![]() |
Dishonored is een volledig nieuwe game van Bethesda. Het kocht er de Franse ontwikkelaar Arkane Studios voor op, dus de uitgever verwacht veel van de game. Maakt de game de verwachtingen ook waar? |
![]() |
Deze week verschijnt Dishonored, een game van het Franse Arkane Studios, dat op de markt wordt gebracht door Bethesda. In deze video bespreken we de game, die doet denken aan zowel Deus Ex als Half-Life 2. |
![]() |
Tijdens de E3 kwam het er niet van, maar inmiddels hebben we alsnog zelf kunnen ervaren hoe het is om op verschillende manieren een opdracht uit te voeren in Dishonored. |
![]() |
Bethesda hoopt nog dit jaar Dishonored op de markt te brengen. Geen heel bekende naam uit de Bethesda-stal, maar wel degelijk veelbelovend. Dat laatste komt vooral door de status van de ontwikkelaars die aan de game werken. |
![]() |
Preview - Gamescom: Dishonored De namen Viktor Antonov en Harvey Smith zeggen je vast weinig. Met de man die het uiterlijk van Half-Life 2's City 17 bedacht en de man die de gameplay van de eerste Deus Ex verzon, is Dishonored echter in goede handen. |
In deze review bespreek ik het spel Dishonored waarvan ik de pc versie heb gespeeld. Na de bekendmaking en eerste video's was er direct veel interesse van vele gamers. De vraag is natuurlijk of de makers de hoge verwachtingen kunnen waarmaken. In mijn ogen is dit aardig gelukt, in mijn review lees je waarom. Ik heb de spoilers zoveel mogelijk uit mijn review weggelaten. Geef het even aan als je er toch een bent tegengekomen, dan kan ik deze verwijderen. Veel plezier gewenst bij het lezen van mijn review. Setting Dishonored speelt zich af in de stad Dunwall, een industriële stad die gebaseerd is op Londen in de begin jaren van de 20e eeuw. Daarnaast is Dunwall een havenstad en staat bekend om zijn walvissen olie, dat als brandstof...
Een sterke action/stealth game met een uniek steampunk sfeertje.
DE perfecte sneak (and kill?) game waar gemaakte keuzes uiteindelijk bepalen hoe de game afloopt :-) Deze game is zonder de expansies niet compleet en daarom geniet de geremasterde(!) GOTY versie de voorkeur :-)
Super spel. heb het een jaar geleden uitgespeeld en ben er laatst weer aan begonnen. de herspeel waarde is voor mij niet heel hoog, maar nog wel vermakelijk. eerste keer uitermate veel plezier aan beleeft. een van de leukste spellen die ik heb gespeeld