![]() |
Review - Assassin's Creed: Revelations Na vier jaar komt er een einde aan de verhaallijnen van Altaïr en Ezio Auditore da Firenze. Tweakers.net bekijkt of Revelations de lijn van AC: Brotherhood doortrekt en of het een waardig einde is voor het tweetal moordenaars. |
![]() |
Hands-on - Assassin's Creed - Revelations Adventure-liefhebbers zullen reikhalzend uitkijken naar de release van Assassin's Creed: Revelations. Tweakers.net kreeg onlangs de kans het spel vast uit te proberen, en ging op verkenningstocht in Constantinopel. |
![]() |
Preview - Assassin's Creed: Revelations - Constantinopel Tweakers.net kreeg op uitnodiging van Ubisoft een rondleiding door Istanbul. Hierdoor kunnen we verschillende bouwwerken uit de stad vergelijken met hun digitale nevenknie in Revelations. |
![]() |
Preview - Gamescom: Assassin's Creed Revelations Op de E3 toonde Ubisoft al het een en ander van Assassin's Creed: Revelations. Tijdens de Gamescom zagen we Ezio opnieuw in actie. We zagen echter ook een oude meester opduiken: Altaïr is speelbaar in de nieuwe game. |
![]() |
Videopreview - GC: Assassin's Creed Revelations Tijdens de Gamescom in Keulen kreeg Jurian Ubachs meer te zien van Assassin's Creed: Revelations. In deze videopreview geet hij je de laatste details. |
![]() |
Videopreview - E3: Assassin's Creed: Revelations Jurian Ubachs zag op de E3 in Los Angeles een uitgebreide demonstratie van Assassin's Creed: Revelations. |
![]() |
Preview - E3: Assassin's Creed - Revelations Ubisoft belooft dat Assassin's Creed: Revelations gamers zal voorzien van de nodige antwoorden. Die antwoorden zullen worden gevonden in Constantinopel, waar Ezio zijn laatste avonturen beleeft. |