Deze lens is met 55-250mm een goede aanvulling op de kitlens van 18-55mm die bij de Canon EOS 4000D komt. Hij stelt goed scherp over het hele bereik en is makkelijk in gebruik. Liever had ik een aluminium mount gezien, maar voor de prijs is het zeker het geld waard.
Goede (eerste) aanvulling op de 18-55 zoomlens. Haalt dierentuindieren dichtbij en de korte minimale focusafstand zorgt voor mooie foto's van bloemen of vlinders. Actiefoto's maken gaat redelijk goed bij voldoende licht en de beeldstabilisatie is effectief bij weinig licht. Voor actiefoto's met weinig licht is de lens niet zo zinvol.
Een hele snelle en fijne levering. Over het product ben ik ook erg tevreden! Zeker voor de lage prijs is het een prima lens om mee te zoomen. Ook de stabilisator in de lens is erg fijn. Het nadeel is dat je de motor hoort gaan, verder geen enkel probleem!
Fijne lens als aanvulling op de standaard EFS 18-55 is STM die geleverd wordt bij de EOS 100D.
Niet te zwaar, ligt lekker in de hand, bediening gaat soepel en gemakkelijk.
De scherpte is gewoon goed, ik zie nergens vervormingen in de foto.
Ik ben er erg blij mee.
Beste medium-tele in de budgetklasse: goede fotokwaliteit,geen last van vervorming of CA. Frontelement draait niet (vrij uniek) en een snelle én stille autofocus mét IS. Bouwkwaliteit is netjes (voelt solide) maar is niet heel robuust en voor deze prijs veel plastic (mount). Prijs mag minstens 20% naar beneden