![]() |
Review - Halo: Reach multiplayer Nadat we eerder deze week de singleplayer van Halo: Reach hebben besproken, is het nu tijd voor de multiplayer van Bungies laatste Halo-game en alles wat daarmee samenhangt. |
![]() |
Achtergrond - Halo: de cirkel is weer rond Komt er met Halo: Reach een einde aan een legendarische serie games? Dat valt nog te bezien. Ontwikkelaar Bungie is in ieder geval klaar met de serie en dus is het tijd voor een terugblik. |
![]() |
Review - Halo: Reach singleplayer Vandaag beginnen duizenden gamers aan wat voorlopig het laatste avontuur in het Halo-universum zal zijn. Tweakers.net stapte in de schoenen van Noble Six en zette voet op de planeet Reach... |
![]() |
Achtergrond - Halo: Reach - Wat weten we van de planeet? Halo: Reach, de laatste game die Bungie maakt in de zo succesvolle serie, ligt bijna in de winkel. Maar wat weten eigenlijk van Reach, de ijzige planeet waarop het de shooter zich afspeelt? |
![]() |
Preview - Gamescom Preview: Halo: Reach Volgende maand verschijnt Halo: Reach, het laatste Halo-spel dat Bungie voor Microsoft ontwikkelt. Op de Gamescom konden we vast aan de slag met de coöperatieve spelmodus Firefight. |
Gemiddelde gebruikersscore