuk design en standaard veel features. Maar voor een echte tweaker moet je deze niet kopen.NAT is slecht te configureren en absoluut geen oenWRT of DD-WRT ondersteuning.
Aardige router voor standaard gebruik. Wil je wat meer uit je router halen, dan kan je deze beter links laten liggen. Ondersteunt bijvoorbeeld geen bridge mode!
Fijne router, maar niet te gebruiken zonder custom firmware.
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.Binnen 15 minuten aan de praat en werkt zeer snel en stabiel op mijn cisco modem.Ook een zeer uitgebreide webinterface waar je alles tot in de fijne details kan instellen.Enige nadeel is dat het 5ghz netwerk niet zo een heel groot bereik heeft. Aanrader
Niet aan te bevelen
Icm met Ziggo (Cisco router, ingesteld als modem).
Totaal geen problemen, werkt echt helemaal super.
Bereik had wat meer gemogen, maar overal in huis bereik.
Prima router, geen problemen of storingen meegehad. Bereik is groot en overal in het huis snel! Ik snap niet waarom er zoveel klachten hieronder zijn bij mij is het nooit uitgevallen of verbinding verbroken?!