Review door de redactie

Review - Dishonored

Dishonored is een volledig nieuwe game van Bethesda. Het kocht er de Franse ontwikkelaar Arkane Studios voor op, dus de uitgever verwacht veel van de game. Maakt de game de verwachtingen ook waar?

67 8 okt '12

09:03

Videoreview - Dishonored

Deze week verschijnt Dishonored, een game van het Franse Arkane Studios, dat op de markt wordt gebracht door Bethesda. In deze video bespreken we de game, die doet denken aan zowel Deus Ex als Half-Life 2.

12 8 okt '12

Hands-on - Dishonored

Tijdens de E3 kwam het er niet van, maar inmiddels hebben we alsnog zelf kunnen ervaren hoe het is om op verschillende manieren een opdracht uit te voeren in Dishonored.

24 10 jul '12

Preview - Gamescom: Dishonored

De namen Viktor Antonov en Harvey Smith zeggen je vast weinig. Met de man die het uiterlijk van Half-Life 2's City 17 bedacht en de man die de gameplay van de eerste Deus Ex verzon, is Dishonored echter in goede handen.

25 26 aug '11

Preview - Dishonored

Bethesda hoopt nog dit jaar Dishonored op de markt te brengen. Geen heel bekende naam uit de Bethesda-stal, maar wel degelijk veelbelovend. Dat laatste komt vooral door de status van de ontwikkelaars die aan de game werken.

43 28 apr '12

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
7
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+3
Jeroen V. 27 juli 2013

Dishonored, Windows

Pluspunten

  • Sterk verhaal
  • Interessante setting
  • Boeiende karakters
  • Vrijheid in gameplay
  • Uitbreidbare uitrusting
  • Combinaties wapens en powers
  • Solide actie
  • Hoge replaywaarde
  • Ondersteunende muziek
  • Weinig bugs
  • Optionele bezigheden

Minpunten

  • Matige A.I.
  • Kort spel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 4

+2
Seroth 10 oktober 2012

Dishonored, Windows

Een sterke action/stealth game met een uniek steampunk sfeertje.

Pluspunten

  • Verschillende speelstijlen mogelijk
  • Sterk verhaal
  • Unieke art-style
  • Solide gameplay

Minpunten

  • Low Resolution Textures
  • Bugs met autosave feature (Edit: Lijken verholpen tot dusver)
  • Matige A.I.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 3
Geluid Score: 5
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 5

John Stopman 20 december 2016

Dishonored, Windows

DE perfecte sneak (and kill?) game waar gemaakte keuzes uiteindelijk bepalen hoe de game afloopt :-) Deze game is zonder de expansies niet compleet en daarom geniet de geremasterde(!) GOTY versie de voorkeur :-)

Pluspunten

  • Intrigerende verhaallijn
  • Een steampunk wereld die overtuigend in elkaar is gezet :-)

Minpunten

  • Wut? Minpunten? Neen.

Eindoordeel

Score: 5
jessevandijk 3 december 2015

Dishonored, Windows

Super spel. heb het een jaar geleden uitgespeeld en ben er laatst weer aan begonnen. de herspeel waarde is voor mij niet heel hoog, maar nog wel vermakelijk. eerste keer uitermate veel plezier aan beleeft. een van de leukste spellen die ik heb gespeeld

Pluspunten

  • ijzersterk verhaal
  • wisselende eindes
  • goede gameplay
  • draait lekker
  • gevarieerd

Minpunten

  • niet een al te hoge herspeelwaarde ( persoonlijke mening)
  • sneaken in verhouding met vechten makkelijk

Eindoordeel

Score: 5
ojpascal 24 november 2013

Dishonored, Windows

Gameplay Score: 3
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Perkouw 19 december 2012

Dishonored, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Aramius 9 november 2012

Dishonored, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
wizard1894 24 oktober 2012

Dishonored, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
Grabbels 19 oktober 2012

Dishonored, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
D.Smeenk 13 oktober 2012

Dishonored, Windows

Gameplay Score: 4
Beeld Score: 3
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Ghetto 12 oktober 2012

Dishonored, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Dishonored, Windows?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee